Milyen hangfalat vegyek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😊
Nekem is kéne már lassan egy 5.1-es.
Mennyiért szerezted amúgy?ha nem titok 😛

Halihó!
Végülis majdnem sikerült megvenni a stereot...de inkább a Genius 5.1 Home theater mellett döntöttem,fõként mivel elég jutányos áron sikerült megszerezni.
Egy bibi van..az egyik szatellit nem szól...remélem csak a beállításokkal van gond,nem pedig vihetem vissza..😞
Nekem is p380-as van 😛

12700-ért venném újonnan.Mélynyomóm már van,illetve meghagyom a régi 2.1-es Creative P380 rendszerembõl,mert csak a szatellitek mentek tönkre.
Elméletileg holnap délután már itthon is lesz,majd leírom milyen. 😄
Honnan vennéd? újonan? mert jó drága ahhoz képest hogy csak stereo.13-14 e ahogy néztem.
Szerintem akkor már vegyél inkább ilyet pl:
http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=464&product=10329
Ez kb 10 ezer csak,és a creative-ok szvsz jók nagyon.Persze a genius se rossz,de szerintem egy stereo akkor sem ér 14 e-t 😊

Sziasztok!
Genius SP-HF 2.0 1250W-os hangfalakról van vkinek tapasztalata?
Vélemény?
Elõre is köszi!
Neten nem sok info van róla...😞
csum666
Logitech Z-5500 BEST

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

Csodálkoznék is ha ennyi pénzért creative rossz lenne 😄
Ebbõl már szinte egy gépet veszel <#wow1>

GW S- 750 Magánvélemény: Nagyon-nagyon jó. Hallottam már ilyen rendszert, sok hifinek csúfolt drága egységekbõl felállított rendszert is megszégyenítene "vak" tesztben az tutti. Valamit nagyon elrontott a Creative mert ez az S750 nagyon összejött nekik!<#idiota> Hátránya: nem egy trendy kinéztre, DTS (matrix,discretee,DTS-es)dekóderrel döbbenetesen király a hangzása, de sajna ez nem jár hozzá, meg kell venni külön, és az a sok-sok a kábel. Amúgy Bestbuy!
Creative gigaworks s750 szeretnék venni érdekelne a véleményetek jó,rossz?

Zetorg
vegyél sb live-ot, vagy audigy-t!
én live-val hajtom az sw-5.1-et és igen komolyan szól 😊
amúgy az sw-5.1 value azért olyan olcsó, mert az egy mûanyag dobozos szutyok...

szerk.: bazz, most nézem mikor írtad 😄

pff. most látom csak hogy mi a neve a kártyának.. value.. lol akkor asszem inkább tárgytalan a kérdés. Márcsak aztért is mert ahogy nézem az SW-5.1-nek is van 'Home Theater' és 'Value' verziója, ami egy tizessel olcsóbb. Ennyit viszont nekem megér a minõség úgyhogy inkább veszek egy audigy-t asszem

ZsirosKenyer @ work

ezt már én is kinéztem magamnak.
Tudom hogy rossz topik, de melyik hangkártyát ajánlanád hozzá? Lehetõleg a legolcsóbbat.. találtam egy ilyet: Genius Sound Maker Value 5.1 /PCI/ és csak 3600 HUF
szarnak tûnik, de legalább Genius, szóval passzolna a hangfallal. Te mit használsz?

ZsirosKenyer @ work

Simán rá tudod húzni.Egy RCA jack átalakító kell.

Sziasztok!Nekem egy olyan problémám lenne, hogy vettem egy Genius GHT-511 es hangfalat, nem a GHT-511D-t, és nemtájékoztattak, arról hogy ez nemköthetõ össze a hangkártyával. Namármost egy rca-jack átalakitóval meglehet oldani ezt a kérdést?Ma vettem szal holnap visszatom vinni de ha meglehet oldani nemviszem, mert nagyon tetszik.a hangkártyám az egy audigy2 es kártya. Válaszokat elõre is köszönöm.

czky
Genius SW-5.1 Home Theater SW-HF 18,992 Ft,- 23,740 Ft,-
Bluefishben ennyi!
Ennyi pénzér ez a lehetõ legjobb vétel. Akkorát szól mint állat...

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

Iori
sziasztok, mostanabban szeretnek venni 10-20 korul egy 2.1es hangfalat. Ebben az arkategoriaban mit ajanlotok? Leginkabb zene hallgatasra hasznalom, meg idonkent film nezesre. Koszi elore is!

I love this game!

mi ennek a léynege? zajszûrsét szoftveresen is csínálhatsz?
meg nem hinném, h túl bonyulult ic csínálja, úgyhogy olcsóbban kijössz, ha neten keresel ehhez kapcsolási rajzot egy ilyen zajszûrõhöz, megnézed milyen alkatrészek kellenek hozzá és csínálsz egyet

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

hansolo54
sziasztok!

ismeri valaki az ANC zajszurest, fejhallgatoknal? milyen ez, erdemes ilyet venni? a leiras szerint egy ceruzaelemet kell a fejhallgatoba tenni, es igy vegez aktiv zajszurest.

Pl. itt: http://thomson.addel.hu/ , ez a tipusu fejhallgato: THOMSON HED35ANC

koszonom.

Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!

Ahogy írtad : BOLT? FÓRUM?

Mágneskép amiből csak akarod! http://egyedihuto.atw.hu

NEM TUDJA VKI, H HASZNÁLT JÓ MINÕSÉGÛ 150EZER FT ÉRTÉKÛ HANGFALRENDSZERT APRÓHIRDETÉSEN KÍVÜL MILYEN ÚTON LEHET MÉG ELADNI? BOLT? FÓRUM?

<#help> S.O.S <#help>

nincs valakinek egy felesleges Ozaki Va! VA403 (2.1)-es doboza???? plíííííz
sürgõs és fontos lenne

(sajna csak úgy veszik vissza, de az enyém már nincs meg <#falbav> <#rinya>)
PLackó
ozakinak vannak azért jó lövései is,az enyém nagyon jó,árban verhetetlen.

Szerintem a creative-ot.Nekem is ilyen creative-m van,és szerintem jó hangja van nagyon,egyedül a kábeles hangerõszabályzójával van baj,legalábbis nálam túl érzékeny pl játékoknál,de amúgy jó hangja van,meg a mélynyomója is erõs.

Ha 2.1 ben gondolkozol, akkor az elsõ 2 bármelyikét.

sziasztok

gyors tanácsra lenne szükségem <#help>

Vettem egy Ozaki Va! VA403 (2.1) hangfalat (13e körül volt), de néhány hónap után besz@rt. zúgott + melegedett mint állat. bevittem a szervízbe -> megcsinálták. pár napig jó volt, aztán megint elkezdett zúgni (de legalább már nem melegedett)<#szomoru1>. megint visszavittem, hogy b@sszus most volt itt szervízbe és még mindig nem jó. erre azt mondták, hogy típus hiba. kicserélik egy másikra, ami ugye újabb széria és az jó lesz. hazahoztam és a *#@&%!+ -be, még rosszabb, mint az elõzõ<#boxer><#gunyos1>. szóval a héten viszem vissza, hogy cseréljék be egy másik fajtára (még garis!)mert unom, hogy 2 hetente kell vele szervízbe járnom. na most a boltban a következõ 2.1-es hangfalak vannak:
- Creative Inspire P 380 2.1
- Genius SW-Flat 2.1 500 Slim
- Ozaki Dotodot DT-300 (2.1)

ezek közül melyikre érdemes cserélni?<#confused>
bár az Ozakiban már valahogy nem bízom annyira <#shakehead>

thx
Vattával nem fogom kitömögetni, nem látom értelmét. Egy nappalit bõven ellát hangerõvel, és torzításmentesen szól.

Nekem Genius SW 5.1 van. Gyönyörû és nagyon szépen szól. Az ára meg szinte röhelyes, pláne ha sulinetre veszed (21+fa)/2=Sulinetes ár. Ja és egyszerre 4 dolgot lehet rákötni. A menyasszonyom öccse egy Jazz rendszert vett 75-ért és egy dolgot lehet csak rákötni.

Gladiator
kaptam most tesomtól egy pár hangfalat. ezen olyan kábel bemenet van, vagy mi, mint amilyen a hifik hangfalán szokott enni, szal olyan fekete/piros kábel kell hozzá. viszont annak a másik végét hogy dugom be a gépbe? meg a régi hangfal szettemhez volt mélynomó is. hogy tudom megcsinálni, hogy a mélynomó megmarad, és az új hangfalakat használom?

próbálta vki kitömködni a fadobozos genius sw 5.1-et üveggyapottal v vattával?

Csak abban reménykettem hogy vkinek uilyen van és lesz oly szíves megmondani hogy milyen kell hozzá, mert így könnyebb mint az oldalon kikeresgélni. de azért kössz
ezekszerint nem boltban vetted nem? sztem a honlapon utána tudsz nézni minden technikai adatnak, azt ne várd h vki felbukkan a semmibõl itt az sg.hun egy u.olyan hangfalrendszerrel és megmondja milyen adapter kell. akkor inkább keressél a szetthez veló fórumot

Hello! Vettem egy Jazz Rocco 5.1-es hangrendszert, csak épp távirányító és adapter nem volt hozzá. A távirányító még nem is olyan nagy probléma, de az adapter az kifejezetten az. HA VALAKI TUDJA HOGY HÁNY AMPEROS MEG ILYESMI KELL HOZZÁ, AKKOR AZ LÉCCI SZÓLJON MINDENKÉPP FONTOS!!!!!!!!!!!!!!!
elromlott a potmétere az erõsítõnek gondolom

Hello! A hangfalammal van probléma. Cretive insipre. És a hangfalam maxon szol egyfolytába ha a windowsba minimumra lehuzom akkor lehet hallgatni csak. Ott szol olyan halkan hogy lehetssen. A hangfal hangosítólyára nem reagál...
Mi lehet a baja? köszike...
ehhez a geniushoz nem éehet vhogy koaxiális kábelen küldeni az 5.1et elég gusztustalan a kábel spagetti

Kéne közelítõleg 15.000 körül egy jól szóló sztereo vagy 2.1 hangfal. Nézelõdtem picit, a Logitech Z3 jó lenne, de kicsit drága.
Egy TV-re (+DVD és VideoÖ lenne kötve, mert rájöttek, hogy elég gányul szól a TV.
Momentán ezt néztem ki:
JAZZ - J7508
Ha tud valaki ilyesmit vagy jobbat, hasonló ár teljesítményben, az szóljon, meg érdekelne van e valakinek tapasztalata ezzel?
Én csak azt tudom, hogy amilyen szerénynek látszik, hallottam ahogy hangzásban überelt egy Ozaki M10-et meg egy Q3-at, pedig azok nagyságrendekkel nagyobb teljesítményüek, és szépen szolt a mély hangja, ahhoz képest, hogy nincs mélynyomója.
JAZZ - J7508 stereo speaker - 2x14W

Mert sztereo a hangforrás? 😊
Tegyél fel JetAudio-t, és engedélyezd a több hangfalra való keverést.

FRenkie
nem tudjátok a center hangfal winampban miér nem szól?

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

FRenkie
Most vettem, és nagyon frankó! Gyönyörû a hangja!

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

a genius 5.1-es fadobozos üdvöskéjével van vkinek tapasztalata?

Üdv!
Nem tudom hogy ide való-e, de nem találtam erre más topikot..sorry.
Szóval:
Van nekem egy Jazz Rocco 5.1-es hangfalrendszerem, amit eladnék.

Hogy is néz ki és mit tud:
5.1-es hangrendszer (Jazz Rocco) + egy fa mélynyomó (nem tartozék, de ezzel jobb a hangzása, ezt is adom).

Mit tud a Jazz: Stereo, Dolby Digital 5.1, Dolby Pro Logic... (+AC3-as filter)....

http://www.targetpc.com/hardware/audio/speakers/rocco5.1/

Ha valakit érdekel, árajánlatot mailben várok.
Budapestiek jelentkezését várom.

www.republiknet.hu

BaLeeX
Na jó, így már megértem miért nem ajánlod a vevõknek a cuccot. <#vigyor3>

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Punkerwork
mivel 1 távirányítón nincs gyáriszám (álltalában csak a mélynyomón van) ezért mindent vissza kell vinni a nagykerbe mert õk is a komplett cuccot küldik vissza.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

czky
Az addig ok. A beltartalom tényleg ugyanaz volt. A távirányító is full u.olyan. Csak amikor próbálgattam, akkor meglepõdve tapasztaltam, hogy nem kell a mélyládára célozni a szabályzáshoz. 😊))

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

BaLeeX
Nálatok hogyan cserélik az ilyen cuccokat?
Azaz visszaviszik a garilevelet meg a távirányítót és ti felkülditek és kaptok helyette egy újat?

Mert amikor én vettem és gond volt vele akkor mikor már a 2.-at kaptam és az sem volt jó azt mondta a boltos haverom, hogy vigyem vissza a mélynyomót is, mondtam neki is ugyanilyen hangfalszettje van próbálja ki nála mûködik-e, nála sem ment így nem kellett visszacipelnem.

Csak azért kérdezem mert haverom most vett és esetleg visszaküldöm vele az enyémet, hogy cseréltesse ki, mintha az övé lett volna. Gondolom irányítón nincs semmi azonosító!?

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

BaLeeX
Uhh ja vágom már.
De ez 99%, hogy ugyanaz a két hangal, mert a Genius az összes cuccánál lecserélte a csomagolást új design-osra, de attól függetlenül ugyanaz ami benne van.

czky
A távirányító az nekem is fekete.
Amit tavaly vettem annak a doboza volt sárga(tudod a csomagolás), azt eladtam és egy hete vettem egy újat aminek a dobozán nagyrészt piros szín van. Na az utóbbinak jó a távirányítója.

BaLeeX
Piros dobozos? Régebbi sárga dobozos?
Az enyém 3 éves és ezen fekete a távirányító, vagy nem a távirányító színére gondoltál? 😊

Mert az én hangfalam már lassan 3 éves.

czky
Most már az is jó. Szinte bármilyen irányból mûködik. Nekem is volt régebbi (sárga dobozos), aminél a távirányító szar volt, de az új (piros dobozos) távirányítója úgy mûködik ahogy kell. SZVSZ király a cucc.