Emperor: Battle for Dune interjú
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
-- http://www.heidoc.net/
Dune2000 arra jó volt, hogy felidézze a Dune2 élményét csak magasabb játszhatósági fokkal (egyébként a Westwood nem is ígért mást). A történet bonyolítása k*rva nagy lesz: hatalmas ötlet ez a szövetséges házak meg a területek elfoglalása.
Látható, hogy a gaménak semmi köze nem lesz a Frank Herbert regényiehez (mint ahogy eddig egyetlen Dune játéknak sem volt sok az 1 kivételével). Calaldan mint buja, zöldellõ bolygó? Inkáb kék. Fû a dûnén? Esetleg pár évszázaddal késõbb. A Harkonnenek otthonát pedig mûvészet lenne elb*szni.
Az Ordos házról én eddig azt hittem, hogy a KHAFT-ot akarták belemagyarázni a játékba valahogy, de akkor úgylátszik nem.
na pá
Ettõl függetlenül (vagy emellett?) azért nem értek egyet veled teljesen. De Scooterrel sem.
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Megnézném, egy kész játékod ha van egyáltalán ilyen? És ha igen akkor kiváncsi vagyok a grafikájára! Kiváncsi lennék, hogy egy isten céget (ami persze nekem nem a kedvenc cégem, de azért nem rossz), hogy tudnál kenterbe vágni egy te féle játékoddal?
Jó az igaz, hogy a Dune 2000-et elbaszták mert semmi újítás nem volt benne, csak a grafika szebb lett, de a Dune 2 hangulatteremtõ game volt.
Azért nem kell ennyire lehúzni egy ilyen gamet, amikor még ki se jött!!! Édes öregapám !!!
amugy tuti ugyanolytan lesz mint az osszes mostani westwood jatek varjuk varjuk azt az ev csalodas lesz...
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Szerintem kiba. király game lesz, a grafika gyönyörû, a játék meg biztos fasza lesz. A dune2k-val meg amúgy csak annyi probléma volt, hogy nem hozott semmi újat a dune2-höz képest, csak grafikailag. Viszont a céljuk nem is az volt, hogy új lesgyen, hanem, hogy szebb (amolyan remake-nek készült), illetve, hogy a most 10-17 éves kiskölkökkel is megismertessék a dune2-t. Monjuk ennek az újnak az elõfutára, bevezetõje volt 😊.
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Aquli
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"