ZAX

RTS III

Az Ensemble Studios még akkor elkezdte fejleszteni az egyelőre RTS III néven futó játékot, amikor az Age of Empires 2-t is. Bár sokak szerint nagy az esélye, hogy végül Age of Empires 3-ként végzi, a titokban készülő 3D-s stratégiától - a cég eddigi működését nézve nem véletlenül - sokat várnak a rajongók.

Klikk ide!   Klikk ide!

A program témáját is homály fedi, annyit lehet tudni róla, hogy történelmi ihletésű lesz, és egy rövidebb időszak alapos feldolgozására épül majd. További különlegesség, hogy majd' 3 éve fejlesztik az RTS III saját motorját, a BANG!-et, ami a rengeteg három dimenziós egység zökkenőmentes kezelését hivatott megvalósítani. A megjelenésre egyelőre még határidő sincs, Tony Goodman, a projekt vezetője úgy fogalmazott a játékról, hogy "addig hagyjuk érni, mint egy gyümölcsöt a fán, amíg már olyan érett és zamatos lesz, hogy képtelenség lesz neki ellenállni". Telhetetlen játékosokként csak reménykedhetünk, hogy nem érlelik túl azt a gyümölcsöt... Mindenesetre az eddig napvilágot látott két kép alapján egyelőre nem áll fenn ez a veszély, nekem elég darabosnak tűnik a grafika, bár ez még sokat javulhat, főleg ha csak arra gondolunk, hogy az AOK megjelenése előtt még milyen rondán nézett ki a paladin.

Az RTS III esetében is Pálfordulást hozhat a közelgő E3, ahol a készítők reményei szerint is már sokkal több kiderülhet a játékról.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Laalee #13
    en meg azt remelem hogy a jobbik...

    amugymeg mar megint a grafikat nezitek egy jateknal... a grafika nem az elsödeleges egy jo jateknal... az csak arra valo hogy hu meg ha es dejo ha komolyan jaccol vele ugyis lebutitod egy ido mulva mert nemcsakhogy folosleges hanem zavaro is lesz. hameg nem leeht lebutritani akor ugyis elul fel ev alatt ami egy jo jatekot nezve igenrovid idoszak.. a starcraft eleg benan nez ki de 3 ev aktiv jaccas utan sem tud erdekelni hogy van nala szebb rts, ha esetleg lenne jobban jacchato akor lehet nem ezel nyomulna minden nap 200-300 magyar... barmint neten mert ha a koleszos subneteket is nezzuk akor sokkal nagyobb a tomeg.

    igazabol azt sem ertem minek a 3d grafika amikor sorra megbukott az összes 3ds rts idaig.
    mulder: talan azert a legnepszerubb mert minden igenyes jateknak van sajat szervere :) pl sc kuf nincs szukseguk idetlen webfeluleten keresztuli csatlakozashoz.

  • RangeR #5
    öcsém ezek a hozzászólások,mint a napközi otthonban: szep,lame:))) inkább meg se szolalnátok,többet nyernénk,minimum egy kis testoteront megtakarítanánk.