Nexus: The Jupiter Incident

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsolo007
MI az a gamejack???

én játszottam multit, igaz a gamejack nem ismeri fel de meg lehet oldani: felpatcheled aztán az indítólistába berakod az összes exe-jét majd a nexus exét elindítod és kiválasztod h multi. Akkor kiírja h kell a cdrom, utána elindítod tetszés szerint a dx_8as vagy 9 es exe-t (nálam dx8 stabilabb) és játszál vazzeg 😊
Zsolo007
Tényleg akinek megvan eredetiben: Van még érdeklõdés m,ultiban? Mert ha igen lehet beszerzem a gémet!

Zsolo007
Törttel nem lehet multizni....

Ja még valami: kíváncsiságból próbálgatok multizni csak van egy kis gond:
1.Ha alap elepítéssel alap krekkel megyek nem éri el a szervert
2.Ha patchekkel megyek megyek és alap krekkel akkor a verziószám nem kóser neki

Szerintem ha valaki aki jobban ért a játékokhoz meg programozáshoz mint én akkor gyárthatna egy nocdt az 1.01es verzióhoz mert a gamejack sem ismer fel semmien védelmet... Ja és ha megtenné valaki akkor szólna nekem vagy elküldené a GCW-re?
Mellesleg ha van elég fejlesztési pontod felturbózhatod a hajódat vadászokkal/bombázókkal és aztán mindent bele ami van 😊
Megcsináltam, kilõttem az összes gork hajót, ekkor megkérdezte, hogy rábízom-e a flottára az állomás elpusztítását, én igent mondtam😊)
Most már a béketárgyalásnál tartok😊

Köszi skacok +próbálom, most kicsit lehiggadtam, nem adom fel😊
Csalni viszont nem csalok, eddig sem tettem, miért pont most kezdeném el, ezt a hétvégét erre szánjuk😊)

LSSAHPAUL
Van rakéta zavaró berendezés a hajóidon ?
Minden hajóra taktika lézert tegyél, és a borg bázis elemeit szedd szét. 1.pajzsgenerátor
2.fegyverzet
A fegyvergenerátort azért nem javaslom mert van neki több is és nem garantált a fegyver leállás ha egyet kilõsz..
Természetesen minden enrgiát a pajzsra. Én többször végig tolta a gamét , az a tapasztalatom hogy ne bízz meg az automatikában, minden fegyvernek manuálisan adj célt. Energiát is manuálisan kezeld. pl: ha automtikán hagyod van úgy hogy nem lõ valamelyik fegyver (nem azért mert nem arrafelé néz 😊 ).

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Zsolo007
Erre már nem tok mit mondani, meg lehet csinálni, ne add fel! Próbálj más taktikákat, más felszerelést viszel ilyesmi, hidd el hogy meglehet csinálni!

(a nagy hajóknak van valami nagy fegyvere a fortress shield ellen azok pillanatok alatt le tudják bontani!!)

Meglennék, de ezek után a Gorg bázist kellene 1bõl megsemmísíteni, de a pajzsa gyakorlatilag áthatolhatatlan, és folyamatosan lövi a rakétákat, és a maradék 4 hajómat pill. alatt szétszedi😞(
Kezdem rohadtul unni, ezt már 7x próbáltam könnyû fokozaton<#mf3><#boxer><#mf3><#violent>

Na nekigyûrkõzök, köszi a segítségeket😊

LSSAHPAUL
Nekem sem jött be ez a küldetés. Párszor nekikellett fussak. A megoldás az hogy eljuss észrevétlenül az állomásig, és ott minnél hamarabb kilõdd és huzzál onnan. Pl én a blokkolot simán kitudtam lõni ( taktikai laser rulez )de utána szétszedtek. De Gipsz absolute jól elmondta már ezt 😊

Zsolo007
Húúú az angyon szívatós küldetés, amennyire emléxem rá az volt az egyetlen küldi ami iszonyúan felhúzott. Emlékeim szerint azt úgy csináltam meg, hogy telepakoltam a hajót taktikai lézerekkel, vadászokkal. A rendszerben pedig nem egyenesen mentem neki a bázisnak, hanem szépen elmentem oldalra és figyeltem a hajók járõrözési útvonalát, miután kifigyeltem azt az idõszakot amikor minden lõtávon kívül van és bementem. Szétlõttem, álca gyorsan vissza és húzás a francba, így is sokat sérültem, de sikerült. A lényeg az hogy az álcadobás és a pajzsemelés közötti idõszakban senki se lõjön rád, az kritikus idõszak, utána a pajzs tartja õket addig amíg kell, aztán meg álca vissza. (na igen itt fogod a nagyrészét sérülni, figyelni kell hogy az álcázód ne szedjék szét..)

Nahh asszem elakadtam. a 4. kísérlet után segítséget kérek (tudom túl korán adom fel😊 ).
Elakadtam abban a küldetésben, mikor az IP blokkolót kell kilõni az állomáson. Ugye odalopakodok, álcapajzs fenn, majd elkezdem lõni az IP blokkolót, de mire hatástalanítanám, mindíg szétlõnek😞
1x már elértem azt, hogy sikerült hatástalanítani, meg is érkezett a flotta, de rá kb. 10 sec-re már le is szedtek😞(

5let?

Gregorius
ÉS leszeded a hivatalos oldalról a server patch-et!

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Zsolo007
Ha megvcan boltból akkor elindítod a multi exét és hívsz haverokat, csinálsz szervert és mehet a nyomulás!!

UI.: Mi is nagyon örülünk neked! <#law><#puszi>

Ááááááá! Végre találtam 2 fórumot, ahova rendszeresen írnak a témában! De örülök nektek <#wave><#wave> ! Nemtudna nekem valaki segíteni, hogyan lehet játszani Neten a Nexust??? Megvan a bolti Game! <#worship><#worship><#worship>
THX.
Tudom, de így akartam tesztelni, hogy mia a baj, mielõtt újrainstallálnám, azaz ghost-ból visszaállítanám😊
De ne Off-oljuk szét a fórumot, holnap, vagy legkésõbb vasárnap újra nekiesek a játéknak😊)

+1x köszi!!!

Zsolo007
kár, hogy rendszervisszaállításkor lefagyott a gép

Te még ilyeneket használsz? <#wow3> Én már évek óta tudom, hogy a vindózos rendszervisszaállítás max. kékhalált tud elõállítani <#nevetes1>

A rendszervisszaállításnak akkor van a legnagyobb haszna ha ki van kapcsolva, hidd el <#awink>

Most minden okés, kár, hogy rendszervisszaállításkor lefagyott a gép, és újrainstall elõtt elfelejtettem lementeni a játék mentéseit😞
Sebaj, ismétlés a tudás... 😊

Zsolo007
ehe az szép 😊, látod a táp eszembe sem jutott pedig az lett volna kézenfekvõ.... 😊

Nahh megoldódni látszik, a táp 3.3V helyett 2.2-3.5 között adott le, most kicseréltem, és a tesztek mennek. Azért köszi😊

Zsolo007
A gép maga ne máll le ugye? Csak kidob az asztalra a jáék? Vagy kékhalál?

A hangkártyát könnyen ki tudod szûrni azzal hogy hallgatsz zenét....
A videókarit meg úgy a legyegyszerûbb ha lefuttatsuz valami 3dmarkot...
Meg nézd meg hogy minden hûtõ pörög e, ilyesmik...

Magas frekvencia.
Most néztem más játéknál is meghal😞
QRVA VIHAR
Kezdhetem megnézni mi szállt el. Mivel, ha nem játszok, akkor nincs lefagyás, ezért vagy a VGA vagy a SB Audigy a bûnös. Van 5leted, hogyan derítsem ki gyorsan?

Zsolo007
Hogy sípol a hangszóró? milyen hang?

Semmit😞
Most kezdtem újra, megint kifagyott😞
A vihar óta nem telepítettem progit, kivéve a Nexus-t újra.
Játék közben fagy ki, elkezd sípolni a hangszóró, és kész. Próbáltam a hardvergyorsítást kikapcsolni, az sem segített. Azt nem érte, higy eddig miért mûködött. Megnézem 1 másik játékkal, ha azzal nem fagy, akkor én már nem tudom mi légyen😞
Azért újra nem fogom installálni a gépet.

Zsolo007
Játék közben fagyott ki? Vagy éppen mentettél ilyesmi? Lehet le kéne futtatni egy scandisket, mivel a hirtelen leállástról megsérülhettek fájlok emiatt fagyhat ez is...viszont hogy újrainstall után miért fagy....Lehet más gond van, nem telepítettél valami lénygeeset mostanában ami befolyásolhatja?

Áhh az SF3 belefér, eltávolítom, azt kész😊)
Most installáltam újra, de még mindíg kifagy a játék (qrva vihar)
Vajon mi miatt lehet?
Most teljesen az elejérõl kezdem, nem töltök vissza játékállást, talán így nem fagy le. Bár már a 10. küldetésnél tartottam😞

Zsolo007
😊 Az engem is! (mármint a lottó 5ös, kár hogy nem lottózom)

Az SH3 király gém lenne ha nem SF3as védelme lenne, én SF3as szart fel nem rakok a gépemre, pláne nem veszem meg.... (najó warezt felrakok, de azt is csak azért mert ahhopz van valami eltávolító ami kinyírja az SFet de ahhoz nagyon jó játéknak kell lennie hogy ezt megtegyem..)

Nekem most halt be a mobilom, legális játékproject törölve😞
(Pedig a Silent Hunter 3 és az Armies of Exigo tervben volt) 😞(
Addig is éljen a Warez!!!

Puff, jut eszembe, nyaralni is kéne menni, bazz 1 lottó 5-ös kihúzna a csávából😊

Zsolo007
Aham, kár hogy nem lehet multizni törttel 😞 de pénz nincs arra hogy beszerezzem, túl lineáris ahhoz, inkább a BF2re gyûjtögetek...

Sajna nem volt rá pénzem, elment amikor megjelent az Afrika K. vs Desert R.-ra, elõtte meg a Haegemónia-ra😊)
Most biztonsági másolattal játszok😊))

Zsolo007
Tényleg eredetid van? Vagy csak amolyan kamionhátuljárólleesettésdobozátólvalamintkézikönyvtõlmegfosztottverzió? <#fejvakaras><#nevetes1><#nevetes1>

Zsolo007
Vihar itt is van, áramszünet nincs, de gyorsan le is kopogom... 😊

Nekem teccik, csak most vihar volt nálunk, kicsi áramszünet, azóta folyton lefagy kb. 5-6 perc után a játék 😞
Most újrainstalláltam remélem a hiba megszûnik.

Zsolo007
😊

Azon filózok hogy a nagy nyári uborkaszozon közepette elkezdem én is megint 😊

Jelen, de csak most kezdtem😊

Gregorius
Én még nem. 😊

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Zsolo007
Játszik még vele valaki? 😊

LSSAHPAUL
A legfontosabb szvsz az hogy a hajód tudja is használni a fegyvereket. Mert ha nem istápolod kicsit manuálisan akkor bizony hiába van tökéletes fegyvered. Az energia ellátás, lõtávot mindig figyelni kell.

Csacsis
Na most én is hozzászólok 😊
Jelenleg... (túl drága) Megveszem amint meg tudom fizetni. (és komolyan! Szoktam szoftvert venni! Csak nem a drágákat, mert arra nincs pézem sajna).

Minden esetre A game tényleg jó, csak tudni kell kezelni. Nem véletlen van odairva az egyes fegyverek/felszerelések mellé hogy mire valóak. Egy jó kombinációval a legerõsebb hajók is elintézhetõk, de ha rossz a taktika, akkor akár egy kissebb vadászraj is lazán elintéz. (szerintem)

Falabu
MIndenkinek köszönöm a választ! Megoldódott a probléma!😊

Zsolo007: Szeretem a magyar játékokat fõleg ha ûrstratról van szó! Ig1-Ig2-t le nem tettem addig míg végig nem játszottam õket! Ezzel is így lesz! Remélem lesz valami kiegészitõje, bár ez csak hiú ábránd....<#rinya><#rinya>

&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;&#8226;(-&#8226;Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!&#8226;-)&#8226;&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;

kissaki base, ha jól emléxem ahonnan szabadítani kell, és olyan volt a freelancerben vagy az x2-ben is.de nem esküszöm rá.én pl most fogom a LEGUTOLSÓ küldik játszani, megjelenése óta megvan és játszottam is vele, csak azért nem töröltem le mert a fight for earth pályát nem tudtam sehogyan sem megnyerni.és olyan lelkes és szeretetreméltó emberek látogatták a fórumot hogy nem küldtek mentést hiába könyörögtem. de most végre milliomodik próbálkozásra sikerült, már csak a befejezõ videóra vagyok kíváncsi

Zsolo007
Amikor kiszabadítod angelwuinget valamelyik rivális cég laobrjából, amit egész mellesleg korábban valaki telepakolt egy vírussal 😊 Emlékeim szerint amikor megérkezel a helyszínen kapsz üzit, hogy van egy segélyhívás vagy egy roncshajó a környéken. El kell menni kommandósokat küldeni egy kis hajó fedélzetére ott lesz talán túlélõ? tõle kapsz kódot amivel a nagyhatótávolságú ágyúplatformokta ki lehet kapcsolni, de végül is az is jó ha szétlövöd az összes platformot, de így vagy úgy el kell pusztítani a platformokat mert a ki angyaluznkat kinyírják 😊

Igen te játszol ezzel egyedül, mindenki más már rég végigtolta 😊 Nem egy mai darab..... (bár tény hogy nem is régi)

Sok szerencsét a továbbikahoz, de ha nagyon nehezen haladsz elõre (értsd: nem bírsz rájönni hogy mit hogy) akkor jobb ha otthagyod mert nincs hozzá érzéked, az ember vagy ráérez az ilyesmire az elején vagy csak kínlódás lesz.......de remélem hogy csak pillanatnyi bizonytalanság a tied, kár lenne a gémért ha letörölnéd! Jó kis magyar gém, megéri végigtolni!

Zsolo007
Hogy jön ide az x2 meg a freelancer?

úgy menj oda hogy már megtisztítod a terepet amennyire lehet. azt hiszem ez az a küldi amikor az angelwinget kell kiszabadítani egy aszteroidaállomásról,aminek a neve gyanúsan hasonlóan cseng az x2-bõl vagy a freelancerbõl.elõtte lehet kommandósokat is küldeni vhová ha jól emléxem. ez nem nehéz küldi, csak minden mást csinálj meg mielõtt a bázishoz mennél. illetve én easyn játszottam vele, úgy nem volt neház

Falabu
Senki többet harmadszor? Csak én játszom ezzel?<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;&#8226;(-&#8226;Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!&#8226;-)&#8226;&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;

Falabu
csõõ!
Most kezdtem el játszani és rögtön elakdtam az elején! A küldstés neve: A lehetõség. meg kell találni egy ûrállonmást egy aszteroidamezõben és onnan ki kell hozni egy idegen ûrhajót! namármost mikor az idegen hajó kijön löktön elkezdik valakik lõni és else tudom juttatni a találkozási pontra mert kilövik a hajtómûvét! Hogy kell megoldani, mert sehogy sem jövök rá!!

PLS HELP!!!

Zsolo007
WoW 😊