8396
-
antijedi #5578 tök mind1, lvl11es varázslatok ugysem lesznek tul meghatározóak, amugy ugy oszd el ahogy neked teccik... :P -
yal #5577 5575-re tudsz valaszt adni? -
Braveheart #5576 sztem a neverwinternights.hu oldalon nézd meg a karkatergenárálást, ott le van írva idnen faj -
yal #5575 7 lvl1es varazslatot lehet valasztani melyikeket erdemes? -
yal #5574 hali el akarom kezdeni a jatekot egy wizarddal hogyan osszam el a statpontjait? (int, str, con ezek) -
steweee #5573 winrar 3,10-es van telepítve, mindent tudott eddig csomagolni.de ha másnak működik az nwn.hu-ról a file, akkor biztos nálam van a hiba.csak egyszer töltöttem le, a flashget nem jelzett hibát 100%,furi volt hogy nem lehetett kicsomagolni .exe-re, de hát ott is azt írta hogy a csomagolt fájlt kell a könyvtárba rakni és magától megtalálja.na mindegy, most már jó, de azért ez egy érdekes hiba volt.piszkos frednek üzenem hogy nem kell azért egyből hülyének nézni a másikat mert kérdez vmit, elég jól értek a géphez, lámaságokat nem szoktam beírogatni, vannak sajnos így is elegen. és amúgy köszi a linkeket! -
antijedi #5572 nem lehet hogy régi winrar vagy egyébb volt fent és nem tudta kicsomizni a 3.0 feleti winrar-os állományokat? -
steweee #5571 semmi gond, már megoldódott -
#5570 bocsi, hogy elfelejtettem! -
steweee #5569 na így már jó, nem értem hogy a .rar-ost miért nem tudtam kitömöríteni,az volt a baj, köszi a segítséget! -
steweee #5568 A nocd peccset is letöltöttem már korábban, viszont az update mérete elgondolkodtatott.ua a néven a nwn.hu-n 22mb-os, a címen amit meg adtál 24mb-os, bár lehet hogy azért mert az már nem tömörített, a .jc!fájban mintha az már sima .exe lenne.mindjárt kiderül -
steweee #5567 NWNEnglish1.61HotUUpdate.exe
ezt már letöltöttem, de nem működik, nem értem hogy miért.a korábbi peccseket kicsomagolt, .exe formátumból simán csak installálni kellett, ezt nem lehet kibontani .rar furmátumából, azt írja a kitömörítés végén hogy: lemezolvasási hiba. az nwn.hu-n az van, hogy offline is lehet peccselni, tegyük a .rar fájlt kitömörítetlenül az nwn direktoriba és megtalálja magának.na, letiltottam a hálókártyát hogy ne az internetről akarja updatelni, de nem műxik a dolog.tehát a fálj már megvan, csak nem tudok vele mit kezdeni.azt hittem hogy a "critical update" vmi másik fálj -
#5566 http://nwn.bioware.com/support/patch_english_hotu.html
a forras hogy legkozelebb hol keresd.
nwnhun is fennvan, micsoda veletlen eheh
http://www.neverwinternights.hu/index.php?menu=letoltes&thread=patchek
es megelozve a kovetkezo kerdesedet, itt a krekkelt exe is, ha esetleg valami csoda folytan masolt lenne az a jatek:
http://www.neverwinternights.hu/index.php?menu=letoltes&thread=egyeb
Csak egy picit kellene korbenezni figyelmesebben, de csak egy picit.... -
#5565 http://nwdownloads.bioware.com/neverwinternights/patch/english/NWNEnglish1.61HotUUpdate.exe
24mb
ez szerinted mi? ;] -
steweee #5564 meg még egy jópár helyen, de mind accountos -
steweee #5563 a magyar nwn-en meg ua.van fennt -
steweee #5562 jártam, de az sima 1.61-es peccs, nem a critical update -
#5561 Szerinted? ;] Hivatalos oldalon gondolom meg nem jartal, az tul ecceru lenne eheh -
steweee #5560 honnan? -
antijedi #5559 mit kell enyit szenved?? szedd le a critical upatet , igaz kicsit nagyobb de bármit bevesz a gyomra... -
steweee #5558 találtam egy régebbi cd-en 1.32 nwmain.exe-t.azt átmásolva sem kezdte el az update-t.miért? -
#5557 Jó akkor a HotU-sat. De megjegyezném, hogy nekem jogtiszta példány van. -
steweee #5556 nem tudom.az alapon rajta van az összes kiegészítő, most tettem fel rá a HoU-t.ha megvan neked akkor azt az .exe-t, ami a hou installálása után alapban a nwn könyvtárban van.hacsak te is nem tetted rá a crackeltet.vagy egyébként bármilyen exe-t,amit lehet peccselni,utána meg úgyis felteszem rá a cracket -
#5555 jó, de melyiket? az alap NWN.exe-t kiegek nélkül? -
steweee #5554 nem baj, annyira azért nem sürgős.légyszi küldd már majd el estefelé mikor ráérsz.köszi -
steweee #5553 miért nem jelent meg az előbbi üzenetem?akkor nem írtam volna le újra. NWNEEnglish1.61HotUUpdate.rar a nwn.hu-ról, ill. neten keresztül is próbáltam. -
#5552 csak otthonról, az meg még több óra -
steweee #5551 tudna vki küldeni nekem egy nwmain.exe-t? nem a deciance-s cracket, hanem amit a telepítéskor felrak.mert csak azzal lehet updatelni.
[email protected] -
#5550 biztos egy 1.61-es crackot nyomott rá, mert úgy már nem updateli -
antijedi #5549 hmm, nekem simán felmant a crackeltre is minden update..., a critical update-ot használod ugye? -
steweee #5548 jajj, mit tettem. most installáltam, és mielőtt update-ltem volna, feltettem rá a deviance nwmain.exe-t, így már nem akarja peccselni.légyszi küldjöm már vki egy cracketlen/rendetlen nwmain.exe-t, mert amatőr módon nem csináltam róla biztonságit!
[email protected] -
antijedi #5547 nekem van!: az az ultralagos freespace megjavult már vagy még mindig ugyanaz a lagparty megy rajta? -
#5546 De én jáccok™. De ha nincs kérdésem... -
steweee #5545 mi van , nem játszik már vele senki hogy nincs hozzászóló? -
#5544 amúgy nem is vettem észre a gömböt :) -
#5543 aha, köszi -
zsotesz #5542 Menj a barlang hátsó részére, üsd szét a két őrt és a gömböt, aztán meg sok sikert a sárkányhoz. Én úgy öltem meg, hogy odafutottam hozzá ütöttem rá párat aztán elszaladtam nehogy paralizáljon. De a taktika karaktertől függ. -
#5541 A HotU-ban van valami móccer™ az élőholt sárkány orcájának bezúzására? -
#5540 Eladod és újra megeveszed. -
Braveheart #5539 Na felújították a freespace-t?