8396
-
#5677 Nálam pg up/pg down, szélsőségben a kari mögül néz ki a kamera. -
#5676 szerintem konzolból -
#5675 Hi!
Ha jol tudom, akkor default page up/page down-nal lehet valtoztatni a kamera allast. Erre gondoltal?
Udv! -
steweee #5674 korábban kérdeztem hogy a nagyon ültetett képeket hogyan lehet csinálni.camera hack, állítóla a HoU-ban már alapban benne van.akkor most a következő kérdésem az, hogy hol.mert nem találok ilyen beállításti lehetőséget sehol.a simát meg nem akarom rátelepíteni, mert félek hogy elrontja a játékot. -
#5673 Érdekes ez az Aribeth téma, már nem tudom mit gondoljak róla :)) -
#5672 Hi!
Vmilyen forrásból én úgy tudom, hogy Aribeth 20 paladin / 19 pap:), úgyhogy kell is hozzá az elfek hosszú élete amig eddig eljut az egyén. A Ch2-ben el is beszélgeti élete regényét, namost a viharos gyerek és ifjukor (ami elfeknél 60-100 év:)) amikor ugye már kiütköztek a vadulás első jelei rajta, után ő beállt Tyr rendjébe és egyházába és ha azóta elsődlegesen templomi szolgálatot végez akkor bizony jó sok gyógyítást meg kereskedést kellett lenyomnia amig emígy felfejlődött:)))! -
#5670 Király, már kiadás után játszottam vele egy csomót, csak gondoltam nosztalgiázok kicsit és elszórakozgatok a kalandmesteres cuccokkal. -
#5669 Na, hogy teccik a gém? -
selwik #5668 Hát azt a tüzijátékot amit levág Aribeth a chapter 4-ben nemtom hogy hoz össze egy paladin:)) -
#5667 A gwc nemhogy néha, de soha nem műxik. De majd szétnézek. -
#5666 A vicc az, hogy a netes forumok es oldalak 95%ban fallen paladinkent emlegetik. Hat szep dolog, masfel ev utan kiderul lassan hogy megsem paladin a neni, hanem egy pap ;] -
#5665 Magyar server nemigazan, Dalakora (immar ket szerveren ugyebar kozos vaulttal) asszem a 163as peccset hasznalja, kiegekkel... -
#5664 Csak egy kattintasnyira a hivatalos kotor oldaltol es megtudod ;] Krekket viszont nemtom honnan szedj, nwnhun csak kieghez van. Talan gcw, neha meg muxik... -
#5663 Milyen verzió a legújabb az alaphoz, merre találom és merre van crack? :-))) -
#5661 eh, nem csodálom... -
#5659 köszi.
Ollie: igaz, de végülis itt tökmindegy. -
#5658 nem lehetne az ilyet privátba? -
#5656 Vki tud egy kulcsot az alap játékhoz? -
#5655 A magyarítás még eléggé gyerekcipőben jár, hiszen 1 tonna szöveg van benne, ezért nem látsz sok mindent magyarul. -
#5651 nem tudom -
#5650 ennek a netje olyasmi mint a Bg-nek vagy másabb? -
#5649 Van persze, látogass el a bioware oldalára. -
#5648 Háj Sipőcz! Végre visszatértél közénk. :)
Sajnos a kérdéseidre nem tudok válaszolni, mert még sohan nem használtam prestige class-t, de nem fogsz csalódni a HotU-ban. Én már a 3. chaptert nyomom. -
#5647 Béke Nektek!
Végül is megszereztem a HotU kieget:)!, valami dúrva de tetszik. El is döntöttem, hogy feladva a korábbi pure class mániámat megvizsgálom a prestige class népet találnék-e közte nekem alkalmasat. Ide szólna viszont 3 kérdés:
1. A prestige class un. sajátkaszt, azaz nem érvényes rá az xp. levonás? pl. elf 1 arcane archer/1 wizard/6 fighter esetén a fighter nem elf sajátkaszt, de 5 szintre van a sajátkasztnak tekintett wizardtól és a felvett prestige-től is
2. Ha a prestige class sajátkaszt és a kari nem ember v. félelf akkor a korábbi, fajra jellemző sajátkaszt attól még sajátkaszt marad? pl. dwarf 1 dwarven defender/3 fighter/6 cleric esetén a dwarven defender és a fighter is dwarf sajátkasztként értelmezett?
3. A prestige class-t választó varázshasználók varázslati szintje megreked? pl. 12 druda/3 swifter a druida spelleket 12 vagy 15 szintü casterként nyomja?
Előre is köszi a felvilágosítást! -
#5646 Az alap gameből van azert szerver a neten? -
#5645 ezexerint -
#5644 De van belőle Gold verzió (ez még talán nem jött be hozzánk) és abban az alap + az első kieg (Shadows of Undrentide) van. -
#5643 "mintha MediaMarktban is láttam volna, de akár cdgalaxis-ban is"
jé akkor ezekszerint nem csak én járok erre a 2helyre
:)) -
#5642 oo az
576 árulja -
#5641 Szerintem árulják (mintha MediaMarktban is láttam volna, de akár cdgalaxis-ban is) és ha jól emléxem 7-8 rugó. Én még 12-ért vettem. -
#5640 :(
árulják még az alapot valahol?
és kb mennyiért? -
#5639 Egyik sem, ezek kiegészítők. Neked a sima Neverwinter Nights kell ahhoz hogy játszani tudj. Persze ezeket is érdemes megvenni (én megvettem mindet), de csak az alapjátékkal működnek. -
#5638 na már most ha meg akarom venni a gamet 2őt is látok:
Neverwinter Nights: Hordes of Underdark
Neverwinter Nights: Shadows of Undrentid
innen melyik az alap game?
eggyik sem? -
#5637 Hopp kevertem a dolgokat, ő tényleg cleric volt. De mi baj a sztorival, hiszen varászlattal is lehet valakiből evil-t csinálni. A poklot meg majd megérted... -
Braveheart #5635 Miért? Engem eléggé meglepett, éppen ezért jó a sztori, nem kell midnig mindenkinek happy end. Ja és Aribeth classa a játékban cleric, szal nemtom, miért mondják azt, hogy paladin (pályaszerkesztővel megnéztem) -
#5632 Nagyobbat üt? A medvénél? Szerintem legfeljebb többet, nem? -
#5631 Hát nekem a panther joban bejöbb, gyengébb, de nagyobbat üt, meg gyorsabban. Egyelöre nincs bajom azzal, hogy kevesebb a HP-ja. -
#5630 Ja meg legyen egy táposabb animal companion, szerintem a brown bear a legjobb (harcos alkat). -
#5629 Végig druidnak fejlesztettem és elég kircsi. A lényeg hogy sokat kell vele varászolni és jól kell megválasztani a memorizált varázslatokat. -
#5628 Jah igen és végig druidnak fejlesztetted, vagy multiclass ?