Ps2-es játékoknak leálldozott!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nalam ez a Top :
Underworld
Unlimited Saga
Chaos Legion
Alias
Cy Girls
X Files
Kb ezek azok de van meg eleg. Ezkerol semmi de semmi jot nem tudok mondani 😞
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
)PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Jo akkor vegyuk a Underworld jatekot! Az BORZASZTO!
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Baz...
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Crimson Sea 2
Baz...
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
Hát nem tegnap volt...
(nyugi, nem folytatom :-)
Na peace és jó játékot mindenkinek!
Bérbe vehet? reklámfelület...
Jó, keresünk egyet, de te se henyélj, mutass egy ugyanilyet pécén...

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Ez meg most a konzol-negyed, ahova pécés csak néha-néha téved el, aztán gyorsan elhúz oda ahova eredetileg klikkelni akart...
BTW azér' ez tipikus. Még amikor nem volt külön konzolos fórum és bejött egy "vándor" pécés a PC-s játékoknak leáldozott topikba (függetlenül a megnyilvánulása kultúráltságától) azonnal leugatta mindenki.
www.youtube.com/aabyssx
De azért ne törjetek nagyon össze-szét-és szana, még mindig ott a jó öreg scriptelés. Igaz kábé egy film élményét nyújtja a game, de hát ugye vannak jó filmek is...
És hogy másodszorra már uncsi? Kit érdekel? Lényeg hogy rohanj megvenni a következõ (hasonlóan hosszú szavatosságú) gaméd. Ez a konzolipar lényege.
LOL - Ez volt a másik (még le nem írt) érvem! 😉
www.youtube.com/aabyssx
BTW télleg besz*rt. Ugyan a másik (jóval gyengébb gép még megvan), de az érdemi adatok (levelek, fejlesztések) ezen voltak (remélem, hogy még vannak is, mert az utolsó biztonsági mentéseim kb. 1 hónaposak).
OFF
Érdekes viszont, hogy a "gagyi" konzolom (konzoljaim) memkártyájáról, amin ugye üzleti és egyéb adatok fontosságához közel sem mérhetõ tartalom szerepel, még sohasem volt semmi vesztés. Azt viszont össze sem tudom számolni, hogy munkám során hányszor volt szükség pécés SW vagy HW hibából adódó tûzoldásra.
www.youtube.com/aabyssx

(félre ne értsd, nem a kárörömtõl, hanem mert tetszett a megfogalmazás)
Tehát, ha nem sz*rt volna be 2 hete a pécém tápja (és félõ, hogy a HDD is), akkor most én is teljes szabadságot élveznék rajta, nagy területen, jó AI-al. De lehet, hogy a jó fizikát így is megérzi (Newton törvényét mindenképpen), mer' ha kiderül, hogy adatot vesztek, akkor kib*szom az ablakon az egész XT alapú, nádtetõs kunyhókban összeszerelt sz*rt.
www.youtube.com/aabyssx
LOL! Jó nap van ma! /😄
...így van. Nincs min vitáznunk.
www.youtube.com/aabyssx
Szerintem nincs is min vitáznunk...
Ha kijön egy multiplatform játék, nem kérdéses mivel jobb tolni (PC-vel). Nem beszélve azokról amik konzolon csak lebutított korcsok lesznek mert egyszerûen megvalósíthatatlan a PC-s színvonal.

www.youtube.com/aabyssx
Látszik mennyire korrekt a Sony: így is viszik a gamékat mint a cukrot, minek erõsebb gépet kiadni.
Tudása ma már össze sem mérhetõ a PC-vel, mint ahogy a játékok sem. És a szakadék csak nõ - míg a Sony aluszik.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.