Milyen hangfalat vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem is kéne már lassan egy 5.1-es.
Mennyiért szerezted amúgy?ha nem titok 😛
Végülis majdnem sikerült megvenni a stereot...de inkább a Genius 5.1 Home theater mellett döntöttem,fõként mivel elég jutányos áron sikerült megszerezni.
Egy bibi van..az egyik szatellit nem szól...remélem csak a beállításokkal van gond,nem pedig vihetem vissza..😞
Elméletileg holnap délután már itthon is lesz,majd leírom milyen. 😄
Szerintem akkor már vegyél inkább ilyet pl:
http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=464&product=10329
Ez kb 10 ezer csak,és a creative-ok szvsz jók nagyon.Persze a genius se rossz,de szerintem egy stereo akkor sem ér 14 e-t 😊
Genius SP-HF 2.0 1250W-os hangfalakról van vkinek tapasztalata?
Vélemény?
Elõre is köszi!
Neten nem sok info van róla...😞
Ebbõl már szinte egy gépet veszel <#wow1>#wow1>
én live-val hajtom az sw-5.1-et és igen komolyan szól 😊
amúgy az sw-5.1 value azért olyan olcsó, mert az egy mûanyag dobozos szutyok...
szerk.: bazz, most nézem mikor írtad 😄
ZsirosKenyer @ work
Tudom hogy rossz topik, de melyik hangkártyát ajánlanád hozzá? Lehetõleg a legolcsóbbat.. találtam egy ilyet: Genius Sound Maker Value 5.1 /PCI/ és csak 3600 HUF
szarnak tûnik, de legalább Genius, szóval passzolna a hangfallal. Te mit használsz?
ZsirosKenyer @ work
Bluefishben ennyi!
Ennyi pénzér ez a lehetõ legjobb vétel. Akkorát szól mint állat...
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
I love this game!
meg nem hinném, h túl bonyulult ic csínálja, úgyhogy olcsóbban kijössz, ha neten keresel ehhez kapcsolási rajzot egy ilyen zajszûrõhöz, megnézed milyen alkatrészek kellenek hozzá és csínálsz egyet
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
ismeri valaki az ANC zajszurest, fejhallgatoknal? milyen ez, erdemes ilyet venni? a leiras szerint egy ceruzaelemet kell a fejhallgatoba tenni, es igy vegez aktiv zajszurest.
Pl. itt: http://thomson.addel.hu/ , ez a tipusu fejhallgato: THOMSON HED35ANC
koszonom.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
Mágneskép amiből csak akarod! http://egyedihuto.atw.hu
nincs valakinek egy felesleges Ozaki Va! VA403 (2.1)-es doboza???? plíííííz
sürgõs és fontos lenne
(sajna csak úgy veszik vissza, de az enyém már nincs meg <#falbav>#falbav> <#rinya>#rinya>)
gyors tanácsra lenne szükségem <#help>#help>
Vettem egy Ozaki Va! VA403 (2.1) hangfalat (13e körül volt), de néhány hónap után besz@rt. zúgott + melegedett mint állat. bevittem a szervízbe -> megcsinálták. pár napig jó volt, aztán megint elkezdett zúgni (de legalább már nem melegedett)<#szomoru1>#szomoru1>. megint visszavittem, hogy b@sszus most volt itt szervízbe és még mindig nem jó. erre azt mondták, hogy típus hiba. kicserélik egy másikra, ami ugye újabb széria és az jó lesz. hazahoztam és a *#@&%!+ -be, még rosszabb, mint az elõzõ<#boxer>#boxer><#gunyos1>#gunyos1>. szóval a héten viszem vissza, hogy cseréljék be egy másik fajtára (még garis!)mert unom, hogy 2 hetente kell vele szervízbe járnom. na most a boltban a következõ 2.1-es hangfalak vannak:
- Creative Inspire P 380 2.1
- Genius SW-Flat 2.1 500 Slim
- Ozaki Dotodot DT-300 (2.1)
ezek közül melyikre érdemes cserélni?<#confused>#confused>
bár az Ozakiban már valahogy nem bízom annyira <#shakehead>#shakehead>
thx
Mi lehet a baja? köszike...
Egy TV-re (+DVD és VideoÖ lenne kötve, mert rájöttek, hogy elég gányul szól a TV.
Momentán ezt néztem ki:
JAZZ - J7508
Ha tud valaki ilyesmit vagy jobbat, hasonló ár teljesítményben, az szóljon, meg érdekelne van e valakinek tapasztalata ezzel?
Én csak azt tudom, hogy amilyen szerénynek látszik, hallottam ahogy hangzásban überelt egy Ozaki M10-et meg egy Q3-at, pedig azok nagyságrendekkel nagyobb teljesítményüek, és szépen szolt a mély hangja, ahhoz képest, hogy nincs mélynyomója.
JAZZ - J7508 stereo speaker - 2x14W
Tegyél fel JetAudio-t, és engedélyezd a több hangfalra való keverést.
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
Nem tudom hogy ide való-e, de nem találtam erre más topikot..sorry.
Szóval:
Van nekem egy Jazz Rocco 5.1-es hangfalrendszerem, amit eladnék.
Hogy is néz ki és mit tud:
5.1-es hangrendszer (Jazz Rocco) + egy fa mélynyomó (nem tartozék, de ezzel jobb a hangzása, ezt is adom).
Mit tud a Jazz: Stereo, Dolby Digital 5.1, Dolby Pro Logic... (+AC3-as filter)....
http://www.targetpc.com/hardware/audio/speakers/rocco5.1/
Ha valakit érdekel, árajánlatot mailben várok.
Budapestiek jelentkezését várom.

www.republiknet.hu
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Azaz visszaviszik a garilevelet meg a távirányítót és ti felkülditek és kaptok helyette egy újat?
Mert amikor én vettem és gond volt vele akkor mikor már a 2.-at kaptam és az sem volt jó azt mondta a boltos haverom, hogy vigyem vissza a mélynyomót is, mondtam neki is ugyanilyen hangfalszettje van próbálja ki nála mûködik-e, nála sem ment így nem kellett visszacipelnem.
Csak azért kérdezem mert haverom most vett és esetleg visszaküldöm vele az enyémet, hogy cseréltesse ki, mintha az övé lett volna. Gondolom irányítón nincs semmi azonosító!?
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
De ez 99%, hogy ugyanaz a két hangal, mert a Genius az összes cuccánál lecserélte a csomagolást új design-osra, de attól függetlenül ugyanaz ami benne van.
Amit tavaly vettem annak a doboza volt sárga(tudod a csomagolás), azt eladtam és egy hete vettem egy újat aminek a dobozán nagyrészt piros szín van. Na az utóbbinak jó a távirányítója.
Az enyém 3 éves és ezen fekete a távirányító, vagy nem a távirányító színére gondoltál? 😊
Mert az én hangfalam már lassan 3 éves.