75177
10403308361107811299.gif
Valamiféle figyelemfelkeltő szöveg, hogy lehetőleg linkeljétek a videót, ne pedig flashtag közé rakjátok.
  • bujcsik555

HBD David Gilmour! 67 éves a mester. Még ugyanennyit legalább. :)
  • FourTa
  • bujcsik555
    Dope Stars Inc. - Morning Star
  • allock #72928
    CrimeTekk - Hard Madness 2 Promo
  • Musachy
    De sokat hallgattam, föleg fiatal koromban, amikor harcmüvészet meg Délkelet-Ázsia mániás voltam...
  • Wescone

• Wescone
    A videó annyira jó, hogy a zenére már nem is emlékszem - érdektelen "valami" a háttérben.
  • vandor21
    Isnteni Zene Hallgasatok Meg Kotelezo darab !! E-mantra & Artifact 303_&_Reasonandu - Solar Flares
  • artschi
    Adrenaline Mob - Psychosane
  • RAMyMamy
    Solarstone - Voyager
  • bujcsik555
    BB King & Eric Clapton at White House
  • bokma
    Na alakul ez!
    Hans Zimmer a mai kor Mozartja!Ha hagynák dolgozni és nem kéne olykor fos filmekhez is igazítania a zenéjét,akkor talán még ismernék is a nevét.:)
    Ezt a Santana muzsikát nem ismertem,szégyenlem is miatta magam.
    Hoztam nektek egy kis Radics Gigit!
    Na jó,nem!:)
    Soap & Skin
    A minuszolók nyomkodhatnak megint!:)
  • Krita
    Hát én mostanában Simply Red-re kezdek rácsúszni...
    Lehet el kéne menni a Mick Hucknal koncertre márc. 25-én...
    Mindegy, majd meglátjuk :D

PONT most ez megy:
    http://www.youtube.com/watch?v=KiRyiVgWj6g
  • Wescone

• allock #72917
    Killswitch vs Reset - m4te
  • allock #72916
    Hans Zimmer & James Newton Howard - I'm Not A Hero
  • Ams
    Sajnálom hogy egy kicsit sem enyhült sem a véleményed, se a stílusod ahogy azt átadod.
    Tetszik a Toe szám egyébként.

SISTAR19 - Gone Not Around Any Longer

SNSD - Way to go (Himnae)
  • allock #72914
    Fernanda Martins @ Schranz-Tanz Night vol.25, Club Simfonija - Slovenia
  • bokma
    Mivan veletek gyulladjatok meg?:)
    Látom jól össze trollkodtatok itt mindent miattam.
    Nem sokat fejlődtetek az elmúlt hetekben,jó sok hulladékot belapáltatok megint ide.
    Ami megjegyzést tettem korábban azt nem komplett zenei műfajokra értettem,hanem csak azokra amit
    ti általában ide belinkkeltek.
    A Dj gyerek aki szerint én tettem tönkre a topikolók zenei ízlését,
    és a kis homokszem aki japán kislányzenére gerjed, azok bazdmeg menthetetlenek!:)
    A többieknek:
    Stand By Me | Playing For Change | Song Around the World
    Cloud Atlas Finale
    Thievery Corporation - Amerimacka
    Oceansize - One Day All This Could Be Yours
    SayCeT - Sunday Morning
    Dash Berlin - Man On The Run
    Silversun Pickups - Mean Spirits
    Minőségi japán zene:
    Toe - Goodbye
    És ne stresszeljetek annyit,van rá megoldás:
    Mókuska
  • FourTa
    VA - Indie Dance / Nu Disco Session Vol.1.
    http://www.youtube.com/watch?v=JQVoXUlx90c
  • allock #72911
    DJ Arcane - Jedno
  • RedRiot
    Hoppá, rossz link :D
    Itt a jó:
  • RedRiot
    Most ez az aktuális kedvencem. Hibátlan lemez az elejétől a végéig.
  • Wescone
    Nos, mindig nyitva áll egy jó téma előtt...
  • Musachy
    Menne.
  • Wescone
    Szeva' Musachy!
    Nem áll szándékomban egymagam "pörgetni" - ami nem megy, azt nem kell erőltetni.
  • Musachy
    Te is kódorogsz mindenfelé, a topikod meg árválkodik...
  • Wescone
    "Az pedig, hogy 2000 utáni zenék 98%-a számodra semmitmondóak, megint csak egy vélemény..."

Számomra tény, mások számára lényegtelen ha úgy tetszik.

"(bokma hosszólásával egyetérteni...)"

Nem figyeltél - "bajgunar" hsz.-ével értettem egyet, miszerint "Valahol igaza van!". Valahol (ismétlem; VALAHOL) tényleg igaza van.
  • Ams
    Sok dolgot úgy írsz le mintha tény lenne.

A kifinomult fül alatt nem tudom mit értessz. Azt, hogy a populárisabb lemezek rosszul vannak mesterelve? Ezt aláírom, nekem is van több terabájt veszteségmentes jazz/klasszikus/stb felvételem, és rengeteg cd-m, és hozzá használt autó értékű sztereó. Tudom hogy néhány pop sztár kiadott albuma nem szól úgy mint egy 24/192-es Linn master record, van aki a kiváló hangminőséget szereti a zenében. Én nem feltétlenül ezt keresem zenehallgatáskor, és elég a pár ezres bedugós füles, és a 192-es mp3, hogy végigfusson a hideg a hátamon mert tetszik a zene, és/vagy előadás.

Az pedig, hogy 2000 utáni zenék 98%-a számodra semmitmondóak, megint csak egy vélemény, és az is, hogy ki mit hallgat újra szerinted. Nincs baj a véleményekkel, de ne ócsároljuk senki izlését (bokma hosszólásával egyetérteni...). És ne higgye senki se, hogy amit ő hallgat az felsőbbrendű zene, mint az, amit más szeret ("bőven elég 'ennyi' Neked!"), vagy csak ne terjessze. :)
  • Wescone
    Úgy látom, nagyon "elbeszélünk" itt egymás mellett - ismétlem, személy szerint nem kritizáltam senki izlését és alapvetően nem a különféle stilusokkal van bajom, hanem avval, hogy manapság stilustól függetlenül egy kifinomult fül számára meglehetősen keveset nyujt a "szórakoztatóipar", nem beszélve a kiadott hanganyagok minőségéről.
    Zenei téren mindenevő vagyok. 79-80-ban kezdtem foglalkozni hanghordozókkal - orsós magnó, lemezjátszó, kazettásmagnó, majd CD, stb. Az 50-es évektől napjainkig ismerek és hallgatok minden irányzatot, de a 2000 után megjelent zenék 98%-a semmitmondó számomra, meglátásom szerint, hiányzik belőlük az esszencia - kimondottan eladásra készülnek, egy kaptafára a tömeg "olcsó" ígénye szerint.
    A zene örök, nincs kora. Egy jó zenét szivesen hallgat a zenerajongó bármikor, megjelenés idejétől függetlenül. Aki olyan "zenéért" van oda, melyet sutba dob 1-2 év után mert "cikinek" tart újrajátszani (igen gyakori jelenség manapság), az inkább a "trendek" rabja, mintsem a zene rajongója.

Lemongrass:

Saját bevallásod szerint, másokat próbálsz "tanítani", befolyásolni zenei téren - miért kifogásolod ha más fogalmazza meg véleményét, próbál esetleg hatással lenni másokra?
    A vitákkal semmi baj amúgy, semmiképp sem feleslegesek. Engem személy szerint érdekel, hogy ki-, miért szeret egy adott stilust, ill. produkciót. Persze, amennyiben e tópik csak a "linkelést" tűri meg, én kérek elnézést!

...Az eladásokról - régen rossz amennyiben ennek függvényében kerül értékelésre egy aott produkció!
  • bujcsik555
    The Beatles - Love Me Do
  • lemongrass
    ha festészet amúgy,akkor Sándorfi István hiperrealista festényeinél nem kívánok jobban egyetlen falra sem....... /vagy Cene Gál ISTVÁN 1-2 műve./
  • lemongrass
    ne vitázz velük. fölösleges.
    én arra vagyok büszke, h nem az annyira populáris vonalat szeretem, de nem szólom le a VAVA + MTV nézőközönségét. tudom, h nekem mi a jó. pőár embert próbálok "tanítani" befolyásolni
    ... ennyi.
    az meg, h valaki X évig jár konzervatóriumba nem feltétlenül az ízlését, hanem a játékát javítja... erről ennyit! a rock-ból nem lehet jazzig fejlődni... OMG...
  • Ams
    Sokan tanulnak zenét, de a legtöbbjuk nem azért tanul hogy fujjolja egyik másik stílust.

Festészetről is tanulnak biztos sokan, itt is van mindjárt három festmény [1][2][3], hogy mondod meg melyik a legjobb? Amelyiket a legtöbbért vásárolták meg? Vagy amelyik a legnehezebben replikálható? Vagy az, amelyiket legszivesebben nézed? Minden művészet szubjektív, nem definiálható jobb/legjobb objektíven.

Ez ugyanúgy levezethető zenére is, lehet az a zene amit te ki sem állhatsz, több bevételt hozott mint amit szeretsz. Számit ez neked? Nem, és nem is kell számítania. És lehet a zene amit te szeretsz hallgatni, nehezebben adható elő, bonyolultabb mint amit én hallgatok. Nem fogom emiatt azt élvezni.

Girls' Generation 소녀시대_Lost In Love 유리아이_KBS Yoo Hee-Yeol's Sketchbook_2013.01.18
  • Wescone
    "Senkinek sem kell felnőnie zenei téren, ugyanis nincs honnan hová fejlődni."

Ja, nincs honnan-hová fejlődni zenei téren - egyesek bizonyára pusztán hobbiból, merő szeszélyből tanulják-, tanulmányozzák a zenét, járnak évekig konzervatóriumba...

Kitartást a meggyőződésed mellett - bőven elég "ennyi" Neked!
  • lemongrass
    én mondjuk szeretem bekategorizálni magam a tech-deep-house ill a nu jazz-downtempo-jazzy dnb-s chill vonalra. /legtöbbet ilyen stílusú/műfajú zenéket hallgatok/ de ettől függetlenül 30 év alatt értek olyan hatások zeneileg, amik absolute nem vágnak bele ebbe...

LTJ Bukem - Unconditional Love
    Tigerskin - Deep Contemplation
    Band Of Horses - The Funeral
    William Bell - I Forgot To Be Your Lover
    AVIA - Why Should I Cry
    HIRD - Getting Closer
    Angel Moraes - Turn It Up
    Bajofondo Tango Club feat. Elvis Costello - Fairly Right
    De-Phazz - Online
    Björk - Pagan Poetry
    Bliss - They made History
    Forever Sweet - Kämpfer und Tänzer

mindenki azt hiszi, h ő a legzeneértőbb, legWHITEfülűbb, legjobb ízlésű ember a világon... nincs is ezzel baj. ameddig nem párosul észosztással, és más emberek ízlésének ledegradálásával. na ez elég nagy jellemhiba. ehhez kellene felnőni. bár látom pont nem a tizenéves korosztály az, akinek olyannyira "kifogástalan" az ízlése, és ezt még szóvá is teszi...
  • Ams
    Senkinek sem kell felnőnie zenei téren, ugyanis nincs honnan hová fejlődni. Nem leszek érettebb attól hogy jazz-t hallgatok.

Szomorú dolog amikor valaki kritizálja akárki zenei izlését, és még szomorúbb amikor valaki emiatt nem meri beismerni, vállalni hogy milyen zenét szeret.

Girls' Generation 소녀시대 - Into The New World

MFBTY - Sweet Dream
  • lemongrass
    ott a pont!

@ #72893 Ki beszélt ízlésről? a retek REPP-es fosrock-os gyerek húzta le a topik-ba postolók zömének ízlését.
    Nem vagyunk egyformák. még ez a nagy szerencse.

Kashiwa Daisuke - Stella

cristiano narita - dött träd
  • Wescone
    Előszőr is, ki "beszélt" itt ízlésről?
    ...Amúgy meg, hogy kinek kellene felnőni-, ergó fejlődni zenei- és talán egyéb téren is, arról lehetne vitázni.
  • xNecroBladex
    Akkor ezt a saját érdekedben ne hallgasd meg

Dubsidia - Kill Humans (Féregjárat Edit)