2056
Nexus: The Jupiter Incident
  • Zsolo007
    MI az a gamejack???
  • ELPopper
    én játszottam multit, igaz a gamejack nem ismeri fel de meg lehet oldani: felpatcheled aztán az indítólistába berakod az összes exe-jét majd a nexus exét elindítod és kiválasztod h multi. Akkor kiírja h kell a cdrom, utána elindítod tetszés szerint a dx_8as vagy 9 es exe-t (nálam dx8 stabilabb) és játszál vazzeg :)
  • Zsolo007
    Tényleg akinek megvan eredetiben: Van még érdeklődés m,ultiban? Mert ha igen lehet beszerzem a gémet!
  • Zsolo007
    Törttel nem lehet multizni....
  • ELPopper
    Ja még valami: kíváncsiságból próbálgatok multizni csak van egy kis gond:
    1.Ha alap elepítéssel alap krekkel megyek nem éri el a szervert
    2.Ha patchekkel megyek megyek és alap krekkel akkor a verziószám nem kóser neki

Szerintem ha valaki aki jobban ért a játékokhoz meg programozáshoz mint én akkor gyárthatna egy nocdt az 1.01es verzióhoz mert a gamejack sem ismer fel semmien védelmet... Ja és ha megtenné valaki akkor szólna nekem vagy elküldené a GCW-re?
  • ELPopper
    Mellesleg ha van elég fejlesztési pontod felturbózhatod a hajódat vadászokkal/bombázókkal és aztán mindent bele ami van :)
  • Gipsz75
    Megcsináltam, kilőttem az összes gork hajót, ekkor megkérdezte, hogy rábízom-e a flottára az állomás elpusztítását, én igent mondtam:))
    Most már a béketárgyalásnál tartok:)
  • Gipsz75
    Köszi skacok +próbálom, most kicsit lehiggadtam, nem adom fel:)
    Csalni viszont nem csalok, eddig sem tettem, miért pont most kezdeném el, ezt a hétvégét erre szánjuk:))
  • LSSAHPAUL
    Van rakéta zavaró berendezés a hajóidon ?
    Minden hajóra taktika lézert tegyél, és a borg bázis elemeit szedd szét. 1.pajzsgenerátor
    2.fegyverzet
    A fegyvergenerátort azért nem javaslom mert van neki több is és nem garantált a fegyver leállás ha egyet kilősz..
    Természetesen minden enrgiát a pajzsra. Én többször végig tolta a gamét , az a tapasztalatom hogy ne bízz meg az automatikában, minden fegyvernek manuálisan adj célt. Energiát is manuálisan kezeld. pl: ha automtikán hagyod van úgy hogy nem lő valamelyik fegyver (nem azért mert nem arrafelé néz :) ).
  • Zsolo007
    Erre már nem tok mit mondani, meg lehet csinálni, ne add fel! Próbálj más taktikákat, más felszerelést viszel ilyesmi, hidd el hogy meglehet csinálni!

(a nagy hajóknak van valami nagy fegyvere a fortress shield ellen azok pillanatok alatt le tudják bontani!!)
  • Gipsz75
    Meglennék, de ezek után a Gorg bázist kellene 1ből megsemmísíteni, de a pajzsa gyakorlatilag áthatolhatatlan, és folyamatosan lövi a rakétákat, és a maradék 4 hajómat pill. alatt szétszedi:((
    Kezdem rohadtul unni, ezt már 7x próbáltam könnyű fokozaton
  • Gipsz75
    Na nekigyűrkőzök, köszi a segítségeket:)
  • LSSAHPAUL
    Nekem sem jött be ez a küldetés. Párszor nekikellett fussak. A megoldás az hogy eljuss észrevétlenül az állomásig, és ott minnél hamarabb kilődd és huzzál onnan. Pl én a blokkolot simán kitudtam lőni ( taktikai laser rulez )de utána szétszedtek. De Gipsz absolute jól elmondta már ezt :)
  • Zsolo007
    Húúú az angyon szívatós küldetés, amennyire emléxem rá az volt az egyetlen küldi ami iszonyúan felhúzott. Emlékeim szerint azt úgy csináltam meg, hogy telepakoltam a hajót taktikai lézerekkel, vadászokkal. A rendszerben pedig nem egyenesen mentem neki a bázisnak, hanem szépen elmentem oldalra és figyeltem a hajók járőrözési útvonalát, miután kifigyeltem azt az időszakot amikor minden lőtávon kívül van és bementem. Szétlőttem, álca gyorsan vissza és húzás a francba, így is sokat sérültem, de sikerült. A lényeg az hogy az álcadobás és a pajzsemelés közötti időszakban senki se lőjön rád, az kritikus időszak, utána a pajzs tartja őket addig amíg kell, aztán meg álca vissza. (na igen itt fogod a nagyrészét sérülni, figyelni kell hogy az álcázód ne szedjék szét..)
  • Gipsz75
    Nahh asszem elakadtam. a 4. kísérlet után segítséget kérek (tudom túl korán adom fel:) ).
    Elakadtam abban a küldetésben, mikor az IP blokkolót kell kilőni az állomáson. Ugye odalopakodok, álcapajzs fenn, majd elkezdem lőni az IP blokkolót, de mire hatástalanítanám, mindíg szétlőnek:(
    1x már elértem azt, hogy sikerült hatástalanítani, meg is érkezett a flotta, de rá kb. 10 sec-re már le is szedtek:((

5let?
  • Gregorius
    ÉS leszeded a hivatalos oldalról a server patch-et!
  • Zsolo007
    Ha megvcan boltból akkor elindítod a multi exét és hívsz haverokat, csinálsz szervert és mehet a nyomulás!!

UI.: Mi is nagyon örülünk neked!
  • nagyrenato
    Ááááááá! Végre találtam 2 fórumot, ahova rendszeresen írnak a témában! De örülök nektek ! Nemtudna nekem valaki segíteni, hogyan lehet játszani Neten a Nexust??? Megvan a bolti Game!
    THX.
  • Gipsz75
    Tudom, de így akartam tesztelni, hogy mia a baj, mielőtt újrainstallálnám, azaz ghost-ból visszaállítanám:)
    De ne Off-oljuk szét a fórumot, holnap, vagy legkésőbb vasárnap újra nekiesek a játéknak:))

+1x köszi!!!
  • Zsolo007
    kár, hogy rendszervisszaállításkor lefagyott a gép

Te még ilyeneket használsz? Én már évek óta tudom, hogy a vindózos rendszervisszaállítás max. kékhalált tud előállítani

A rendszervisszaállításnak akkor van a legnagyobb haszna ha ki van kapcsolva, hidd el
  • Gipsz75
    Most minden okés, kár, hogy rendszervisszaállításkor lefagyott a gép, és újrainstall előtt elfelejtettem lementeni a játék mentéseit:(
    Sebaj, ismétlés a tudás... :)
  • Zsolo007
    ehe az szép :), látod a táp eszembe sem jutott pedig az lett volna kézenfekvő.... :)
  • Gipsz75
    Nahh megoldódni látszik, a táp 3.3V helyett 2.2-3.5 között adott le, most kicseréltem, és a tesztek mennek. Azért köszi:)
  • Zsolo007
    A gép maga ne máll le ugye? Csak kidob az asztalra a jáék? Vagy kékhalál?

A hangkártyát könnyen ki tudod szűrni azzal hogy hallgatsz zenét....
    A videókarit meg úgy a legyegyszerűbb ha lefuttatsuz valami 3dmarkot...
    Meg nézd meg hogy minden hűtő pörög e, ilyesmik...
  • Gipsz75
    Magas frekvencia.
    Most néztem más játéknál is meghal:(
    QRVA VIHAR
    Kezdhetem megnézni mi szállt el. Mivel, ha nem játszok, akkor nincs lefagyás, ezért vagy a VGA vagy a SB Audigy a bűnös. Van 5leted, hogyan derítsem ki gyorsan?
  • Zsolo007
    Hogy sípol a hangszóró? milyen hang?
  • Gipsz75
    Semmit:(
    Most kezdtem újra, megint kifagyott:(
    A vihar óta nem telepítettem progit, kivéve a Nexus-t újra.
    Játék közben fagy ki, elkezd sípolni a hangszóró, és kész. Próbáltam a hardvergyorsítást kikapcsolni, az sem segített. Azt nem érte, higy eddig miért működött. Megnézem 1 másik játékkal, ha azzal nem fagy, akkor én már nem tudom mi légyen:(
    Azért újra nem fogom installálni a gépet.
  • Zsolo007
    Játék közben fagyott ki? Vagy éppen mentettél ilyesmi? Lehet le kéne futtatni egy scandisket, mivel a hirtelen leállástról megsérülhettek fájlok emiatt fagyhat ez is...viszont hogy újrainstall után miért fagy....Lehet más gond van, nem telepítettél valami lénygeeset mostanában ami befolyásolhatja?
  • Gipsz75
    Áhh az SF3 belefér, eltávolítom, azt kész:))
    Most installáltam újra, de még mindíg kifagy a játék (qrva vihar)
    Vajon mi miatt lehet?
    Most teljesen az elejéről kezdem, nem töltök vissza játékállást, talán így nem fagy le. Bár már a 10. küldetésnél tartottam:(
  • Zsolo007
    :) Az engem is! (mármint a lottó 5ös, kár hogy nem lottózom)

Az SH3 király gém lenne ha nem SF3as védelme lenne, én SF3as szart fel nem rakok a gépemre, pláne nem veszem meg.... (najó warezt felrakok, de azt is csak azért mert ahhopz van valami eltávolító ami kinyírja az SFet de ahhoz nagyon jó játéknak kell lennie hogy ezt megtegyem..)
  • Gipsz75
    Nekem most halt be a mobilom, legális játékproject törölve:(
    (Pedig a Silent Hunter 3 és az Armies of Exigo tervben volt) :((
    Addig is éljen a Warez!!!

Puff, jut eszembe, nyaralni is kéne menni, bazz 1 lottó 5-ös kihúzna a csávából:)
  • Zsolo007
    Aham, kár hogy nem lehet multizni törttel :( de pénz nincs arra hogy beszerezzem, túl lineáris ahhoz, inkább a BF2re gyűjtögetek...
  • Gipsz75
    Sajna nem volt rá pénzem, elment amikor megjelent az Afrika K. vs Desert R.-ra, előtte meg a Haegemónia-ra:))
    Most biztonsági másolattal játszok:)))
  • Zsolo007
    Tényleg eredetid van? Vagy csak amolyan kamionhátuljárólleesettésdobozátólvalamintkézikönyvtőlmegfosztottverzió?
  • Zsolo007
    Vihar itt is van, áramszünet nincs, de gyorsan le is kopogom... :)
  • Gipsz75
    Nekem teccik, csak most vihar volt nálunk, kicsi áramszünet, azóta folyton lefagy kb. 5-6 perc után a játék :(
    Most újrainstalláltam remélem a hiba megszűnik.
  • Zsolo007
    :)

Azon filózok hogy a nagy nyári uborkaszozon közepette elkezdem én is megint :)
  • Gipsz75
    Jelen, de csak most kezdtem:)
  • Gregorius
    Én még nem. :)
  • Zsolo007
    Játszik még vele valaki? :)