305
kivele
  • Efreet
    és miért nem kaptam még meg? :((
  • Efreet
    kapcsold ki :) sokkal kevésbé merül az aksija :)))
    (bocsi, most tényleg nem jut eszembe semmi értelmes ötlet. apropó levelet tegnapelőtt megkaptad?)
  • Efreet
    látod... telefonok elrontása, lemerítése... minden amivel rosszat lehet tenni :))
  • Efreet
    sajnos elég hamar kifogytunk ezekből az ötletekből... ezért jöttek a más típusu trükkök :)
  • Lteebee
    Ja?*csodálkozva*

Bocsi, ha az intim szférádba hatoltam volna. *elégedetten hátradől, érezvén, hogy baromi vicces volt*
  • Lteebee
    Az enyém rezeg, a helyedben ilyet vennék, ha huncutkodni akarsz.
  • Lteebee
    Az nem haten, hanem hátte.

Azért kérdeztem, mert azóta, hogy elindítottad, ide se szagoltál, meg amúgyis mostanában meglepetés, ha benézel.
  • Efreet
    össze kell kötni az aksi lábait, és lemerül mint a búvár... ha pedig 1 kritikus szint alá kerül, tölthetetlenné válik az aksik nagyrésze :)
  • Breki33
    MI az hogy haten? :)

Hat nem en inditottam eztetet a forumot? :)
  • Lteebee
    De a por, ami a felszínen volt, a száradás helyén vonalat hagy. Ezt belül elég nehéz eltüntetni.
  • Laalee
    azt en irtam amugy a desztilat viz nemhagy nyomot... csak a termeszetes viz... de mivel a deszt. viz szintiszta h2o igy nemhagyhat nyomot.
  • Lteebee
    Szerintem összetéveszthetetlen nyomokat hagy a száradó víz.
  • Lteebee
    Hello! Hátte?
  • Breki33
    en igazabol mast vartam fiuk :)
  • Efreet
    neszeneked 'mobil trükkök'... :)))) kellemes tud lenni lemerítés céljából a zárt fémdoboz vagy Faraday-kalitka... (főleg a Li-ionosoknak...)
  • Laalee
    a bekapcsolt telefonnak a desztilalt viz is jottud tenni és ugye az nyomtalanul szarad :)
  • Efreet
    lehet. csak sokkoló nem mindenkinek van otthon (persze mikró se, de mégiscsak több van). a mikró kevésbé nyommentes, de aki nekiáll mikroszkóppal keresgélni az átégett vonalakat, annak sok sikert hozzá :)
  • Lteebee
    De a nyom nélkül dolgozó, világbajnok elektronikagyilkos akkor is a sokkoló.
  • Lteebee
    30k
  • Efreet
    be kell rakni a mikróba 1 másodpercre, és máris cseréltetheted... jól működik bármi mikroelektronikánál... :)
  • Assassin
    Céges telefonom van,így akkor cserélhetem ha már menthetelenül behalt...
  • Efreet
    tegnap sikerült nekem is kiakaszanom a 701-esemet... elkezdtem a határidőnaplóban menni a jívőbe, és 2039 decemberénél megállt 1 kicsit, szépen nem reagált semmire, aztán reset-elt. :)
  • Lteebee
    Vegyél te is egy 320-ast dominóval!
    kircsi
  • Assassin
    Tegnap először lefagyott a 3210-em.Volt több(asszem 4)sms-jelentés.Rányomtam hogy törlés mind,erre elkezdte animálni a szokott kiírást és így el is volt vagy fél órát(nem néztem meg azonnal.Kikapcs-bekapcs meggyógyította...
  • Laalee
    legfeljebb csak lasasbb lesz mint a csucskartyak de a tudasa idötalonak tunik a dx8 tamogatas miatt. a regi kartyakkal vagy ronda vagy nem is mukodokepes lesz a jatek.

amugymeg a sebeseg nem nagyon izgat sosem meg mindig tnt2 pro van a gepemben, es elmegy minden szaggatas nelkül.
  • Efreet
    időtálló... kész van a RadeonII specifikációja, és tesztelés alatt van az NV25 és az NV30... nem lesz több, mit 1 évig időtálló :)
  • Laalee
    hmm arra lehet beruhazok az idötalobbank tunik mint a geforce2 anno... na persze csak egy kamionrol leesettröl :)
  • Bith
    Nemhiszem, hogy tönkrement, mert én meg azt hallottam, hogy a geforce3-at is nyomatják már (vagy hamarosan) itt. };>
  • Laalee
    akor nem smst irsz hanem telefonalsz...
    es ha munka ugyben kell a mobil akor ugyis ceges telefonod van az meg ugye ingyer van tehat megintcsak nem sms ezel...

azt a havi 10-20-30 sms meg kibirja az ember ami mondjuk szükséges foleg hogy 20 ingyen van.
  • Lteebee
    Gyorsabb, ha egy irodában ülsz és online vagy, de nem, ha egész nap járod az országot, vagy effektív dolgozol.
  • Laalee
    megszuntettek a hibat a magyar szolgaltatok azert nics sehol...

amugyis nagy baromsg volt ott a web irjal onnan kicsit gyorsabb is...
  • CSOCSO
    mert azt nem adják ingyé azé:)nekem lehet hogy lesz...nemtom melyik országban köt valami munkát egy ismerősőm...és aki az ő cuccait hordozza az ingyen sms- számot kap persze nekem nem kel reklámozni semmit de remélem ez nem csak kamu...
  • Efreet
    bármit meg lehet utálni ami kötelező...
  • Laalee
    neem azt sosem lehet megutalni...
    "dolgozni jarni" se utalok :)
  • Efreet
    És hogy utálnál akkor aludni... :))
  • Laalee
    na de az jobb lenne ha mondjuk mindezert be sem kene jönni, sot az lenne a legjobb ha alvasert fizetnének
  • Efreet
    kapsz érte pénzt...
  • Laalee
    huhh meg mindig nuku munka :) ezert minek jovok be...
  • Efreet
    jó lendületes mareggel-délelőtt-neked este a chat... bár nárcisz hiányzik...
  • Laalee
    hihi miost nezem hogy 4es fel oraja trécselek es semit nemscinaltam meg :)
    mindegy ha az öreg papa hazamahet 11 kor akor en is csetelhetek amig kedvem tartja :)