8396
  • Ben C
    Felsőközepet írtam??
    bazz, jó láma vótam, alsóközepet akartam.
    Lehet hogy már a'se..
  • Ben C
    havernak rosszabb gépe van, és neki sokkal szebb, szaggatásmentes. na ez mié? neki minden besten van.
  • PiszkosFred
    Env.shadow ki
  • antijedi
    amugy ez a gép már rég nem felső közép kategoria, de ettől függetlenül +ram-al el kell hogy döcögjön közepes reszleteseg mellet szvsz
  • antijedi
    kevés a ram...
  • Ben C
    szasztok!
    most kezdtem el NWN-ezni, és 1 nagy probli akadt:
    Nem úgy fut az NWN ahogy azt elvárnám. Pontosítva kicsit pixeles is, és észrevehető az FPS hiány. pedig a képem sztem elég felsőközép kategória:
    Ati radeon 9200 64 Mb
    256 MB DDR ram
    1.7 Ghz proci
    Mer havernál tökjól fut egy Gforce 2 MX 400 64Mb-n+1200 MHz-n
  • zsotesz
    Az ajtó akkor nyílik ki amikor a padlón lévő nyíl az ajtóra mutat. A szoba két oldalán van két kincsesláda, azokat szintén akkor nyithatod ki mikor a nyíl arra mutat.
  • Braveheart
    És Te minden csata előtt átváltozol valéamivé? Nem nehéz Shapeshifterrel lenni?
  • zsotesz
    Mikor fölébreszted a sleeping man-t meg kellene jelennie ott egy kapunak. Oda be kell menni, leölni az ellent, fölvenni és összerakni a gyűrű darabjait. A barlangaba úgy tudsz bemenni ha az előtte álló állatot fölveszed a csapatba, majd meg kell keresned 3 oszlopot, melyek a következők: Treason, Dimension, Infinity. Fontos a sorrend!
    Ha rendelkezel némi angol tudással akkor látogass el erre a honlapra: www.gamebanshee.com/neverwinternights. Itt találsz végigjátszást. Remélem segítettem.
  • ollie
    mé adod el?
  • ollie
    Na de ha van egy csapattárs, egy familiáris, egy summoned meg egy charmed, akkor máris 5 főre nő a csapat :))
  • PiszkosFred
    Hardwireden van egy cikk, a cikkben egy link egy portalra, ahol - szerintem - gyonyoru portrek vannak nwn-hez es bghez. Erdemes megnezni, es ha talaltok hasznalhatot koszonjetek meg Birdynek a HWrol ;]

a link:
    http://www.karwal.dk/portraitportal/
  • PhantomW
    elakadtam ott ahol sleeping man van őt felébresztetem de utánna semmi. van a környéken egy barlang de nemtduok bemenni
    tud valaki segíteni?
  • Braveheart
    Illetve hányas szinten tudsz átváltozni undeaddá vagy démonná?
  • Smoke
    Na megint én vagyok, kicsit elakadtam!
    Legyőztem Gulnant Az Arbeith nevű nőszemély meg adott egy ujabb küldetést, amit nem teljesen értek, meg kell találni vmi lényeket, meg emlegeti Helmet, meg a watch nightokat.
    De nem említ semmi helyet ahol elkezdhetném a keresést.:(
    Mit kell csinálni? Már Helm templomában is jártam, kevés sikerrel. Gondolom nem ez lesz a megoldás. Vki segítsen PLS!
    Ja ha már itt tartunk Olef-től is kaptam küldetést, na azt se teljesen értem, bár vmi ritális kellékeket már beszereztem hozzá.
  • Braveheart
    Én shifterrel eddig egy csomó lénnyé át tudtam változni, pl. minotaurusszá, hárpiává, baziliszkká... de csontvázzá még nem-ű.
  • Braveheart
    Hogyan tudsz átalakulni skeleton chieftainná?
  • Smoke
    Kössz az infot, ez igy lég gáz! :(((((((((
    Ui: a BG1-ben elég sok summoned lényed lehetett!
  • Braveheart
    Azt még hagyjám, de csak egyetlen summoned lényed lehet! A Baldur's Gate 2-ben meg 5!!! Mennyivel jobb volt ott a hangulat!
  • zsotesz
    Sajnos az NWN egyik hátránya (legalábbis az alapjátéké és a SoU-é) hogy csak egy társad lehet. Őket pénzért fogadhatod fel magad mellé. De ezt a pénzt (többnyire 200 gp) csak egyszer kell kifizetned a játékban, utána bármikor fölveheted valamelyik segítőt. A HotU-ban már több segítőd is lehet.
  • Smoke
    Hali Skacok! Nekem most lett csak meg a játék, (tudom kicsit későn) és egy olyan problemám lenne vele hogy nem tudom hogy lehet társakat felvenni magam mellé, már végig pofáztam és vberekedtem a fél várost egyedül, és a karakterem már lassan 5. szintű, de sehol egy árva csapattárs. Lehet hogy én vagyok a hülye, de ha ez a játékl AD&D alapú akkor csapatjáték kénew hogy legyen. Meg aztán most értem oda hogy egyedül nem megy! PLS segítsetek!
  • CarajoEsp
    Hali. Aki itt vette meg Mo-n a Sou.t betudna szúrni pár képet a cd-ről ami benne van? Karácsonyra való tekintettel.
    Lenne egy NWN+SOU kombóm eladó összesen kb12ezer. Mindkettő tökéletes állapotú ugyanis én jobban vigyázok rájuk mind magamra:D
  • CarajoEsp
    Már szóltam ,hogy javítsák:D Pont akkor keltem és elszúrtam:D
  • ollie
    BOLDGO és BOLDOG KARÁCSONYT NEKED IS! :))
  • CarajoEsp
    BOLDGO KARÁCSONYT!!!!
  • [HUN]Crassus
    Hali!

Kitud valaki segíteni egy "Salusi's flail"-al??egy savegame kéne egy karival akinek van ilyen buzogánya.Sajnos a játék nálam lefagyott miután megszereztem ezt a fegyvert és sajnos nincs player save-m a fagyás miatt:((Ez a buzogány nagyon tetszett mivel nagyon hatásos és jó lenne újra ezzel írtani:)Szóval aki segít az szóljon pls.Előre is köszönöm!
  • zsotesz
    Köszi, azóta azon már túl vagyok, ha tudsz akkor a #5397-es kérdésre válaszolj légyszives.
  • Braveheart
    Nekem azóta fagy, mióta a Gef3Ti-t lecseréltem GefFX5600-ra
  • Lacee
    nekem is hasonló gondom van, amióta új videokártyám van (radeon 9600 Gef2 helyett), azóta ugyanez a helyzet, képtelen vagyok játszani. Utánanéztem a bioware fórumán, és ez egy elterjedt probléma, de még nem jött ki rá peccs... :(
  • zsotesz
    Hogy lehet kinyírni azt a b*zi Whyxtra-t (lehet, hogy rosszul írtam) szóval a csontsárkányt az inner sanctum végén? A hátsó részen szétvertem valamit amit ketten őriztek. De az a szemét sárkány mindig rám nyom egy paralízist aztán onnantól kezdve halihó, behalok. A karakterem: Ranger-14, Barbarian-7, Rogue-2. Lehet, hogy gyenge vagyok?
  • Braveheart
    Hali! Nekem az a gondom, hogy a legújabb, 52.16-os nvidia driverrel a játék kb. 5 percenként kifagy. Ellenben ha a régebbi, 45.23-as drivert rakom fel, megy minden. Nálatok nem volt ilyen hiba?
  • Braveheart
    Érdekes... próbáld ki pl ezt: 1 sorcerer,4monk,10 rdd, nekem bejött
  • PhantomW
    nem cheatelek
    de rájöttem hogy csak akkor csinálja ha 5 sorcerer és 10 red dragonnal vagyok
  • Braveheart
    Ugye nem cheatelsz?
    Nálam meg a karakter NEVÉVEL volt gond...
  • PhantomW
    Amikor inditok egy servert és nem level 1 karit választok akkor mindig ezt irja ki:
    nem tudja valaki mér?
  • zsotesz
    igen, arról beszélek
  • ollie
    ha a HotU-ról beszélsz, akkor nem vágom
  • zsotesz
    A hely neve Cult temple: The inner sanctum
  • zsotesz
    A cult temle-ből van egy lejárat (kinyírtam a varázslót nála volt egykulcs). Úgy emlékszem valami pit a neve annak a helynek. A lényeg ott vagyok ahol a szétvert dobozokból karót lehet felvenni azt meg beleszúrni a koporsóba. Mikor ezt megcsináltam akkor kaptam egy kulcsot amivel bementem egy nagy terembe. Ott mit kell csinálni?
  • ollie
    milyen pitben?
    igen normálban több xp-t kapsz