2056
Nexus: The Jupiter Incident
-
Toroco #1414 én még nem játszottam, de kipróbálnám. -
Fugitive #1413 Ki játszik multiban vele? -
Toroco #1412 én végig toltam. hát azt hittem hosszabb videó lesz a végén. -
Toroco #1411 pontosan nem tudom már, de fogsz kapni két rombolót. késöbb egy cikrkálót, majd egy csatahajót, aztén majd lesz még. -
Toroco #1410 erre a megoldás, hogy valamennyire közelytesz az angelwinggel, és kiküldöd az összes vadászod a titánra, de elötte jelöldki célpontnak az ip blokkolód, az angelwingel meg ne menj közelebb. a vadászok hamar kilövik a blokkolót, akkor jön a segitség, és az angelwinget irányitsd oda, utána már kiirthatod az ellent. -
#1409 jah és mikor lesz új hajom szoval nem a Angelwing ha nem valami új pl valami olyan mint amivel a játék elején mehetem
hát mert ez a AngelWing nekkem nem tetszik -
#1408 HI nem tudjátok hogy a Titán cimü pályát hogy kel meg csinálni mert
aktiválom a álcázot le álitom a pajzsot közel megyek a álomáshoz ekor észre vesznek feltöltöm a pajzsokat amenyire csak lehet ki lövöm a ip blokolot meg érkezik a másik hajom de innentöl nem tudom mit csináljak mert ha ip hajtomüvel probálok el menekülni szétlönek mire elmenekülhetnék ha nem menekülök ugy is ki lönek nagy a tul erő
ere várom töletek a segitséget hogy hogy tudnám simán meg csinálni ezt a pálya rész ?
-
Toroco #1407 Sztem én az utolsó pályán vagyok. harc a földért a pálya neve. Az utolsó 5 pályát ujra csináltam, mert szarul voltak felfegyverezve a hajók. elég durva ez a pálya. -
Masakari #1406 asszem akkor most lehagytál :D
én most kicsit lassaban játszok vele..én most járok ott hogy a gorg űrállomást támadjuk.... -
Toroco #1405 Na ki hol tart most? Én ott amikor 4 Mechanoid van a pályán meg van egy halom hajó ami a mechaniodot töltik. ezeket a hajókat nem lehet kilőni, olyan mintha sérthetetlenek lennének. -
Toroco #1404 na jó hogy irtad, köszi. azokat a gombokat nem is néztem -
Toroco #1403 nekem is sikerüln még az este. most nem is tudom hol tartok már -
Masakari #1402 megcsináltam...nem volt nehéz..velem is előfordul az ien hogy másra lőnek meg nem lő mindennel..ienkor mindig pauzalom a game-t és ujra kiosztom a lövés parancsot az összes fegyverrel...(szépen lassan leszeded a hajókat..kezdve a kisebbel..legalábbis én igy csináltam)fegyverzet meg..mindenkien bubble energia lövedék/energia lövedék és gatlingek(asszem silver)hogy ha lement a pajzs akkor a hajotest is pusztuljon..meg ugyebár a vadászok kis extrának... -
#1401 Baloldalt alul van 4 kis ikon, Agressziv,Vedekezo stb
Ha az utolsora klikkelsz akkor az altalad kivalasztott tevekenyseget fogja a hajo vegezni.
Amugy szedd ilyenkor egy csoportba. CTRL+klikk a hajokra majd CTRL+1.Ha raklikkelsz az 1es gomra felul akkor egyszerre tudod kiadni a csoportban levo hajoknak a parancsot. -
Toroco #1400 ya a másik poén az volt, hogy össztüzzel próbáltam, de minden hajó összevissza tüzelt a hajókra, hiába irányítottam mindig egyre. majd próbálkozom, de ird le ha sikerült. leginkább a hajók fegyverzete érdekelne. -
Masakari #1399 hehe..xD most én is pont ott járok...de anno asszem ugy csináltam meg hogy amikor össze álltak formációba akkor lelövöd a formációbol az 1ik kis hajót(romboló) ösztüzet nyomsz rá..és mivel ha a fromációbol kiesik a hajó akkor nem tud lőni a nagy lézerrel..és valahigy igy kel..xD majd ha megcsináltam leirom hogy csináltam ponotsan mert már nem nagyon emléxem rá... -
Toroco #1398 Kéne egy kis segítség. elakadtam egy pályán. az a szitu hogy 4 hajó összeáll valami csapásmérővé, és hatalmas lézerrel lő. mindig kinyirják a colossus nevü hajót. az én hajóim meg nem tudják leszedni ezt a formációt. mire oda érek már csak az angelwing, meg még egy ilyen nagy, meg egy kissebb szokott maradni, és ezek igy az ellenség pajzsaiban alig tesznek kárt. mondjatok valami jó taktikát, hogyan szereljem fel a hajókat? Köszi
-
Toroco #1397 homeworld2 re a saját topicjában kerestek embereket multizni, nézz körül ott ez ügyben -
Masakari #1396 ja mielőtt elfelejtem..homeworld2-re is szivesen várok embereket multi-ra...és nexus-ra is!!:) -
Masakari #1395 itt is is normális..itt másik űrhajókhoz viszonytasz ill 1éb dolgokhoz amikhez lehet,amugy sztem 1áltlán nicns koppintás szag v kisérlet...nagyon jó a kamerakezelés
toroco:neked annyit hogy nem kell sietni szép lassan beadja a parancsokat meg a viszonytási pontokat(és mondja is hova kell menni)...csak mivel első pálya ezért tutorial és lassan kell nem 1ből a lovak közé... -
Toroco #1394 hát tudod én megszoktam a home worldben, és a haegemoniában hogy a kamerát bárhova vihetem. és ez azért volna jó mert én mindig más szögből nézném a hajókat, mint ahogy itt engedi a játék.
azért belejöttem, most volt az a küldetés amikor meg kellett védeni az angelwinget. -
Braveheart #1393 Ezen jót nevettem... ha egy viszonylag üres térben vagy, akkor mihez viszonyítanál? PL távolságot? A nagy ürességben lévő két ponthoz? Ezért kell vmilyen objektumhoz viszonyítani, pl egy űrhajóhoz. A homeworld sorozatban egész jól megoldották ezt a problémát, de ennyire gondolom nem akartak koppintani a készítők. -
Toroco #1392 na megtaláltam a célpontot, ennyire szar kamera kezeléssel még nem találkoztam. az már mennyire szar hogy nem tudom oldalra vinni a kamerát, csak forogni valami körül. hihetetlen -
Toroco #1391 kéne egy kis segítség. 1 pálya. azt a küldetés, hogy menjek a kijelölt célhoz. semmi kijelöltet nem létok a képen, ezért az F2 parancsal elküldtem az ürállomáshoz, oda ért de nem történt semmi, most ott köröz a stiletto az ürállomás körül mert megállítani sem tudom. semmi gombot nem találtam ami a megállás parancsot adná a hajónak. most mit kéne csinálnom? -
Toroco #1390 most feltelepítettem, és kipróbálom újra. hátha megtetszik -
Masakari #1389 toroco elsőre én is igy voltam vele...anno a demo alapján szaroztam a játékot meg minden...de az első 2 pálya(ami ugyebár tutorial jellegű)és mindent megtudsz benne...szóval utána már nagyon könnyű irányítani...ajánlom próbáld ki^^(nem árt a magyar feliratot bekapcsolni se xD)
szvsz a lényeg multira fel mindenki!!! -
Toroco #1388 sajna én még singlben sem tudtam, játszani vele. nem igazán értettem hogyan működik, de ha elszánom magam hogy újra megpróbáljam, lehet hogy multiznék is majd . -
Masakari #1387 Jó napot!
kicsit mint látom már elévült a topic..de ezen ujjitok:D most vettem meg a játékot osztálytársammal és multizni szeretnénk..mint a topicból kivettem már nem nagyon vannak serverek..szóval valószínűleg hamacsin keresztül folyna a gamma(az 1.01-es mp patch-el)
akit érdekelne 1 kis multi az irja meg nekem az msn címét a [email protected] címre -
#1386 De talán azt te is elfogadod, hogy pl. a Civilization stratégiai játék és nem taktikai? -
Gipsz75 #1385 így van, jöhetne már valami hasonló, persze magyarul:D -
#1384 Ez egy istencsaszar jatek sracok. -
GTA #1383 Segítsetek kéne a játék.
Tudtok olyan helyet Fehérváron, ahol meg tudom szerezni 2000 alatt? -
lammaer #1382 Köszi... upps, van is egy teljes kampány, megyek, beszerzem :) -
#1381 Hivatalos fórum.... -
lammaer #1380 Srácok nem tudtok modokról esetleg nemhivatalos küldetésekről/kampányokról? Nekem nagyon tetszett a játék, de hát ugye miután végigvittem... viszont nyomulnék véle. -
darazsx #1379 SIKERÜLT!!! Kösz szépen a segítséget! -
#1378 Én sosem scenneltem, kiirtottam mindet inkább :DDD -
#1377 le kell scannelned a támadó hajókat, és amelyiknél megtalálod az IP blokkolót, azt lézerekkel ki kell csinálni, ha megvan akkor elmenekülhet a hajó, és nyertél. Nem kell mindenki kilőni, mert az tényleg sansztalan. -
#1376 Milyen nehézségi szinten tolod? -
darazsx #1375 De nem tudom olyan gyorsan megölni az ellenséget. A megvédeni szánt hajó meg csak ott áll és várja mikor lövik segbe. Nemhogy elindulna...