Neverwinter Nights
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
Én 2 hónapja véletlenül letöröltem az ISO-t, azóta ne mtudtam megszerezni 😞
War. War never changes.
A modulok leírásánál pontosan jelzik, hogy mennyi belõle az kaland, a trükközés és mennyi a gyakás.
1. Valaki használja-e a karijánál a point blank shot featet? Nem értem a vizuális részét, bár lehet hogy ez csak a graf. engine szerinti szükségesség. A kari ugyanis picit elhátrál az ellentõl mielõtt belelõne. Valószinü ez nem lényegi harci hatás, mert közben nem tudnak ütni ellene opportunityt. Minden esetre érdekel, hogy erre a hátrálásra van-e igazán szükség?
2. Jól értem-e hogy a harcosnak nem ajándék featként felvett two weapon fighting és ambidexterity featek mûködnek tetszõleges páncélviselet mellett? Tehát nincs olyan megszorítás mint a rangernél, aki ajándékba kap egy specó kettõs featet?
TSW: Tunderke
TSW: Tunderke
/meggondolom/
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
(a tegnapi logód jobb volt😊))
Nem tudtok-e választ a 4578-ra a troll fönök levágott fejére?
A fiam, aki druidával nyomta végig kérdezteti hogy harcos karival miként tudtátok egyáltalán megütni a sárkányokat? (sajna én nem tudtam megmondani neki, nekem csak varázslós karaktereim voltak és vannak😞()
egyébként az ad&d2-ben csak single bard lehet, de ott tökéletes egy csapat 4-5 tagjaként. persze én hardcore gémer vagyok már ebben, és utoljára az iwd-t az ajánlott 5-6 tagú csapat helyett 3-al nyomtam a legerõsebb fokozatban... majd ha végigjátszo(p)tam az iwd-t a rángeremmel, lehet, hogy kipróbálom a fighter/bard-ot. eh, már most léelkes vagyok az ötlet miatt. ;D