8396
  • Sipocz
    Nálam pg up/pg down, szélsőségben a kari mögül néz ki a kamera.
  • ollie
    szerintem konzolból
  • mrnorbi
    Hi!
    Ha jol tudom, akkor default page up/page down-nal lehet valtoztatni a kamera allast. Erre gondoltal?
    Udv!
  • steweee
    korábban kérdeztem hogy a nagyon ültetett képeket hogyan lehet csinálni.camera hack, állítóla a HoU-ban már alapban benne van.akkor most a következő kérdésem az, hogy hol.mert nem találok ilyen beállításti lehetőséget sehol.a simát meg nem akarom rátelepíteni, mert félek hogy elrontja a játékot.
  • ollie
    Érdekes ez az Aribeth téma, már nem tudom mit gondoljak róla :))
  • Sipocz
    Hi!
    Vmilyen forrásból én úgy tudom, hogy Aribeth 20 paladin / 19 pap:), úgyhogy kell is hozzá az elfek hosszú élete amig eddig eljut az egyén. A Ch2-ben el is beszélgeti élete regényét, namost a viharos gyerek és ifjukor (ami elfeknél 60-100 év:)) amikor ugye már kiütköztek a vadulás első jelei rajta, után ő beállt Tyr rendjébe és egyházába és ha azóta elsődlegesen templomi szolgálatot végez akkor bizony jó sok gyógyítást meg kereskedést kellett lenyomnia amig emígy felfejlődött:)))!
  • Hmuda
    Király, már kiadás után játszottam vele egy csomót, csak gondoltam nosztalgiázok kicsit és elszórakozgatok a kalandmesteres cuccokkal.
  • ollie
    Na, hogy teccik a gém?
  • selwik
    Hát azt a tüzijátékot amit levág Aribeth a chapter 4-ben nemtom hogy hoz össze egy paladin:))
  • Hmuda
    A gwc nemhogy néha, de soha nem műxik. De majd szétnézek.
  • PiszkosFred
    A vicc az, hogy a netes forumok es oldalak 95%ban fallen paladinkent emlegetik. Hat szep dolog, masfel ev utan kiderul lassan hogy megsem paladin a neni, hanem egy pap ;]
  • PiszkosFred
    Magyar server nemigazan, Dalakora (immar ket szerveren ugyebar kozos vaulttal) asszem a 163as peccset hasznalja, kiegekkel...
  • PiszkosFred
    Csak egy kattintasnyira a hivatalos kotor oldaltol es megtudod ;] Krekket viszont nemtom honnan szedj, nwnhun csak kieghez van. Talan gcw, neha meg muxik...
  • Hmuda
    Milyen verzió a legújabb az alaphoz, merre találom és merre van crack? :-)))
  • ollie
    eh, nem csodálom...
  • Hmuda
    köszi.

Ollie: igaz, de végülis itt tökmindegy.
  • ollie
    nem lehetne az ilyet privátba?
  • Hmuda
    Vki tud egy kulcsot az alap játékhoz?
  • ollie
    A magyarítás még eléggé gyerekcipőben jár, hiszen 1 tonna szöveg van benne, ezért nem látsz sok mindent magyarul.
  • ollie
    nem tudom
  • Adam5
    ennek a netje olyasmi mint a Bg-nek vagy másabb?
  • ollie
    Van persze, látogass el a bioware oldalára.
  • ollie
    Háj Sipőcz! Végre visszatértél közénk. :)

Sajnos a kérdéseidre nem tudok válaszolni, mert még sohan nem használtam prestige class-t, de nem fogsz csalódni a HotU-ban. Én már a 3. chaptert nyomom.
  • Sipocz
    Béke Nektek!
    Végül is megszereztem a HotU kieget:)!, valami dúrva de tetszik. El is döntöttem, hogy feladva a korábbi pure class mániámat megvizsgálom a prestige class népet találnék-e közte nekem alkalmasat. Ide szólna viszont 3 kérdés:
    1. A prestige class un. sajátkaszt, azaz nem érvényes rá az xp. levonás? pl. elf 1 arcane archer/1 wizard/6 fighter esetén a fighter nem elf sajátkaszt, de 5 szintre van a sajátkasztnak tekintett wizardtól és a felvett prestige-től is
    2. Ha a prestige class sajátkaszt és a kari nem ember v. félelf akkor a korábbi, fajra jellemző sajátkaszt attól még sajátkaszt marad? pl. dwarf 1 dwarven defender/3 fighter/6 cleric esetén a dwarven defender és a fighter is dwarf sajátkasztként értelmezett?
    3. A prestige class-t választó varázshasználók varázslati szintje megreked? pl. 12 druda/3 swifter a druida spelleket 12 vagy 15 szintü casterként nyomja?
    Előre is köszi a felvilágosítást!
  • Adam5
    Az alap gameből van azert szerver a neten?
  • ollie
    ezexerint
  • ollie
    De van belőle Gold verzió (ez még talán nem jött be hozzánk) és abban az alap + az első kieg (Shadows of Undrentide) van.
  • Adam5
    "mintha MediaMarktban is láttam volna, de akár cdgalaxis-ban is"
    jé akkor ezekszerint nem csak én járok erre a 2helyre
    :))
  • Adam5
    oo az
    576 árulja
  • ollie
    Szerintem árulják (mintha MediaMarktban is láttam volna, de akár cdgalaxis-ban is) és ha jól emléxem 7-8 rugó. Én még 12-ért vettem.
  • Adam5
    :(
    árulják még az alapot valahol?
    és kb mennyiért?
  • ollie
    Egyik sem, ezek kiegészítők. Neked a sima Neverwinter Nights kell ahhoz hogy játszani tudj. Persze ezeket is érdemes megvenni (én megvettem mindet), de csak az alapjátékkal működnek.
  • Adam5
    na már most ha meg akarom venni a gamet 2őt is látok:
    Neverwinter Nights: Hordes of Underdark
    Neverwinter Nights: Shadows of Undrentid
    innen melyik az alap game?
    eggyik sem?
  • ollie
    Hopp kevertem a dolgokat, ő tényleg cleric volt. De mi baj a sztorival, hiszen varászlattal is lehet valakiből evil-t csinálni. A poklot meg majd megérted...
  • Braveheart
    Miért? Engem eléggé meglepett, éppen ezért jó a sztori, nem kell midnig mindenkinek happy end. Ja és Aribeth classa a játékban cleric, szal nemtom, miért mondják azt, hogy paladin (pályaszerkesztővel megnéztem)
  • ollie
    Nagyobbat üt? A medvénél? Szerintem legfeljebb többet, nem?
  • Jonny87
    Hát nekem a panther joban bejöbb, gyengébb, de nagyobbat üt, meg gyorsabban. Egyelöre nincs bajom azzal, hogy kevesebb a HP-ja.
  • ollie
    Ja meg legyen egy táposabb animal companion, szerintem a brown bear a legjobb (harcos alkat).
  • ollie
    Végig druidnak fejlesztettem és elég kircsi. A lényeg hogy sokat kell vele varászolni és jól kell megválasztani a memorizált varázslatokat.
  • Jonny87
    Jah igen és végig druidnak fejlesztetted, vagy multiclass ?