Milyen zenét hallgatsz?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hõsök - nyelvtan
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...
huh van egy hangulata a dalnak
szöveg
azért egy versnek sem lenne utolsó nagyon szép (fõleg a párisz/orpheus rész)
van egy hangulata :OO legszebb magyar rap.
Pain is inevitable. Suffering is optional.
http://thenamelessphoto.com/
I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...
emlékezz vissza csicska mit mondott a sziszka, ha nekem szemben a fricska zsebemben nyílik a bicska, neked ezmarad, csettintek hogy nem tetszik a dumája, betont töltünk a lábadra azt' úgy vágunk a dunába<#idiota>#idiota>
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
ma koncert <#smile>#smile>
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
barbárfivérek - Isten álld meg a magyart
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
úh errõl a nyár jut az eszembe...tavaly amikor jó idõ volt kurvasok ilyen funkyt hallgattam...régi szép idõk :(
jó rég hallgattam D:
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
nemis tudtam h van egy dnb számuk is. ezt nemrakták rá a kazettára :o
"We're going to a funktion. yeah... yeah.. yeah."
megtaláltam ezt, úgyhogy mostmár errõl hallgatom. apám vette még régebben. ezt hallgattam meg naponta 3szor 6-7 évesen :D
Diggieman - Átköltenél közr. Phat,Dipa
"Én nem akarok példakép lenni,csak hogy tisztán láss ez D-I-P-A,leszarom hogy kit vártál" :D
utolsó 2 perc milyen jó már :o
"futnak a nyulak mikor már töltöm a táram, ó potenciális áldozat ha a mikrofon nálam"
Jamiroquai - Destitute Illusions
(az elmúlt 3 órában csak 80 Jamiroquai számot hallgattam meg, egymás után)