305
kivele
-
#167 Hogyan tudok kifüggetleníteni egy T20-ast?
Ja,és mondjatok néhány T20-as trükköt please! -
#166 Mondjuk, úgy is feltehetném a kérdést, hogy ha vki eldág egy flashelét, akkor hogyan hozhatja helyre?
A boltban így kérdeztem meg, és akkor "hozd be, 2 rugóból meg tudjuk csinálni" felkiáltással kezdték a pénzt előkotorni a zsebemból, de nem kéne velük +oldatni.
Tehát, nem lehetetlen így feltölteni, de... hogyan kell vajh? -
#165 *Fontos lenne!*
Ha egy telcsiben totál nincsen szoftver (kifelejtették a gyárban...a futószalagól előbb esett le, mint kelett volna...:)) akkor hogyan tudok rátölteni?
EEPOM flashelő? Adatkábel?
És hol találok 3210, 8210 szoftvert?
*Fontos lenne!* -
#164 :) -
#163 de csak kikerul... -
#162 Van egy rossz hírem.
Már rég benn van! -
#161 adjas isten hogy a csurka ne keruljín be a parlamentbe ellesz arasztva az orszag ilyenekkel... -
#160 Egy újabb polgárjogi aktivista 'érmee' mellé! -
#159 miért?
a zsidok is kaptak kártéritést a neo nácik miért ne kaphatnának
a lelki fájdalmak biztos sokkal nagyobbak mint hogy szétvernek pár kisebbségit
-
#158 uajbb ürügy hogy a központba kerüljön, és esetleg penzt iscsinaljon belöle... az ilyeneket kene megkülönböztetni... :) bar gondolom az egesszel annyi baja van hogy a szökék az aria faj, azok meg nemlehetnek hülyék.. :) -
#157 Egy norvég újfasiszta szervezet, a Vigrid vezetõje jogi keresetet nyújtott be hazája hatóságaihoz a "szõke nõ"- viccek terjedése miatt - adta hírül a Verdens Gang címû újság. A neonáci Tore Tvedt rettenetes rasszizmusnak nevezte a jelenséget, és kijelentette, hogy a viccek a fiatal, szõke, északi típusú nõkkel szemben jelentenek faji jellegû megkülönböztetést. A szélsõjobboldali felperes hatmilliárd norvég koronás (741 millió eurós) állami pénzalap létrehozását javasolja a szõkék megkülönböztetésének e formája elleni harcra. Tore Tvedt azt is ajánlotta, hogy a szõke nõs viccek kitalálóit sújtsák 250 ezer koronás kártérítési kötelezettséggel.
(honnan ismered fel a szőke leszbikus nőt? - a fiúkat szereti :) -
#156 no comment -
#155 néha összefognak
multkor mondták a bumerángban, hogy valahol tüntettek a neo-nácik a szöke nős viccek ellen
és ott volt egy tábla: szabad palesztinát
-
#153 hát igen
a niggerek mind rasszisták
-
#152 A román? -
#151 rasszista :) -
#150 Két ember fuldoklik a folyóban: egy fehér, meg egy nigger.
-Melyiket húzza ki a román?
-A feketét, mert az biztosan nem magyar. -
#149 passz. én csak olvastam, gondoltam bevágom ide, lehet vigyorogni :) -
#148 es akor mit csinalt volna ha ellopja a dacia jat? :)
ez akoris baromsag... ha felis aksztotta magat tuti nem a telefon miatt... -
#147 gondolj bele milyen drága romániában egy 331-es... :)) -
#146 jovanmar ezkamu...
-
#145 Florin Pirliceanu, miután rájött, hogy valahol elhagyta vadonatúj Nokia 3310-
esét, felakasztotta magát. A telefon akkor tűnhetett el, amikor segített
édesapjának kiganézni az istállót. Annyi ideje maradt, hogy búcsúüzenetében
leírja: ´Elvesztettem a telefonom, úgyhogy nincs más lehetőségem, végeznem kell
magammal.´
(Ananova - jövőnéző)
vigyázzatok nagyon... -
#144 naja... a pannonosoknak... nekünk nem építettek metróba cuccot :) de ami késik, az jön... -
#143 idaig is figyelt csak mostmar el is mondjak :)
amugy a metro megalokat mindig kiirja...
ja tok jol nez ki ahogy megy a metro tererö maxon az alomason elindul a merto tererö fogy majd nincs bevillan az uj megallo neve tererö elkezd nöni :) tök tapos :) -
#142 kezdik utcapontosra csinálni... végülis ha 3 torony "látja" a telefonodat, akkor kb 20 centire tudják hol vagy... :) Nagytestvérfigyeltéged :) -
#140 ugye ugye
nekem csak annyi van kiirva hogy budapest. -
#139 #133 :) -
#137 nekem van 1 kis westel felirat a balalsó sarokban azt annyi.. semmi logo itt alcateléknél :) -
#136 egy apró program amit fel lehet tölteni a nokijákba, megjelenik 10. vagy hanyadik menüpontként, és le lehet csomó adatot kérni vele a gépről, amiket nem adnak ki amúgy. pl hány volton áll az aksi (kicsit pontosabb mint a 3-6 csíkocska), melyik antennára vagy rákapcsolódva, milyen erősséggel, mennyi ideje van bekapcsolva, rengeteg kód van hozzá, amivel minden adatot le lehet kérni. mondjuk a leglényegesebb az aksiállapot. -
#134 szerintem egy logo önmagaba eleg egö :) nemhogy meg fizesek is erte... -
#133 de. de az ilyen "mobil szaküzletek" 1-2 pénzért megcsinálják... vagy 7 pénz 1 kábel, de utána meg olyan logot meg mindent csinálsz magadnak, amit nem szégyellsz -
#132 de ahhoz kell kabel nem?
-
#131 nokijahoz ott van a netmonitor, annal se tobb, se kevesebb nem kell :) nekem alca-ra meg a system menu :) -
#130 nukiahoz halottam ilyen *9825741*/*/*gyök2 gombkombinaciokat amivel különbözö dolgokat lehet elerni... de a 80%at baromi nagy marhasagnak tartom pl hogy 5 perc ingyen duma meg hasonlok ezek szerintem csak nokia marketing alinformaciok... -
#129 Hanem? -
#126 Én a 388 erxonomon tudtam csinálni. -
Borg #125 freya..
erre itt jöttünk rá, de ezexerint gyorsan terjed a hir:)
Igen, az info igaz, Siemens programhiba, csak a siemenseken lehet megszakitani a smsküldést ugyanis, és egyes Ericssonokon.
A tesztpéldány egy M35i volt, maratonnal, és egy fillért sem vont le a kártyárol... -
#124 bármelyik Siemens-en lehet alkalmazni ezt a módszert?
-
#121 na újabb "jópont" a nokijának.. náluk a képüzenet krixkrax, a siemens féle meg a szövegben pl. "%Music". kicsit kevesebb betűt eszik meg, és ha én kapom, is értem mit szeretett volna küldeni a feladó... -
#120 nem akkor inkabb ugymondom letiltja a feled kuldött sms eket magyarul nemkapod meg öket, ameddig nem szolsz nekik hogy uritsek ki a feled iranyitott tarhelyet, mert tulvan terhelve...
ezt tegnap meselte egy haver, ö jart igy. neki panasonic ja van...
ebben csak azt nem ertem hogy pl RXon siman megkapja a kepuzenetet csak telelesz kix krax al.