8396
  • Jonny87
    Akkor nagy gondom végülis nem lesz, oks. Csak mer rouget akartam, de sajnos be kellett látnom, hogy nagyon gyenge :(
  • ollie
    A druid nagyon állat szerintem! Bár szerintem jobb az elf druid. Én egy elf druiddal játszottam végig a SoU-t.
  • Jonny87
    Hi all.

1-2 alapkérdés. A half-elf druid jo ? életképes leszek vele végig ? Neten hogyan lehet játszani, és milyen ? Érdemes a druidból multiclasst csinálnom ? Hát így 1.re ennyi :)
  • ollie
    szal így lett lawful good paladinból evil blackguard
  • ollie
    SPOILER!

Aribeth egy bukott paladin, de ha végigjátszottad aza alapjátékot, akkor ott is rá kellett volna jönnöd (ezért kerül a halála után a pokolba). Amúgy meg fel lehet őt olvasztani, ha tüzet gyújtasz mellette. Sőt csatlakozhat is a csapadtodhoz.
  • steweee
    lesz még 3 ilyen ajtó, csak wizard, sorcerer és bárd kapja meg a küldit,amivel be lehet oda jutni
  • ollie
    próbáltad vmi leírásban?
  • yal
    hali kis help kene:
    alapjatekkal jaccom epp az elejen tartok. Vegignyomtam a peninsulas reszt, de peninsula terkep sarkan maradt egy ajto ahova nem enged be, azt mondja kulccsal lehet csak -.-
    A clocktowerben rouge kari nem kaphatja meg a kuldit? lecci help ~
  • selwik
    DC++
    Elég sok embernek megvan.
  • Lance Armstrong
    Nem tudnátok megmondoni, hogy honnan lehetne letölteni a Shadows of Undrentide-ot? Mert már égre földre kerestem, de sehol nem találom!
  • Braveheart
    Érdekes, még mindig ne mmegy... remélem akkor most cserélik ki jobbra a szervert :)
  • Braveheart
    Néha le szokott állni 5-10 percre, hogy restartoljon, így 1-2 óráig egyáltalán nincs lag.
  • [HUN]Crassus
    Miért nem mnegy a Freeespace szerver??
  • [HUN]Crassus
    Intel!Igen 1x vittem végig a 25.szinthez.
    Műhód!Már nem akarok ujra mágust indítani ráadásul 16.szintig legyek egyedül az Obszidián birodalomban???De most ,hogy nem onnan kezdtem akkor már nem tudok sehova belépni??
  • Aschil
    Részleges magyarosítás itt:http://nwnhu.freespace.hu/index.html
  • Eye-scream
    Vonatkozik mindenkire aki varázshasználóval akar játszani Dalakorán:
    Igenis érdemes az Obs empireben kezdeni ugyanis szinte az az egyetlen hely ahol wizard cuccokat lehet kapni. És lehetőség van facion váltásra, mégpedig az északra eső kocsmában. Azonban facion váltás után az eredeti birodalom lakói ellenségesek lesznek, és át kell vágnod a raksashák erdein hogy m,anayba érj. Őket 16. szint alatt legyakni lehetetlen. Ellenben ha egkérsz valami magas szintű karit akkor valószínűleg segít neked átkelni az erdőn és eljutni manayba. Amennyiben az angol szerveren játszassz, akkor magam is szívesen segítek benne.
  • ollie
    15. szinten kezted a paláddal a hotut? És a 25. szinthez csak egyszer kellett végignyomnod?
  • antijedi
    szerintem mindegyik presztizsosztályt ki lehet hozni ugy hogy max 10. szintig fejleszted rendesen, ha direkt ugy fejleszted hogy emglegyen az a presztizs soztály simán meglehet, van amelyiket már 3. 4. szintnel is meg lehet oldani
  • ollie
    Amúgy elképzelhető, hogy a pregenerált karakterek már eleve táposabban indulnak, mint ha te generálnál egy újjat. Tehát mondjuk a statjaik eleve jobbak, több feat, stb.
  • ollie
    jó kérdés
  • steweee
    az hogy lehetséges, hogy a hou-ban a pregenerated karakterek 10/5-ösek, vagyis a presztízosztályból már alapban 5 szintjük van.próbálgattam egy kicsit, ha saját magamnak csinálok karaktert, van amelyiknél még 15 szinten sem éri el a requirementset a presztízs osztályhoz.
  • Kryn
    www.neverwinternights.hu
    Ott minden kérdésedre választ kapsz ha marad egyáltalán miután elovasgattad az információkat. Ha maradna, a saját fórumán pillanatok alatt ráterelnek a helyes útra.
  • ollie
    Rossz helyen kérdezted. Itt max arra kapsz választ, hogy hol veheted meg!
  • ollie
    nincs hozzá, legfeljebb csak részleges
  • steweee
    mielőtt feltettem volna az 1.61-es peccst, mintha lett volna a pregenerated caractersben egy női harcos/weapon master 10/5 piros ruhában katanával két kezében, de utána eltűnt. hogy lehet ez? vagy véletlenül letöröltem volna?
  • ollie
    ranger szerintem, sőt elf ranger
  • ollie
    teljesen egyetértek veled, sőt szeritnem harcosok közül talén rangerrel érdemes, mert már az si fog tudni varázsolni magasabb szinteken, és nagy segítség az anilmal companion-ja (barna medve rulez!)
  • antijedi
    ha alacsonyabb vagy mitn 15 elejen egybol felnyomja expedet adig hogy 15ös lehess...
  • zsotesz
    természetesen lehet, sőt a hotu-t 15-ös szintnél alacsonyabb karakterrel el sem érdemes kezdeni (lehet hogy el sem lehet).
  • PiszkosFred
    Camera hack, habar a hotuba mar beleepitettek egy lebutitott verziot belole. Ha van kinn az aktualis peccsel egyutt mukodo ch, probald ki azzal, hatha...
  • steweee
    hogyan lehet annyira levinni a kamerát mint a screenshotokon? még diving camera módban sem merül olyan mélyre?!
  • steweee
    a sou-t és a hou-t lehet e egy a sima kampányban kifejlesztett karival elkezdeni?mármint nem level 1-ről?
  • antijedi
    szvsz ranger :)
  • steweee
    melyik osztályból érdemes arcane archert csinálni?ranger vagy harcos?és csak a point bland shop és a rapid shot featek vannak konkrétan hozzá?
  • Braveheart
    Király a freespace-en én leszek az egyik balckuard a 2-3 közül :) Sajna a legtöbben clericcel vannak...
  • antijedi
    jah de első szinte ugyis ugy müködik hogy henchmanek meg max idezet lenyek vagy eletben tartanak amig eljutsz magasabbra vagy ugyis mind1 :P
  • antijedi
    de kesobb arra is jon az isaac missle vagy miapöcs ami kb 5ször olyan hatásos :P
  • PiszkosFred
    Udv yal. Legelso karaktered inkabb egy harcos, vagy pap legyen, azokkal konnyen el lehet boldogulni ugyis, hogy kozben tanulod meg a dnd szabalyait, lehetosegeit. Magussal kezdeni legelsonek bator, de nem feltetlen helyes gondolat ;]
  • PiszkosFred
    Nem néztelek hülyének, egyszerűen csak arról van szó, ha valaki egy játékhoz HIVATALOS peccset szeretne találni, illetve használni, akkor célszerű a HIVATALOS oldalon keresni, és az ottani verziót letölteni - akármilyen játékról van szó, ha az ott elérhető verzióknak jóknak kell lennie. Valószinű hogy ott nem lesznek krekkre vagy nocdkre linkek, akkor kell majd szétnézni egyéb oldalon. Mindenesetre örülök hogy megoldódott, jó játékot és viszlát a Dalakoran ha úgy gondolod...
  • Smoke
    Tud nekem vki segíteni, a hotu-ban elakadtam, kicsit. A 2. szinten vagyok a sötételfeknél, kinyírtam már mindenkit, de a színes láncokkal nem boldogulok, beraktam mindegyiket a helyére de, az ajtó nem akar kinyílni, ott van egy kút is amikor rányomok, azt írja ki hogy nem aktiváltam még a kutat. Hogy lehet aktiválni, vagy egyátalán mit kell csinálni?