Neverwinter Nights
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem nincs fenn a SoU és nem tudom ott hogyan módosult ez, de az alapjátékhoz van egy modom amivel lehet mószerolni a henc cuccosát. Az NWNvaultról még mindig letölthetõ, vmi olyan néven hogy Auldar&Pausinas AI mod. Nem csak a henc inventoryt lehet alakítani, de sokkal pontosabban lehet vezérelni a henc, a familiáris és az animal companion mûködését, sõt a ugyanannak a parancsnak egymásutáni kiadásával a summont is lehet finomabban irányítani (pl. békés követés meg ilyesmi...). Arra kell csak ügyelni, hogy tárgyat viselésre csak a hencman kaphat, a többiek csak teherhordásra alkalmazhatók és a henc is csak annyi felszerelési hellyel bír amivel a karid (pl. 2 db köppeny között õ nem fog válogatni😊).
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
War. War never changes.
Jópofa varázslatok, animal companion nagyon hatékony, és jópofa is. Lényt is tud summonolni és a személyisége is kellemes. Érdemes elfet indítani belõle, akkor használhat hosszú íjat és a zen archeryvel felturbózva ez nagyon durva tud lenni. (elöl rohadt sok épvel maci zúzza a népet, hátul a druida rangereket megszégyenítõ módon íjászkodik, ha szorul a hurok a kemény elleneket levillámolja-szép az élet😄)
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Kedvencem a fighter/thief, meg a fighter/druid meg a fighter/illusionist. Persze a 2. kiadásban, de hát itt is jók lesznek.
Amúgy elfike vagyok, gondolom így már nem jó az 1 szintnyi rouge...
A blackguard meg nem annyira táp keri, sima fighter/barb erõsebb. Az a baj, hogy az idézett lényei nem igazán "vannak képben" Én sima fighter/blackguardot indítottam, és amikorra tudtam ghastot idézni már simán lenyomták... A succubus már jobb vmivel, ha hagyod hogy az ellen téged üssön, akkor egész szépen sneak attackol, de ez így elég gáz. Legalább egy darknesst kaphatott volna, mert a sneak attack ellenben fasza nagyon...
A démont csak akkor szabad megidézni ha a csapatod minden tagján van prot. from evil, ez igaz a Gate varázslatra is. Fantasy konvenciók szerint a démon a megidézõt támadja elsõre, ha azon nincs mágikus védelem (aura, idézés védõköre, kasztból eredõ fix védelem
Most már befejeztem a fõszálat a 2. chapterben, csak még néhány kisseb küldit akarok befejezni.
Kérdés: mire jó a troll head? Eddig senki sem kérte tõlem. Ja és a lock of nymph's hair? Az is nálam van.
Ti meg tudtátok idézni a démont a Charwood Castle-ben? Én meg, de aztán egy újratöltés után lemondtam róla, mert kb 0,1 mp alatt lenyomta a társaságot (nincs prot from evil-em, mert ranger vagyok, a henchman egy tolvaj és még van egy kis macikám is, eh télleg, átnevezem Teddy Bear-re ;D).
Blackguard karaktert hogyan indíthatok. Lehet-e az alapp gameban vagy csak az expansionban és mik a feltételei?
Elõre is köszi.
\"... Ha mindig kék az ég, ha mindig zöld a fű, ha nincsenek problémák, de mindenki tetű! ...
War. War never changes.
Sipõcz:
A Gyûrûk Urából is készült játék, pedig ott aztán tényleg nagyon egyértelmû a jó/gonosz meghatározás, szal sztem ez nem nagy akadály...