1138
Milyen hangfalat vegyek?
-
#538 Csak jobban szólnak mint egy 2.1.. :D
Azon gondolkoztam, hogyha ezt megveszem 20ért, akkor már inkább jobban megéri egy ilyen nem?
24 ezerbe kerül két darab ebből, és ez vadi új.. vélemény? miért ilyen olcsó ez? -
#537 én is elégedet vagyok ezzel:)jbl lx-300MKIIJBL LX-300MKII -
#536 Igen elég hangosak, erős mélyet tudnak és tisztán szólnak. Amit te mutattál képet az a DC2050E típus 20cm-es mélyel, azt még nem hallottam szólni, de állítólag annak van a legszebb mélyátvitele. Viszont a 25-ös mélyü változat meg nagyobb hangerőt tud. -
#535 Meg vagyok elégedve igen, bár hangzásba ne hasonlítsuk egy minőségi hangfallal, de elég jól szólnak. Főleg ha Vidi erősítővel hajtod őket. Nekem ilyenem van: Vidi DC2550A
-
#534 Köszi..
Te meg vagy elégedve a Videoton hangfaladdal? Olyan van, mint amit képen beszúrtam? Elég hangos? :) -
SlaCker #533 Csá all! Én egy ilyet néztem ki magamnak. :)) (http://ipon.hu/?product_id=15132) -
#532 Ez jó Vidi hangfal 20-at megér simán. Nekem is Vidi hangfalam van,de a 25-ös mélyel. Kell hozzá erősítő igen, 10-20 között azt is kapsz használtan. Én a Pioneer erősítőmet 15-ért vettem és nagyon jó.
Olyan PC-s 2.1 hangfalszettre nem lehet rákötni, ne is álmodj róla. Ennek a Vidinek legalább 2x50 W-os erősítő kell. A gagyi 2.1 szettek meg talán tudnak 10 W-ot. -
#531 -
#530 Akkor veszek egy ilyet és rákötöm a mélynyomóra.. ha meg nem jön össze akkor beszerzek egy erősítőt. Köszi a segítséget.:) -
#529 Esetleg. Bar azt meg nem ezekhez terveztek hanem 10cm -es dobozkakhoz :) -
#528 Van egy 2.1es szettem, be is vállt, de gyenge a hangszórója.. ha a mélynyomóra ráákötném a hangfalakat? -
#527 Kell hozza erosito, de ennyiert jo vetlenek tunik. Szvsz valogass 2.1/5.1 szettek kozul ha pc-hez szeretnel. Eleg elfogadhatoan szolnak es a melnyomo reszukben beepitett erosito van. -
#526 Sziasztok.
Szeretnék venni egy ilyen hangfalat:
21000ft szerintetek megéri? Gépre szeretném kötni. Kell hozzá erősítő, vagy anélkül is meg lehet oldani?
Előre is köszi a válaszokat. -
#525 Ilyet ne vegyél semmiképpen, nem jól szól, tudok olyat aki megvette és megbánta utána egyből a vaterán hirdette. -
Tommynagy #524 Hellosztok!!!
Kinéztem magamnag e szerintem nagyon jó hangfalat!:([Genius SP-HF1100x)]
28w-os az oldal ahonnan kinéztem:http://www.pcx.hu/?action=termekOldal&azonosito=14538
KÉRLEK CSAK AZ ÍRJON AKINEK VAN ILYEN HANGFALA!!!!
SZERETNÉK RÓLA MINDENT TUDNI ELŐRE IS 1000 HÁLA:D!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#523 Papírforma szerint működik, de ha nem ragaszkodsz a koax kábelhez, akkor inkább valamelyik creative X-fi titaniumot válaszd, olcsóbb is, meg tesztek alapján jobb is a xonarnál, (viszont csak optikai kimenet van rajta) -
ako127 #522 Az Asus xonar D2-vel (ezt néztem ki:D) szerinted akkor 5.1-ben fognak szólni a játékok is coaxon keresztül? -
#521 Természetesen lehet. Alaplapi kártya viszont nagy valószínűséggel játékok alatt csak 2.0 ás jelet tud kiküldeni digitálisan. Filmeknél, amin szabvány szerint tömörített digitális hangsáv van, probléma nélkül megy, pl dvd / blue ray filmek (.mkv ról is elvileg ki lehet küldeni, ha van rajta olyan sáv, nekem még nem sikerült), ami meg nem ilyen azon úgyis 2.0 hang van.
Hangkártyából olyat keress, ami realtime tud DTS-be vagy Dolby Digital Live-ba kódolni, ezek már működnek játékokhoz is, viszont a gamer kártyák többségén csak optikai kimenet van.
(Már persze ha ez megér neked több tízezer forintot , 4 db jack-rca átalakító sokkal olcsóbb ) -
ako127 #520 Sziasztok!
A gépet koaxon keresztül szeretném rákötni egy házimozi rendszerre és az lenne a kérdésem, hogy így meglenne a térhangzás játékok és filmek alatt is?
Vagy valamilyen speckó hangkártya kell hozzá (most még csak alaplapi van egyelőre)?
Egyáltalán lehetséges mindez?
Kösz előre is! -
#519 Hi. link Vagy X-530, bar az 5.1.
-
#518 Sziasztok!
2.1 es hangfal"rendszert" szeretnék venni.Mit ajánlotok,mit érdemes?
Kinéztem a Logitech Z3-at,meg a Z-cinema -t és a Z 2300-at,mondjuk azt már sokallom.Szóval ötleteket ha tudnátok adni,akkor nagyon hálás lennék még így látatlanban is:)!
Üdv -
#517 Aki kevés pénzből akar jó Aktív Subot venni, annak ajánlom a System Fidelity SF-125 SW mélyládát a Media Marktban most 9.900 Ft. Persze csodát ne várjunk tőle, de ez is elég szép mélyet tud zenében, és filmben egyaránt.
-
#516 Utánanéztem és sehol nem lehet kapni már a 13-15 ezres változatot, mert kifogyott mindenhol belőle. 30.000-ért viszont lehet még kapni. Annyi pénzért meg több fajtából lehet válogatni. -
laikuss #515 Sziasztok!
W Diamond 9.5 vagy Yamaha NS-555?.
Elöbbit hallottam szépen szolt de a Yamaha-t nem tudtam hol meghalgatni sehol ezért kérem aki hallotta mondjon véleményt -
#514 Sziasztok!
Gondolkodom egy MNC Walnut Aktív Sub megvételén.
Ezt a Subot 13.000-ért már kapni újan. Hallottam szólni és nagyon jó mélye van. Szerintem ezért a pénzért megérné megvenni.
Ha valakinek van ilyen, vagy látott már ilyet az írja le mi a véleménye!
-
laaj #513 barátnőméknek ilyen van otthon szal szerintem jól szól de van belőle 40W-os is én azt akarom majd megvenni az lehet még brutálisabb:) -
uzsidoboz #512 csááá
vkinek erről tapasztalat? katt
előre is thx -
#511 elég -
#510 Én is X-230-ast szereztem karácsonyra. Nagyon olasz a drága. :) -
1234qwert #509 Hello!
Mi a véleményetek a jbl scs 178-ról? elég lenne egy 10négyzetméteres szobába?
elég jól szól?
itt bővebb leírás:
http://www.avplanet.hu/SCS%20178
Előre is köszi!
-
#508 na végül megvettem az X-230-ast, és eddig nagyon jó :D
bár nem olyan hangos mint az előző, de sokkal tisztább, és a basszus magáért beszél XD -
Dobronski #507 Nem engedném be a szobámba... -
#506 csakhogy nem debrecenben van ez az üzlet
na, marad a kérdés, megéri az X-230-as azt a plusszt? mert valószínü akkor még ma elmegyek megvenni valahol, pls -
uzsidoboz #505 EZT ennyiért nem kapod meg sehol, és baromi pro egy hangfal! csak ajánlani tudom mindenre! :) -
#504 még egy kérdés:
X-230-as mennyivel jobb? -
#503 kössz szépen, még utána kell néznem h hol kaphatok ilyet debrecenben, de ez jónak néz ki, thx! -
#502 Hi.: link -
#501 jah, és azt elfelejtettem hogy fekete legyen (vagy lehet benne ezüst is, de a fekete legyen az uralkodó szín benne) mivel a gépem többi része is fekete -
#500 Sziasztok!
Most szeretnék venni egy 2.1-es hangfalat, és ehhez kérnék tanácsot. Cél: film nézés és játékok is egyaránt, jól szóljon, ne legyen holmi szar irodai hangfal teljesítménye, hanem legyen nagy hangja. Az irányár maximum 10ezer. -
Bircsike #499 Nekem is csináljaezt a Logitech Z-2300-asom, én se tudom miért.