Valamiféle figyelemfelkeltő szöveg, hogy lehetőleg linkeljétek a videót, ne pedig flashtag közé rakjátok.
-
Sok dolgot úgy írsz le mintha tény lenne.
A kifinomult fül alatt nem tudom mit értessz. Azt, hogy a populárisabb lemezek rosszul vannak mesterelve? Ezt aláírom, nekem is van több terabájt veszteségmentes jazz/klasszikus/stb felvételem, és rengeteg cd-m, és hozzá használt autó értékű sztereó. Tudom hogy néhány pop sztár kiadott albuma nem szól úgy mint egy 24/192-es Linn master record, van aki a kiváló hangminőséget szereti a zenében. Én nem feltétlenül ezt keresem zenehallgatáskor, és elég a pár ezres bedugós füles, és a 192-es mp3, hogy végigfusson a hideg a hátamon mert tetszik a zene, és/vagy előadás.
Az pedig, hogy 2000 utáni zenék 98%-a számodra semmitmondóak, megint csak egy vélemény, és az is, hogy ki mit hallgat újra szerinted. Nincs baj a véleményekkel, de ne ócsároljuk senki izlését (bokma hosszólásával egyetérteni...). És ne higgye senki se, hogy amit ő hallgat az felsőbbrendű zene, mint az, amit más szeret ("bőven elég 'ennyi' Neked!"), vagy csak ne terjessze. :)