305
kivele
  • Efreet
    ezmiez? most nem igazán értem... levlista telefonra? ki az a *****?
  • Laalee
    ez sokkal jobb ha nagyonsok képüzenetet kapsz westel felöl és a telod nemtudja fogadni, a wesztles operator letilt teged az sms listarol es nemkapsz tobb westeles smst ameddig nem tisztazod az operatorral a dolgot... hajra westel...
  • Efreet
    na azért nem kell túlzásokba esni.. nem lenne az akkora... csak bitenként énekelné el a teló a központnak, és 4-5 perc lenne mire visszatér a hibaüzenet, hogy most épp túlterhelt.. pedig nem is szilveszter van :)
  • Laalee
    ha meg az ms csinalna az sms kuldö szoftwert akor 2*3* ennyi :) a tobbi adat a szemelyes informacioidat kuldené el :) esetleg az ures karakterek helyere spacekat rakna.. :)
  • Efreet
    igaz. akkor 150-nel mégiscsak jobb számolni. bár ha jól tudom a telo is tömöríti az smst is meg a beszédet is... végülis mindegy, akkoris csak az sms-ek havi 4-5 giga...
  • Laalee
    nade az nemzt jelenti hogy csak a szöveg foglal helyet es semmi mas adat nics az elküldött sms be pl a teloszam ahova küldöd es kitudja meg milyen adatok...
  • Efreet
    egy sms százhatvanakárhány karakter. nem mindig küldenek teljes hosszt. 100-zal talán még jobb közelítés lenne. akkor csak 3 giga...
  • Laalee
    ez a 150honnan jött ki??
  • Efreet
    és inkább 25-tel illik számolni, mert van ahol 37,5... kicsit számolgatva... 80mill*150 byte...
    /1024/1024/1024 = 11.17 Giga havonta... ha valamit nagyon nem számoltam el. mondjuk zipelve 5 giga...
  • Laalee
    *20ft eleg szep összeg :)))

amugy az mar gigaba is eleg tekintélyes méret éves viszonylatban meg pláne és ezt mind logoljak.
  • Efreet
    azttudtátok hogy havonta kb 80millió sms van elindítva magyarországról telefonokról?
  • Laalee
    ja nemmindenkinek altalanos dolog a net :) annak meg lehet csapni hogy te mekkora ugyes vagy :)
  • Efreet
    nemtucc szlengül? hasítani, hangkaratézni, vetíteni...
  • Breki33
    gizdulni?
  • Laalee
    iraj neki smst webröl :) meg gizdulni is lehet vele hogy te onan is tudsz :)
  • Efreet
    :) 1 kis befektetés kell, 1 fűző :)
  • Breki33
    na valaski mondjom mar valami okosat hogy ingyen fuzhessem a nom :)
  • Efreet
    akkor hüjén halok meg... mondjuk amúgy is, de a lelki békémnek fontos összetevője lett volna eme tudás megszerzése...
  • Laalee
    uccse fogja :)
  • Efreet
    magyarááázd eeeel :))))))
  • Lteebee
    Hidd el, leszarom, hogy be van-e kapcsolva a hendid éjszaka, vagy nincs. Ha nem érted mért kérdeztem, kérj meg vkit, hogy magyarázza el!
  • Efreet
    :) néha bekapcsolom az sms-eket elolvasni...
  • Laalee
    akor egesz napra kikapcsolhatod :) es akor se hiv senki egyido utan...
  • Efreet
    miért ne kapcsolnám ki, ha úgyse hív senki... :)
  • Lteebee
    Csak azért kérdeztem, mert csodálkoztam a készenléti időkön(soknak találtam őket), de így már érthető.
  • Laalee
    alvas elött tuti, van egyket fanatikus aki ugyerzi hogy smst kell kuldenie netrol, pedig tudja hogy alszok...
  • Efreet
    ki szoktam. éjfél előtt valamikor, és reggel bekapcs.
  • Lteebee
    És ti kikapcsoljátok éjszakára a telefonokat?
  • Efreet
    :)))) hehe... fun :) ilyenről én se hallottam még...
    az alkáknak nagyon erős az antennája, az rxonoknak (legalábbis annak a 3nak ami ismerősikörben van) nagyongyenge, a nokiákat nemtudom.
  • Laalee
    ja meg a tereröröl jut eszembe...
    ilyet meg nem halottam/latam azelött es igazabol nem is ertem miert lehetseges de tény...

volt munkatarsam 5110 esenek iszonyu szar volt a terereje viszont ha beleraktunk egy masik sim et akor max tererövel vitte a temat... elvitte kifscereltek a sim et azota max tererövel megy... igazabol nem ertem mi köze lehet a sim nek a tereröhöz...
  • Laalee
    vibratorral hamar merul a dolog :) amugy asszony t10 ese tuti nembir 6 napot...
    na az antennarol meg anniyt hogy vagy az alkatelednek iszonyat jo vagy szarvolt a t18 asod elegsok nokias ismerosom leakarja cserelni az antenna nelkuli telojat Rxon ra mert alitolag sokkal erosebb az antennajuk... ebbol nemtom mi az igaz itt nalunk minidg 4-5 ös tererövel viszi a pannont az rxon is meg a nokija is...
  • Efreet
    nemt'om. nekem volt RXonom. t18-as, talán 700 körüli aksival, 6 nap ment vele... igaz olyan marha gyenge az antennája, hogy szíreszóra elvesztette magát. ez az alca meg még vidáman tartja a 40%-os kapcsolatot :)
  • Laalee
    na meg arrol nembeszelve hogy emnyit hasznalod nekem napi kb 30 perc beszelgetes van.
  • Laalee
    alcatelnel esetleg... RXon eknal a 750 es is max 4 napot birja... legalabbis ez a tipus
  • Efreet
    jajj... 1400as aksi sima 2 hét kellene... nekem a 700-as LiP2-es aksi bír 9 napot... naigen. a formázásnál el lehet baltázni keményen... :)
  • Laalee
    meg tuti hogy szarul formaztam nics nekem turelmem 3*tizen-x orakat toltogetni hasznalt nelkül :)
  • Laalee
    hmm kb 1 hetet de ez a cellainfo szopja az aksit...
  • Efreet
    meddig bírja vele? az már 1 nagy ló aksi :))
  • Laalee
    narcisz mert az nemjo ha nagyobb aksija van? :)
    marpedig ha nyom nelkül elbarmolod inyen kicserelik nagyobbra... legalabbis RXon ek ilyenek... mar nekem is 1400 as van ingyenbe :)
  • Efreet
    *sóhaj*