305
kivele
-
#77 és miért nem kaptam még meg? :(( -
#75 kapcsold ki :) sokkal kevésbé merül az aksija :)))
(bocsi, most tényleg nem jut eszembe semmi értelmes ötlet. apropó levelet tegnapelőtt megkaptad?) -
#72 látod... telefonok elrontása, lemerítése... minden amivel rosszat lehet tenni :)) -
#69 sajnos elég hamar kifogytunk ezekből az ötletekből... ezért jöttek a más típusu trükkök :) -
#68 Ja?*csodálkozva*
Bocsi, ha az intim szférádba hatoltam volna. *elégedetten hátradől, érezvén, hogy baromi vicces volt* -
#66 Az enyém rezeg, a helyedben ilyet vennék, ha huncutkodni akarsz. -
#64 Az nem haten, hanem hátte.
Azért kérdeztem, mert azóta, hogy elindítottad, ide se szagoltál, meg amúgyis mostanában meglepetés, ha benézel. -
#63 össze kell kötni az aksi lábait, és lemerül mint a búvár... ha pedig 1 kritikus szint alá kerül, tölthetetlenné válik az aksik nagyrésze :) -
#62 MI az hogy haten? :)
Hat nem en inditottam eztetet a forumot? :) -
#61 De a por, ami a felszínen volt, a száradás helyén vonalat hagy. Ezt belül elég nehéz eltüntetni. -
#60 azt en irtam amugy a desztilat viz nemhagy nyomot... csak a termeszetes viz... de mivel a deszt. viz szintiszta h2o igy nemhagyhat nyomot. -
#59 Szerintem összetéveszthetetlen nyomokat hagy a száradó víz. -
#58 Hello! Hátte? -
#57 en igazabol mast vartam fiuk :) -
#56 neszeneked 'mobil trükkök'... :)))) kellemes tud lenni lemerítés céljából a zárt fémdoboz vagy Faraday-kalitka... (főleg a Li-ionosoknak...) -
#55 a bekapcsolt telefonnak a desztilalt viz is jottud tenni és ugye az nyomtalanul szarad :) -
#54 lehet. csak sokkoló nem mindenkinek van otthon (persze mikró se, de mégiscsak több van). a mikró kevésbé nyommentes, de aki nekiáll mikroszkóppal keresgélni az átégett vonalakat, annak sok sikert hozzá :) -
#53 De a nyom nélkül dolgozó, világbajnok elektronikagyilkos akkor is a sokkoló. -
#52 30k -
#51 be kell rakni a mikróba 1 másodpercre, és máris cseréltetheted... jól működik bármi mikroelektronikánál... :) -
#50 Céges telefonom van,így akkor cserélhetem ha már menthetelenül behalt... -
#48 tegnap sikerült nekem is kiakaszanom a 701-esemet... elkezdtem a határidőnaplóban menni a jívőbe, és 2039 decemberénél megállt 1 kicsit, szépen nem reagált semmire, aztán reset-elt. :) -
#47 Vegyél te is egy 320-ast dominóval!
kircsi -
#46 Tegnap először lefagyott a 3210-em.Volt több(asszem 4)sms-jelentés.Rányomtam hogy törlés mind,erre elkezdte animálni a szokott kiírást és így el is volt vagy fél órát(nem néztem meg azonnal.Kikapcs-bekapcs meggyógyította... -
#45 legfeljebb csak lasasbb lesz mint a csucskartyak de a tudasa idötalonak tunik a dx8 tamogatas miatt. a regi kartyakkal vagy ronda vagy nem is mukodokepes lesz a jatek.
amugymeg a sebeseg nem nagyon izgat sosem meg mindig tnt2 pro van a gepemben, es elmegy minden szaggatas nelkül. -
#44 időtálló... kész van a RadeonII specifikációja, és tesztelés alatt van az NV25 és az NV30... nem lesz több, mit 1 évig időtálló :) -
#43 hmm arra lehet beruhazok az idötalobbank tunik mint a geforce2 anno... na persze csak egy kamionrol leesettröl :) -
#42 Nemhiszem, hogy tönkrement, mert én meg azt hallottam, hogy a geforce3-at is nyomatják már (vagy hamarosan) itt. };> -
#41 akor nem smst irsz hanem telefonalsz...
es ha munka ugyben kell a mobil akor ugyis ceges telefonod van az meg ugye ingyer van tehat megintcsak nem sms ezel...
azt a havi 10-20-30 sms meg kibirja az ember ami mondjuk szükséges foleg hogy 20 ingyen van. -
#40 Gyorsabb, ha egy irodában ülsz és online vagy, de nem, ha egész nap járod az országot, vagy effektív dolgozol. -
#39 megszuntettek a hibat a magyar szolgaltatok azert nics sehol...
amugyis nagy baromsg volt ott a web irjal onnan kicsit gyorsabb is... -
#38 mert azt nem adják ingyé azé:)nekem lehet hogy lesz...nemtom melyik országban köt valami munkát egy ismerősőm...és aki az ő cuccait hordozza az ingyen sms- számot kap persze nekem nem kel reklámozni semmit de remélem ez nem csak kamu... -
#35 bármit meg lehet utálni ami kötelező... -
#34 neem azt sosem lehet megutalni...
"dolgozni jarni" se utalok :) -
#33 És hogy utálnál akkor aludni... :)) -
#32 na de az jobb lenne ha mondjuk mindezert be sem kene jönni, sot az lenne a legjobb ha alvasert fizetnének -
#31 kapsz érte pénzt... -
#30 huhh meg mindig nuku munka :) ezert minek jovok be... -
#29 jó lendületes mareggel-délelőtt-neked este a chat... bár nárcisz hiányzik... -
#28 hihi miost nezem hogy 4es fel oraja trécselek es semit nemscinaltam meg :)
mindegy ha az öreg papa hazamahet 11 kor akor en is csetelhetek amig kedvem tartja :)