Milyen hangfalat vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez milyen márka?
én is hallottam már az én hangfalam másnál, ahol hihetetlen rosszul volt beállítva. Mondjuk amíg nem volt 5.1 -es hangkártyám az enyém se szolt annál sokka ljobban. De az 5.1 szerintem mindegyik 2.1 -nél tisztább. De szerintem túl sok ot a mély, és kevés a magas. Nem használja ki egészen a rendszert.
Valaki tudna nekem véleményt/tapasztalatot mondani a Logitech Z-4-esérõl?
Elõre is köszi.
Elõre is köszi.
Na nekem ilyenem van,és tökéletes arra amire kell.
Ára 25.000ft és a Conradnál lehet kapni...

Ára 25.000ft és a Conradnál lehet kapni...

Ezek közül akarom majd valamelyiket megvenni:
Logitech X-530 5.1 14600,-t-
Creative Inspire P5800 5.1 15360FT-
Vagypedig ezt csak nemtudom hol lehet kapni :(
Ozaki EM93626 Nuke 7
Logitech X-530 5.1 14600,-t-
Creative Inspire P5800 5.1 15360FT-
Vagypedig ezt csak nemtudom hol lehet kapni :(
Ozaki EM93626 Nuke 7
Next PC upgrade: 2022
Na az nem olyan biztos hogy jobb egy 2.1-es rendszernél.Nem egy ilyen olcsóbb 5.1-es hangfalat hallottam,ami rosszabbul szólt mint az én creative 2.1-esem.
valami barom a depo.hu egy másik termék képét rakta fel a Creative Labs Inspire T60605.1 hangfalrendszerhez.
én ennek a képét akartam ferakni csak más volt fent a depon,meg nem vettem észre hogy ez nem az.sorry
a depo linkje.
6060
én ennek a képét akartam ferakni csak más volt fent a depon,meg nem vettem észre hogy ez nem az.sorry
a depo linkje.
6060
Szerintetek logitech x230???Tapasztalatok szerint milyen,akinek van az mondja!!
Msi K8N Neo 4-Fi,1gb +2*512mb kingston ram,Amd athlon 64 3800+,Msi 7600gt 256mb
hallottam már logitech-et, egyáltalán nem szólt szebben csak hangosabban, de ez is sok nekem már, hisz emeletes házba lakok. Tény hogy az erõsítõ nem nagyon ossza el a hangokat, viszont ez gépre, zenére és játékra nagyon jó, hisz tetszés szerint lehet szabályozni a mély dübörgését, és jó beállítással ez is tud olyan szépen szolni mint a logiktech. Mivel megvan a saját hangszíne, nem mind1 ezt se hogy hova helyezik el. Szól ez is, ha jól bevan állítva, hidd el... (zenére és játékra mindenképp nagyon jó, és sokkal jobb mint egy stereo vag 2.1 -es rendszer már eleve.
Creative-t még nem nagyo nhallottam, vagyis nem tom. Az inkább filmnézésre alkalmas, zenére nem annyira ha jól tom...
Creative-t még nem nagyo nhallottam, vagyis nem tom. Az inkább filmnézésre alkalmas, zenére nem annyira ha jól tom...
A kábelek (Genius 5.1 SW-Home theater) centerhez 2m, frontokhoz 2*3m, surroundokhoz 2*8m.van egy olyan csatlakozó aminek a végén 9tûs mini din csatlakozó van,a másik végén meg egy 3as elágazású 3,5mm-es jack. És van még hozzá 6darab RCA-RCA kábel
Ilyen Creative TD7700-et hol lehet 18ért venni?Én a legolcsóbb helyen 37ért láttam..:(
Ne ennél bármelyik creative,logitech jobb.....
És hidd el ezek nem esnek szét talán nem véletlenül kerülnek annyiba amennyibe.
És hidd el ezek nem esnek szét talán nem véletlenül kerülnek annyiba amennyibe.
magyar termék? <#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
ahoz képest egész jó <#wilting>#wilting>
Hát akkor marad az hogy megkérdezem (az a legegyszerübb...)
Akkor ezért nem találtam régebben se mikor megakartam tudni a tulajdonságait...
ahoz képest egész jó <#wilting>#wilting>
Hát akkor marad az hogy megkérdezem (az a legegyszerübb...)
Akkor ezért nem találtam régebben se mikor megakartam tudni a tulajdonságait...
Szerintem nem fog nyerni, magyar termék...
Esetleg írj nekik mailt: [email protected]
Legjobban úgy tudnád megtudni, ha a hangszórót az erõsítõvel összekötõ csatlakozónál megméred a feszültséget, és abból kiszámítható az RMS teljesítmény.
Lásd: az általam belinkelt Wikipédia bejegyzést.
Esetleg írj nekik mailt: [email protected]
Legjobban úgy tudnád megtudni, ha a hangszórót az erõsítõvel összekötõ csatlakozónál megméred a feszültséget, és abból kiszámítható az RMS teljesítmény.
Lásd: az általam belinkelt Wikipédia bejegyzést.
na vá, akkor csak keresek egy amerikai oldalt, ahol nem használhatják a PMPO-t <#rolleyes>#rolleyes><#fejvakaras>#fejvakaras>
<#szomoru1>#szomoru1> de értelmes
És akokr nem lehet valahogy megtudni hogy hány vattos ez a hangfalam? <#rolleyes>#rolleyes>
És akokr nem lehet valahogy megtudni hogy hány vattos ez a hangfalam? <#rolleyes>#rolleyes>
A PMPO a Peak momentary performance output-ot jelöli ami annyit jelentene, hogy a hangdobozka annyi watt pillanatnyi teljesítményt birna ki megdöléssel. Természetesen ez csak egyszerû médiatrükk, semmi jelentõsége nincs, nem tükröz valós adatokat, nagy humbuk az egész. Amerikában ezt a fajta jelölést nem is szabad használni.
Helyette az RMS (root mean square) tényleges effektív teljesítményértéket szokás használni.
További böngészésre olvasd el ezt.
Helyette az RMS (root mean square) tényleges effektív teljesítményértéket szokás használni.
További böngészésre olvasd el ezt.
http://www.szotargepek.hu/modules.php?op=modload&name=postkart&file=index&req=itemview&IID=72&KID=2006011500582080.99.221.23
Nekem ez a hangfalam van
Ezt csak így melékesen kérdezem hogy szerintetek ez hány W-os, mert nemhiszem hogy 2500 Wattos lenne, annyira azért mégse szól jól :D
de azt tanusíthatom hogy jó hangfal, és stabil, már nem egyszer leeseett a hátsó hangfal, és a mélynyomó is :D, az erõsítõ is esett már le.. És már megvan másfél éve <#hehe>#hehe>
Nekem ez a hangfalam van
Ezt csak így melékesen kérdezem hogy szerintetek ez hány W-os, mert nemhiszem hogy 2500 Wattos lenne, annyira azért mégse szól jól :D
de azt tanusíthatom hogy jó hangfal, és stabil, már nem egyszer leeseett a hátsó hangfal, és a mélynyomó is :D, az erõsítõ is esett már le.. És már megvan másfél éve <#hehe>#hehe>
Hát akkor lehet hogy jó, olyan hangfalat viszont én még életembe nem láttam így nem nagyon tok véleményt mondani, de lehet én is megvenném :D
hát az a te elved
nekem meg az hogy vagy egy nagyon jó minõségüt vennék de azt nem 2-3 évre, hanem sokkal többre, de akkor nem így egybe vennék hanem külön egyesével jó hangfalakat meg erõsítõt is külön.
vagy egy egyszerüt, 2-3 évre, ami végülis szól rendesen, de majd ha lemennek az árak akkor vennék egy nem élhangfalat megint de ami jó mégis.
nekem meg az hogy vagy egy nagyon jó minõségüt vennék de azt nem 2-3 évre, hanem sokkal többre, de akkor nem így egybe vennék hanem külön egyesével jó hangfalakat meg erõsítõt is külön.
vagy egy egyszerüt, 2-3 évre, ami végülis szól rendesen, de majd ha lemennek az árak akkor vennék egy nem élhangfalat megint de ami jó mégis.
egyszer minden elromlik.
igy nem lehet vásárolni,mert akkor nem veszel semmit..........
igy nem lehet vásárolni,mert akkor nem veszel semmit..........
hát igen, de honnan lehet tudni hogy melyik a normális cucc?
Nekem azt tanították, hogy nem szabad olyat venni aminek belevan építve az erõsítõ, hisz egyzer úgyis elromlik, és nem 2-3 évre kell a hangfalat venni. Én az mellet vagyok hogy inkább egy egyszerü hangfal, ami szól jól, vagy pedig akkor ha több ideig akarjátok venni akkor már inkább egy tényleg olyat amibe külön erõsítõ, és tényleg jó hangfal, nem csak drága... (ezeket az újabakat meg úgyis úgy tervezik hogy hamar elromoljanak, és úgyis újjat vegyenek, azért is...)
Nekem azt tanították, hogy nem szabad olyat venni aminek belevan építve az erõsítõ, hisz egyzer úgyis elromlik, és nem 2-3 évre kell a hangfalat venni. Én az mellet vagyok hogy inkább egy egyszerü hangfal, ami szól jól, vagy pedig akkor ha több ideig akarjátok venni akkor már inkább egy tényleg olyat amibe külön erõsítõ, és tényleg jó hangfal, nem csak drága... (ezeket az újabakat meg úgyis úgy tervezik hogy hamar elromoljanak, és úgyis újjat vegyenek, azért is...)
normális cuccoknál nincs ilyen gond
igy igaz ezekbe már eleve beépítve van az erölködõ....
a melyladaba van beszerelve az erosito.. ne parazz.. amugy meg ez mind pc re van.
en ezen gondolkozom:
az egyik boltban van leertekeles es 40 ezerert elhozhato.. igaz a mostani logim is ugy szol hogy fel hangeronel sosem teszem feljebb:D szal kozel sem biztos hogy lesz csere
en ezen gondolkozom:
az egyik boltban van leertekeles es 40 ezerert elhozhato.. igaz a mostani logim is ugy szol hogy fel hangeronel sosem teszem feljebb:D szal kozel sem biztos hogy lesz csere
akartam mondani, olyan hangfala van amin az erösítõ a mélynyomóba van. (oda mennek be az RCA-k, és onnan osztódik el a többi hangfalra, és azon vezérelhetõ, és csak a hátsó, középsõ mély, még csak fõszabályzó sincs rajta)
Erõsítõ mindenképp kell, maximum belevan építve a mélynyomóba...
De azok meg nem jók, mert az erõsítõ megy leghamarabb tönkre, és akkor már az egész hangfal szettet lehet dobni, legalábbis én így tudom, nekem ezt mondták
Nekem egy Btech hangfalam van, 14 ezerért vettem, külön van az erõsítõ, és sokkal kevesbb baj van vele mint a haveromnak a jobb hangfalával amibe belevan építve az erõsítõ.
Mégpedig azért mert az erõsítõ könynen elérhetõ, áthelyezhetõ, és a mélyet így lehet külön rakni, helyezni le vagy elõre ahova kell, és egyszerüen beállítható, minden hangfalrészt tudok szabályozni külön, egyszerüen. Ja és jack-es bemenete van..., ez számítógépre sztem a legjobb, ennél jobb nem is nagyon kell.
Mindenesetre javítson ki ha valaki jobban ért hozzá.. <#worship>#worship>
De azok meg nem jók, mert az erõsítõ megy leghamarabb tönkre, és akkor már az egész hangfal szettet lehet dobni, legalábbis én így tudom, nekem ezt mondták
Nekem egy Btech hangfalam van, 14 ezerért vettem, külön van az erõsítõ, és sokkal kevesbb baj van vele mint a haveromnak a jobb hangfalával amibe belevan építve az erõsítõ.
Mégpedig azért mert az erõsítõ könynen elérhetõ, áthelyezhetõ, és a mélyet így lehet külön rakni, helyezni le vagy elõre ahova kell, és egyszerüen beállítható, minden hangfalrészt tudok szabályozni külön, egyszerüen. Ja és jack-es bemenete van..., ez számítógépre sztem a legjobb, ennél jobb nem is nagyon kell.
Mindenesetre javítson ki ha valaki jobban ért hozzá.. <#worship>#worship>
milyen hangfal az amihez már erõsítõ sem kell? Akkor mi vezérli a hangerõt meg ezeket?
Szerintem annyira hülyeséget nem mondtam, de lehet én vagyok az elmaradott <#wow3>#wow3>
Szerintem annyira hülyeséget nem mondtam, de lehet én vagyok az elmaradott <#wow3>#wow3>
Mi ez a hülyeség??
Ne haragudj,de a tudásod hagy némi kivetni valót maga után.
Ezekhez már nem kell erõsítõ...
Ezekhez már nem kell erõsítõ...
nekem úgytünik mintha ezek asztali dvd lejátszókhozlennének, nem PC-re (bár elehet venni elosztót, de aszem nem túl ajánlatos)
nekem is jobban tetszik az elsõ, de nézzétek meg hogy van-e jack-es és RCA-s bemenete is az erõsítõbe, hogy ha PC-re vagy videóra akarjátok kötni
En az elsore szavaznek a ketto kozul.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Vagy ez.15.000ft

Ez egész jó!18.000ft
nem tud vki ajánlani egy 5.1es hangfal settet 20k köül?
pchez,satelit hangfallal!elõre is köszi
pchez,satelit hangfallal!elõre is köszi
kb 2.5 m, de nem is ez a lényeg hanem hogy vékony. ha veszel 1.5 mm-es rendes hangszoró vezetéket nagyon szépen fog szolni. a csatija a pc-hez egy 3-as rca (front, sorr, cent-sub) ami egy spec csatiba megy bele, ezenkívûl a hagyományos dvd-hez tartozó csatik vannak még. mikor bekapcsolod ne ilyedj meg mert a mélynyomó (mikor felveszi a feszt) nyom egy szépet:))
Hardware-be legyél maximalista - jó konfigot nem kell húzni:)))
Most vennék egy Genius SW-5.1 Home Theater szettet. Akinek van az megtudja mondani, hogy kb. milyen hosszú vezetéket mellékelnek hozzá?
Illetve, hogy milyen csatlakozója van?
Illetve, hogy milyen csatlakozója van?
:)
Volt egy átalakító kábel a csomagban,azt dugtam be.Így viszont most vettem észre,hogy a center nem szól.:( ajajaj...
aha,akkor aránylag tényleg olcsó volt.
Nem volt bedugva a kábel,mi? :D
Nem volt bedugva a kábel,mi? :D
Sikerült kiküszöbölni a hibát.
22961ft volt.Nem titok. :)
22961ft volt.Nem titok. :)