Ps2-es játékoknak leálldozott!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de ha minél többet le tudok tölteni hazai szerverekrõl, akkor az semmibe sem kerül, meg nem is számolják bele.
+2000 Ft-ért lehet duplázni a mennyiséget.
14 ezerért már teljesen korlátlan.
Négy giga az semmi.
Mennyi az induló összeg (bekötési díj, router, stb.).
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
lehet több is, ill nagyobb sávszélesség, de az drágább. nekem ennyi is elég lenne
ja és már rákérdeztem náluk, be tudják hozzám kötni 😄
A bûnöket utálom, mert bár nagyon buta vagyok, de azt tudom, hogy a világ nem Isten miatt ilyen, hanem a bûnöket elkövetõ emberek miatt.
EMKTV KFT a nevük, de még weboldaluk sincs szerintem...
De mi lesz akkor? Chello?
oLLie, ha lesz ADSL-ed, a kazaa-val szedd már le nekem!
Persze a hasonlat sátít, mert aki fuldoklik, az látja, hogy bajban van, így segítséget kér. Általában akik viszont "mások", azokat a saját bûneik vitték odáig, hogy azok legyenek. Ez erkölcsi vereség, a kéjvágynak egy egyre torzabb formája. Valószínûleg fantáziálásból, önkielégítésbõl ered, de neveltetés, háttér, stb. mind bejátszik.
Ettõl függetlenül ezeknek a "más" embereknek segítségre van szükségük. Elismerni a másságát annyi, mint a fuldoklót vízben hagyni.
Küzdeni azért, hogy olyan életet éljen, amire Isten teremtette, még nem jelenti az ember utálatát, sõt, ez a szeretet elég meggyõzõ kifejezése, amellyel együtt jár a konfliktusvállalás.
Hogy egy másik példát mondjak, ugyanilyen nagy konfliktus valakit a narkóról lebeszélni, az pedig látványosabban rombol, mint a homoszexualitás.
Sok olyan embert láttam, aki a Biblia hatására vissza tudott térni a homoszexualitásból.
1Mózes 2.23-24.
Akkor ezt mondta az ember: Ez most már csontomból való csont, testembõl való test. Asszonyember legyen a neve: mert férfiemberbõl vétetett. Ezért a férfi elhagyja apját és anyját, ragaszkodik feleségéhez, és lesznek egy testté.
iso-t, bin-t tudo olvasni? gondolom nemde egy kérdést megér. thx
- Einstein fiam! Lehet egy kívánságod.
- Hááát, úgy tudom, hogy neked van egy terved arról, hogy hogyan kell emberiséget teremteni. Azt szeretném látni!
Ekkor Isten átad egy iszonyatosan nagy tervet. Einstein nézegeti, majd megdöbbenten szól:
- De hát ez tele van hibákkal!!!
- ...hááát, hibáztam.
www.youtube.com/aabyssx
aki nem olvassa a Bibliát, fogalma sincs, hogy mi a helyzet.
Pál egy apostol volt és õ írta a Rómaiakhoz írt levelet, amibõl idéztél, és ez a levél a Biblia egyik könyve.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Isten van, és nem ilyennek teremtette.
Az emberi lét gonoszsága mindig is alapkérdés volt. Emlékezz csak vissza az Ötödik Elem végére, amikor Leeloo nem látja értelmét a Föld megmentésének...
De fel lehet állni, ki lehet a mocsokból emelkedni. :-)
Nem gondolod, hogy a bûnöst szereti, de a bûnt nem?
Én is utálom a homoszexualitást, ettõl függetlenül a baráti körömben van homoszexuális.
"Ezért Isten gyalázatos szenvedélyeknek szolgáltatta ki õket. Mint ahogy asszonyaik felcserélték a természetes érintkezést a természetellenessel, ugyanúgy a férfiak is elhagyták a nõi nemmel való természetes érintkezést, és egymás iránt gerjedtek fel kívánságukban; férfiak férfiakkal fajtalankodtak, de el is veszik tévelygésük méltó jutalmát önmagukban."
Ez elég egyértelmû. Pál szavai, nem az enyémek.
Isten ugyanis haragját nyilatkoztatja ki a mennybõl az emberek minden hitetlensége és gonoszsága ellen, azok ellen, akik gonoszságukkal feltartóztatják az igazságot.
Mert ami megismerhetõ az Istenbõl, az nyilvánvaló elõttük, mivel Isten nyilvánvalóvá tette számukra.
Ami ugyanis nem látható belõle: az õ örök hatalma és istensége, az a világ teremtésétõl fogva alkotásainak értelmes vizsgálata révén meglátható. Ennélfogva nincs mentségük, hiszen megismerték Istent, mégsem dicsõítették vagy áldották Istenként, hanem hiábavalóságokra jutottak gondolkodásukban, és értetlen szívük elsötétedett.
Akik azt állították magukról, hogy bölcsek, azok bolonddá lettek, és a halhatatlan Isten dicsõségét felcserélték emberek és madarak, négylábúak és csúszómászók képével.
Ezért kiszolgáltatta õket az Isten szívük vágyai által a tisztátalanságnak, hogy meggyalázzák egymás testét.
Akik az Isten igazságát hazugsággal cserélték fel, azok a teremtményt imádták és szolgálták a Teremtõ helyett, aki áldott mindörökké. Ámen.
Ezért Isten gyalázatos szenvedélyeknek szolgáltatta ki õket. Mint ahogy asszonyaik felcserélték a természetes érintkezést a természetellenessel, ugyanúgy a férfiak is elhagyták a nõi nemmel való természetes érintkezést, és egymás iránt gerjedtek fel kívánságukban; férfiak férfiakkal fajtalankodtak, de el is veszik tévelygésük méltó jutalmát önmagukban.
És mivel nem méltatták Istent arra, hogy megtartsák ismeretükben, Isten kiszolgáltatta õket az erkölcsi ítéletre képtelen gondolkodásnak, hogy azt tegyék, ami nem illik.
Ezért tele vannak mindenféle hamissággal, gonoszsággal, kapzsisággal, viszálykodással, álnoksággal, rosszindulattal; besúgók, rágalmazók, istengyûlölõk, gõgösek, dicsekvõk, találékonyak a rosszban, szüleiknek engedetlenek, kíméletlenek, szószegõk, szeretetlenek és irgalmatlanok.
Õk ugyan megismerték Istennek azt az elhatározását, hogy akik ilyeneket cselekszenek, méltók a halálra, mégis nem csak maguk cselekszik ezeket, hanem azokkal is egyetértenek, akik ilyeneket mûvelnek.
Ollie nagyon buta... na ezen jót derültem. A homoszexualitást utálni nem azt jelenti, hogy a homokosokat utálni...
Lehet, hogy Te is nagyon buta vagy?