8397
-
Itt a demilich leírása, a special ability rész az érdekes. Úgy nagyjából csak epic spell-el lehet sebezni, vagy úgy, hogy 30-nál nagyobbat ütsz bele. Illetve ha nem spell-ből tudsz rá nyomni tűz, hang vagy savsebzést, akkor abból csak 20-at fog fel az ellenállása. Ilyen pl a sárkányok lehelete, más most nem jut eszembe :D -
Na, ezen is túl vagyok. Dearence F. ki van szabadítva. Viszont gőzöm sincs, hogy a toronyba hogyan jutok be Pikadale-ben.
A Chris küldetést sem tudom megcsinálni. Valami kiszabadított félszerzettel kellene beszélni. A bibi az, hogy ki ez és hol...? Van egy sátras tábor egy valakivel, de nála nincs olyan obció, ami átengedne Billabongba... -
No, jó messzire jutottam már.
Pár kérdésem lenne. A demilich hogyan nyírható ki? Még a prismatic dragont is legyaktam, de a lich sértehetlen, bármit is csinálok vele. A segítő sárkány tudta együl a lehelletével megsebezni, de a gógyulás miatt az sem ölte meg. (Egyáltalán mikor kellene azt használni? Eddig nem mertem sehol.)
A csarnokból a kapun belépve mindig megtámad a drow militia és más. Mit lehet ez ellen tenni?
Ezt írja a walktrough
-Until you have the Potion of the Svirfneblin, the drows will be hostile.
-Drink the potion outside of town. You'll have to disband your party, except for the dog and the pony.
Ez micsoda és hol van...? -
Még a hinteket olvasa sem tiszta sokszor, hogy melyik helyszínről van szó. Több párbeszéd el lett tolva, nem látom, hogy hogyan fogom megcsinálni azokat a küldetéséket és hogyan fog összeállni ebből a főszál. Igazából vicc, hogy 12. szinten nem látszik a főszál, csak sejthető. -
Chipii #8073 Az első rész közben szépen írogattam a bugokat, a másodiknál nem tettem, szóval biztos kevesebb volt benne:) A 2. valamivel könnyebb volt (vagy csak már rutinosabb voltam), ha meg szükség van rá, ott vannak a hintek is. -
Már megoldottam. Hülyén volt megoldva. Hiába jelent meg a rope, az aljánál levő részt kellett "megfogni".
Most a játék azzal kerget őrületbe, hogy képtelen vagyok egyes tárgyakat megtalálni és bejutni egyes helyekre. A hegységben van egy piedesztál, nem tudom betenni azt, amit kér. Cape restben sem sok dolgot tudok csinálni. Kicsit fárasztó, hogy a nemlinearitás azt jelenti, hogy egyre nagyobb területen kell mindenkihez odamenná HÁTHA mond valami újat...
Ezt leszámítva tényleg jó A TH.
A TH II is ilyen idegesítő ebből a szempontból? -
Chipii #8071 Nem az kell, hogy nálad legyen, és a toronynál valahova kattintva felajánlja, hogy használd? Nagyon régen volt:) Az nwvault-os oldalon ha felteszed a kérdést, előbb utóbb segítenek. -
A hegységnél van egy bug a TH-ban? Hiába hoztam össze a kötelet, nem lehet "megfogni" sem. Nem tudok bemászni a toronyba... -
Közben rájöttem. Kikapcsoltam a Catalyst AI-t.
(2008-as drivert használok, nekem nagyon megfelel miden célra..) -
Chipii #8068 Driverfrissítés? Fel vagy le irányba, ha épp most frissítettél, akkor vissza az előzőt. -
Valami bibi van. Eddig tökéletesen ment a gamma. Most betöltve akármelyik játékot a humanoid NPC-k mind láthatatlanok. Árnyékuk van, tab-ra látsza a hihglight-ok, de egyébként nem látszanak.
Ez ismert bug? Ha igen, akkor mit lehet tenni? -
Nem emlékszik valaki, hogy a Sir Wildbran kastélyában hogyan lehet megtalálni a titkos részt? Lore mellett elolvastam a könyvkupacot, de a tolajom nem talál semmi titkos részt sehol... -
Sokat toltam a magyar Nordock szervereken, sajnos annak már vége. :( -
Cimbim 1 éve még tolta valami hack&slash szerveren.
A Tortured Hearts meg egyre jobban tetszik. Megint. :)
Az viszont tényleg elég hátrányos, hogy tolaj kaszt nélkül szinte játszhatatlan, harcosokkal kínszenvedés a játék eleje. Mondjuk a tolvaj-varázslóm meg egyedül senkit nem verne le...
Pár technikai kérdésem lenne.
1. Amit hátizsákba teszel, azt is úgy tekinti a program, hogy nálad levő tárgy a párbeszédek során?
2. A NPC-nél levő tárgyra a fenti kérdés szintén áll? Olyan, mintha nálam lenne?
Azért kérdem, mert 11-es erővel bíró karakteremmel nehéz cipelni egy 50 fontos tárgyat, ami valami questhez kapcsolódhat. A pickadeli síkságon találtam egy eldugott ládában.
Az viszont atomduva volt, hogy gyak. 6 szinten mentem ki a városból először.
A síkságnál van egy olyan rész, ahol két medve van és egy barland + ösvény. Az ösvénynél volt egy Manticore. Levertem. Van egy kard, ami nem tudok felvenni. Hogyan kell? Van telekinézis a játékban? -
Van még online szerver? -
Rég játszottam már, de a varázslóval mindig íjászkodtam az elején és gyorsító varázslatokkal vagy csizmával mindig pozíciót váltottam.
A játék legdurvább tárgya talán a haste képességet adó csizma. Gyak. senki sem ér utol és +1 cselekvés / támadás egy körben atombrutál.
Tolvajnál a futkorászás szintén arra kell, hogy a társaimat ütő csúnya lények ellen mehessen a sneak attack. Varázslóként az csak bónusz, hogy mindenféle csúnyaságokkal lehet lassítani az ellenfelet.
Mondjuk "fullos varázslónál" olyan tömegpusztító varázslatok vannak a két kieg óta, hogy trükközni sem kell egy idő után. 6-7 szintű varázslatok az átlagellenfeleket úgy aratja, mint arató a búzatáblát...
-
Chipii #8061 Alacsony szinten lehet, de 4. varázslatszinten durva az Evard's Black Tentacles (magyarul valami fekete csápok:)), 5.-en pedig Firebrand, és pusztul minden. -
Most ezzel tolom. Egészen más. Az más kérdés, hogy a harcos és paladin segítőm ver le mindenkit... -
Chipii #8059 varázsló toli nagyon hálás karakter, főleg ilyen játékban, ahol sok skill kell:) -
Chipii #8058 nwn/docs/NWN_OnlineManual.pdf 187. oldal, legkorábban a 4. szinten kap a paladin varázslatot (a 0 azt jelenti, hogy alapból 0-át kap, de már 12-es bölcsességgel kap 1 bónusz spellt azon a szinten). -
Emlékeim szerint a 6-8. szint környékén kap először varászlatot. -
Volt valami ilyen sejétsem. A karakterválasztást azért "toltam el", mert a MOD a jelek szerint igen skilligényes, erre mozdult rá. A paldint szinte semmit nem kap. A varázsló / tolvaj egész jó kombónak tűnik. :) -
steweee #8055 van papi és varázslói varázs. nem ez a gond ? meg lehet hogy 4. szint kell a legalapabb varázslathoz is neki...
de 5 éve játszottam vele, lehet rosszul emléxek
-
Miért van az, hogy a Paladinnal játszva 3. szintűként 14-es bölcsességgel üres a varázslat memorizálás rész? Nem látszik semmi.
Bugos lenne a Tortured Hearts ezen része? Kétlem. Viszont így túrót sem ér a paladin. Kezdhetem előről az egészet... -
Van értelme a craftingolásra gyúrni?
Azt soha nem tudtam, hogy a különféle ékköveknek van valami funkciója? Lehet velük valamit csinálni az eladáson kívül? -
Na, újra elkezdtem a Tortured Hearts-ot. A feature-ök elolvasása nagyoncsak meghozta a kedvem. Végre van értelme a különféle skilleknek. Ott toltam el (?), hogy paplovaggal vagyok, aki alig kap pontot. -
Gondolom már nem él az a szerver, amihez kapcsolódna az auto patcher. Nincs ebben semmi meglepő egy ilyen régi játéknál. -
e57 #8050 Régen a bioware oldalán nagyon részletes magyarázat volt a patch telepítéséhez. Előző verziók, meg auto/kézi telepítés. Mi mihez jó.
Most már nem találtam náluk ezt. Sajnos ők sem a régiek már.
A standalone szerver letöltést sem találtam meg náluk. Legacy-ba tették az egész játékot. Ez van sajna.
-
Köszi. Ez már megy. Vajon miért nem írják ki piros nagybetűkkel, hogy van ehhez és ahhoz is patch..
Az, hogy az auto firssítés nem megy, az tényleg vicces. -
e57 #8048 Próbáld innen a 1.69 HotU patchet letölteni. Nekem innen sikerült.
Letöltés
-
Megjött a Deluxe. Az indítás után azt látom, hogy 1.63-as a verziószám. Az beépített updater nem megy. Az 1.69 letöltésekor a képembe vágja, hogy nem telepíthetem. WTF?
Most akkor mi a rákot csináljak...? -
Ok. Egyébként eddig a moddolt / közösség által összerakott MOD RPG-ben soha nem csalódtam. -
Chipii #8045 A 2-at se hagyd ki, nagyon jó lett az is:) -
Ok. -
Letöltőset linkeltem: http://www.gog.com/en/gamecard/neverwinter_nights_diamond_edition -
Két részet a TH? Na, ezt sem tudtam. Olyan 2005/6 magasságában tolhattam az alapot. Már szinte semmire sem emlékszem csak arra, hogy kurva jó volt. -
Chipii #8041 Természetesen a Tortured Hearts-ra vonatkozott a kérdés:) -
Bakker, mégsincs. Van olyan, ahol letöltősen vásárolható meg. Fene sem akar a külföldi postával szórakozni... -
A HotU-t simán ki lehetett tolni 50-ből. Az NWN1 alapjátékot soha nem vittem végig, a 3. fejezet végéig vagy 5-ször elvittem... Egyszer talán a 4.-ig.
Az NWN2 alapot kitoltam, fantasztikus volt, a két kieg 1,5 éve vár a sorára. A BG szériára mikor lesz időm. Majd nyugdíjasan... -
Chipii #8038 Mindkét részt toltad? Darabonként majdnem 100-100 óra játékidő volt:)