Milyen zenét hallgatsz?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de van csomó jamiroquai tribute zenekar! de persze jaykay hangját nehéz visszahozni
Pain is inevitable. Suffering is optional.
ebben is fasza a basszus:D
fu nyalj telibe XD mostmár énis lassan betárazom a jamiroquai számokat
áááá, vki állítson le, nembírom abbahagyni!! :o
ez tök jó nyugtató.
micsoda slapszóló van benne olyan 2 perc körül, kongával geciszép!:D
dsp - ízlésterápia:)
teljesen addikt lettem úgy érzem :)
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
bocsi emberek hogy ide írok, de nem tudom hogy írjam be keresõbe, és ezért új témát nem akarok nyitni, és mivel zenével kapcsolatos talán annyira nem harapjátok le a fejemet:
Az lenne ak érdésem, hogyan tudnék egy eredeti zene CD-rõl, ahol .cda kiterjesztésû kb 44 bájtnak látott fájlok vannak. Régen egy programmal sikerült ezeket leszednem és MP3-ba átkonvertálni, de már nem tudom melyik volt az a program.
segítséget elõre is köszi
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
igen, igen. House introzene.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Jamiroquai - Runaway
:D ezis nagyon jó. áá apja még eléred hogy megint rámtörjön a jamiroquai láz :D mondjuk jókis, tavasszal ilyen lájtos zenéket hallgatok mindig
diggieman (deego) - sz.í.v.
Jamiroquai - Alright
úristen régebben ezt mennyit hallgattam :o
elsõ számuk is király :) (Y)
Diggieman - Átköltenél közr. Phat, Dipa
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
ez a stílus kurvára bejön<#vigyor2>#vigyor2><#eljen>#eljen>