8396
-
Braveheart #5035 Én is a blackguard presztizs osztályrta pályázok, már csak 1 szint kell... csak 1 baj van: nagyon-nagyon nehezen tudok rossz lenni... -
#5034 Hmmm... én nem vettem észre ilyen bugot se 1.30-al, se 1.31-el, bár nekem fennt van a SoU is. Vagy lehet, hogy csak nem vettem észre?? -
#5033 Ah, én pont a blackguard-nál tartok éppen... elég tápos az ürge. -
#5032 Hello Ollie!
Pontosan! Kimúlik a lény a világból és kész sem XP, sem motyóresz, a halálhírt is csak a másnapi újság közli:((! -
#5031 Ezt hogy érted??? Nem kapsz XP-t? -
#5030 Hi!
1.27 felett tudtok-é majdnem hibátlan patchot javallani? Uncsi már, hogy 10 perceket küzdök egy döggel, rááldozom mágiám és italaim féltett adagjait erre a végén még csak azt sem kapom hogy "jó van Tompika, látom szép nagy a fejed:((((". -
hagirez_melo #5029 Akkor most én.
SEGÍÍÍÍÍÍTSÉG
Próbálok csatlakozni az nwn.hu szerverre , de azt mondja hogy hiányzik a modul. Az nwn.hu ról leszedtem a nohakpakv1-et de az nem jó neki. Valak tudna adni egy linket ahonnan letölthetem a jót? THX -
hagirez_melo #5028 http://www.neverwinternights.hu/index.php?id=77&mode=single
Nekem ez segített -
#5026 maximálisan egyetértek -
#5025 Illetve nem kapsz, csak egy kriptában ha ki kell nyírni egy ellenséges lovagot, és el lehet csaklizni tőle :D -
#5024 Ha a SoUt játszod akkor kapsz egyet biztosan.... De amúgy nincs szériatartozék a prestige classokhoz :P -
Braveheart #5023 És mikor kapok olyan kafa fekete páncélt, ami a blackuardokon van a képeken? (pl. a játék honlapján...) -
#5022 ID-t nem láttam, de a BG nekem joban tetszett a NWN-nél sokkal. Ahhoz képest ez tápolós és a jól irányítható csapat is nagyon hiányzik... Emellett még így is a legjobb RPG az utóbbi 2 évben... -
#5021 Nem, ha jól emléxem minden 2. szinten tudsz tenni rá 1et és lvl 7re vagy 8ra meglesz a blackguard szint. -
Braveheart #5020 Hali. Volna egy kérdésem. Kezdtem egy lawful evil fightert, 3-as (max) hidedal, mert ugye 5 kell a bléackguardhoz, és hiába vagyok már 7es szintű, alig tudok 2-3 szintenként pontot rakni a hidera, így nem tudom a blackuard prestige classot választani... mit rontottam el? Legalább 10esnek kell lenni, vagy mi? -
#5019 Ehh, rohadt jó ez a Neverwinter... Nem lehet abbahagyni, utoljára akkor volt ilyen hangulatom, mikor az Icewind Dale-t nyomtam. Érdekes, hogy hangulatban az NWN inkább IWD, mint BG. Vélemények? -
hagirez_melo #5017 NÉztem de azt nem hozza be directconnect-nél ASE meg nem látja -
#5016 neverwinternights.hu-n nézted? -
hagirez #5015 sziasztok
Megy most magyar szerver? mert én nem találok egyet sem. ipt tudtok adni? -
#5014 Még nem tartok itt. -
#5013 mert ugye annak a lila falnak le kellene omlania. -
#5012 hi skacok.
óriási kérdésem lenne. a Shadows of Udrentideban mexereztem a 3 windet, de amikor az Outer Sanctuaryben (vagy mi) lévő Ark of Three WIndsbe beleteszem őket, nem történik semmi. ötlet? esetleg egy Ritual of the Three Winds könyvnek nálam kell lennie? -
#5011 :))Óriási késleltetésem van (az öregkor teszi), pedig a shadow shield az naccerű ojektum:) és jómunkásember:)! -
#5010 Természetjáró Kisőrs! -
#5009 Látom kedveled a "természetjárók szakosztályát":). Mostanság barátkozom a druida karival és igazán javalt mindenkinek, aki kedveli a jól harcoló mágiahasználó jelleget. Vizsgálgattam a companiont és meg kell mondjam, hogy a maci és az ordas kivételével mindegyik csalódás volt, ezek is főlegesen a puff-paff adjnekiben remekek (talán még a spot-listen). Egy szintnyi bárdot töltöttem a druida alá, így az eleje picit nyögösebb, de a dal pótolja az áldást és tolvaj skillek is jólesnek, főleg a UMD. -
#5008 Már végignyomtam a gámát 16. szinten végeztem. És meglepően könnyű volt legyakni a főgyíkot, főleg a sárkányos részekhez viszonyítva. Persze az uccsó csatában mindenki hamar elhullott mellőlem, de érdekes, hogy velem nem tudott sokat kezdeni a gyíkocska (talán 2x kellet helaing potion-t innom). Legayaktam az összes kreatúráját, meg a szobrot. Ezután jött a pengék ellen védő kis nyomorult, majd nekiestem a kardjaimmal Moragnak és szép lassan beadta a kulcsot. Még a többször eljátszott time stop se segített rajta.
Most a SOU-val nyomulok és az teccik, hogy itt már úgy kezelhető a hench inventoryja, mintha a sajátom lenne. Ja és druidként kezdtem. Az is érdekes viszont, hogy itt sokkal több xp-t kapok (a többszörösét), de teccik! -
#5007 Az első kettő amire igazán gondoltam.
Miféle karival nyomulsz Ollie? "Megöregítették"-e már ama rangert NW főtterén:)? -
#5006 Sandor azt mondana erre, hogy "...az ellen nem ved..." :))) -
#5005 Namost én gyanakszom, hogy ez nem igazán más mint a sima. Szvsz. annyi a mindössz eltérés, hogy a memorizálás így több conjuratiós lehetőséget tart fent és asszem 4-ből már eldöntheted mizujs. Ezt akartam igazán ellenőriztetni a tudókkal. -
#5004 Ezeket találtam:
Shadow Conjuration - Conjures a shadow variant of another spell
Greater Shadow Conjuration - Creates a shadow variant of powerful spells
Shadow Shield - Protects caster from Necromancy spells, +5 AC, and 10/+3 Damage Reduction
Talán a nekromanta varázslatok ellen véd??? -
#5003 Nem tudom, de nincs benne a kézikönyvben? ;D -
#5002 Hi!
Mit jelent shadow variánst varázsolni? Miben tér el egy shadow variant magic armor és egy szimpla 1. szintü? -
#5001 Fish jo volt veled játszani :)) de legközelebb .... :D -
#4999 Na figyusz: lejjebb le lett irva, bele kell nyulni valamelyik fileba, es ott at kell irni valamit, hogy nem kerjen cd-keyt. En meg nem csinaltam, ezert konkretumot nem tudok. Plusz meg talaltam peccset, ami leirasa szerint a krekkelt gamet cinalja meg, hogy lehessen multizni.
A hozzaszolas: #4449
A peccs nevenek meg utananezek, aztan majd irom. -
#4998 Jáccik itt valaki SOU-val? -
#4997 Bocsi, de szerintem itt többnyire origi játékkal játszunk (én is), ezért nem kaptál választ. -
DobiSoft #4995 Hali
megtudja nekem valaki mondani hogy a létező két magyar szervernek mi lett a jelszava?
mivel a nwnhu-ra azt mondja hogy invalid password :(
DobiSoft -
#4994 kellett neked ilyen korán kellni? ;DDD -
#4993 Gyerekek feltétlen menjetek az nwvault.ign.com-ra mert rohadt jó modulok vannak ottan!!!! Némelyik akár 30-40 órás játékélményt is nyújt és vannak nagyon-nagyon állatok! -
#4992 mindegy. Már megvan. Kicsit csipás volt még a szemem így reggel :D