Neverwinter Nights
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Én speciel 12 rugót fizettem a játékért, drága mulatség lenne csak úgy kiadnom a kezembõl a cd-key-t.
Armorcsekk pedig a páncélzatod miatt kapható büntetés. Például lényegesen nehezebb tud egy állig vasba beöltözött lovag átúszni egy folyót, mint egy könnyû bõrcuccban flangáló tolvaj. És igy tovább. Ezeket a különbségeket egy-egy eseménynél ezzel az armorcsekkel "szabályozzák, szimulálják".
Valaki majd erõsitsen meg, hogy nem irtam hülyeséget =)
A kulcsok használat után nem tünnek el? Még mindig van Prison Key-em, de már Blacklake-en tartok.(el lehet dobni?)
Mi az a Skill armor check penalty -9?
Csá Rubint! Látom már nyomulsz a játékkal😊))
TSW: Tunderke
Gondolom lehet indulni a régi karikkal is. Van ennek vmi értelme általán? 2 és 4 szintet léphetnék még. A monk is kapott új featokat, skilleket, de a régiek is nagyon jók, 2 szintlépésbõl viszont az újakra nem sok minden jutna...
A nagyobb gond a bárd lenne. Úgy látom erõsítgették a karit rendesen, de itt is csak 4 szintlépésem lenne. Hogyan lehet ezt megoldani? Mindenképpen kevés ez a max lvl 20, több jó skillt, featot is fel kéne venni de nincsen rá semmiféle lehetõség?
Úgy tudom max 20. szintû lehetek, ami feat, skill kimarad azt legfeljebb a következõ kiegben szerezhetem meg, ha majd magasabb szintre is lehet lépni?
Új karit nem igazán van kedvem kezdeni, mert ez a kettõ tetszett. Gondolom nincs semmi megoldás, de nem értek hozzá, hátha...
Nem voltam most gépközelben. De holnap már ráérek és játszhatunk.
Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!
király a diablo mod. a párbeszédek (a hanganyag is) az eredeti diablobol vannak. ha tehetitek és szeretitek a diablot is, akkor töltsétek le!

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
És a kaput hogy nyissam ki, mert nem segít rajta, ha ütöm...
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Picit nem tudom, hogy mit kéne csinálni!
Ott vagyok a Blacklake Disctrict-ben, és van egy ház, ami elõtt áll egy kislány, aki nem mondja el a kódot, mert az anyja mérges lenne, ha vizsont bemegyek a házba, a csaj megmondja, elhúzom a szekrényt és bejutok egy ilyen csatornaszerûségbe...ott kinyírtam az összes csontit és azt nem tudom, hogy hogyan nyissam ki az ajtót...van mellette egy láda, abból szereztem egy feljegyzést és van egy láda, ami csapdával van ellátva, én meg harcos vagyok...és az meg megöl😊. Mit kéne csinálnom?
Köszi elõre is!
csács
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
Télleg, nem tudja valaki hol van online rendelés, amit ki is szállítanak Magyarországra? Valami megbízható kellene, mint pl az Amazon (de õk nem szállítanak ide).
oldalon mikor lehet újra letölteni a 2 játékot? Mert már egy jó ideje ott van, hogy hamarosan visszakerül...
War. War never changes.
Mért csinálja azt hogy haverommal nyomjuk 2 hálóba a SOA-t.Õ a server.Én egyfolytába elmentem, s miután meghalok 2 lehetõséget ad.Játék betöltése és karakterem betöltése.Általában az xp-m mindig a karakter betöltésénél nagyobb, s ez a szemét valahova máshova rak be.Pedig nem ott mentettem el.Szal a lényeg hogy nem oda rak vissza ahol legutoljára elmentettem.
Mit baszok el?
ircen #nwn.hu-n megtalalod ha van kerdesed.
War. War never changes.
Itt fennvan:http://7wrz.uw.hu/7/mainpage.html
Bár most törölve lett, de az oldal szerint hamarosan visszakerül.
War. War never changes.
Esetleg kerdezz ra #nwn.hu-n, ha van valami kerdes meg.