Nexus: The Jupiter Incident
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én nagyon szeretem a jó átvezetõ videókat, a sok animációt, ... egy DVD-re meg bõven ráférne még szerintem jóval több cuccos is. Én már azo lepõdöm meg, ha egy új gamma pl. 1 CD-s :o Inkább legyen DVD és full, tele extrával, egy rakás videóval és animációval játék közben, stb... - szerintem -
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Nagy nagy várakozások teltek el az elsõ Gs-ses interjú óta, ahol még az IG3ról írtak. Nem tom miért de én arra emlékeztem, hogy azt írták lesz kismértékû bolygó menedzsment és bolygóvédõ ûrcsata. Aztán jött az elsõ demó. Emlékszem azért vettem két éve ezt a gépet, hogy fusson, mert Tnt2-vel és 433as Cerkával... Számomra csalódás volt, többre vártam, de gondoltam, ez csak demó.
Aztán újabb több hónapi várakozás után furcsálva vettem észre hogy a Philos honlapja nem úgy néz ki ahogy kéne(közben ugye a játéknév változás).
És láss csodát, mivel találom magam szembe? Nexus: the Jupiter Incident, egy Mithis nevû magyar fejlesztõ csapattól. A nevük valahonnan nagyon ismerõs volt. Nagy öröm támadt a monitor innensõ oldalán. Újra felcsillant a remény, habár lórugásként ért tõbb általam várt komponens kihagyása.
Több havi olvasgatás, fórumozás után kijött a boltokban nov. elején, ezzel együtt a neten is.
Letöltöttem, játszottam vele, Angelwing felfedezése, és több copy lemásolása után rohantam a boltba, mert úgy gondoltam méltó helye lesz, a doboza a névelõdök mellett a polcon, és nemkülönben a fejlesztõk is minimum megérdemlik, hogy az eladott lemezek számát növeljem. Csak adták volna olcsóbban, de megérte...
A végét azért jobban megcsinálhatták volna. Történetileg, még elmegy, de egy fokkal hosszabb animációt vártam, vagy az átvezetõk lehettek volna rövidebbek.
Ó jaj, lelkem odvában megdöglött a bagoly.
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
(én)
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
A szimplán csak csata, szerintem kevés. Vagy akkor meg még jobban és jobban finomítani kellene ezt az egy komponenst és a hajók szerelgetését, ...
A Nexus-ban pl. azt is furcsálltam ha "csak ez van" azt sem tudtam, hogy most akkor hány darab torpedó, rakéta, ... lesz a hajón 😞 De lehetséges, hogy csak én voltam béna...
Nekem pont az nem tetszett az IG2-ben, hogy a taktikai elemek (a szárazföldi és az ûrbéli harc) voltak kegyetlenül elnagyolva. A Haegemonia detto ugyanez, hiába volt szép (bár nagyon unreális) grafikája, ha az idõ 2/3-át a stratégiai térképen töltötte az ember.
A Homeworld széria nekem bejött, bár abból is fõleg az elsõ rész, a többi sajnos történet szempontjából gyengébbre sikeredett, és ott is az a fõ probléma, hogy a végén már annyi hajód van, hogy egyszerûen nem tudod rendesen kezelni õket, az AI meg hülye, mint a bot.
A Nexus sem tökéletes, de szvsz talán az eddig kijött legjobb ûr-taktikai játék, bár én sokkal szivesebben vettem volna, ha a játék elején lévõ naprendszeren belüli harcokhoz hasonlóról szól az egész, amikor még nincs IP Drive, nincsenek pajzsok. Nekem az a rész volt a legfeelingesebb.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Egyébként én a patch után is vettem észre hibákat, ill. nem sok változást vettem észre, mert a játék végefelé nyomtam már fel.
Szerintem ezt eléggé elk*rták, mert valóban nagyon kell a pause, a mentések, ... szal szaggatottá válik a játék és teljesen kizökkenti a játékost - szerintem -
Nekem az jött be, hogy csak a GAMMA reléállomást tudtam megközelíteni, majd utána AngelWing-el a reléállomás mögött lévõ hajókat lezúztam. Az AngelWing-el vittem a Sprata-t és a Brutust.
Közben a többi hajóval meg a legközelebbi célpontokat vettem célba. Így mire az elsõ Vardrag invázió megjelenik, már közel is kerülnek a hajók a kapuhoz és jó esetben már le is zúznak párat. Aztán itt azzal szívtam sokat, hogy túl közel mentem közben a kapuhoz és huss eltûnt egy hajóm 😊 Így töltés vissza, vagy küldi kezdés elölrõl 😊
A hajókon a hajtómûveket tornáztam fel, pajzsot és én rakétákkal, bombákkal szórtam tele Õket, nekem ez vált be. Szerintem itt nagyon fontos, hogy sok torpedó, rakéta legyen a hajókon.
Aztán amikor megjelennek a kapun az újabb ellenségek, rögtön õket veszem célba, amíg ticcsen pajzsuk. Így is szívtam vele eleget, de szerintem kb. a kilencedik próbálkozással jártam sikerrel. Szal aki még elõtte van az valóban felkötheti a gatyáját 😊))
Az uccsó küldi szerintem brutál hüleség. Ezt úgy sikerült megoldanom, hogy rögtön ahhoz a kapuhoz mentem, ahol megjelenik a Vardrag hajó, és azt lezúzni, majd pihi a kapunál had töltõdjön AngelWing és a navigációs pontok segítségével szépen sorban megközelíteni a kapukat, mert különben hamar elég szegény AngelWing. De nekem ez az egész Nexus-os szédülés nem jött be 😞 A végére meg valóban, nem tom ki mondta, de elkélt volna v.mi jobb videjó is 😞
Na mind1. Összességében jó volt a gamma még 1x biztos végignyomom, bár én nagyon hiányoltam belõle a stratégiai elemeket...
Nem tudom Ti, hogy vagytok vele, de nekem eddig legjobban az IG2 jött be. A bányászállomások, politika, kémkedés, kereskedelem, ... már a HomeWorld 2-ben sem voltak, de nekem jobban bejönne egy ilyen. Tán még a Haegemonia súrolta a lécet.
Köszönöm!<#taps>#taps>
War. War never changes.
Többen írták már hogy fogalmuk sincs mitõl veszted el, nem ír ki semmit,stb, hanem csak kilép a menübe, hogy elvesztetted.
Na, a lényeg, hogy nem szabad engedi egyik vardrag hajónak sem, hogy elérje a stargate-et és elugorjon másik rendszerbe.
A leírások, végigjátszások szart sem érnek, mindet kipróbáltam, mégis vesztettem.
A lényeg,hogy vigyél nagyon sok gunboat-ot és szét kell lõni mindhárom hajó hajtómûvét, de az összeset, különben továbbmegy!
Ha megálltak, akkor már úgy lövöd szét ahogy akarod,de a lényeg hogy meg kell állítani.
Próbáltam már, hogy szétlövöm a stargate-et, nem megy.Különféle fegyverzetû hajókkal is nekimentem,sikertelenül.Támadtam egyszerre csak egyet, nem ment.Már azt hittem szétb*sz az ideg...
Szoval az elosztható pontokbol igy kevesebbet oszthatok szét ? egész jol kibirtam a földes küldetésig 😊))
A fegyverzet, pajzs ezek hasznos infók voltak!
Röviden, milyen fegyvereket pakoljak a hajókra?, mert ezt nem egészen értettem 😞
Na, odáig már eljutottam, hogy bement a kommandó, de utána jön vagy 4 hajó, és azokat az sehogy sem tudom kicsinálni. Visszaolvasgattam a fórumban és néhányan írták, hogy burningfist lézereket tettek fel, de én azokkal kalap sz*r sem értem... :-( Mire egyetlen hajónak egyetlen energialövedékét leszedem (nem megsemmisítettem csak hatástalanítottam), addig nekem 4x-er leszedték a pajzsomat. Ha még 2 bubble energialövedékkel próbálkoztam, akkor meg mire eljutottam odáig, hogy leszedjek egy pajzsot addig az egyémet szintén leszedték és onnantól már vége is van...
Bocs hogy ilyen kezdõ vagyok, de nemtudnátok néhány ötletet adni?
a balettpatkány
War. War never changes.
Igaz még alpha verzió...
Letöltési cím és vélemények a nexus hivatalos forumán.
De ha elég közel vagy, akkor a hajód saját Flak-rendszere is kilövi .
Mi a küldi neve?
Esetleg holnapra meg tudom nézni...
Elakadtam valami lopakodós pályán. Kommandót kell bejuttatni egy bázisra és kb. 4 percig láthatatlan vagyok, de utána mindig észrevesznek.
Hogy kell megcsinálni?
a balettpatkány
Szerintem Te azt akarod kérdezni, hogyan kell megvédeni az ellen, hogy el ne foglalják?!
😊
Pontosabban, melik rész ez?
Ezt a patch a magyar felirattal rendelkezõ gammára is fel lehet nyomni?!
"ebben a szöveg, a dumálás angol, de minden szöveg magyar."
<#nezze>#nezze>
Az enyém angol szinkron és magyar menü és feliratok, stb...
Szal szerintem olan mint az enyém.
Most nem fogok visszaolvasni, hogy nálad milyen hibák vtak, mert nincs idõm, de vannak benne bug-ok az biztos.
Milyen verzióval játszol? (angol, magyar)
Értem... szal akkor mindegyiket érintsem... jó tudni.
War. War never changes.
War. War never changes.
A Nav pointokon kel csinálni valamit vagy elég csak érinteni õket aztán tovább menni. Csak a szinesekhez kell vagy mindegyikhez?