Neverwinter Nights
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem nincs fenn a SoU és nem tudom ott hogyan módosult ez, de az alapjátékhoz van egy modom amivel lehet mószerolni a henc cuccosát. Az NWNvaultról még mindig letölthetõ, vmi olyan néven hogy Auldar&Pausinas AI mod. Nem csak a henc inventoryt lehet alakítani, de sokkal pontosabban lehet vezérelni a henc, a familiáris és az animal companion mûködését, sõt a ugyanannak a parancsnak egymásutáni kiadásával a summont is lehet finomabban irányítani (pl. békés követés meg ilyesmi...). Arra kell csak ügyelni, hogy tárgyat viselésre csak a hencman kaphat, a többiek csak teherhordásra alkalmazhatók és a henc is csak annyi felszerelési hellyel bír amivel a karid (pl. 2 db köppeny között õ nem fog válogatni:)).
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
War. War never changes.
sima druidád nyomatja az íjat? semmi extra kaszt?
Jópofa varázslatok, animal companion nagyon hatékony, és jópofa is. Lényt is tud summonolni és a személyisége is kellemes. Érdemes elfet indítani belõle, akkor használhat hosszú íjat és a zen archeryvel felturbózva ez nagyon durva tud lenni. (elöl rohadt sok épvel maci zúzza a népet, hátul a druida rangereket megszégyenítõ módon íjászkodik, ha szorul a hurok a kemény elleneket levillámolja-szép az élet:D)
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Kedvencem a fighter/thief, meg a fighter/druid meg a fighter/illusionist. Persze a 2. kiadásban, de hát itt is jók lesznek.
Amúgy elfike vagyok, gondolom így már nem jó az 1 szintnyi rouge...
A blackguard meg nem annyira táp keri, sima fighter/barb erõsebb. Az a baj, hogy az idézett lényei nem igazán "vannak képben" Én sima fighter/blackguardot indítottam, és amikorra tudtam ghastot idézni már simán lenyomták... A succubus már jobb vmivel, ha hagyod hogy az ellen téged üssön, akkor egész szépen sneak attackol, de ez így elég gáz. Legalább egy darknesst kaphatott volna, mert a sneak attack ellenben fasza nagyon...
A démont csak akkor szabad megidézni ha a csapatod minden tagján van prot. from evil, ez igaz a Gate varázslatra is. Fantasy konvenciók szerint a démon a megidézõt támadja elsõre, ha azon nincs mágikus védelem (aura, idézés védõköre, kasztból eredõ fix védelem
Most már befejeztem a fõszálat a 2. chapterben, csak még néhány kisseb küldit akarok befejezni.
Kérdés: mire jó a troll head? Eddig senki sem kérte tõlem. Ja és a lock of nymph's hair? Az is nálam van.
Ti meg tudtátok idézni a démont a Charwood Castle-ben? Én meg, de aztán egy újratöltés után lemondtam róla, mert kb 0,1 mp alatt lenyomta a társaságot (nincs prot from evil-em, mert ranger vagyok, a henchman egy tolvaj és még van egy kis macikám is, eh télleg, átnevezem Teddy Bear-re ;D).
Blackguard karaktert hogyan indíthatok. Lehet-e az alapp gameban vagy csak az expansionban és mik a feltételei?
Elõre is köszi.
\"... Ha mindig kék az ég, ha mindig zöld a fû, ha nincsenek problémák, de mindenki tetû! ...
War. War never changes.
Sipõcz:
A Gyûrûk Urából is készült játék, pedig ott aztán tényleg nagyon egyértelmû a jó/gonosz meghatározás, szal sztem ez nem nagy akadály...