1138
Milyen hangfalat vegyek?
-
owen20 #498 Az lenne a kérdésem hogy a napokban vettem egy logitech x530-as hangfalszetett és minden okés vele be is van állitva alaplapom gigabyte ep35 ds4 de időközönként egy kis pukkanást lehet hallani a hangfalban olyan mintha pattana egyet vagy mintha valami zavarná!
Valaki tapasztalt e ilyet ennél a hangfalszettnél?
Nincs közelében mobil 4méterre van a géptől!Ötletek?
Sziasztok! -
midian #497 Hali
Mostanában szeretnék cserélni hangfalakat 5.1 ről van szó
Néztem a Magnat 990 setjét amihez+van sub is ez kb 60 ezer,sajnos még nem tudtam meghallgatni őket,de sokan mondják fórumokon hogy a Yamaha pl jobb viszont lényegesen drágábban jönne ki ,olyan sok pénzt nem szeretnék rákölteni tapasztalata van vkinek hogy pl a frontok egymáshoz viszonyítva menyivel jobbak?
üdv G. -
#496 Hello!
Az lenne a tema, hogy vettem egy Magnat Xpress 12 tipusu melynyomot szobaban valo hasznalatra.
A kerdesem az lenne, hogy milyen tipusu, es mekkora doboz lenne a legidealisabb ehhez a melynyomohoz?
Nincs nagy tapasztalatom woofer-ek teren, ezert lenne szuksegem segitsegre hozzaerto emberektol.
Ami engem meg erdekelne:- a frekvenciatartomany miben jatszik szerepet?
- a megadott es az RMS Watt-teljesitmeny kozott mi a kulonbseg?
- mivel a ladat en epitnem meg, milyen szempontokat kell figyelembe vegyek, hogy a legjobbat hozzam ki a melynyomobol?
A valaszt elore is koszonom. -
#495 Hello!!
Adott egy Creative Inspire T5900. Bekötök mindent, s zenénél a center alig alig szól, meg az egyik első szatelit. Váltogattam a csatlakozókat, hol ez szól hol a másik. Viszont a mély az szól rendesen :D
Mi lehet a gond?
CMI 8738 6CH-s hangkarit használok, ami tökéletesen működik.
Segítsetek!
Köszi -
#494 Én sokáig X-230-at használtam, nagyon meg voltam vele elégedve, maxon sem torzít,a mély pedig brutális (sőt, néha már-már sok)! -
asd16 #493 Üdv!
Tudnátok ajánlani egy jó 2.1-es rendszert???
Jól szóljon,hangosan,ne legyen torz nagyon,mélyet adja ki rendesen és Logitech legyen ha lehet! -
#492 sziasztok
nem teljesen dia tartozik, de nem akartam újat nyitni.
Szóval vettem egy 5.1-es hangfalrendeszert, viszont a gépre való rákötéssle problémám akadt, ugyanis 6 kimeneti kábelt kéne belesuvasztani a 3 bemenetibe a gépen. Ezt hogy tudom megoldani? Gyártanak hozzá átalakítót, ami 2-t egybe visz át, vagy létezik erre más megoldás?
köszi előre is -
samsung :D
amúgy én most adtam el nekem S2253 vagy mi volt és vettem Logitech S220-ast ami kisebb de 2.1es -
#490 Oks :D
figy: "Creative pedig igen jó hangcuccokat csinál, bár én a logitech-et 5*-ra minősítem mert kb mindenem logitech.Füles-egér-bill :D"
5* az 5 csillagból? :D
Még kinéztem egy Creative t5900-t és egy Logitech z4 2.1-t
A creative t5900 is jó nem? -
mikrofonhead #489 Neem, nekem creative-om van :))) azt írtam az utóbbi és a creative van lejjebb.Annyi talán ami nem túl jó benne, hogy a 2 hátsónak elég rövid a kábele, kb. 3 méter csak :/
Creative INSPiRE P5800-am van :)
Hát nekem is egy 24bit-es SB Live-em van :) -
#488 Hali
Szal neked Logitech X-530 van mikrofonhead?
Gondoltam mellé egy Creative Sound Blastert, sztem elég hozzá.
Bár nem egy márka, de biztos jól vinné -
mikrofonhead #487 Nekem az útóbbi van és abbbszolút meg vagyok vele elégedve.Egy jóféle hangkártya és csodákat tud művelni.Én vagy 1 éve vettem és nagyon meg vagyok elégedve...akkor 24.000 körül volt az ósanba, ez a 15.000 semmi pénz.Ha házibulihoz kell akkor is simán jó mert elég hangos és még max mélyen se torzít be.Creative pedig igen jó hangcuccokat csinál, bár én a logitech-et 5*-ra minősítem mert kb mindenem logitech.Füles-egér-bill :D -
#486 ÉN 1értelműen a logira szavazok
nekem van egy 2.1-es creative-m és nem nagy durr
persze ez lehet,h jobb lenne,de én a Logitech mellett tenném le a voksom -
#485 Hello!!
Venni akarok 5.1-es hangrendszert, de nem tom melyik legyen a 2 közül:
Logitech X-530
vagy
Creative Inspire P5800
Segítsetek!!
Köszi -
mikrofonhead #484 Hello!
Nekem csak olyan kérdésem volna, hogy van-e vmi progi arra, hogy csak a hátsó hangfalak hangerejét hangosítsam fel.CREATIVE INSPiRE P5800-am van és a 2 hátsó kisebb hangfal elég halkan szól.Szeretném, hogy jóval erősebben szóljanak.Hol tudnám ezt beállítani, vagy milyen progival?
Köszi a helpet :) -
#483 Egy ilyen rendszer mennyit ér most a piacon?
Magnat Motion 990 hangfalszett: 1x center 2x front 2x back
Marantz DV4400
Marantz SR 4400 erősítő -
#482 Nem tom nekem hasonló an csak az 30 valamenyi volt:):) az is geniuszkb ekkorák a hangfalak mind fa természetesen:) -
#481 Kissé sok érte szvsz, nem tudom mennyivel ütősebb ennél: link -
Direkt0x #480 ja igen:D
GENIUS SW-HF 5.1 5005 -
Direkt0x #479 Erről mi a véleményetek???
Megéri az árát? 24.000Ft
Vagy tudnátok ajánlani jobbat?
-
atihtml #478 helo! van egy 200 w os tányérom! annak csináltam egy dobozt! ugy h a mágnes kifele legyen! ugye igy jobban nyomja a basszust! és van több kis 20 30 w os kis tányérom hogy tudom azokat jobban kihasználni? ha ugyan abba a ládába építem bele? de ugy h a mágnes befele legyen! vagy csináljak külön ládát?
-
#477 Látom, de én 4 Ohm-osat és 6 Ohmosat se veszek mint a tiéd. Én csak 8 Ohmosat, mert az erősebb. -
#476 Van egy egyszerűbb verzió:
Yamaha - NS-G40MKII -
#475 Ez a drágább fajta, de majdnem ugyanúgy néz ki, csak a dómok mások. Ennek 29.900 Ft/db az ára.
Yamaha NS 45E -
#474 És melyik a drágább...? -
#473 Aham. Ebből 2 fajta létezik egy olcsóbb és egy drágább. A Dómokat nézve ez az olcsóbb fajta. -
#472 Nyilván nem high-end cuccok, de a hallgatható entry kategória itt kezdődik... :) -
#471 Azért én meghallgatnám őket.
Egy biztos, legközelebb ha veszek hangfalakat, csak akkor veszem meg őket, ha a kipróbáláskor azt mondom rá, ez egy subwoofer, szép magasakkal. -
#470 Természetes. -
#469 Ezek a Yamahák mennyire jól szólnak? Mélyet, magasat rendesen kiadják? -
#468 Párban Yamahát 17 ezerért? Omg... -
#467 Persze nem is drága, 17 ezer de darabonként. Én amikor először láttam akkor azt hittem párban adják ennyiért.
Milyet ajánlatok használtan?
Pioneer meg a Technics jó hangfalakat csinál, amiket használtan 20-30 között már meg lehet kapni.
De szerintetek melyik az igazán jó hangfal, ami elég mélyre lemegy és kinézetre is nagyon szép? -
Dévids #466 Sziasztok!
Tudom nem teljesen ide tartozik de tudnátok segíteni fejhallgató ügyben?
Most szeretnék fejhallgatót venni és a Creative Fatality Gaming-ra gondoltam.Erről van vmi vélemény ?
Előre is köszi!
-
Eddmegleves #465 szoval a kettő között semmi??? :( -
Eddmegleves #464 A logitech z4 -t is néztem csak nekem pont attol picit jobb kellene a z2300-tól meg picivel olcsobb:D és ebben az árkategóriába nem találok semmi jo h 2.1-et :( -
Eddmegleves #463 Nem rossz amugy amit mutattál de zenét halgatok főleg, azért gondoltam a 2.1-esre. (Az árat neten néztem pixmania-n vagy hol ott volt 28) -
Akuma #462 A 150 W-os változata:
GENIUS SW-HF5.1 5000 Home Theater -
Akuma #461 Amit írtál az meg jóval drágább asszem :) -
Akuma #460 5.1-es nem jó? Ha van helyed hova tenni, akkor jobban megérné...
GENIUS SW-HF 4000 Home Theater -
Eddmegleves #459 Srácok Srácok Srácok... Sürgős kérdés:( Nem tom milyen 2.1-eset vegyek. 20-23at szánok rá... Logitech z2300-at néztem de az picit drágább... Szeretném hogy ha adná a mélyet rendesen és legyen rajta mély és hangerőszabályzó. Ajánljatok már valamit léééécci!!!