Neverwinter Nights

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

és jó a freespace?
nwnhu szervere nekem nem megy a freespace.hu az megy 😊

Saint of Underworld N/Me

ja mostmár elvileg jó , megcsináltam azt amit kellet xp-hez , de még nem néztem meg , hogy mûködik-e.

helyes. Én is új karival szeretnék jönni és valszeg az egy sorci lesz kéne még egy pap meg egy gyakógép 😊

Saint of Underworld N/Me

mármint az nwn.hura
Joint rendben van. Van cdkulcsod? 8) A vége lehet hogy az lesz, hogy megyünk az nwn-re új karaktert csinálni és azzal játszunk...
hü Pitya én ebbõl egy szót sem értek , megtaláltam azt a file-t csak fogalmam sincs , hogy mit kellene csinalni vele 😊

Saint of Underworld N/Me

en szivesen jatszanek este 😊 vagy sorcival vagy egy fighterrel

Saint of Underworld N/Me

Meg nem tudom visszarakni a saját karimat... pffffff....... Most ezért dobjam ki a jelenlegit? Inkább játszom a gamespy-on a cdkulcsommal...
Igen, ez szép és jó. Csak így nem mi döntjük el, hogy milyen modullal játszunk, stb...
Este mi fogunk játszani. Ha van valakinek kedve, akkor az majd tájékoztatjuk, hogy hogyan és mikor.
Sziasztok , megtudnátok nekem mondani , hogy hogyan tudom megváltoztatni a cd-keyt reinstallon kívül?

nwn-hus szerveren szeretnék játszani , csak kiirja , hogy a cdkey-t használja már valaki (ez azért lehet mert innen vettem a cdkey-t)
És ha még valaki megtudna dobni key-el (lényegtelen , hogy eredeti vagy nem eredeti)
akkor nagyon hálás lennék , köszönöm elõre is 😊

Saint of Underworld N/Me

Én is akartam 1 haverral tolni neten multit , de nemigazán jött össze .A www.neverwinternights.hu-n nem találtam semmit. ha esetleg valami konkrétabb linket beszurnál az nagy segítség lenne, me infok tömkelege van az oldalon és aki nem figyeli régóta az elbveszik benne...
thx

"vessetek a mókusok közé" :)

shaba23
Mi kell ahoz, hogy multiba nyomhasam én is a game-et??
Ma este is fogunk kb. 10-tõl játszani. Mondjuk már 9 körül fent leszünk (vagy akár elõbb is). Ha érdekel a dolog, akkor írj ide és megbeszéljük, hogy hogy érjük el egymást. Mostanában messengert használunk, mert azon keresztül beszélni is tudunk, de a többit majd este.
Üdv! Én emberkével játszom, de most fog csatlakozni a tesóm is, ha minden igaz. Általában este játszunk, ha összejön, de volt olyan is, hogy napközben nyomtuk. Ragan42 ugye van cd kulcsod? Mert az kell ahhoz, hogy neten játsz. Hát a mobilt nem tudom, de 100-200 közötti pingje lehet kb, ami ehhez már megfelelõ. Mondjuk nem tudom, hogy anyagilag ez hogy éri meg neked.
Sziasztok! Mivel neten kezdõ vagyok szeretnék választ kapni néhány kérdésre.

Van rendszeres magyar party mostanában? És a másik: Mobilon nem túl lassú a multi?
4YU9C-DUTT9-JFH3C-766UM-QF6N3-DHATY-3VMQM

Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!

Hellóka mindenki!

Ha valaki végignyomta már a kieget mondja már meg, hogy ahol a "szfinxet" felébresztem dermetségébõl, hogyan kell mûködtetni a gépet, amelybõl a jutalmamat kapnám.
Elõre is köszönöm a segítséget.
Emberke jó lenne, ha adnál valami elérhetõséget, ahol meg tudjuk beszélni, hogy hogy játszunk. Gondolok itt icq-ra, vagy irc-re.
Én ircen vagyok:
/server irc.quakenet.org
/j #7unk
1 szintû karakterrel egybõl sou? inkább játszom valakivel együtt a feeling miatt... meg azt hallotam, hogy tiszta hent a sou
Pedig csak azzal érdemes egyébként hiperkönnyû (a végét leszámítva).

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Most rakom fel épp a játékot, meg kellene beszélni, hogy milyen patch-csel játszunk. Meg a sou most nincs itt nekem, habár oda új karakterrel nem is mennék. 8)
Jól van, akkor csinálok egy másikat. 8)
Engem is érdekelne a netes játék, bár én se próbáltam még vele neten játszani. Meg sajnos új karakterrel kéne indulnom mert ídõ hiány miatt nem tudtam vele játszani s letöröltem a játékot.

Én szívesen játszok ma is, ha akar valaki. Igaz, még nem próbáltam neten és csak lvl 6 ranger vagyok, de felõlem mehet. Sima nwn-re gondolok, mivel nincs most itt a sou cd.
Kösz
A négy testõrt csak akkor zavartam ki mikor már megöltem a börtön kapitányát Akkor ez lenne a baj?

ez egy bug

War. War never changes.

Galy
pedig annak ott kell lennie.....
Helló! Tudna valaki segíteni? Rögtön az elején elakadtam:megöltem a Peninsula negyedben a börtön igazgatót, de a rabok elméjét irányító lény nem jelent meg. Pedig a küldetés befejezéséhez meg kéne ölni. Mit rontottam el?

Lehet tört cd-vel a neten játszani?

HI!
Az lenne a problémám ,hogy tesómmal szeretnénk eggyöt játszani de valami olyasmit ír ki valami cd-vel kapcsolatos. Most mi van? Mit csinályak?
Prob megoldva.

Hali!
Critical updatet tettem fel,erre indításkor jön a köv üzenet
"Az eljárás belépési pontja (_AIL_set_stream_volume@8) nem található a dll-ben (mss32.dll)"
Most vajon mi a teendõ? Mindjárt belepiszkálok manuálisan a dllbe; esetleg vkinek van vmi 5lete?

kár hogy nem találja az oldalt amit adtál, szeretnék már hálóban játszani

shaba23
sajnos csak csütörtöktõl érek rá, de akkor oké
én szivesen játszok multit,elég erõs a gépem hogy szerver legyen. ha vkit érdekel a dolog: [email protected]

shaba23
ez jó multiban?
még sosem játszottam
Stotoo
nwnhu.no-ip.org
pass: nwnhu

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

lwb
tudom 😊 ismerem a PrC-k rencerét a DnD-ben.

Az igaz. Tulajdon képpen az új kasztok jók. Amiatt érdemes. Én majd ma próbálom ki az Assasint. csak az a baj, hogy legalább 4-5 szintig el kell vinni a karaktert, hogy "szakosodhasson".

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

lwb
kösz a review-t. 😊

lwb
legalább az új szörnyek + tile setek érnek valamit. meg a PrC-k. ezek miatt fogom csak feltenni.

Ja és egy nem elhanyagolható momentum: Chapter One után egyáltalán nincs mellékküldetés...

Arra forumra már beírtam, de akkor ide is bekopizom a SoU véleményem a végigjátszás után: Azaz igazság, hogy a sivatagos pálya is elég lineáris már, utánna meg végképp csak a gyakásé a fõszerep, igazi kalandozásról ott már nem beszélhetünk. A chapter One után a pályák roppant kicsik, a végefelé meg úgy akarják növelni a játékidõt, hogy szkilles momszterekel tömik tele a pályát, hullák hegyén valósággal keresztül kell mászni. Lett volna jó ötlet benne, de szerintem idõ hiánya miatt azt már nem dolgozták ki. Az NWN-nél is az volt az érzésem, hogy olyan nagy lendülettel nekikezdtek, aztán a végére úgy csökkentek apályák ahogy az erejük a programozóknak. Itt meg méginkább.
Egyszóval nem volt rossz (a feléig), de hát....ez inkább egy jólmegcsinált modul, mint hivatalos kiegészítõ

lwb
valaki próbálta már a SoU-t? milyen? nem annyira hentelõs, mint az alap NWN?

lwb
kell

alap láma kérdés:kell shadow of undrenidehoz alap neverwinter????
FRenkie
hi! a SoU-hoz peccset honnan lehet letölteni?melyik alegujabb?

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

MWNHU? a http címet meg tudnád adni?

Mayday
Hmmm... Lehet Drow-t is inditani? Kiraly 😊 De gondolom itt nem johetsz fel Melysotetbol, mint egyes Drizzt'Do'Urdenek tettek, ugye?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...