1138
Milyen hangfalat vegyek?
  • Solten
    "genius is jó hangfalmárka" ->
  • ioinme
    Köszi, mindkettőt megnéztem, elég jók, ráadásul a logitech és a genius is jó hangfalmárka állítólag. Még vacillálok melyiket vegyem.
  • Solten
    Hello: link
  • oliwwer
    Ezt nagyon ajánlják, és az ára is elég meggyőző. plusz márkás cucc.
  • ioinme
    10 ezer lenne az optimális, de 15-től sem ráz ki azért a hideg. De azon felül nem nagyon mennék, csak ha nagyon megéri.
  • oliwwer
    Azért egy ár-limitet írhatnál, hogy mégis meddig.
  • ioinme
    Sziasztok!
    Nemrég (napokban) romlott el a Noname hangfalam (5.1), ami ennek ellenére le a kalappal, nagyon jó szolgálatot tett. 11 évig dübörgött benne a mai hangfalakat is meghazudtoló basszus, és a magas hangon terén is elég jó volt. Mivel valószínűleg nem lehet már megcsináltatni, új hangfal vásárlására adtam a fejem. A kérdésem, hogy milyen márkáktól tartsam távol magam, illetve miket ajánlatok? Lehetőleg olcsó, de nagyon jó legyen. Lévén, hogy az én bekrepált hangfalam sem lehetett több úgy 15 ezer forintnál.

Nem reklám céljából, de a helyi számtech üzlet árlistáján szereplő kínálatot nézze már meg nekem valaki! (Kisker 2. lap) Nem tudok eligazodni hangfal téren, azt sem tudom melyik a jó, és melyik fog bedögleni fél év után!

Co-libri Tech
  • Esplanade
    ezt néztem ki, igaz csak stereo de elég az, valami akciós helyet kéne találni
  • UnknownAsshole
    hát ja tudnál venni 5.1et ilyen elmegy kategóriában
    viszint ha max egy 10esben gondolkodsz akkor ne számíts sokmindenre :)
  • Esplanade
    ennyiért már 5.1-et tudnék venni
    max 10 ezer forintban gondolkodok
  • UnknownAsshole
    Ha van rá pénzed akkor ezt tudom ajánlani: Logitech Z-2300

Tapasztalat annyi, hogy megvan kb 3 hónapja... szép hangminőség, semmi torzítás és ami nekem sokat közrejátszott, hogy nagyon csini :)
  • Esplanade
    stereo vagy 2.1 hangfalban milyet érdemes manapság venni?
  • demons1987
    HI
    Jamo sub 250 ről kérnék véleményt.
    A saturnban láttam 50000ért.
  • Quki
    jah igen...fontos h 30 ezer felett ne legyen egy darab
  • Quki
    eladó 2db 150 wattos épített hangfal 15 ezer Ft/db + gitárerősítő 30wattos: 10 ezer Ft + elektromos gitár 25ezer FT Érdeklődni ezen a címen lehet: [email protected]

mellesleg...

szerintetek milyen hangfalat vegyek kihangosításra? mert én egy Reloop RSP-12 re gondoltam , így néz ki:
  • akyyy
    2.1-est most is tudok csinálni.
  • Solten
    Kerestem orrba-szajba, de nem talaltam rola info-t... Ilyenem van 2.1-esben, ezen van digit. bemenet de 30 ropiert (marmint a 2.1-es) ez a minimum:

A melylada uveget repeszt...
  • akyyy
    ezzel szemezek pont hehe:D
    de nemtudom hogy van e rajta optikai bemenet, nem írják!
  • Solten
    #553?
  • akyyy
    Venni szeretnék valamilyen logitech vagy bármilyne más hangfalszettet, amit rá lehet dugni laptopra és az 5.1-be fog szólni. laptop sp/dif -es, jack dugóba vörös fényt lehet látni, gondolom ez optikai vagy digitális kimenet.
  • garetrambo
    http://www.profihangok.mlap.hu/

érdemes bekukantani az oldal még csak most indult de már jópáran érdeklődtek a termékek iránt,főlleg azért mert minden termék egyedi!

• Dobronski
    Egy kis sub test.Ezt töltsétek le.
  • Neoncsoves
    ok, kösz:)
  • Solten
    Ez esetben: link
  • Neoncsoves
    az a gáz, hogy 5.1 :) mert úgy van a gépem, hogy mögöttem hosszában van a szoba, tehát a hátsó hangfalakat problémás lenne felrakni
  • Solten
    Hi.: link
  • Neoncsoves
    Na hali.
    Szeretnék venni egy jó hangfalat vagy hangfalrendszert, ahogy tetszik. 20ezer alatt legyen, legyen rajta Jack dugó (fülhallgatóhoz kéne), zenéhez meg játékhoz kéne igazán, néha-néha filmhez. Gépemre szeretném kötni... Mit ajánlotok? Kinéztem egy Genius-t, szerintem ez simán jó. Szerintetek? Előre is kösz a választ!
  • Peetboy
    A Jamo nem olyan jó minőség azt akartam írni, de azért az is jól szól.
  • Peetboy
    A link lemaradt AVX Fórum
  • Peetboy
    Szerintem a Jamo az olyan jó minőség. Nézz be ide: Ez a legjobb Hifi fórum, itt leírják a véleményüket, ki milyet használ, milyet ajánl. A másik az AV Forum is ilyen.
  • medium84
    Sziasztok!

A 7 végén áfamentes napok vannak a fukar áruházban, gondoltam benézek. Tegnap sikerült is venni egy LG 50PS8000 plazmát 333-ért.
    De nem is ez a lényeg. Ma visszamentem és néztem 5.1-es szettet, meg hozzá erősítőt. Az eladó kedves volt, mindent elmondott kb, sikerült is összeállítani:
    Jamo C 603 (~50)
    Jamo C 301 (~33)
    Jamo C 60 CEN (asszem) (~40)
    Jamo SUB 250 (~58)

Harman-Kardon AVR 155 (~91)

Közel 300-ra jön ki ez is, úgyogy nem akarok csak úgy beleugrani. Szerintetek jó ez az összeállítás, jó ez az á érte? Nem tudom hogy a Jamo jó márka-e.
    Akinek van tapasztalata ossza meg velem!
    Üdv!
  • UnknownAsshole
    Sziasztok, segítséget szeretnék kérni!
    2.1es hangfalat szeretnék venni, ha valaki tudna nekem mondani egy jó típust, ha már van tapasztalata vagy sokmindent tud róla. Jó minőségüt szeretnék venni. (Amiről jókat halottam az a Logitech Z2300)
    köszi
  • Sharks
    Sziasztok! Lenne egy kérdésem a logitech G51-es hangfallal kapcsolatban, akinek van tapasztalata: az érdekelne, h hogyan viselkedik filmeknél? Alapvetően ugye 2 funkció van rajta, zene- és játék-mód, ezért nem tudom, h mi a helyzet a filmekkel.... eredetileg a Z5500-at nézegettem, de az ára kicsit húzós, meg nem is nagyon tudnám kihasználni, tehát nem az 500 Watt miatt érdekelt volna, hanem hangminőség miatt, ilyen tekintetben mennyivel gyengébb a G51-es? Előre is köszi a válaszokat!
  • KranaZoli #545
    Valaki, aki Logitech z4-est használ?!?!

Pár napja ruháztam be ebbe a 2.1-es hangrendszerbe. Érdekelne, hogy mik a személyes tapasztalatok, vélemények róla!

Ill. aki ilyet használ, milyen hangkártyával "hajtja" a z4-esét?!
  • Solten
    kul
  • Peetboy
    Hát próbáld ki, én is azt javaslom valami jó erősítővel.
  • oliwwer
    Persze, mindenféleképpen kipróbálom megvétel előtt :)
  • Peetboy
    Ez nem néz ki rosszul, de ez hangzásba olyan SAL szerü lehet. Én vásárlás előtt meghallgatnám. Szerintem nem érdemes úgy hangfalat venni, hogy azt se tudod hogyan szól, aztán megbánod. Szóval szerintem előbb ki kéne próbálni. Különben ha nem tetszik felesleges pénz kidobás.
  • oliwwer
    RAVELAND HANGFAL 300W POWERBOX MEGA X MKIII 1038

Van még esetleg egy ilyen..
  • Peetboy
    Nem ismerem ezt a fajtát, de nem lehet olyan jó az látszik rajta. Milyen márkájú?