8396
-
Braveheart #5322 Restoration varázslat kell asszem. Ja és jó a rangered? Mire gyúrsz? -
zsotesz #5321 Sziasztok!
Ti találkoztatok a játékban a Level Drain "átokkal"? Pár napja kezdtem el játszani a Hordes of Underdarkkal de a karakterem a 15-ös szintű ranger helyett csak 13-as + egy pár feat is csökkent pl.: fortitude, will. Ezek egyébként pirossal vannak írva. A karakteremnek egyébként 23-as szintűnek kéne lennie (Ranger-15, Barbarian-6, Rogue-2).
A Shadows of Undrentide vége felé került rám először. És most megint. valaki tudja hogy lehet ezt megszüntetni?
A potion of antidote nem segít, sem a gyógyítós nő. -
Braveheart #5320 Hát mikor felraktam a HoU-ot, nekem is elkezdett fagyogatnio, aztán felraktam az eggyel régebbi detonátort, nema legújabbat, és tadam... -
#5319 köszi, megpróbálom ezt...
mondjuk az eszembe jutott, hogy a régi geforce2-esemet most cseréltem radeon 9600-ra, lehet h az zavart be? csak azt nem tom, mit lehetne vele csinálni. -
#5318 nálam is törött és simán megy... directx-ed a legújabb? esetleg próbáld a dxdiag-gal álítgatni a sound acceleration levelt.
csak tipp, de soha nem lehet tudni. -
#5317 lehet h az a gond, hogy nem eredeti a game?
bár eddig nem okozott problémát... -
#5316 van egy kis gondom... most raktam fel a HotU-t, és miután elindítom a játékot, pár perc után kifagy! Csak addig tudtam eljutni, hogy lecsaptam a drow betörőt az első szobában, aztán minden leáll, és egyetlen hang ismétlődik... (leírva hülyén néz ki, de kb: ding-ding-dng-ding) Video és hang drivert frissítettem, és az eredeti NWN meg a SoU is simán futott... mi lehet a probléma?
help pls! -
#5315 Szvsz mázlid volt, nekem simán megdobja az ellen majdnem mindig....
Öööö csak kérdem, hogy a monk minek bele? Ilyen magas a wisdomod is? Szvsz a monk inkább a dragon disciplinhez illik... Én csak pale+wizardot csinálok és szvsz jóval ütősebb mint a sima wizard. Elvégre megkapja a sima wiz leveleket és még plusszot is... -
Ogre #5313 na ez igaz de monkkal vegyitve jó kis terminátór, a halálos és a kábitó kézhez meg meg kell dobni az ellenfél ac-t és csak akkor hatásos (persze ha ront az ellen a mentő dobiban) -
#5312 nekem nem jöt be a PM gyenguci egy Pure wizardhoz képest de az Immun critical azért elgondolkodtató :) -
Ogre #5311 Nagyon egyszerű használni kell a ripper reliket (port to leader) és kész :)
Braveheart ja 30ig lehet vinni a PM-t. De csak akkor ha a karid lvl összege már meghaladta a 20at és eztán tudod az újabb szinteket e preszizsklasszra költeni. Amikor én elkezdrtem. Ugyebár 15lvl jön be az ember a kieg játékba na én 1 monk 3 wiz és 10 pale ez 15lvl. utána 20ig monk. és a 21.lvl-t már újra az epic PM-ra költöttem -
Braveheart #5310 Tehát a pale master ne mcsak 10-es szintű lehet? Mert asszem pl. a harper scout csak 5-ös. -
Ogre #5308 én most pale mastert nyomom irány a demi lich:))) amugy a karim most igynéz ki 7monk/3wiz/14pale valaki lentebb irta hogy 3.arcane level kell hozzá. nem csak 3arcane spellt használó cast kell...
a halálos érintés igen is jó mert egy balor lordot egy pill alatt átküldtem a másik síkjára :))
mé pont a PM bugos???ÁÁÁáá,de az sajna:( nem adja a deathless vigor bonus 1.59en (+5hp minden 5lvl után)amig nem jön bug repair addig nem rakom el a szinteket, má biztos 26os a karim -
antijedi #5307 magy ako ha érdemes wizard-ot is fejleszteni vagy jobb csak pale-ra rágyurni? :) -
#5306 Aha az is egész jó, bárengem ott is az zavart, hogy nem kapja meg a druidai varázslatszinteket. De még gondolkozom egy 5. szintig harcosként fejlesztett druida+10 shifter +25 barbár kombón :) -
#5304 Először reddrag disciple akartam lenni, csakhát az elég béna, hogy nem kap új varázslatokat. A napi egyszeri tűzlehetlet meg szopás... ennek ellenére egész jó harcosmágust lehet nevelni vele, csak nekem nem tetszik...
Bár a szárnya azért jól néz ki:) -
#5303 Nah szal:
Pale master idézései nagyon ütősek, de a pale m szinttől függenek, ergo ha lvl 10 pale master és lvl 30 wizard vagy akkor is csak szaros spectre-t tudsz idézni. (Demi-lich nagyon durva, nekem sérülés nélkül levert egy sárkányt).
A pale m szintlépéskor megkapja az új spell slotokat, de varázslatot nem választhat. Ellenben a wizard mint tudjuk tanulhat tekercsről tehát vajon milyen karival érdemes pale masternek állni...:)
A többi skillje nem olyan pejövős, esetleg még a plusz AC meg immunityk jók, de a bénító/gyilkoló kéz elég béna. Ennek ellenéra a legkellemesebb prestige class szvsz. -
antijedi #5302 itt megtalálod a választ:
http://www.neverwinternights.hu/index.php?id=77
SHU power :PP (ezt ugyis csak te érted ;P) -
#5301 tegnap vettem a cdgalaxis-ban (www.cdgalaxis.hu) -
#5300 AZért Köszi! :) -
G_ArchAngel #5299 Hááát...
Játék elindít, katt a "multiplayer"-re, katt a "create new account"-ra...
A többiről nem tudok nyílatkozni, mert nekem az alap és a SoU eredeti, a HoTU-t pedig egyenlőre sehol nem tudom megvenni... -
G_ArchAngel #5298 "Lehet, hogy még korai a kérdésed, nem hiszem, hogy sok embernek volt tapasztalata vele, hiszen brand new a kieg. Én pl ma megyek megvenni."
Ollie, hol is vetted meg? Mert én mindenhol nemleges választ kaptam, holott az egyik forgalmazónál november végén előrendeltettem... -
#5297 És van tip hogy hogy tehetem meg ezt ha nincs meg eredetiben? Mert megvan az alap meg a 2 kieg.. -
G_ArchAngel #5296 előbb kell csinálnod egy accountot, csak utánna megy a netre... -
#5295 Valaki tudna segíteni? Az a bajom hogy multi résznél kér egy nevet és egy passt.És bármit írok nem fogad el nem tudok neten nyomulni. Hogy lehet ezt elkerülni? De ne gyertek nekem azzal hogy vegyek eredetiz.. -
#5294 Há, végre megvan! Há! -
antijedi #5293 jah és félreértés ne esék én nem azt mondom hogy nem let jó a game nekem is bejön, én csak megmondtam a véleményem róla hogy mire ment rá leginkább ez a kieg, ettől fügetlenül nagyon király meg vanak jo ötletek is benne...
SPOILER:
pl a beszélő kard a királyok termében az első szinten emg iylesmik, nagyon bejövös cucc :P -
antijedi #5292 áh hagyuk, ha neked az az epic feat hogy gyk nem lehet wizardot megzavarni koncentrálásban, meg a hellball nevü epicspell meg egyebek nem tápolás ako nem tom mi az...
tápolás amugy sem egyenlő azal hogy tul könyü lene a game mert nem csak te tápolodsz de amikor már erre megy ki a dolog hogy én legyek a félisten az igenis táp szvsz... :P -
antijedi #5291 nem értitek, nem azt montam hogy amiatt táp mert magasabrol indul, hanem majd nézétek meg 20+ szintek után miylen featek meg egyebek jönnek és ako majd meglátjátok miről beszélek... :P -
#5290 hi all!
nemtom ti mennyit játszottatok vele de a game úgy van jól ahogy van.
most épp 20-as szintű a wizrdom és egyedül vágom az ellen-t(míg ők álltalában csoportosan támadnak 3-15fő)és így nagyon élvezetes a játék.
mondjuk nem normal-on kéne nyomni mert ott redukálva vannak különböző sebzések (és miegymás) hanem a köv. fokozaton.
szóval szerintem jó,hogy nem csak 20-ig lehet fejlődni hanem tovább (40ig)
ez nem tápolás...szerintem az,hogy felfejlődsz xy szintig ez az ilyen játékok alapja..ha nem teccik játszál stratégiát :)
amúgy ha nem 15-ös szintel kezdődne a game nem sokáig élnétek....
(+gonoltak arra akinek már megvan a régi karaktere és nem akar másikat)
nah ennyi.
have fun. -
#5289 persze, hogy nem -
#5288 Tapol?
Teny, eredetileg azt olvastam regebben, hogy ez magasabb szintu karaktereknek keszulo modul, ezert is kerdeztem ra, igy lett-e. De mas a tapolas, es mas az, hogyha az elejen magasabb szintu karaktert enged, nem?
Asztali szerepjatekhoz is sok modul van, ami nem elso szintu karakterekhez van keszitve! Akkor az is tap? -
antijedi #5287 amugy nem mondtam én hogy ez oylan nagy baj, néha nekem is joelsik egy magasszintü karival gamelni :P
mongyuk azért mentségére váljon a keignek hogy alacsonyab szintekre is van pár ujdonság -
antijedi #5286 mondom ez csak amolyan előrejelzés... :P
tényleg azért ad xp-t ez tény csak éppen ebből már lehet gondolni hogy itt az lesz a lényeg hogy minél joban tápolj mert táp enemyk jönek :P (meg ahogy elnéztem epic cuccok bárki bármit mond kurva nagy tápok :PPP) -
#5285 talán azért ad xp-t az elején, hogy ne dobj hátast rögtön az első ellenfélnél, nemde? -
antijedi #5284 érdemes mivel ugy kezdődik hogy ha kevesebb vagy mint lvl15 ako auto ad anyi expet hogy feltud magad oda nyomni...
már ebből is lácik menyire táp orientált ;P -
#5283 Kezdo karakterrel erdemes-e nekiszaladni, vagy magasabb szintu kell hozza? -
antijedi #5282 nekem eddig csak az tünt fel hogy ez a kieg egy az egyben csak és kizárolag a tápolásra ált rá... :P -
#5281 Lehet, hogy még korai a kérdésed, nem hiszem, hogy sok embernek volt tapasztalata vele, hiszen brand new a kieg. Én pl ma megyek megvenni. -
Braveheart #5280 #5260 valaki?