Neverwinter Nights
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
Héj Sipocz, milyen gámákkal nyomulsz még? Jó az ízlésed (Morrowind, NWN...)
3. karival próbálom túrni az alapgamét. Mindösszesen 1 db. quest van, amit az elõzõek nem tudtak az alapjátékból lenyomni, a Port LLast keleti úti archeológus táborban a barakkban lévõ, ott a próbababát elmeborultan püfölõ pasasnak kellene a troll fõnök buksiját kézbesíteni. Hogy a bánatba adjam át neki, avagy mit kell ezzel a kobakkal csinálni? Eleddig ledobtam elé a padlóra, de valszeg nem ez a megoldás mert exp. sincs meg a ronda trollfej megjelent a templomi magicpoolban is.
Orgi mondja ezt az arcane archert, ez vmi új kaszt? (Nekem csak az alapgama van meg.) A jelenlegi karim vmi hasonló: elf mágusnéni egy akkora longbow-val mint õ maga.
Thaiföld
A cd borítója szépen thai írásjelekkel van tele, és szerencsére nem kértem kézikönyvet (a borítóját így is elküldték a cd kulcs miatt), sejtheted miért...
TSW: Tunderke
Még valami milyen cuccok kellenek a Oleff féle ásatásoknál? Beggar's Nest Graveyard-ban azt mondja hogy "A wall at arms" meg iylenek
xxxxx_H - 256x512
xxxxx_L
xxxxx_M
xxxxx_S
xxxxx_T - 16x32
Van, amikor 24bit helyett 32b kell, legalábbis nálam szokása volt pár saját egyedileg készitett portrénak hogy autosave és manualsave közben lefagyott az egész. Ha bármi gond lenne, a Nvwaulton sok ezer portré közül tudsz válogatni, tölts le egyet ami tetszik és az alapján már látni fogod hogy kell.
Bocs, csak most vagyok!
Itt találod meg:
http://www.neverwinternights.hu/index.php?menu=letoltes&thread=patchek
A Patch neve 'Critical update 1.30'.
Csács
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
Sikerült megoldanom...szerencsére...lehúztam a magyar oldalról a 'Critical Patch'-et (55 Mb), ami minden ilyen hibát és még sok ezer mást javít...és most megy!!!
Nah jáccom!
Köszi!
Csács
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
Sztem egy eléggé egyedi problémával állok elõ most nektek, de remélem, tudtok segíteni.
Amikor Desther elmenekül a szertartásról, azután megtaláltam, vágtam párat, és megadja magát...utána elkezdenék vele dumálni, és a játék lefagy...csak Ctrl+Alt+Del segít...bármit mondok, csinálok, a beszédnél lefagy...
A rendszer XP, DX9, sima NWN van fenn - no patch.
Mit csináljak?
Ha nincs valami megoldás, akkor megkérnék valakit, hogy elküldöm neki mailben a savemet, nézze meg nekem, beszélje át a rész, és küldje vissza úgy...hátha azután már nem lesz ilyen.
Köszi elõre is!
Csács
Na most kezdem feladni.
Ez az ntdll.dll egy alkalmazás vagy mi. Nem nagyon értek ehez.
Annak is örülnék, hogy offlineban menne a játék.
Vmi ötlet?
War. War never changes.
(Nem vagyok miliomos sajna)
Ezt írja ki ha részletezem:
AppName: nwmain.exe AppVer: 1.0.0.0 Modname: ntdll.dll
Fel van rakva a nocd-pöccs.
Van egy problémám nem indul a NWN. Telepítem meg on-line updatelem és el szeretném indítani és egy kicsit úgy csinál mintha elindulna utánna hibaüzenet és leáll. Mit csináljak vagy mit ne?
OP rendszerem XP.
Elõre is köszi a segítséget.
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
War. War never changes.

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp