Valamiféle figyelemfelkeltő szöveg, hogy lehetőleg linkeljétek a videót, ne pedig flashtag közé rakjátok.
-
Úgy látom, nagyon "elbeszélünk" itt egymás mellett - ismétlem, személy szerint nem kritizáltam senki izlését és alapvetően nem a különféle stilusokkal van bajom, hanem avval, hogy manapság stilustól függetlenül egy kifinomult fül számára meglehetősen keveset nyujt a "szórakoztatóipar", nem beszélve a kiadott hanganyagok minőségéről.
Zenei téren mindenevő vagyok. 79-80-ban kezdtem foglalkozni hanghordozókkal - orsós magnó, lemezjátszó, kazettásmagnó, majd CD, stb. Az 50-es évektől napjainkig ismerek és hallgatok minden irányzatot, de a 2000 után megjelent zenék 98%-a semmitmondó számomra, meglátásom szerint, hiányzik belőlük az esszencia - kimondottan eladásra készülnek, egy kaptafára a tömeg "olcsó" ígénye szerint.
A zene örök, nincs kora. Egy jó zenét szivesen hallgat a zenerajongó bármikor, megjelenés idejétől függetlenül. Aki olyan "zenéért" van oda, melyet sutba dob 1-2 év után mert "cikinek" tart újrajátszani (igen gyakori jelenség manapság), az inkább a "trendek" rabja, mintsem a zene rajongója.
Lemongrass:
Saját bevallásod szerint, másokat próbálsz "tanítani", befolyásolni zenei téren - miért kifogásolod ha más fogalmazza meg véleményét, próbál esetleg hatással lenni másokra?
A vitákkal semmi baj amúgy, semmiképp sem feleslegesek. Engem személy szerint érdekel, hogy ki-, miért szeret egy adott stilust, ill. produkciót. Persze, amennyiben e tópik csak a "linkelést" tűri meg, én kérek elnézést!
...Az eladásokról - régen rossz amennyiben ennek függvényében kerül értékelésre egy aott produkció!