1138
Milyen hangfalat vegyek?
-
#418 nem jobban jártál volna ezzel?
angszóró fajtája: Hangsugárzó szett
Szín: Bükk
Egyéb megjegyzés: Monitor 990: 3 utas bass reflex álló front hangsugárzó oldaltszerelt 20cm sub-al, 2x280W 4-8 Ohm, frekvencia átvitel 20-35000 Hz,
Méret (szxmxmély)mm: 145x850x300
Súly: 11,5 kg
Monitor Center 210: 2 utas bass reflex center hangsugárzó, mágnesesen árnyékolt, 150W 4-8 Ohm, frekvencia átvitel 40-32000
Méret (szxmxmély)mm: 420x145x200
Súly: 4,5 kg
Monitor 110: 2 utas bass reflex háttér/polc hangsugárzó, 2x100W 4-8 Ohm, frekvencia átvitel 45-32000
Méret (szxmxmély)mm: 145x235x200
Súly: 2,5 kg
Csomagolási méretek:
Tömeg: 32.5 kg
Magasság x Szélesség x Hosszúság: 85 cm x 30 cm x 60 cm
Személyes átvétel: Nem lehetséges!
(bruttó 69.990,-Ft) -
#417 Ha egy pár lenne 17k, kicsit se lenne bestbuy... Bár így is az. -
#416 és ebből 1db vagy 1 pár 17eFt? -
#415 -
#414 71eFt -
#413 Evvel:
-
#412 Mondom hogy aprópénz -
#411 itt vannak olcsó fasza erőködők
http://www.digitalplaza.hu/main.php?tema=hzerosito&s=4&PHPSESSID=acf6311761b4fd59878ffe850eb5a197 -
jól is nézne kee -
#409 valamit írj róla jól szól
mennyire?
mivel hajtod?
nem is drága 17eFt -
#408 Mélysugárzó 2 db 16cm-es kónusos Magassugárzó 3 cm-es műanyag dóm Mágneses árnyékolás igen Terhelhetőség zenei/névleges 240/80 watt Érzékenység, 2,83V/1m 90dB Frekvencia átvitel 35-35.000Hz Impedancia...
nem rossz
nekem is kellene ilyen a Sharp-ok meg a JVC-k elgyendültek:-(
TechnicsSU-V6X-em faszán vinné ezeket
-
#407 aprópénz?
látom jól állsz anyagilag -
#406 A frontjaim:
Yamaha ns-50
Istenien szólnak és aprópénz.. :) -
#405 ez se rossz Magnat
kell hozzá jobb féle pl Yamaha vagy Pionner vagy Technics erősítő -
#404 kicsi
-
#403 én ezt venném 70eFt Magnat
-
#402 Írhattál volna egy keretet is, ha a pénz nem számít akkor egy SB X-Fi Fatal1ty Platinum+ Logitech 5.1 Z-5500 Digital párosítás, ez br.110 ezer...amennyiben számít a zsé, akkor nagyon jó választás egy SB X-Fi XtremeGamer+Logitech5.1 X-530 ez br.36ezer.
-
#401 hello
sztetek mien hangfalat vegyek ami nagyon hangos:D és jól is hangzik és nem megy tönkre ha kicsit hangosan hallgatom. most integrált hangkártyám van, és h ha 5.1-et akarok akkor venni kell bele új hangkártyát ugye? a 2.1hez is kell?
nagyon fontos lenne
előre is köszi -
Deimoss #400 Üdv!
Nemrég vettem egy Genius sw 5.1 5000 home theater-t, és az egyetlen problémám vele az, hogy a center nem hajlandó megmukkanni. 5.1-es hangkártyám van /terratec aureon/ (3 kimenet az 5.1-hez), és a 9 pólusú mini DIN-re kötöttem be. Ott normális hogy nem szól a center? Mindenképp 3.5-2RCA átalakítókkal kell megoldani? -
#399 rakerestem guglin az elobb, talaltam par forumot, pl.: prohardware, ott azt irjak hogy ajanlott a fogyasztasa. nagyon jol szol, majd 10kg a melynyomo igy meg akkor sem maszik el a helyerol ha jobban feltekered a hangerot :) -
#398 Csinosnak csinos, és gondolom meg is éri megvenni, csak kiváncsi lennék olyan véleményére, aki használ is ilyet... -
#397 [center]
csinos
[center] -
#396 Egy ilyen szett megvételét tervezem, és szeretném kikérni mindenkinek a véleményét, hogy ebben az árkategóriában ez a legjobb választás-e a pc-hez ?
Egy Creative SB X-Fi XtremeGamer dolgozna alatta...
Előre is köszi mindenkinek... -
#395 ha egy ilyet szeretnek rakotni tv -re amin xbox360 van azt hogyan tudom megoldani? csak olyan kabelt mellekeltek ami pc -hez jo (azzal megy is nincs gaz)
erotiso nincs, remelem anelkul is megoldhato -
bandeszbiro #394 Hi all!
Engem aktív monitor hangfal érdekelne, amit dj setupba kötnék. ( Pio DJM 800, 2db Pio CDJ-1000MK3 társaságához ) . Sajnos nem vagyok jártas a hangfalak terén:
Lényeg lenne, hogy szépen szóljon ( ne keljen külön subot hozzárakni, magasat, közepet, mélyet is jól "kezelje " ), nagyot.
Ár.: max 100 000/ 1db, azaz 200 000/ pár.
Előre is köszi.
Csá! -
Inquisitor #393 USB-s hangkeltőket (hangfal, hankari) én kerülném nagy ívben, a Windowst így is lassítja minden plusz USB kütyű, nehogy még a CPU számolja a hangot is ráadásba! A Gamer megfelel szerintem hosszabb távra úgy filmnézés, zenehallgatás mint játékcéljára. Szerintem.
A hangfalaknál meg passz. Első körben néz meg a részletes leírásukat a gyártó oldalán, utána próbálj keresni teszteket vagy cikkeket mindkettőről. Sajnos manapság nem biztos, hogy ami újabb vagy drágább az a jobb is. -
mejoc #392 Sziasztok!
Akit érdekel egy ilyen teljesen új Genius sw 5.1 5000 home theater 1 év garival az írjon a [email protected] 24.000-ért elvihető. -
#391 Sziasztok!
Mi a véleményetek:
Melyik hangkártya tud többet?
Creative Labs SB X-FI X-MOD USB-hangkártya
Creative Labs X-Fi XtremeGamer
Szerintetek melyik hangszóró a jobb és miért?
Logitech Z-5500
Logitech Z-5450
Még azt is szeretném kérdezni, hogy ezek közül az eszközök közül, ha csak 1-et választhatnátok, melyik dobna a legtöbbet a hanghatásokon? Ugyanis jelenleg egy soundblaster 5.1-es hangkártyám van és márkátlan 5.1 hangszóróm...
Előre is köszi a véleményeket! -
Inquisitor #390 21K-ért legjobb. -
#389 Én most 1 ilyet ujítottam be:
Genius sw 5.1 5000 home theater
Műszaki adatok:
* Teljesítmény:
o Mélynyomó: 75 W
o Szatellit/Center: 15 W
o Összesen: 150 W
* Impedancia:
o Mélynyomó: 4 ohm
o Szatellit/Center: 4 ohm
* Frekvencia-átvitel: 40 Hz - 20 kHz
* Jel-zaj arány: 85 dB
* Bemenetek:
o 6 RCA csatlakozó 5.1 csatornás DVD lejátszóhoz
o 3 pár RCA csatlakozó 2 csatornás DVD lejátszóhoz, TV-hez, HIFI toronyhoz, CD Lejátszóhoz...
* Hangszórók mérete:
o Mélynyomó: 6,5"
o Szatellit: 4" + 1"
o Center: 4" + 2 x 1"
*Vezetéknélküli távirányító (teljes vezérlés)
Én amondó vagyok hogy ár/érték viszonylatban nem létezik jobb alternatíva. A 25k-s árat bőven megéri.
Mint az a képen is látszik, hálisten 1ik hangszóró sem készült műanyagból. így nem kell attól félni hogy rezonál, illetve attól hogy "műanyagos" hangja lenne a szettnek.
A mélyeket és a magas hangokat egyaránt remekül visszadja, révén hogy minden hangszóró több utas (a frontok 2, a rear-ek 2, a center pedig 3)
Én egy softmoddolt au1@au4prov-al használom, eddig tökéletesen meg vagyok vele elégedve. Ajánlom mindenkinek a figyelmébe, aki normális hangfalszettre vágyik. -
#388 Sztereo RCA tudtommal nincs, csak mono (ha analóg). A hangkártyán többnyire Jack kimenetek vannak, 5.1 -es hangkártyán 3 jack kimenet van 5.1 -re (2 első hangfal, 2 hátsó hangfal, center+sub). Ha van digitális akkor az 1 kábelen megy minden jel, digitálisan kódolva (ez az SPDIF asszem).
Ha a házimozinak csak RCA bemeneti vannak (akkor 6 mono rca bemenetnek kell lennie), akkor veszel egy ilyen átalakítót (illetve 3-at), és úgy kötöd rá.
Ha esetleg nincs 5.1-es hangkártyád, hanem például csak 1 integrált, akkor a sima hangszóró kimenetet kell bedugni, és a hangszóró szétosztja a jelet a többi hangszóróra (de az nem 5.1, pl. hátsóba ugyan az fog szólni mint elsőkbe). -
#387 Ja, 15.470Ft -ért van, sajnos úgylátom csak rendelni lehet, mert üzletek oldalán sem látom :( -
#386 Hi all!
Szerintetek ez a hangfal milyen, valaki találkozott már ilyennel? (mert én még csak most láttam, de haverom ilyet szeretne venni)
Manta Crystal 5.1
fadobozos, 20-20kHz, stb. Jónak tűnik kép alapján. -
Mentol #385 Hello srácok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan kéne összekötnöm a PC-t egy házimozis erősítővel?
A PC-n van egy stereo line-out, és van külön kimenet az 5.1-nek is, viszont nincs rajta S/PDIF! Klasszikus alaplapi csatlakozók (jack), csak nem tudom, hogy erősített kimenetek-e? Az 5.1 így néz ki:
O Rear Left/Rear Right
O Center/Subw.
O Front Left/Front Right.
A stereo line-outon keresztül (stereo RCA) lehet vinni az 5.1-es hangokat?
A házimozi cuccot még nem vettem meg, ezért kéne valami javaslat. Esetleg vegyek inkább ilyen hangfal készletet? Akkor melyiket?
-Genius Home Theater GHT510
-Logitech Z5300
-Creative Gigaworks G500
-Ozaki Q3
Köszi! -
ZiP90 #384 Köszi a választ, akkor hamarosan beszerzek 1 ilyet :) Remélem jól fog szólni ha rákötöm iPodot :) :P -
#383 3,5mm-rel ;) -
ZiP90 #382 Szeretnék venni 2.1es hangfalat, és lenne rá 10ezrem kb.
Ki is néztem ezt a Logitechet csak sehol nem találom, h. mivel csatlakozik a számítógéphez? Ha van vkinek ilyenje, vagy ha tudja, akkor elmondaná, h. most 3.5mm vagy USB van hozzá?
Esetleg ha ennyi pénzért tudtok jobbat, 3.5mm-s csatlakozóval, akkor az is érdekel :)
Előre is köszi -
Inquisitor #381 Genius SW-HF 5.1 5000W fadobozos, itt-ott 24K körül kapni. Nem egy csúcsszuper THX rendszer, de amennyibe kerül, annyiért legjobb. Azt hiszem 150W az összteljesítménye. -
#380 segítségeteket szeretném kérni!
maximum 25.000 Ft értékben szeretnék 5.1es hangfalat a divx lejátszómhoz, a csatlakozás az mindegy, megoldom -
#379 Oh, koszonom szepen, megerositettel benne, mert eppen eme tipussal szemezgettem :)
KOSZI!