Nexus: The Jupiter Incident
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vigyázzatok mert ha olyan dolgot löttök ki amit a programozók úgy gondolták ezt úgyse fogják tudni kilõni és persze a köv küldiben szerepe van 😊 pl a város hajó az egyik pályán 😄 akkor a progi szépen kilép.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
én alap telepítés után 1.0-hoz crackeltem,és arra tettem a 1.01-es peccst.azt hiszem nincs is hozzá másik peccs, vagy legalábbis mikor azt telepítettem nem volt.és nem kellett neki új crack.exe.a hibája a peccsnek hogy nem megy vele a trainer +4 csak a trainer +2, így unlimited shieldset már nem tudsz kapcsolni.nem kell neki egyébként a peccs, jó anélkül is
nálam sosem fagyott ki egyszer sem.lehet más a probléma nálad
nálam sosem fagyott ki egyszer sem.lehet más a probléma nálad
stewee ha nekem mondtad azt, hogy nem kell hozzá külön crack, akkor nálam nemtom mér kér patch telepítés után cd-t.
Amúgy senkinél nem volt ilyen probléma, hogy a játék kb 5 percenként gondol egyet é kilép magától?
Amúgy senkinél nem volt ilyen probléma, hogy a játék kb 5 percenként gondol egyet é kilép magától?
Hi all!
Nem tudja vki honnan lehet letölteni a full játékot?
Help pls!!
Nem tudja vki honnan lehet letölteni a full játékot?
Help pls!!
hol vannak a videók? nincs külön könyvtára, én a nexus.dat-nexus.dat fájlokra gyanakszom, mert abban lehet érdemi tartalom és a méretük is nagy, viszont abban lehet maga a játék is, nem lehet videóként külön megynitni
ÉN elküldeném szívesen, de már rég nincsenek meg a mentéseim.....Ha senki sem küldi el ha akarod elmondom mi a vége 😊 a végviedót meg meg tudod nézni a játék könyvtárában szerintem....
nem kell hozzá külön crack.
még egyszer kérdezem, tudna vki küldeni nekem az utolsó elõtti pályáról olyan mentést ami közvetlenül a megnyerés elõtt van vagy az autosavéból az utolsó pálya elõttit, mert nem tudom és már nem is akarom megnyerni a számomra kivitelezhetetlen utolsó elõtti pályát, de kíváncsi vagyok a befejezésre, nem akarom úgy letörölni hogy nem láttam a végét
még egyszer kérdezem, tudna vki küldeni nekem az utolsó elõtti pályáról olyan mentést ami közvetlenül a megnyerés elõtt van vagy az autosavéból az utolsó pálya elõttit, mert nem tudom és már nem is akarom megnyerni a számomra kivitelezhetetlen utolsó elõtti pályát, de kíváncsi vagyok a befejezésre, nem akarom úgy letörölni hogy nem láttam a végét
Elég <#lama>#lama> kérdés a következõ:
VAn valami mód arra hogy lehessen multiban nyomulni? Amikor én toltam még nem volt. Azóta van változás?
VAn valami mód arra hogy lehessen multiban nyomulni? Amikor én toltam még nem volt. Azóta van változás?
Leszedtem a 1.01-es patch-t a játékhoz, de nem találok hozzá nocd crack-et. Nem tudjátok véletlenül merre lelek egyet?
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Na igen. Gondoltam hogy erre felhozol egy olyan példát aminek semmi köze ehhez. De ez a dolgok nagy részére igaz, hogy ha valamit nem tudsz jobban csinálni akkor ne fikázd, lehet csûrni csavarani értelmetlen, témába nem vágó példákat felhozni, de a lényeg ugyanaz.
"Az uninstall mar megvolt, csak annyira felbosszantott a game, hogy muszaj volt figyelmeztetnem masokat, hogy ne probaljak ki, mert csak ok is felhergelik magukat."
Elvolvastad hozzászólásom utolsó mondtatát? Ezekszerint nem vagy nem tudod hogy mit jelent. Csak azért mert neked rossz tapasztalatod van valamiben az még nem jelenti azt hogy másnak is csak rossz lesz, sõt!
Egyértelmûen kiderül hogy neked nem tetszik a gém (velõs megállapítás mi?). Nekem nbem ezzel van a boajom az egész üzenetváltás nem emiatt indult el, próbáltam leírni úgytûnik nem sikerült. Csak ennyit szerettem volna elérni nálad hogy rájöjj hogy csak azért mert valami rossz neked nembiztos hogy másnak is az. Hagyd meg mindenkinek a felfedezés örömét, és ha kell a csalódás bánatát, de akkor az a saját tapasztalata! Ha beírod hogy neked mennyire nem tetszik ez és ez miatt rendben korrekt voltál leírtad a tapasztalatod. De nem mondod ezt: "ne probaljak ki, mert csak ok is felhergelik magukat." Mert ebben nem lehetsz biztos hogy így van!
Sajnos sok ember ilyen (néha én is) hogy a saját csalódását általános igazságként adja elõ. De ez hazugság.
A példádra mégegyszer hadd reagálja: nevetséges hogy milyen bagatel példát hozol fel, de ezzel pont az ellenkezõjét igazolod annak, mint amit el akarsz érni 😊
És ezzel részemrõl lezártnak tekintem a dolgot (amennyiben válaszolsz is nem kívánok rá reagálni), ha megérted örülök, ha nem nekem 8.
PEACE!
"Az uninstall mar megvolt, csak annyira felbosszantott a game, hogy muszaj volt figyelmeztetnem masokat, hogy ne probaljak ki, mert csak ok is felhergelik magukat."
Elvolvastad hozzászólásom utolsó mondtatát? Ezekszerint nem vagy nem tudod hogy mit jelent. Csak azért mert neked rossz tapasztalatod van valamiben az még nem jelenti azt hogy másnak is csak rossz lesz, sõt!
Egyértelmûen kiderül hogy neked nem tetszik a gém (velõs megállapítás mi?). Nekem nbem ezzel van a boajom az egész üzenetváltás nem emiatt indult el, próbáltam leírni úgytûnik nem sikerült. Csak ennyit szerettem volna elérni nálad hogy rájöjj hogy csak azért mert valami rossz neked nembiztos hogy másnak is az. Hagyd meg mindenkinek a felfedezés örömét, és ha kell a csalódás bánatát, de akkor az a saját tapasztalata! Ha beírod hogy neked mennyire nem tetszik ez és ez miatt rendben korrekt voltál leírtad a tapasztalatod. De nem mondod ezt: "ne probaljak ki, mert csak ok is felhergelik magukat." Mert ebben nem lehetsz biztos hogy így van!
Sajnos sok ember ilyen (néha én is) hogy a saját csalódását általános igazságként adja elõ. De ez hazugság.
A példádra mégegyszer hadd reagálja: nevetséges hogy milyen bagatel példát hozol fel, de ezzel pont az ellenkezõjét igazolod annak, mint amit el akarsz érni 😊
És ezzel részemrõl lezártnak tekintem a dolgot (amennyiben válaszolsz is nem kívánok rá reagálni), ha megérted örülök, ha nem nekem 8.
PEACE!
Nem tudok autot osszerakni, de azert ha egy audibol hianyozna a kormany es a hatso 2 kerek, akkor azt fikazhatom, nem? ;-)))
En is azt irtam, hogy ezzel a jatekkal szenvedni lehet, csak en nem vagyok mazohista, akinek ez oromet okoz.
Az uninstall mar megvolt, csak annyira felbosszantott a game, hogy muszaj volt figyelmeztetnem masokat, hogy ne probaljak ki, mert csak ok is felhergelik magukat.
A Homeworld sem ment mindig elsore, de arra a jatekra szivesen emlekszem vissza, ezt inkabb elfelejtenem es remelem, hogy a fejlesztok csinalnak egy jo jatekot ezzel az engine-nel, mert tenyleg sokat dolgoztak rajta es fel nem foghatom, hogy megis hogyan lett ez a jatek ilyen???
En is azt irtam, hogy ezzel a jatekkal szenvedni lehet, csak en nem vagyok mazohista, akinek ez oromet okoz.
Az uninstall mar megvolt, csak annyira felbosszantott a game, hogy muszaj volt figyelmeztetnem masokat, hogy ne probaljak ki, mert csak ok is felhergelik magukat.
A Homeworld sem ment mindig elsore, de arra a jatekra szivesen emlekszem vissza, ezt inkabb elfelejtenem es remelem, hogy a fejlesztok csinalnak egy jo jatekot ezzel az engine-nel, mert tenyleg sokat dolgoztak rajta es fel nem foghatom, hogy megis hogyan lett ez a jatek ilyen???
Tudod mit mondok én erre? Azt mondom neked hogy akkor van igazán jogod bármit is fikázni ha te annál jobban meg tudod/tudtad volna csinálni. Félreértés ne essék én nem akarok itt semmilyen vitát. Amiket te említesz apró dolgok. Én az ilyenek fölött átsiklok. Hogy miért? Jogos kérdés. Nagyon egyszerû: Örülök neki hogy valaki ilyet csinált, hogy olyan élményben volt részem amiben korábban nem. Leírtad azt ami tetszik, az az igazság hogy ha valóban tetszik a gém az ilyenek fölött átsiklasz. Ez kukacoskodás. Én nem tudom hogy miért van az hogy olyan sokan a hibákat veszik észre elõször. Lehet hogy a nemzetközi fórumok tele vannak fikázással, legyenek. Emberre válogatja kinek mi jön be! Már bocsáss meg, de "okos" ember ilyen apróságokon nem akad fent. Élvezi azt ami jó benne. Végül is lehet hogy én is találkoztam ilyen "bugokkal", és az is lehet hogy akkoriban fel is húztak, lehet, már nem emléxem. Nem emléxem mert nem fontosak, ami fontos hogy tetszett a gém miután végigvittem és azt mondodm megérte tölteni vele az idõt.
Elismerem mikor ordenáré bugokkal találkozom akkor engem is felhúz esetleg beírom fórumba fikázom a gémet hirtelen felindulásból, van ilyen. De utána ha ezen túlteszem magam és meglátom azt ami jó a gémben és azzal foglalkozok, akkor legközelebb mikor találkozok egy problémával csak mosolygok rajta. És miután végigvittem nem a hibákra fogok emlkékezni, sõt ha véleményt írok róla akkor is inkább pozitívan írok róla, és megemlítem a hibákat, de elmondom hogy megéri "szenvedni"!
Ez az én abszolút magánvéleményem. Aki elhiszi annak jó, mert végigtol egy szerintem jól sikerült, ráadásul magyar játékot. Akinke meg nem tetszik az meg uninstallálja, ennyi.
Ez is mutatja hogy mi emberek mennyire különbözõek vagyunk, ez bennünk a szép <#nyes>#nyes>
Elismerem mikor ordenáré bugokkal találkozom akkor engem is felhúz esetleg beírom fórumba fikázom a gémet hirtelen felindulásból, van ilyen. De utána ha ezen túlteszem magam és meglátom azt ami jó a gémben és azzal foglalkozok, akkor legközelebb mikor találkozok egy problémával csak mosolygok rajta. És miután végigvittem nem a hibákra fogok emlkékezni, sõt ha véleményt írok róla akkor is inkább pozitívan írok róla, és megemlítem a hibákat, de elmondom hogy megéri "szenvedni"!
Ez az én abszolút magánvéleményem. Aki elhiszi annak jó, mert végigtol egy szerintem jól sikerült, ráadásul magyar játékot. Akinke meg nem tetszik az meg uninstallálja, ennyi.
Ez is mutatja hogy mi emberek mennyire különbözõek vagyunk, ez bennünk a szép <#nyes>#nyes>
Vannak hibái a játéknak ,de szerintem egy homeworld, startrek: starship command 3 rajongónak kötelezõ darab. A hibákat lentébb már kiveséztük ,nem mondtál újat 😊
A 11. kuldetesig, ahol egy Scout ship-t kellett volna megmenteni.
Egyebkent mindket Homeworld-ot vegignyomtam, szoval nem mondanam magam tapasztalatlannak ebben a kategoriaban.
A hajom sokszor egyaltalan nem tuzel az ellenfelre, volt olyan mission, ahol kiadtam a parancsot egy hajo megsemmisitesere, annak semmi baja nem esett, de a fohajot sikerult szetlonie a flottamnak...
A hajok felszerelesenek a kepernyoje bosszanto, oda-vissza kell az osszes felszereles kozott scrollozni, amikor mondjuk hajtomuvet vagy fegyvereket akarok beszerelni.
A fegyverek hatotavolsaga sehol nincsen meg, mikozben a jatekban szerintem komoly szerepe van.
Ha a scannelsz es a shield-et ledobod, nem kapcsol be a scan utan.
A hibakat lehetne meg sorolni, de inkabb nem koptatom a billentyuzetet.
A nemzetkozi forumok is tele vannak a jatek fikazasaval, olvass utana...
A borzaszto az ebben a jatekban, hogy ha a fejlesztes soran valaki _jatszott_ volna vele, akkor tenyleg a legjobb urstrategia lehetett volna.
Egyebkent mindket Homeworld-ot vegignyomtam, szoval nem mondanam magam tapasztalatlannak ebben a kategoriaban.
A hajom sokszor egyaltalan nem tuzel az ellenfelre, volt olyan mission, ahol kiadtam a parancsot egy hajo megsemmisitesere, annak semmi baja nem esett, de a fohajot sikerult szetlonie a flottamnak...
A hajok felszerelesenek a kepernyoje bosszanto, oda-vissza kell az osszes felszereles kozott scrollozni, amikor mondjuk hajtomuvet vagy fegyvereket akarok beszerelni.
A fegyverek hatotavolsaga sehol nincsen meg, mikozben a jatekban szerintem komoly szerepe van.
Ha a scannelsz es a shield-et ledobod, nem kapcsol be a scan utan.
A hibakat lehetne meg sorolni, de inkabb nem koptatom a billentyuzetet.
A nemzetkozi forumok is tele vannak a jatek fikazasaval, olvass utana...
A borzaszto az ebben a jatekban, hogy ha a fejlesztes soran valaki _jatszott_ volna vele, akkor tenyleg a legjobb urstrategia lehetett volna.
ÖÖÖÖÖÖÖHHHHHHHHHÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖMMMMMMMMMMM alant egy elégedetlen, valószínûleg egy átlag stratégiakedvelõ hozzászólásnak nevezett pocskondiázását olvashatják........Sajnos elfelejtette odaírni hogy ez egy abszolút magánvélemény.
Attól hogy neked nem jön be egy gém mert nem vagy taktikai ûrstratégiákhoz (hülyén hangzik de hirtelen nem jutott más eszembe) szokva légyszi ne áztasd el mások elõtt. Az irányítás nem bonyolult csak szokatlan. A mûfaj legjobbja ezt bizton állíthatom (lévén nem sok képviselõje van ennek a típusnak).
Büszkék lehetünk rá hogy magyar csapat készítette, nemzetközileg is elismerték a gémet szal mégegyszer megkérlek ne fikázd.
THX!
Attól hogy neked nem jön be egy gém mert nem vagy taktikai ûrstratégiákhoz (hülyén hangzik de hirtelen nem jutott más eszembe) szokva légyszi ne áztasd el mások elõtt. Az irányítás nem bonyolult csak szokatlan. A mûfaj legjobbja ezt bizton állíthatom (lévén nem sok képviselõje van ennek a típusnak).
Büszkék lehetünk rá hogy magyar csapat készítette, nemzetközileg is elismerték a gémet szal mégegyszer megkérlek ne fikázd.
THX!
Ez a jatek borzalmasan rossz.
Csak felidegesiti magat vele az ember, aki eddig nem probalta, tartsa tavol magat tole.
Mazohistaknak ajanlott.
Sajnos egy Magyar csapat fejlesztette, ami fajo. Ha egy Orosz / egyeb csapat csinalta volna, akkor nem lenne olyan gaz.
A grafika fantasztikus, a jatek engine remek, a tortenet a legjobb a mufajban, de a kezeles iszonyat, a jatekelmeny kinlodas. Egy tipikus elb*szott game.
Csak felidegesiti magat vele az ember, aki eddig nem probalta, tartsa tavol magat tole.
Mazohistaknak ajanlott.
Sajnos egy Magyar csapat fejlesztette, ami fajo. Ha egy Orosz / egyeb csapat csinalta volna, akkor nem lenne olyan gaz.
A grafika fantasztikus, a jatek engine remek, a tortenet a legjobb a mufajban, de a kezeles iszonyat, a jatekelmeny kinlodas. Egy tipikus elb*szott game.
Ehh...megfelelõ fegyverekkel persze sikerült elsõre megcsinálnom a pályát <#lama>#lama>
Köszi a helpet 😊
Köszi a helpet 😊
Hát szerintem annyira nem nehéz, fõleg hogy az nem az utolsó, hanem az utolsó elõtti map 😊. Minden hajódat a pajzsgeneráló védelmére rendeled, angelt meg elküldöd satelitet védeni, annyira nem nehéz én 2.x-ra simán megcsináltam, próbálkozz csak van megoldás 😊
légyszi akinek van egy mentést küldjön már amiben nyert állás van az utolsó pályán. egyszerûen nem tudom megnyerni, meg nagyon akad a sok ûrhajó miatt nálam, pedig mindent levettem minimumra.kíváncsi vagyok a befejezésre, de szenvedni sincs vele kedvem tovább, már xszer megpróbáltam de végül mindig kilövik a colossust vagy az angelwing az antimechanoid pajzson kívülre kerül. ilyen mentést már kértem hónapokkal korábban is, de akkor nem küldött senki, azóta erre vártam hogy megint fellendüljön a topic, és nem töröltem le, hátha vki megsegít
[email protected]
[email protected]
Bizony, ott a pont <#eljen>#eljen>
és ami hab a tortán hogy magyar a kicsike, Büszkék lehetünk rá
és ami hab a tortán hogy magyar a kicsike, Büszkék lehetünk rá
Toljátok a gamét.. én is megszenvedtem vele, de anno alig vártam hogy haza menjek a melóból és folytassam a nexust. Nem tökéletes játék ez sem, de én még nem találkoztam PC-én tökéletes gaméval. ( commodore-on ott volt a laser squad )
NNNNEEEEEEEEEEMMMMMM??? Na felrakom és megnézem.... <#vigyor3>#vigyor3> lehet keverem a scirmish móddal, de tuti nem volt nehézségi fokozat? <#conf>#conf>
<#banplz>#banplz>
Abban nem is volt nehézség állítás <#banplz>#banplz>
Bár alapból very-hard-on volt 😛
Abban nem is volt nehézség állítás <#banplz>#banplz>
Bár alapból very-hard-on volt 😛
A homeworld2-t nem vitted végig???????? Az a világ legkönnyeb ûrstratégiája (najó egy picit túlzok 😛 ) én simán végigtoltam hardon vagy min <#vigyor5>#vigyor5>
Én viszonylag jól bírtam...
Megedzõdtem a Homeworld 2-õn <#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
Azt nem nyomtam végig,de ezt már jó lenne 😛
Megedzõdtem a Homeworld 2-õn <#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
Azt nem nyomtam végig,de ezt már jó lenne 😛
Jah rémlik, az kellemes, az volt az egyetlen küldi a gémben amivel tényleg kurvára szívtam 😄, a többi ahhoz képest gyerekjáték. Ha jól emléxem az volt az egyetlen küldi amit több mint 3x próbáltam újra csinálni és iszonyúan felhúzott, meg szidtam meg ütlegeltem gumikalapáccsal, meg minden volt <#nevetes1>#nevetes1>
Naigen....nekem 5 hónapig tartott,mire levágtam,hogy az Angel bele tud menni a mezõbe <#idiota>#idiota>
(csak viccelek,most tettem fel megint 😊)
(csak viccelek,most tettem fel megint 😊)
Amikor azt a rohadt ûrállomást kell bevenni, mikor a társaid nem tudnak beugorni, csak az Angelwing, és az IP blockert ki kell lõni az ûrállomáson.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Hát az volt az a qrva erõs gorg bázis,aminek elöször az "I.P." kapcsolóját kellett kilõni,aztán legyakni 4324244 gorg csatahajót,+ szétlõni a szinte sérthetetlen pajzsot. (ami persze az energiát is Lszívta,hát mi a f@szért ne,ugye...)
Huhh 😄
Amúgy nem vok egy nagy csíter,de a Titan-nál komolyan fontolóra vettem,hogy nézek egy "godmode-ot" 😄
Amúgy nem vok egy nagy csíter,de a Titan-nál komolyan fontolóra vettem,hogy nézek egy "godmode-ot" 😄
Ohhh....köszönöm,megpróbálom így.
Mindenképp "szenvedek" vele,mert nagyon teccik a gém 😊
Bár mire a Titan-t legyaktam,az nem volt pite <#wilting>#wilting> ("kicsit" hanyagoltam is akkor a gémet)
Köszi a segitséget ^.^
Mindenképp "szenvedek" vele,mert nagyon teccik a gém 😊
Bár mire a Titan-t legyaktam,az nem volt pite <#wilting>#wilting> ("kicsit" hanyagoltam is akkor a gémet)
Köszi a segitséget ^.^
Ott nincs még anya rovar csak késõbb lesz mikor ki kell õket irtani 😊 itt még csak elõször találkozik velük. Jut eszembe a shadowkkal találkoztál már? Ilyen álcázót használó, taktikai lézerekre szakosodott népség (elvileg kellet volna amikor a gorg flottát robbantottad fel, az az elejéán van nem?
Ha jól emlékszem scennelni kell... közelmenni scennelni, lemegy a csík és asszem angel átveszi felette az irányítást, de lehet hogy elpusztul, annyira pontosan már nem emléxem. MIndenképen scenneld, fegyverben meg minél több légévdelmit rakj be (értsd anti-fighter) Ha van nagyobb hajód mint a te hiper szuper öngyógyulósod 😄 akkor nagyon jó mert arra sok légvédelmi fér, valamint használj vadászokat védelemre, ja és mégvalami, asszem úgy csinálják hogy rátapadnak a pajzsra és elszívják az energiáját. Úgy csináld hogy mindegyik hajót állítsd be a másik guardolására így akármelyikre mennek rá a többi le fogja lõni onnan és akkor nem tudják elszívni a pajzsot. Érdemes mondjuk lekapcsolni a hajtómûvet és minden energiát pajzs+fegyverek, esetleg próbálj meg taktikai lézereket, bár nem vagyok benne biztos hogy azok jók vadászok ellen (lehet nem, már nem emléxem rá pontosan). Nah remélem segít, sokkal többet nem tudok mondani már nagyon régen volt amikor én ezzel a gémmel nyomultam.
UI.: Ne hallgas tuvokra 😊 érdemes vele "szenvedni" a végefelé nagyon kira lesz a gém 😊. Mellesleg te még csak olyan 60% fele járhatsz ha most deríted fel mégcsak a mechákat 😊 Szal jó szórakozást és ne add fel!
Az erõ legyen veled GPetyus! 😊
UI.: Ne hallgas tuvokra 😊 érdemes vele "szenvedni" a végefelé nagyon kira lesz a gém 😊. Mellesleg te még csak olyan 60% fele járhatsz ha most deríted fel mégcsak a mechákat 😊 Szal jó szórakozást és ne add fel!
Az erõ legyen veled GPetyus! 😊
Igazi multi-taskos üzemmód. <#idiota>#idiota>
(amúgy én is válaszolni akartam Petyusnak, de már nem emlékszem, hogy pontosan mit kell csinálni... azt hiszem az anya-rovart kell lõni, mint gép...)
(amúgy én is válaszolni akartam Petyusnak, de már nem emlékszem, hogy pontosan mit kell csinálni... azt hiszem az anya-rovart kell lõni, mint gép...)
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!