8396
  • antijedi
    tök mind1, lvl11es varázslatok ugysem lesznek tul meghatározóak, amugy ugy oszd el ahogy neked teccik... :P
  • yal
    5575-re tudsz valaszt adni?
  • Braveheart
    sztem a neverwinternights.hu oldalon nézd meg a karkatergenárálást, ott le van írva idnen faj
  • yal
    7 lvl1es varazslatot lehet valasztani melyikeket erdemes?
  • yal
    hali el akarom kezdeni a jatekot egy wizarddal hogyan osszam el a statpontjait? (int, str, con ezek)
  • steweee
    winrar 3,10-es van telepítve, mindent tudott eddig csomagolni.de ha másnak működik az nwn.hu-ról a file, akkor biztos nálam van a hiba.csak egyszer töltöttem le, a flashget nem jelzett hibát 100%,furi volt hogy nem lehetett kicsomagolni .exe-re, de hát ott is azt írta hogy a csomagolt fájlt kell a könyvtárba rakni és magától megtalálja.na mindegy, most már jó, de azért ez egy érdekes hiba volt.piszkos frednek üzenem hogy nem kell azért egyből hülyének nézni a másikat mert kérdez vmit, elég jól értek a géphez, lámaságokat nem szoktam beírogatni, vannak sajnos így is elegen. és amúgy köszi a linkeket!
  • antijedi
    nem lehet hogy régi winrar vagy egyébb volt fent és nem tudta kicsomizni a 3.0 feleti winrar-os állományokat?
  • steweee
    semmi gond, már megoldódott
  • ollie
    bocsi, hogy elfelejtettem!
  • steweee
    na így már jó, nem értem hogy a .rar-ost miért nem tudtam kitömöríteni,az volt a baj, köszi a segítséget!
  • steweee
    A nocd peccset is letöltöttem már korábban, viszont az update mérete elgondolkodtatott.ua a néven a nwn.hu-n 22mb-os, a címen amit meg adtál 24mb-os, bár lehet hogy azért mert az már nem tömörített, a .jc!fájban mintha az már sima .exe lenne.mindjárt kiderül
  • steweee
    NWNEnglish1.61HotUUpdate.exe
    ezt már letöltöttem, de nem működik, nem értem hogy miért.a korábbi peccseket kicsomagolt, .exe formátumból simán csak installálni kellett, ezt nem lehet kibontani .rar furmátumából, azt írja a kitömörítés végén hogy: lemezolvasási hiba. az nwn.hu-n az van, hogy offline is lehet peccselni, tegyük a .rar fájlt kitömörítetlenül az nwn direktoriba és megtalálja magának.na, letiltottam a hálókártyát hogy ne az internetről akarja updatelni, de nem műxik a dolog.tehát a fálj már megvan, csak nem tudok vele mit kezdeni.azt hittem hogy a "critical update" vmi másik fálj
  • PiszkosFred
    http://nwn.bioware.com/support/patch_english_hotu.html
    a forras hogy legkozelebb hol keresd.

nwnhun is fennvan, micsoda veletlen eheh
    http://www.neverwinternights.hu/index.php?menu=letoltes&thread=patchek

es megelozve a kovetkezo kerdesedet, itt a krekkelt exe is, ha esetleg valami csoda folytan masolt lenne az a jatek:
    http://www.neverwinternights.hu/index.php?menu=letoltes&thread=egyeb

Csak egy picit kellene korbenezni figyelmesebben, de csak egy picit....
  • PiszkosFred
    http://nwdownloads.bioware.com/neverwinternights/patch/english/NWNEnglish1.61HotUUpdate.exe

24mb

ez szerinted mi? ;]
  • steweee
    meg még egy jópár helyen, de mind accountos
  • steweee
    a magyar nwn-en meg ua.van fennt
  • steweee
    jártam, de az sima 1.61-es peccs, nem a critical update
  • PiszkosFred
    Szerinted? ;] Hivatalos oldalon gondolom meg nem jartal, az tul ecceru lenne eheh
  • steweee
    honnan?
  • antijedi
    mit kell enyit szenved?? szedd le a critical upatet , igaz kicsit nagyobb de bármit bevesz a gyomra...
  • steweee
    találtam egy régebbi cd-en 1.32 nwmain.exe-t.azt átmásolva sem kezdte el az update-t.miért?
  • ollie
    Jó akkor a HotU-sat. De megjegyezném, hogy nekem jogtiszta példány van.
  • steweee
    nem tudom.az alapon rajta van az összes kiegészítő, most tettem fel rá a HoU-t.ha megvan neked akkor azt az .exe-t, ami a hou installálása után alapban a nwn könyvtárban van.hacsak te is nem tetted rá a crackeltet.vagy egyébként bármilyen exe-t,amit lehet peccselni,utána meg úgyis felteszem rá a cracket
  • ollie
    jó, de melyiket? az alap NWN.exe-t kiegek nélkül?
  • steweee
    nem baj, annyira azért nem sürgős.légyszi küldd már majd el estefelé mikor ráérsz.köszi
  • steweee
    miért nem jelent meg az előbbi üzenetem?akkor nem írtam volna le újra. NWNEEnglish1.61HotUUpdate.rar a nwn.hu-ról, ill. neten keresztül is próbáltam.
  • ollie
    csak otthonról, az meg még több óra
  • steweee
    tudna vki küldeni nekem egy nwmain.exe-t? nem a deciance-s cracket, hanem amit a telepítéskor felrak.mert csak azzal lehet updatelni.
    [email protected]
  • ollie
    biztos egy 1.61-es crackot nyomott rá, mert úgy már nem updateli
  • antijedi
    hmm, nekem simán felmant a crackeltre is minden update..., a critical update-ot használod ugye?
  • steweee
    jajj, mit tettem. most installáltam, és mielőtt update-ltem volna, feltettem rá a deviance nwmain.exe-t, így már nem akarja peccselni.légyszi küldjöm már vki egy cracketlen/rendetlen nwmain.exe-t, mert amatőr módon nem csináltam róla biztonságit!
    [email protected]
  • antijedi
    nekem van!: az az ultralagos freespace megjavult már vagy még mindig ugyanaz a lagparty megy rajta?
  • ollie
    De én jáccok™. De ha nincs kérdésem...
  • steweee
    mi van , nem játszik már vele senki hogy nincs hozzászóló?
  • ollie
    amúgy nem is vettem észre a gömböt :)
  • ollie
    aha, köszi
  • zsotesz
    Menj a barlang hátsó részére, üsd szét a két őrt és a gömböt, aztán meg sok sikert a sárkányhoz. Én úgy öltem meg, hogy odafutottam hozzá ütöttem rá párat aztán elszaladtam nehogy paralizáljon. De a taktika karaktertől függ.
  • ollie
    A HotU-ban van valami móccer™ az élőholt sárkány orcájának bezúzására?
  • ollie
    Eladod és újra megeveszed.
  • Braveheart
    Na felújították a freespace-t?