Ps2-es játékoknak leálldozott!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

barret
a mentõbõl lõdd ki a sofõrt!meg fogsz lepõdni...

Bérbe vehet? reklámfelület...

Petyus_
A Vice Cityben pedig sokkal több van, mint ez a pár kisstílû bug amit itt felhozol.

A KOTOR-t meg XBoxon jobb játszani. =)

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Amiga
Minden idõk legjobb játéka... :-)

- Bizonyára nem láttál még benne olyan autót, ami a föld ALATT közlekedik...
- Feltételezem, nem fordult elõ veled, hogy megláttál egy jó verdát, de mire visszafordultál érte, hipp-hopp eltûnt...
- A fejbelõtt gyalogosokat jó érzés látni felkelni a hatékony orvosi beavatkozás után...
- Egyenesen zseniális, hogy a fõhõs halhatatlan...

Egyszóval a konzolszag nem igazán tett jót ennek a játéknak. Ettõl függetlenül én is nagyon szeretem.

De ahol a legjobb játékok kezdõdnek, az a KotOR... Noha a xbox-átirat egy két elvonási tünetben jelentkezik, azért tisztességesen sikerült a PC-verzió, és fent említett VC-t agyba-fõbe veri.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Sadun Tryst
én láttam a VC-t konzolon és PC-n is... nahát, hogy is mondjam... a PC mindig is többet tudott, mint a konzol, így a játékok is szebbek. (persze csak azok, amikre odafigyelnek). a VC szebb PC-n, mint konzolon!
és a teszterek sztem több konzolt láttak életükben mint Te!
általában az ilyen tesztereknek nem csak PC-jük van otthon, hanem még mellette 1 konzol (általában XBOX vagy PS2). szal' elég nagy hülyeségeket dumáltál...

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Petyus_
Mafiában szvsz rohadt ronda elmosott textúrák voltak a házakon. =)

A GTA: Vice City szerintem minden idõk legjobb játéka, séderek ide, séderek oda. Minden platformon zseniális, de most éppen olyanom van, hogy azért konzolon zseniálisabb. =)

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

ollie
ne örülj annyira, majd lesznek mások...

Amiga
Nincs, csak kölcsönbe az egyik orvos munkatársamtól. De meg fogom venni, mert SZÉLSÕSÉGESEN IGÉNYES, ilyen csomagolásban játékot ritkán látni.

oLlie, én ide már nem írok többet (mit keresnék én egy konzolos topikan), ha kérdésed van, akkor a Morrowind fordítás topikot használd, az univerzális.

ollie
megvan neked a Vice City??????

Amiga
Á, nem hiszem, hiszen a motor gépigénye még kisebb is lett, mint a GTA3... Nálam szakít a game, pedig nincs csúcsgépem...

Mint a Mafiánál, jó lett volna itt is néhány élesebb textura meg következetesebb forgalom.

Ettõl függetenül a játék nagyon-nagyon jó.

Neme.
Nehogy bepötyögd. Az én véleményem az, hogy a játszhatóság miatt olyan, amilyen. A framerate szinten tartása miatt.

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

Amiga
- alacsony felbontású textúrák
- újragenerált forgalom
- grafika technikai hiányosságai (pl. shaderek)

Meg még nem emlékszem, mi. Volt néhány gondolat a cikkben, ha érdekel, hétfõn bepötyögöm ide.

Neme.
Azt hittem, azon fejlesztettek.

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

ollie
pl: a textura kis felbontása

ollie
nekem a kedvenc játékmûfajaim az RPG és az RTS, és ezekben ugye nem erõsek a konzolok...

ollie
hát nekem tényleg unalmas volt a PC-mhez képest. de nem eladtam, hanem külföldön maradt (kint laktam 2 évet).

Neme.
Milyen negatívumok?

Neme.
És nem tetszett a grafika meg az unalmas ugra-bugrák, és eladtad.

ollie
mindegy... itt már rég nem arról van szó, hogy a ps2-nek leáldozott ha nem tûnt volna fel. itt is olyan csevegés folyik, mint a konkurens rovatban. egyébként meg minél többet szólsz hozzá, annál tovább fog fennmaradni ez a topic ;D

Amiga
Most a PS2-rõl. Olvastad a GTA-VC Gamer-leírását? Vagy a PC GURUst? GameStarost?

Mindegyik megegyezik abban, hogy a játék negatívumai a konzolos papa miatt vannak, a PC ennél már sokkal többre lenne képes...

ollie
aha, nekem 2 évig volt ps1-em...

ollie
amúgy meg mi sem megyünk a pc-s játékok leáldozott rovatba azzal, hogy köcsögök vagytok...

Amiga
Ez sem igaz így, mert pl. Európában és az USA-ban a PS2/Xbox eladási arány nem egészen 10 az 1-hez... :-)

ollie
azért senkinek sincs joga lehülyézni a másikat. szerintem meg lehet, hogy félreértettél valamit.

Amiga
Igen, Japán a konzolok hazája. De ha azt gondolod, hogy a konzol lenyomja a PC-s hardveripart, akkor óriási tévedésben vagy.

ollie
senkit nem érdekelsz, fõleg ha nem tudsz kultúráltan fogalmazni

Amiga
:-)

ollie

Amiga
Jól teszed, ha a kábelt kihagyod (egyelõre).

Nekem a legdrágább játékom a Sims... :-)

Deluxe - 12000
House Party - 7000
Hot Date - 7000
Holiday - 7000
Unleashed - 7000
Superstar - 7000

Sims összesen: 47000... ÁÁÁÁÁ, és épp nem fut...

Az egy alkalommal vett legdrágább játékom is a Deluxe lett ezzel.

"Nem áldozott le" mélyen hallgatott arról, hogy PC-n csak videokártyából adnak el annyit, mint amennyit konzolól összesen. :-)

ollie
Amiga:

Tegnap megvettem a Neverwinter Night-ot.
Bementem este az MM-be és mit látok, van WC3 - Frozen Thoren 8 ezerért. Na rögtön kosárba vele, majd látom, hogy az Aquanox ára lement 4 ezerre, az is a kosárba... Ekkor valahogy megfordult az agyamban, hogy a NWN 12 rugó ott és már csak egy példány leledzik a polcokon. Na Frozen Throne és Aquanox vissza (a WC3 kiegészítõ úgy sem fog elfogyni, hoszen WC3 is van mindenhol) és NWN megvesz.

És nagyon állat! Persze nem sokat játszottam vele az este (a tutorialon végigmentem), de nagyon király. Itt is egy karakterrel lehet indulni, mint a BG-ben, és lehet felvenni társakat, bár kevesebbet, gyakran pénzért szegõdnek hozzád és bármikor leléphetnek. Na meg nem lehet õket irányítani, mindent maguktól csinálnak.

Így már egy teljes Bioware kollekcióm van az NWN kiegészítõket leszámítva, amiket nem is lehet itthon kapni (remélem csak ideiglenesen).

Persze rohadt sokba kerültek:

Planescape: 4000
Icewind Dale + Heart of Winter: 7000
Baldur's Gate: 4000
Baldur's Gate 2: 7000
Throne of Bhaal: 7000
Icewind Dale 2: 10000
Baldur's Gate + Tales of the Sword Cost.: 4000
Neverwinter Nights: 12000 (és ezzel elõrelépett az általam eddig megvásárolt legdrágább szoftverré)
Jézusom, ez 55000 (hát de legalább 3 év alatt adtam ki ennyi pénzt)

Ja egyébként már biztos nem lesz kábeles internet nálam, csak ha lejjebb megy az ára, inkább játékokra és hardware-re költöm azt a havi 10 rugót...

ollie
hol vettek ennyit? biztos nem Magyarországon

Adi
Mhh értelmes a topic cím 😊... legalább ps2nek álldozna le áhh ?!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Amiga
Hívd el õt is a piknikre! :-)))

ollie
mert most telefonált anyukám, hogy a nagymamámnak nincs se pénze, se ennivalója, õ nem ér rá, ezért nekem kell mennem neki bevásárolni. ráadásul egy félreesõ helyen lakik, ezért egy csomó idõ elmegy az utazgatásokkal.

Amiga
Ja. Miért?

ollie
ugye-ugye, pedig nem is tudod, hogy miért.

Amiga
Húde inspiráló! :-(

ollie
gontos=fontos 😄

ollie
most már biztos hogy ma este nem megyek a talira, mert egy nagyon gontos dolgom akadt, ami nem várhat.

Amiga
Nehéz döntés! :-)

ollie
a NOLF2 is 6 rugó

Amiga
Igen!!!

ollie
6 rugó az arx fatalis a cd galaxisban... megéri?

Amiga
Szerintem ne tedd. Én 2 gigát 1 nap alatt lerántok itt bent.

Ahhoz meg sokat kéne játszanod online, hogy megérje, és nem tudom, miért ne lenne jó neked offline, annyi játékot nem játszottál még végig.

Havi 8 rugó az havi egy Bloodmoon, egy NOLF2, egy Vice City, egy Arx Fatalis...

ollie
Utánanéztem, mégsem olyan jó ez a kábeles cucc.

2Gb letöltés külföldrõl
korlátlan letöltés belföldrõl (minden ami a BIX felõl jön/megy)
256kbit sávsélesség (ezt lehet megduplázni 2 rugóért)
1 db email (5Mb)

Ez összesen 8000 fixért. Persze nincs telefonköltség valamint korlátlanul lehet csatlakozni. De az a 2Gb nagyon kevés, a sávszélesség duplázása meg minek, hiszen így is pár nap alatt eléri a 2Gb-t az ember.
Csak úgy éri meg, hogy kevés a letöltés, esetleg játékra használja az ember (havi néhány alkalom belefér az idõmbe).

Viszont még mindig sokkal jobb, mint a modemes, ezért valszeg elõfizetek rá.

ollie
mondjuk a 2G tényleg semmi. valszeg elõfizetek erre, aztán ha tényleg nem elég, plusz 2 vagy 4 ezerért áttérek 4 vagy 8G-re

air23
😞(
kár.. pedig szivesen kipróbálnám az iso-imat 😞 nba streets 2.. ilyenek..

ollie
itt az email cím, kérdezd meg te:

[email protected]

további info:
http://www.hdsnet.hu/arak.php

ollie
plusz minden szükséges dolgot adnak

Amiga
Vagyis 1x5000 és havi 8000. Az már nem hangzik rosszul.

Kérdezd már meg õket, hozzám is behoznák-e? 1024 Keleti Károly u.

ollie
most jött az email, a bekötési díj 5000 Ft.
a modem az övék és benne van a havidíjban.