8396
  • PsychoStarfish
    Akkor most jön az én kérdésme :D Hogy lehet a modulokat használni? Hogy lehet játszani rajtuk? :D
  • ollie
    szerintem lawful semmiképpen ne legyen, de bármelyik másik jó lehet.
  • ollie
    yeahhh! végre végignyomtam és az utolsó harc meglepően könnyű volt.
  • ollie
  • Braveheart
    Sztetek egy nekrónak milyen jelleme lehet? Tudom hogy mindegyiket lehet választani, de kicsit furcsa lenne pl. egy lawful good nekromanta. Chaotic neutral elmegy még?

Ja és clerickel mikor kapom mega speciális varázslatokat, ha pl. az elementalist alosztályt választottam?
  • ollie
    A War Zone-ban lévők egyébként sem sebezhetetlenek, mert le lehet őket gyakni, bár nehezen ;D
  • ollie
    Ezek még a 3ch-ban vannak a Creator Ruins-ban.
  • PsychoStarfish
    Hát vagy ha ez akkor van amikor a War Zone-ban més akkor keress olyan ajtótt ami előtt ilyen mágikus jel van. Ott aprytsd le a wizardot és tessék osszeesnek maguktól =)
  • PsychoStarfish
    Egy kérdés. Hogy lehet a konzolt előcsalni? Nekem az istennek nem megy. hiába nyomom a TAB feletti gombot semmi. Néztem oldalakt, de ott sem találtam érdemleges infót erről. Ha tudok segyteni köszi =)
  • ollie
    Ja, azok sebezhetetlenek. Csak úgy tudod kinyírni őket, hogy visszamész az időben, és még a készítésük előtt ráveszed azokat, akik gyártják őket, hogy valami hibát ejtsenek a készítésük közben, így sebezhetőek lesznek valamire. Ja és nem poénkodtam, télleg vissza kell menned az időben.
  • [HUN]PAStheLoD
    én most éppen a chapter 3ban lévő red dragont valami Klauth ot nyrtam ki.. :) sok szerencse kell hozzá!
    De most vannak ezek a gólemek Old Ones Guardian Golem néven... de spell immunisak és hiába találom el még 66-os criticallal sem sebzek nekik :( és muszály lenne kinyrni őket!
  • ollie
    úgym, hogy mindenkit kitettem a partiból (no hench és companion) és folyamatosan rohangásztam a sárkányok elől, miközben egy íjjal lődőzgettem szorgalmasan. Ja és ezt 16. szinten rangerrel. Nem volt leányálom, mert a sárkányok nem érhettek utól (egy ütésük rögtön knockdown és nekem anniy volt). És így volt vagy fél óra folyamatos rohangálás, mire mindkettő megpusztult (a visszatöltéseket nem számítva, amikor utolértek)
  • Aquli
    egyébként hogyan győzted le? amit nem hinnénk el.
  • Aquli
    A Chaotic Commands varázslat nem segít ilyen elmére ható dolgok ellen?
    Vagy az csak bg2-be volt?
  • konoko
    Soksok Disciple, resistek minden ellen amit egy gyik általában produkál, és Linu a háttérben folyamatosan gyógyitgatva.. Na és persze mázli és/vagy egy cinkelt kocka =))
  • ollie
    nem segített, akár harc előtt, akár közben (frightening állapotban)
  • Sipocz
    Hi!
    Locsold meg őket clarity nevü lével;)!
  • ollie
    Kérdés:

Mi a taktika a játék végén levő sárkányok (corrupted copper ill. silver dragon) legyakásához? Nekem sikerült, de nem hinnétek el hogyan. Valamint mi nyújt védelmet a sárkány félelem (frightening) ellen? Nem a fő karira, hanem a hench+companion+familiar+stb-re gondolok.

• konoko
    Gyere a Nordockra játszani. Bővebben a neverwinternights.hu-n a servereknél, vagy nordock.uw.hu, megéri =)
  • Braveheart
    Szoktatok még a játékkal multizni? Mert nemsokára nekem is meglesz újra a game, akkor én is játszanék majd veletek. Ja és lesz majd NWN2? :)
  • ollie
    Hát emberek, néha nagyon idegesítő tud lenni a hench+companion AI. Eccer az istennek sem akarnak támadni (amikor kéne), eccer meg állandóan támadnak, még ha az ellenfél iszonyú messze van is.

Ja!
    NE tegyétek fel az 1.31-es patch-t!!! Nagy szivatások vannak benne, többek között egy rakás tárgynak növelték azt a szintjét, amin lehet használni. Igen csak meglepődtem, mikor a jó kis kardomat nem tudtam többé equipelni és szívtam mint torkosborz!
  • Eye-scream
    Persze, a simát azt lehet, de én a Greater Stoneskinről beszélek... Azt úgy emléxem csak magadra lehetett tenni...
  • Lacee
    igen, az én macimra is ilyen hatással volt :)
  • Lynx_TWL
    panther, és a summon creaturéra is raktam, pl: a pókicának, már nem a textúrát nyomta át, hanem köré rakottm ilyen forgó sztónt!
  • Braveheart
    Nem tudjátok hogy honnét lehet letölteni még a NWN ISO-t?
  • ollie
    Milyen familiárod van/volt?
  • Lynx_TWL
    hát én a sztónszkint erősen pakoltam szorcival a familirárra, meg mindenhova
  • ollie
    Érdekes ez a játék. Nekem igazán akkor kezdett el tetszeni, mikor előszőr találkoztam sárkányokkal. Hát, van benne néhány jó ötlet, többek között az, ahogyan meg lehet gyengíteni a vöröset.
    Na meg a Creator Ruins, az nem semmi. Eléggé meglepődtem az időutazáson, valamint azon is, ahogyan a gólemneket lehet legyőzni. Király! Alig várom már, hogy újrakezdhessem egy másik karakterrel (druid vagy bard, még nem döntöttem el).
  • ollie
    Charwood Village vagy mi
  • ollie
    Szerintem 3 kultista volt.
    Ja el kell menni Charwoodba és Neverwinter Woods-ba. Ott ahol van a kastély meg a szellem falu, az egyik házban van a kultista egyedül és ha jól emléxem egy kis duma után neked esik.
  • Eye-scream
    Érdekes, most vettem észre, hogy a druidám a gr. stoneskint másra is tudja nyomni. Ez most druid spec, bug vagy az új peccs/SoU hatása?
    A régebbi druidámnál nem emléxem ilyenre, a wizard/scorcerelnél pedig biztosan csak magamra tudtam tenni...

Más. SoUban a druida kapott még egy kiba* erős varázslatot a call lightning mellé. Az alapötlet ua csak itt kőeső hullik az égből, és ami a legjobb ez is csak az ellenfeleket sebzi, de azokat 1d8/caster levellel.
  • Lynx_TWL
    ha jól emléxem charwood az a hely, ahol 2 tesó fent a várban szellemesdit jáccik, egyik super liuch akar lenni, másik meg gyerekeknek mesélt, na ott kint a vár elött, az egyik házban lesz a cultist, kicsit bekómázva
  • kokas
    chapter 2.

Találtam egy Gaanon journalt ami két cultistát emlit az egyik a neverwinter woodban ezt el is kaptam Rennald nak hivták, a másik chaarwoodban, nos itt is mindent megcsináltam,de nincs meg a másik cultist journal!
    please help!
  • Sipocz
    Hi!
    Olvastam a "forgószél támadás" featről, a karit átképzik és lesz belőle óriáshidra és egy kör alatt mindenkit szétcsinál:)))
  • ollie
  • ollie
    csak érdekességképpen:

Már 1 hónapja megrendeltem külföldről a kieget és 1 hétre rá meg is jött postán. Mindezért kb 5500 Ft-ot fizettem postaköltséggel együtt, igaz kézikönyv nélkül. Viszont egy kicsit durva, hogy itthon 8000 Ft. A különbség, hogy ebben van kézikönyv, bár nem kell postaköltséget fizetni, tehát egálban vannak. Azért a magyar forgalmazóknak is van pofájuk.
  • lwb
    Előbb SoU, most meg HoU jön. Fantáziadúsak ezek a BioWare-es srácok. :D
  • Eye-scream
    Wizardom a végére alig lett lvl 18, de Morag nénit lazán leabálta egyedül...
  • ollie
    Amikor meg egyedül vertem le egy greater fire-t, 4 xp-t kaptam.
  • ollie
    Hehe, ez durva. Én a ch3 vége felé nyomulok, de még csak 13. szint. hol van ez az ajánlott 18-tól...
    egyébként jól gondolom, hogy különböző kasztok, különböző xp-t kapnak bizonyos dolgok után? pl elég lehangoló, amikor a rangerem a macival és tolvaj hench-el karöltve lenyom egy greater fire elemental-t, és kap 3 xp-t (igen 3-at!)