14
-
#14 én mindíg is mondtam, hogy a legjobb játék a nethack. :) -
#13 en meg azt remelem hogy a jobbik...
amugymeg mar megint a grafikat nezitek egy jateknal... a grafika nem az elsödeleges egy jo jateknal... az csak arra valo hogy hu meg ha es dejo ha komolyan jaccol vele ugyis lebutitod egy ido mulva mert nemcsakhogy folosleges hanem zavaro is lesz. hameg nem leeht lebutritani akor ugyis elul fel ev alatt ami egy jo jatekot nezve igenrovid idoszak.. a starcraft eleg benan nez ki de 3 ev aktiv jaccas utan sem tud erdekelni hogy van nala szebb rts, ha esetleg lenne jobban jacchato akor lehet nem ezel nyomulna minden nap 200-300 magyar... barmint neten mert ha a koleszos subneteket is nezzuk akor sokkal nagyobb a tomeg.
igazabol azt sem ertem minek a 3d grafika amikor sorra megbukott az összes 3ds rts idaig.
mulder: talan azert a legnepszerubb mert minden igenyes jateknak van sajat szervere :) pl sc kuf nincs szukseguk idetlen webfeluleten keresztuli csatlakozashoz.
-
#12 Még valami. Szerintem amióta a Microsoft kivásárolta az Ensemblet, azóta nagyon el vannak szállva maguktól. Remélem valami kis stúdió fog győztesen kikerülni az RTS háborúból. -
#5 öcsém ezek a hozzászólások,mint a napközi otthonban: szep,lame:))) inkább meg se szolalnátok,többet nyernénk,minimum egy kis testoteront megtakarítanánk. -
#1 Warcraft3, Dune3, Age3 + a kisebb RTS-ek. Hát, győzzön a jobbik.