2056
Nexus: The Jupiter Incident
  • Toroco
    tapasztalatom szerint nem tudod tuváb vinni, hanem elvesznek a pontok. küldetésenként kapsz uj fejlesztési pont leosztást
  • Fenrir
    Én úgy emlékszem, hogy nem tudod megőrizni, tehát minden egyes küldetés elött egy előre meghatározott pontszámból gazdálkodhatsz. Ha marad akkor az elveszik.
  • 3P
    Igen ezt én is így gondoltam. Ezért vigyázok is a hajoimra, max csak néhány vadászt buktam eddig (18. küldetés). Csak azt nem tudom, ami az eredeti kérdés, hogy a fel nem használt fejlesztési pontokkal mi lesz? Tovább viszem, vagy elveszik?
  • Fenrir
    Én végigtoltam és tapasztalatból mondom, hogyha hajót vesztesz akkor nagy valószínüséggel azt a küldetést is buktad vagy a jövőben a további küldetések nagyon nehezek lesznek mert az elvesztett hajók nem jönnek pl erősítés gyanánt.
  • lee56
    köszike
  • 3P
    :D Jó játékot hozzá ismét!
  • lee56
    Hopsz, igazad lehet a pontokkal kapcs., ilyen rég játszottam volna vele, már nem is emléxem rendesen , lehet hogy ujra elkezdem majd, nagy élmény lesz ha sikerül az egészet elfelejteni, amnézia rulez :DDD
  • 3P
    Köszi a választ! :)
    Az idő gyorsítás asszem tényleg felesleges lenne. A fejlesztési pontokkal kapcsolatban azonban nem igazán értem, amit irsz. Én hajonként kapok fejlesztési pontot, s nem tudom köztük átvinni a pontokat. Tehát amikor kiválasztok egy hajot. pl Angelwing-et, vagy az Avalanche-t, akkor kiírja, hogy hány pontot költhetek el rá. Pl 24/24 az Anfelwing és, a másik hajó meg 16/16. A gond egyébként akkor van, ha a 24 pontból elég sok megmarad, mint pl. most (12) éls nincs is mire költenem. Na ez lenne gond, ha ez mind bukna. A hajükra egyébként borzastóan vigyázok, max néhány vadászt buktam eddig, de hát ugye a háború az veszteséggel jár... ;)

Egyébként, hogy őszinte legyek a megjelenését követően én is neki ugrottam más egyszer, de valahogy akkor nem jött be. Talán azért mert nagyon is egy IG3-at vártam (volna) tőle. Most szimplán egy jó ürhajós játékkal akartam játszani és nagyon is megtetszett.
  • lee56
    ilyen soXor sose használtam még a nagyon szót se egy mondatba
  • lee56
    Szia!

Nagyon jó a game , pedig elején nagyon nyögvenyelősen kezdtem el vele játszani, de nagyon megfogott utánna.

1, Nem emléxem időgyorsitásra, de 1-2 küldetést leszámitva nem is nagyon kellett volna, sőt néha éppen lassitani kellett volna :)

2, A fejlesztéseket nagyon ritkán tudod kihasználni teljes mértékben, talán a vége felé amikor több hajód lesz, a sajátom már annyira fel volt szerelve hogy arra mindig volt elég, inkább 1 kisebb hajót hanyagoltam és akkor a többire jutott felszerelési pont általában, szal meg lehet oldani, gáz csak akkor van ha elvesztesz egy faszán felszerelt hajót, mert alap fegyverekkel és cuccal kapsz ujat.
  • 3P
    Sziaszrtok!

Én most kezdtem el játszani ezzel a játékkal. A 17. küldetésnél vagyok, eddig eléggé változatos a játék.

Volna azonban 1-2 kérdésem. :)
    1. Van benne idő gyorsítás, néha elég unalmas, amikor csak unalmasan repülök, vagy amikor azt várom, hogy szép lassan elfogyjon az ellen pajzsa, vagy hullja.
    2. Ha 1-1 hajómra nem költöm el a küldi után az összes fejlesztési pontot, akkor az elveszik, vagy továbbviszem és a következő mission után hozzáadódik ahhoz? Nincs mindig értelmes fejlesztésre lehetőség.
  • Toroco
    sztem vasárnap játszhatnánk
  • lee56
    No problémó, amugyis hétvége környékére gondoltam.
  • Toroco
    felveszlek most de nem leszek még elérhető egy darabig, lehet hogy csak holnap tudunk beszélni
  • lee56
    Amugy multizik még valaki? Mert nemrég felraktam ujra, és kipróbáltam haverral, hamacsival tudtunk jáccani, szal pár-fős lövöldözés érdekes lenne nem? Aki akar majd jáccani vagyen fel plz msn-en : [email protected]
  • zs333
    Nem akadtam el és igazad van, nem rontom el a játék örömét, de biztos ami biztos. Sosem árt ha megvan. Köszi mindenkinek!
  • Toroco
    Hát ez igaz. én a cheatet, csak második végigjátszásnál használtam, hogy maximálisan legyenek felfegyverezve a hajóim
  • lee56
    Nem akarlak megbántani, de mi a fenének csít ehhez a játékhoz, ha elakadtál valahol szivesen segitek(ünk), minek rontod el a saját játékélményed feleslegesen?
  • Toroco
    Itt van egy trainer. négy funkciója van, de tapasztalatom szerint nem működik minden funkció
  • zs333
    Tud valaki segíteni?
    Cheat-et keresek a játékhoz.
    Köszi előre is a segítséget.
  • lee56
    Valóban jó játék, énis örülnék egy nexus 2 -nek
  • Toroco
    Jó ez a játék.hát igen, helyenként a magyar felirat igen csak eltér a szóban elhangzottaktól.

Remélem lesz folytatása
  • Fenrir
    Végigjátszottam, nem volt rossz bár a magyar falirattól néha kirázott a hideg ezért a vége felé visszakapcsoltam angolra.

Tetszett ahogyan össze lehett játszani a többi hajóval is (pl ostromlézer) vagy ez a hajó bénítja az alrendszereket, ez meg lövi a pajzsot majd a burkolatot. Utolsó pálya a Nexusban nagyon komoly volt :)
  • Toroco
    szerintem nem igen vannak szerverek
  • lammaer
    Vannak egyáltalán szerverek hozzá? Nem csodálkoznék ha nincsenek, mivel hiába jó játék, nem terjedt el igazán...
  • burkus1
    Az lenne a kérdésem hogy nekem miért nem megy a netes játék ?
    Nem az eredeti van meg. Mert szeretnék neten játszani mert már 5-ször végigvittem. A netem 1Mb/s ugyhogy szerintem mennie kéne. Mindig azt írja ki hogy a master szerve csatlakozik aztán várakozás és nem jön be egy szerver se. Mi lehet a baj ?
  • lee56
    De akár megveheted teszkó gazdaságosan is :D
  • PVadász
    kösz
  • Toroco
    innen letudod szedni.
  • PVadász
    Hi. Valaki nemtudná megmondani hogy honnan lehetne megszerezni ezt a gamet?
  • Toroco
    végulis én is tudnék csinálni szervert, mert nekem 3 megás a netem, de routerunk van és nem tudom hogyan tudnám megcsinálni, hogy a gépemhez csatlakozzatok
  • Fenrir
    Végülis egy idő után rájöttem, hogy a hajóim miért nem lőnek torpedókat :)

Az nem üti át a pajzsot, először le kell bontani a célpontról :P
  • lee56
    Turoco: sajnos nemhiszem, csak 512-es dsl-em van, egy szerverhez az kevéske, de megpróbálhatjuk, msn-em: [email protected] , aki akar multizin vegyen fel nyugdtan.

Fenrir: lehet, ez 1 picit egyszerübb, mint ahogy emlékeztem :D
  • Fenrir
    Simán megy a peccselt játék az 1.0-ás krekkel :)

Amúgy most az álcás pályán szenvedek, mindig kiszúrnak amikor leesik rólam az álca :)
  • Toroco
    te tudsz szervert csinálni, hogy neten kerezstül játszunk?
  • lee56
    Üdv, én 1 jó darabig elvittem 1.0ásan, pár bugot észre is vettem, aztán valahogy felraktam a patchet és ment krekkelés nélkül is, mivel nincs a patchez krekk :) . Asszem ugy csináltam hogy az image-t elhideoltam sd4hide-al és ment, de felrakom ujra mer multiba is kipróbálom, azt kiderül :)
  • Toroco
    nemtom van e. itt nézz körül, htha van.

Nekem is volt valahol egy bug, asszem, de mikor ujra elkezdtem a küldetést akkor már nem volt bugos.
  • Fenrir
    Létezik 1.01-es krekk? Mert sima 1.0-án nekem egy csomó küldetésem bugos.

Most pl nem tudom leszkennelni a Vardrag bázist, persze bukom ezzel a másodlagos küldetést és amikor felrobban, megy vele az Angelwing is. Ezzel bukom az elsődlegest is...
  • Fenrir
    Nem rossz játék ez, megint elkezdtem előről :)
  • Toroco
    valaki nem akar most pénteken játszani vele egyet, aki tud szervert csinálni? most ráérnék kipróbálni a multit.