305
kivele
  • Love Ace
    Hogyan tudok kifüggetleníteni egy T20-ast?

Ja,és mondjatok néhány T20-as trükköt please!
  • Dikkma
    Mondjuk, úgy is feltehetném a kérdést, hogy ha vki eldág egy flashelét, akkor hogyan hozhatja helyre?
    A boltban így kérdeztem meg, és akkor "hozd be, 2 rugóból meg tudjuk csinálni" felkiáltással kezdték a pénzt előkotorni a zsebemból, de nem kéne velük +oldatni.
    Tehát, nem lehetetlen így feltölteni, de... hogyan kell vajh?
  • Dikkma
    *Fontos lenne!*
    Ha egy telcsiben totál nincsen szoftver (kifelejtették a gyárban...a futószalagól előbb esett le, mint kelett volna...:)) akkor hogyan tudok rátölteni?
    EEPOM flashelő? Adatkábel?
    És hol találok 3210, 8210 szoftvert?
    *Fontos lenne!*
  • Lteebee
    :)
  • Laalee
    de csak kikerul...
  • Lteebee
    Van egy rossz hírem.

Már rég benn van!
  • Laalee
    adjas isten hogy a csurka ne keruljín be a parlamentbe ellesz arasztva az orszag ilyenekkel...
  • Lteebee
    Egy újabb polgárjogi aktivista 'érmee' mellé!
  • mikike
    miért?

a zsidok is kaptak kártéritést a neo nácik miért ne kaphatnának
    a lelki fájdalmak biztos sokkal nagyobbak mint hogy szétvernek pár kisebbségit
  • Laalee
    uajbb ürügy hogy a központba kerüljön, és esetleg penzt iscsinaljon belöle... az ilyeneket kene megkülönböztetni... :) bar gondolom az egesszel annyi baja van hogy a szökék az aria faj, azok meg nemlehetnek hülyék.. :)
  • Efreet
    Egy norvég újfasiszta szervezet, a Vigrid vezetõje jogi keresetet nyújtott be hazája hatóságaihoz a "szõke nõ"- viccek terjedése miatt - adta hírül a Verdens Gang címû újság. A neonáci Tore Tvedt rettenetes rasszizmusnak nevezte a jelenséget, és kijelentette, hogy a viccek a fiatal, szõke, északi típusú nõkkel szemben jelentenek faji jellegû megkülönböztetést. A szélsõjobboldali felperes hatmilliárd norvég koronás (741 millió eurós) állami pénzalap létrehozását javasolja a szõkék megkülönböztetésének e formája elleni harcra. Tore Tvedt azt is ajánlotta, hogy a szõke nõs viccek kitalálóit sújtsák 250 ezer koronás kártérítési kötelezettséggel.
    (honnan ismered fel a szőke leszbikus nőt? - a fiúkat szereti :)
  • Lteebee
    no comment
  • mikike
    néha összefognak
    multkor mondták a bumerángban, hogy valahol tüntettek a neo-nácik a szöke nős viccek ellen
    és ott volt egy tábla: szabad palesztinát
  • mikike
    hát igen
    a niggerek mind rasszisták
  • Lteebee
    A román?
  • Efreet
    rasszista :)
  • Lteebee
    Két ember fuldoklik a folyóban: egy fehér, meg egy nigger.
    -Melyiket húzza ki a román?
    -A feketét, mert az biztosan nem magyar.
  • Efreet
    passz. én csak olvastam, gondoltam bevágom ide, lehet vigyorogni :)
  • Laalee
    es akor mit csinalt volna ha ellopja a dacia jat? :)

ez akoris baromsag... ha felis aksztotta magat tuti nem a telefon miatt...
  • Efreet
    gondolj bele milyen drága romániában egy 331-es... :))
  • Laalee
    jovanmar ezkamu...
  • Efreet
    Florin Pirliceanu, miután rájött, hogy valahol elhagyta vadonatúj Nokia 3310-
    esét, felakasztotta magát. A telefon akkor tűnhetett el, amikor segített
    édesapjának kiganézni az istállót. Annyi ideje maradt, hogy búcsúüzenetében
    leírja: ´Elvesztettem a telefonom, úgyhogy nincs más lehetőségem, végeznem kell
    magammal.´
    (Ananova - jövőnéző)
    vigyázzatok nagyon...
  • Efreet
    naja... a pannonosoknak... nekünk nem építettek metróba cuccot :) de ami késik, az jön...
  • Laalee
    idaig is figyelt csak mostmar el is mondjak :)
    amugy a metro megalokat mindig kiirja...
    ja tok jol nez ki ahogy megy a metro tererö maxon az alomason elindul a merto tererö fogy majd nincs bevillan az uj megallo neve tererö elkezd nöni :) tök tapos :)
  • Efreet
    kezdik utcapontosra csinálni... végülis ha 3 torony "látja" a telefonodat, akkor kb 20 centire tudják hol vagy... :) Nagytestvérfigyeltéged :)
  • Laalee
    ugye ugye
    nekem csak annyi van kiirva hogy budapest.
  • Efreet
    #133 :)
  • Efreet
    nekem van 1 kis westel felirat a balalsó sarokban azt annyi.. semmi logo itt alcateléknél :)
  • Efreet
    egy apró program amit fel lehet tölteni a nokijákba, megjelenik 10. vagy hanyadik menüpontként, és le lehet csomó adatot kérni vele a gépről, amiket nem adnak ki amúgy. pl hány volton áll az aksi (kicsit pontosabb mint a 3-6 csíkocska), melyik antennára vagy rákapcsolódva, milyen erősséggel, mennyi ideje van bekapcsolva, rengeteg kód van hozzá, amivel minden adatot le lehet kérni. mondjuk a leglényegesebb az aksiállapot.
  • Laalee
    szerintem egy logo önmagaba eleg egö :) nemhogy meg fizesek is erte...
  • Efreet
    de. de az ilyen "mobil szaküzletek" 1-2 pénzért megcsinálják... vagy 7 pénz 1 kábel, de utána meg olyan logot meg mindent csinálsz magadnak, amit nem szégyellsz
  • Laalee
    de ahhoz kell kabel nem?

• Efreet
    nokijahoz ott van a netmonitor, annal se tobb, se kevesebb nem kell :) nekem alca-ra meg a system menu :)
  • Laalee
    nukiahoz halottam ilyen *9825741*/*/*gyök2 gombkombinaciokat amivel különbözö dolgokat lehet elerni... de a 80%at baromi nagy marhasagnak tartom pl hogy 5 perc ingyen duma meg hasonlok ezek szerintem csak nokia marketing alinformaciok...
  • Lteebee
    Hanem?
  • Lteebee
    Én a 388 erxonomon tudtam csinálni.
  • Borg
    freya..
    erre itt jöttünk rá, de ezexerint gyorsan terjed a hir:)
    Igen, az info igaz, Siemens programhiba, csak a siemenseken lehet megszakitani a smsküldést ugyanis, és egyes Ericssonokon.
    A tesztpéldány egy M35i volt, maratonnal, és egy fillért sem vont le a kártyárol...
  • Love Ace
    bármelyik Siemens-en lehet alkalmazni ezt a módszert?

• Efreet
    na újabb "jópont" a nokijának.. náluk a képüzenet krixkrax, a siemens féle meg a szövegben pl. "%Music". kicsit kevesebb betűt eszik meg, és ha én kapom, is értem mit szeretett volna küldeni a feladó...
  • Laalee
    nem akkor inkabb ugymondom letiltja a feled kuldött sms eket magyarul nemkapod meg öket, ameddig nem szolsz nekik hogy uritsek ki a feled iranyitott tarhelyet, mert tulvan terhelve...

ezt tegnap meselte egy haver, ö jart igy. neki panasonic ja van...
    ebben csak azt nem ertem hogy pl RXon siman megkapja a kepuzenetet csak telelesz kix krax al.