8396
-
#5717 Miert masotan nem lehett nyomni neten?
Meg NWN es a HotU(Gondolom ez a kiegeszitoje) ezt s meg kell bvenem ahoz hogy tudjak neten jatszani?
Vagy csak eleg a NWN eredetiben. -
#5716 Most jelenik meg az NWN 4 rugó-ért, szóval menjetek megvenni. -
#5715 Hi nekem van egy másolt Newerwinter Nights CDm aval lehett jatszani neten es ha igen mit kell letolteni stb...
Kossz -
#5714 Hi! Olyan kérdésem lenne, hogy van nekem 1 lopott nwn + HotU-m. Namost ezzel lehetséges neten játszani, és ha igen, hogyan ? Ja és szájbarágósan plz :) -
#5713 Hi!
Kelleni nem kell csak lehet hogy megéri amennyiben a dex módosító meghaladja a str módosító értékét. Nálam a monk dex-es harcos a dex-e 1. szinten 16 minima, az ereje meg ált. 10. A monk erejénél sokkal többet ér a szintje, hiszen attól függ a "scaled demage" a pusztakézre. -
steweee #5712 a monknak minek weapon finesse?kell e ha pusztakézzel harcolok? -
#5711 #5709
Mert más az IP:
never.vault.hu
kavics.no-ip.biz
jelszo:nwnhu
-
Light #5710 Sziasztok!
Please Heelp!
Elakadtam a Hordes of the Underdark-ban...
ott tartok, amikor a 'Deepest Wastes of Cania'-ban mászkálok, és lemegyek a 'Mimic Chamber'-be...az elején a Mimic elveszi a páncélom és átjutok a varázsgyűrűvel a középpontba..., de annyi, nem vágom, h hogy lehet visszakapni a ruhát...
Az angol végigjátszás nem említette, h mit kell csinálni...
Segítseteeek!:)
Köszi előre!
Csopi! -
Braveheart #5709 Miért nem lehet a freespacere csatlakozni már vagy 1 hete? -
#5708 Gyerekek, kijött az NWN 4 rugóért, szal szaladjatok megvenni! -
#5707 Nekem az a gyanúm, hoyg a HotU tartalmazza az összes SoU hackpack-ot is, mivel a HotU-ban vannak SoU specifikus dolgok is. ÉS mivel a HotU működik SoU nélkül is, ezért ez logikus. Végül is sok minden ráfér arra az egy cd-re. De szerintem tölts le egy kissebb modult, próbáld ki és úgy is kiderül. Egyébként meg az nwvault-on mindig jelzik letöltés előtt, hogy mi kell a modulhoz (alap, SoU, HotU, ill a patch száma). -
#5706 komoly? nem is tudtam! -
#5705 Köszönöm a válaszokat. Kérdeznék még valamit. Nekem csak a második kiegészítő van meg. Gondolom többen használjátok az nwvault adatbázisát. Kérdésem az lenne, hogy a HOTU kiegészítős modulok, ha tartalmaznak az előző kiegészítőből dolgokat (mondjuk egy lényt), akkor nekem le fognak fagyni, vagy mi fog történni? Vagyis van-e olyan módszer, amivel meg lehetne állapítani (még letöltés előtt), hogy mindkettőből, vagy csak az egyikből készült? Csak reménykedek abban, hogy van ilyen, angolból nem vagyok túl jó, lehet, hogy jelzik valahol. Vagy ne is foglalkozzak vele, amíg nem szerzem meg a közbülsőt? -
#5704 Hi!
Az alapjátékban üztem monkot, igen nagy megelégedésemre. Számomra a harcos kasztok közül a legjobban kedvelt. Rengeteg featet kap kasztra jellemzőt, az általános, 1.+minden 3. szintü featekből én használtam pl. a toughness, alertness, weapon finesse, weapon focus hand, improved critical hand, dodge, mobility. Az alapjáték nagyon tápolta a monkot, a kiegekben még nem próbáltam ezt a kasztot. Szvsz. magasabb szinteken a "kézkezi munkásemberek" közül legfeljebb a fighter rendelkezhet nagyobb szakmai tudással, de egy monkkal szemben még a vazsiknak is igencsak kell iparkodniuk (pl. a monk 8. v. 9. szinten előképzés nélkül kap impr. knockdown-t:)). A monk minden mentője elsődleges és naccerű amikor a sárkányok félelemauráját szemberöhögi, a vazsik tüzét átugrálja:))!A fegyverhasználat nagyon puritán a monkoknál, pure hand és távolra shuriken (ami inkább felbosszantásra jó főleg ha nincs rajta vmi pótlék-járulék). Szvsz. a kama csak akkor éri meg ha mondjuk monkra kezdve csinálsz egy papot, nyílván egy ilyen karinak a pusztakezese nem fog egekig érni, de a kamára kihasználhatja a flury of blow-t (félig kétkezes lesz). A pusztakéz nem olyan szörnyű mert roppant dinamikus a sebzés és a támadás/kör fejlődés és vannak mindenféle remek kesztyűk is. -
steweee #5703 igen, a kamára tényleg azt írja hogy együtt hat a pusztakezessel, de nem úgy ahogy azt elképzeltem.a houban 15szintig egyből felmegy a kari, lehet kísérletezgetni a beállításokkal.meglepődve tapasztaltam, hogy fegyverrel sokkal kevesebbet sebez mint puszta kézzel, viszont ha az egyik kezébe kamát vesz, a másikkal még boxol.jobb a puszta kéz.elég furcsa, meg az is hogy nincs rögtön two weapons fightingja a monknak.én pl két nuncsakuvan képzeltem el.tud a monkra vki jó feat és skill beállításokat és trükköket? -
#5702 Biztos vagy te ebben? ;] -
#5701 Minimalis, par mega maximum, talan egy egesz este 10-15mb ha osszejon. -
steweee #5700 nem tudom hogy a nwn mennyi adatforgalmat produkál, de míg nekem is chello volt, addig a 15GB-ot 6 nap folyamatos letöltéssel sikerült elérnem 60kb/seccel.6nap*24óra=144óra játékra van lehetőséged ami majdnem napi 5 egy hónapban.persze ez gyakorlatilag kevesebb, mert gondolom mást is akarsz letölteni meg egyebek, de azért biztosan elég lesz, főleg hogy nem valószínű hogy a teljes sávszélességet lefoglalná.de vagy sok progi az adatforgalom mérésére, azt hiszem régebben én a dmu metert használtam, de már nem vagyok benne biztos.mióta korlátlan, nem használom -
#5699 Nem tudom, de a class descriptionban benn van asszem. A kamára emlékeztem, másra nem de lehet van még más is... -
#5698 Hello!
Egy furcsa kérdést teszek fel, remélem azért tud valaki válaszolni. Ha interneten keresztül 2-en játszunk, akkor adott idő (óra) alatt mennyi az adatforgalom (MB-ban)? Gondolom függ a modul méretétől is. Azért lenne fontos nekem, mert nincs korlátlan internetem, csak a barátomnak, és szeretnénk kipróbálni együtt. Még sosem játszottam interneten keresztül. Nem akarom elhasználni csak erre a keretem, épp ezért jó lenne, ha keveset fogyasztana. Az se lenne rossz, ha valahogy lehetne minimalizálni. Előre is köszi. -
steweee #5697 köszi, ezért kérdeztem.ne vedd kötekedésnek, de csak kama? van még más keleti fegyver is.azokkal nem? -
#5696 Lehet a kezében kama is akkoris működnek... -
#5695 puszta kéz kell a pusztakezes skillekhez :D -
steweee #5694 ha monkot szeretnék fejleszteni, annak a pusztakezes skilljei csak akkor működnek ha nincs semmi a kezében,vagy lehet vmilyen fegyver? -
#5693 Köszi megkaptam! :) -
#5692 Ha erre küldöd: zoltan(PONT)gyokeres(KUKAC)cchbc(PONT)com
Azért írtam ki a pontot meg a kukacot, hogy valami bot be ne gyűjtse az email címemet marketing célokra.
Ja és köszi! -
#5691 2 MB befér? -
#5690 ah, el tudod nekem küldeni emailben? -
#5689 Hi!
Tudtok-é olyan hackpackról amely a HotU által becsent craft skillekhez már az alap OC-ben és/vagy a SoU-ban alapanyagot biztosít? (pl. scroll papir, fém, bőr, fa......)
No meg reklám: átírták a "hencman/companion/familiar és csata AI" hacket SoU és HotU +1.61 patch kompatibilisre, legalább HCR-ral kombinálva valami eszméletlen jó és főleg durva az NPC-k őrületes feljavulása miatt!! -
#5688 Ja és lawful good maradt! -
#5687 ja, megnéztem tegnap és Aribeth dupla kasztú, méghozzá paladin(19)/blackguard(6) -
Braveheart #5686 Ezt honnét veszed? -
I94 #5685 fallen paladin = blackguard -
Braveheart #5684 Mi van a freespace-szel? -
#5683 Hát azzal nem sokat érek. :-8 -
#5682 csak HotU-sat -
#5681 Szóval senki nem tud törést a 1.61-hez? :-((( -
selwik #5680 Van egy kamera hack amivel szinte fps módban lehet játszani, de nem láttam még az új változatát ami az 1.61-el működne.
De nem olyan nagy élmény, mivel alapvetően felülnézetes a game, tehát nincsenek benne plafon, ég, stb. textúrák, csak fekete foltok. -
#5679 nem tudom, de szerintem a bioware-nél kapsz infot róla (hivatalos fórum, esetleg van külön erre szekció) -
steweee #5678 nem, vagy 3 kamera mód, ezek közül ami legmélyebbre helyezi a diving cammód,de ez sem annyira mint sok screenshoton.én meg szeretném úgy játszani mintha én mennék a dungeonba, és nem felülről nézném.ollie, légyszi írd már le mit kell ütni a konzolba, mert ahhoz nem értek, te meg biztosan tudod!