Neverwinter Nights
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saint of Underworld N/Me
helyes. Én is új karival szeretnék jönni és valszeg az egy sorci lesz kéne még egy pap meg egy gyakógép 😊
Saint of Underworld N/Me
Saint of Underworld N/Me
Saint of Underworld N/Me

nwn-hus szerveren szeretnék játszani , csak kiirja , hogy a cdkey-t használja már valaki (ez azért lehet mert innen vettem a cdkey-t)
És ha még valaki megtudna dobni key-el (lényegtelen , hogy eredeti vagy nem eredeti)
akkor nagyon hálás lennék , köszönöm elõre is 😊
Saint of Underworld N/Me
.A www.neverwinternights.hu-n nem találtam semmit. ha esetleg valami konkrétabb linket beszurnál az nagy segítség lenne, me infok tömkelege van az oldalon és aki nem figyeli régóta az elbveszik benne...
thx
"vessetek a mókusok közé" :)

Van rendszeres magyar party mostanában? És a másik: Mobilon nem túl lassú a multi?
Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!
Ha valaki végignyomta már a kieget mondja már meg, hogy ahol a "szfinxet" felébresztem dermetségébõl, hogyan kell mûködtetni a gépet, amelybõl a jutalmamat kapnám.
Elõre is köszönöm a segítséget.
Én ircen vagyok:
/server irc.quakenet.org
/j #7unk
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

War. War never changes.
Lehet tört cd-vel a neten játszani?
Az lenne a problémám ,hogy tesómmal szeretnénk eggyöt játszani de valami olyasmit ír ki valami cd-vel kapcsolatos. Most mi van? Mit csinályak?
Critical updatet tettem fel,erre indításkor jön a köv üzenet
"Az eljárás belépési pontja (_AIL_set_stream_volume@8) nem található a dll-ben (mss32.dll)"
Most vajon mi a teendõ? Mindjárt belepiszkálok manuálisan a dllbe; esetleg vkinek van vmi 5lete?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Egyszóval nem volt rossz (a feléig), de hát....ez inkább egy jólmegcsinált modul, mint hivatalos kiegészítõ
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"