Flexibilis E-papír
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Törölt felhasználó
Óriási 98-as magacsöcsök, mindenütt.
Próbáld ki, hogy egy jó minõségû papírképet begyûrsz a zsebedbe, majd kicsit késõbb elõveszed nézegetni...
Persze lehet olyan felhasználási terület, ahol jól jön a hajlékonyság, de sztem az pont nem a könyv/hírlap kategória.
Tényleg nincs sok értelme a flexibilitásnak. Mi a fenéért akarnék lapozni (a szó fizikai értelmében), csak megnyomok egy gombot, és a köv. oldalra ugrok. Engem pl. idegesít, hogy ha otthon döglök az ágyban és olvasok, a papírt úgy kell tartani, nehogy visszahajoljon.
Újgazdagéknál ebbõl lesz a tapéta... Én a rendszámtáblámra raknám, aztán csesszétek a traffipaxotokat 😊
Asus A7N8X-E Deluxe, AthlonXP 3000+ (Barton), 2x512MB Corsair XMS TwinX PC3200 DDR, ATI Radeon 9800XT 256 MB, 2 x 120 GB Seagate SATA HDD (RAID 0)
Szerintem is nagyon jo otlet, foleg ha arra gondolunk, hogy mennyi fat "sporolhatunk" meg vele.
A felbontas meg igencsak gyerekcipoben jar a kepeket elnezve. 😊
A felbontas meg igencsak gyerekcipoben jar a kepeket elnezve. 😊
Már látom a jövõ könyvespolcát: egy darab könyv, legördülõ menüvel (Háború és béke, Jókai összes ...)
😊
😊
Lelkem odvában megdöglött a bagoly!
segget akart lenni 😄
Lesz mivel egget torolni 😊
Törölt felhasználó
Én személy szerint leszarom az epaper megoldásokat. HTML katódsugárcsövön keresztül forever! 😊