Nexus: The Jupiter Incident
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1.Ha alap elepítéssel alap krekkel megyek nem éri el a szervert
2.Ha patchekkel megyek megyek és alap krekkel akkor a verziószám nem kóser neki
Szerintem ha valaki aki jobban ért a játékokhoz meg programozáshoz mint én akkor gyárthatna egy nocdt az 1.01es verzióhoz mert a gamejack sem ismer fel semmien védelmet... Ja és ha megtenné valaki akkor szólna nekem vagy elküldené a GCW-re?
Most már a béketárgyalásnál tartok😊
Csalni viszont nem csalok, eddig sem tettem, miért pont most kezdeném el, ezt a hétvégét erre szánjuk😊)
Minden hajóra taktika lézert tegyél, és a borg bázis elemeit szedd szét. 1.pajzsgenerátor
2.fegyverzet
A fegyvergenerátort azért nem javaslom mert van neki több is és nem garantált a fegyver leállás ha egyet kilõsz..
Természetesen minden enrgiát a pajzsra. Én többször végig tolta a gamét , az a tapasztalatom hogy ne bízz meg az automatikában, minden fegyvernek manuálisan adj célt. Energiát is manuálisan kezeld. pl: ha automtikán hagyod van úgy hogy nem lõ valamelyik fegyver (nem azért mert nem arrafelé néz 😊 ).
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
(a nagy hajóknak van valami nagy fegyvere a fortress shield ellen azok pillanatok alatt le tudják bontani!!)
Kezdem rohadtul unni, ezt már 7x próbáltam könnyû fokozaton<#mf3>#mf3><#boxer>#boxer><#mf3>#mf3><#violent>#violent>
Elakadtam abban a küldetésben, mikor az IP blokkolót kell kilõni az állomáson. Ugye odalopakodok, álcapajzs fenn, majd elkezdem lõni az IP blokkolót, de mire hatástalanítanám, mindíg szétlõnek😞
1x már elértem azt, hogy sikerült hatástalanítani, meg is érkezett a flotta, de rá kb. 10 sec-re már le is szedtek😞(
5let?
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
UI.: Mi is nagyon örülünk neked! <#law>#law><#puszi>#puszi>
THX.
De ne Off-oljuk szét a fórumot, holnap, vagy legkésõbb vasárnap újra nekiesek a játéknak😊)
+1x köszi!!!
Te még ilyeneket használsz? <#wow3>#wow3> Én már évek óta tudom, hogy a vindózos rendszervisszaállítás max. kékhalált tud elõállítani <#nevetes1>#nevetes1>
A rendszervisszaállításnak akkor van a legnagyobb haszna ha ki van kapcsolva, hidd el <#awink>#awink>
Sebaj, ismétlés a tudás... 😊
A hangkártyát könnyen ki tudod szûrni azzal hogy hallgatsz zenét....
A videókarit meg úgy a legyegyszerûbb ha lefuttatsuz valami 3dmarkot...
Meg nézd meg hogy minden hûtõ pörög e, ilyesmik...
Most néztem más játéknál is meghal😞
QRVA VIHAR
Kezdhetem megnézni mi szállt el. Mivel, ha nem játszok, akkor nincs lefagyás, ezért vagy a VGA vagy a SB Audigy a bûnös. Van 5leted, hogyan derítsem ki gyorsan?
Most kezdtem újra, megint kifagyott😞
A vihar óta nem telepítettem progit, kivéve a Nexus-t újra.
Játék közben fagy ki, elkezd sípolni a hangszóró, és kész. Próbáltam a hardvergyorsítást kikapcsolni, az sem segített. Azt nem érte, higy eddig miért mûködött. Megnézem 1 másik játékkal, ha azzal nem fagy, akkor én már nem tudom mi légyen😞
Azért újra nem fogom installálni a gépet.
Most installáltam újra, de még mindíg kifagy a játék (qrva vihar)
Vajon mi miatt lehet?
Most teljesen az elejérõl kezdem, nem töltök vissza játékállást, talán így nem fagy le. Bár már a 10. küldetésnél tartottam😞
Az SH3 király gém lenne ha nem SF3as védelme lenne, én SF3as szart fel nem rakok a gépemre, pláne nem veszem meg.... (najó warezt felrakok, de azt is csak azért mert ahhopz van valami eltávolító ami kinyírja az SFet de ahhoz nagyon jó játéknak kell lennie hogy ezt megtegyem..)
(Pedig a Silent Hunter 3 és az Armies of Exigo tervben volt) 😞(
Addig is éljen a Warez!!!
Puff, jut eszembe, nyaralni is kéne menni, bazz 1 lottó 5-ös kihúzna a csávából😊
Most biztonsági másolattal játszok😊))
Most újrainstalláltam remélem a hiba megszûnik.
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
Jelenleg... (túl drága) Megveszem amint meg tudom fizetni. (és komolyan! Szoktam szoftvert venni! Csak nem a drágákat, mert arra nincs pézem sajna).
Minden esetre A game tényleg jó, csak tudni kell kezelni. Nem véletlen van odairva az egyes fegyverek/felszerelések mellé hogy mire valóak. Egy jó kombinációval a legerõsebb hajók is elintézhetõk, de ha rossz a taktika, akkor akár egy kissebb vadászraj is lazán elintéz. (szerintem)
Zsolo007: Szeretem a magyar játékokat fõleg ha ûrstratról van szó! Ig1-Ig2-t le nem tettem addig míg végig nem játszottam õket! Ezzel is így lesz! Remélem lesz valami kiegészitõje, bár ez csak hiú ábránd....<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
Igen te játszol ezzel egyedül, mindenki más már rég végigtolta 😊 Nem egy mai darab..... (bár tény hogy nem is régi)
Sok szerencsét a továbbikahoz, de ha nagyon nehezen haladsz elõre (értsd: nem bírsz rájönni hogy mit hogy) akkor jobb ha otthagyod mert nincs hozzá érzéked, az ember vagy ráérez az ilyesmire az elején vagy csak kínlódás lesz.......de remélem hogy csak pillanatnyi bizonytalanság a tied, kár lenne a gémért ha letörölnéd! Jó kis magyar gém, megéri végigtolni!
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
Most kezdtem el játszani és rögtön elakdtam az elején! A küldstés neve: A lehetõség. meg kell találni egy ûrállonmást egy aszteroidamezõben és onnan ki kell hozni egy idegen ûrhajót! namármost mikor az idegen hajó kijön löktön elkezdik valakik lõni és else tudom juttatni a találkozási pontra mert kilövik a hajtómûvét! Hogy kell megoldani, mert sehogy sem jövök rá!!
PLS HELP!!!