8396
-
Demeter #5917 Kösz a helpet skacok. Akkor inkább úgy döntöttem, hogy nekikezdek az alap NWN-nak, aztán jöhetnek a kiedészítők. -
#5916 Megtiszteltetés azt a nevet viselned. Én anno nagy Amigás voltam. Gratulálok. Az volt az a gép amelyre nem kellett sz*ros Windowst húzni. Csak berakom a lemezt és nyomulhatok.
ISTENKIRÁLYGÉP
Egyébként kinek, mekkora szintű és milyen class-ú karaktere van? -
#5915 Na igen, mert amire osszejott volna a tenyleges munka, mindig jott egy kieg. A sou eseteben is mire belekezdtek volna nagyobb iramban jott a hotu. Ha ezt sztivek megcsinaljak, akkor az eroforras meglesz a tobbire is. Minden elismerésem azoké az embereké, akik ingyen, hobbiból, saját szabadidejüket áldozva rá fordítanak csak azért, hogy a többi embernek jó legyen. Le a kalappal ;] -
#5914 Valaki elmagyarázná, hogy egy multiklassz ember karakternek hogy kell az XP büntetését kiszámolni? Az alábbi idézeteket a neten olvastam, de nem teljesen világos. Vagyis ember esetében megengedett a két szintkülönbség? Csak emberrel szoktam játszani, de eddig még sosem figyeltem fel erre az XP dologra.
"Ha a kasztok között egynél nagyobb a különbség (szintekben), akkor ez 20%-os XP levonással jár. Ez nem vonatkozik a faj által kedvelt kasztokra."
"Amikor meghatározzuk, hogy egy multiklassz ember XP büntetését, a legmagasabb szintje nem számít."
-
#5913 71% már elég szép -
#5912 Magyar fordítást itt találsz!
http://nwnhu.freespace.hu/
A SOU fordítása már 71 %-nál tart, a többi még elég gyér. De nekem már az is sokat jelentett, hogy a varázslatokat, és a képességeket nem kellett a szótárban keresgélnem. -
#5911 Szia! :) -
#5910 Részemről én élvezem az alapjátékot. -
#5909 Hát azért érdemes az alapot is véginyomni. Egyébként eredetiben 1. szintről , az első kiegben is 1. szintről, a másodikban meg 15. szintről indul a kari, tehát akár az alapjátékból, kaár az első kiegből tovább lehet vinni a karit. -
#5908 Már van azóta 1.62 is... -
steweee #5907 1.61hotuupdate.exe 24mega, critikal csomag.az alap nwn-t akkor játsz végig, ha sok szabadidőd van, a másik kettő sokkal jobb és kezdő karival is végig lehet vinni.monjuk azt javaslom, hogy előbb a sou-t játszd végig és annak a karijával a hotut. -
Demeter #5906 Üdv!
Sorry ha már lerágott csont lenne de lenne egy kérdésem (azaz több) ami a kiegészítőket illeti. Végig kelle játszani az alap NWN-t és csak azután érdemes belefogni a kiegészítők tesztelésébe? Továbbá milyen patcheket érdemes feltenni a játékhoz. Illetve milyen mértékben van hozzá fordítás? Tudom, hogy ez nem teljesen eme topik témája, de remélem van tapasztalatotok e téren is.
Előre is thx mindekinek!
-
Aspyrin #5905 megtaláltam -
Aspyrin #5904 Sziasztok, elkellene egy kis segítség: chapter3/moonwood-hoz közel találkoztam egy csajszival, akinek megígértem, hogy elültetek egy növényt a múltban. Ha jól értettem vmi napóra szerüségnél kellene használnom a követ amit adott az időutazáshoz. Ez a napóra merre található ? Kinn a barlang mellett látok egy kaput (azon a területen ahol a fa is áll), viszont ott nemtudom használni -
antijedi #5903 thx :) -
#5902 Már nem nagyon emléxem.
Talán: 1/5/10 (kb) -
antijedi #5901 bár souba elég lenne cask a chapter 3-é is :) -
antijedi #5900 thx, és sou? -
#5899 HotU (kb szintek)
ch1: 15
ch2: 19
ch3: 23 -
antijedi #5898 azt tudom énis de ha elolvasta dvolna végig a kérdést megértenéd hogy az a léyneg hogy nincs kedvem mégegyszer végignyomni a chapter 1et mongyuk hotu-ban... :) -
#5897 Valaki kérdezte, hogy a HotU ch3-ban mit kell csinálni a mimic-el. Nos csak akkor olvasd tovább, ha neked gondod van ezzel.
Nos, a Mimic barlangjában van több drágakőköpő gépezet. Össze kell szedni kb 5-6 kupac drágakövet. Majd ezeket sorban lepakolni pár méteres közönként (a karakterekhez lehet viszonyítani) úgy, hogy a vége a barlang közepén levő körben legyen (ahol lehet robbantani egy kapcsolóval), és egy olyan folyosón kezdődjön, ahol a mimic szokott száguldozni. Na most a mimic sorban elkezdi összeszedni a drágaköveket, majd mikor a körbe ér, meg kell semmisíteni a kapcsolóval. A többi már magától adódik. -
#5896 Aha értem. Sajnos nem tudom, hogy nálad mi lehet a gond, nálam tökéletesen müxik.
ANTIJEDI: Sajnos nem tudom fejből, de nincs is pontosan meghatározva. Simán végig tudod csinálni a gámát, ha folyamatosan haladsz a főszálon, és mindig megcsinálsz néhány mellékküldit a kincsek és xp miatt. -
#5895 Hát tudod én nem használok AA és AF-et sem. Nekem egyszer régen működött a trueform, de akkor nem cakkant a gáma. Nekem azért fontos. Talán azért is mert 3D-s képeket csinálok, és ahoz kell a sok poligon.
Antijedi: A trueform megsokszorosítja a poligonok számát. -
antijedi #5894 ez a truform pontosan micsinál? bocs hogy hülye vagyok d enemrég van atim és igy első ránézésre nem tom mi változott :) -
antijedi #5893 erre nem tud senki válaszolni? hagy ne kelljen már midnen kieget előlről kezdenem pls :) -
#5892 Amúgy ne sajnáld a truform-ot, ez még az én kareszomat is megfekteti nwn alatt, bár igaz, hogy használok AA és AF-et is. Az nwn eleve sok poligonból áll és ráadásul opengl, amiben az ati nem annyira erős. Szal a truform felejthető, sőt ha azt is belevesszük, hogy kizoomolva játszik az ember, akkor meg éppenséggel felesleges is, mert úgy nem is látszik a poligonszámnövekedés igazán. -
Walkyre #5891 "nwn/docs"-dirbe van 3 pdf file.
vagy:
http://gamebanshee.com/neverwinternights/
bar itt nem teljes a spellist -
#5890 helyesen: 3.5-ös és NEM 3-as kiadás (a "nem" kimaradt) -
#5889 Itt a link a wizardshoz, csoportosítva. Azt azért vedd figyelembe, hogy ez 3.5 és 3-as kiadás. A neverwinter még mindig csak a 3-as kiadást használja, szóval lehetnek eltérések. Azért semminél jobb.
Hubokon találsz 3-as kiadású alapkönyvet is. -
antijedi #5888 másik kérdés: meg tudná mondani valaki nekem hogy a chapterekt kezdetén a keigben meg az alapgameban is hanyadik szünt jaánlott kb 8magyarul hogy mongyuk hotu chapter 2 kezdetén hanyadik szint körül kéne koszálni a akarinak, csak ez kéne összes chapterre :P) -
antijedi #5887 ok, de azé megvárom hátha tud valaki szolgálni egy szimpla táblázattal :) -
#5886 Keress valahol egy dnd3e Jatékosok kézikönyvét, vagy könyvtárbol, vagy pdfben. Angolul (Player Handbook) biztos találsz a neten, de magyarul sem lehetetlen. Wizzards.com vagy egyeb hivatalos dnd siteokon kezd. Vagy itt valaki elkuldi neked, nem kis meretu a pdf. -
#5885 Hát az marha jó mee nekem is ezek vannak fent. Lassan kidobhatom a gépem a kukába ha így haladok.
Most húztam nemrégiben Windowst újra. (1 hónapja)
És a dxdiag-ba már az AGP texture acceleraiton-t sem tudom bekapcsolni!!! Volt egy ídőszak amikor a Direct3D és a DirectDraw-t se tudtam bekapcsolni. Holnap már ha így haladok, a gépem sem fog elindulni! -
antijedi #5884 ja és egy kérdés:
nem tud valaki valami pontos és teljes listát a varázslatokrol? (még jobb lene ha csoportositva, pl külön szedve a kasztonként, meg teszem azt wizardnal "wizard tipusonként" (magyarul amit az elején lehet választani hogy necro, stb... :P))
a másik meg hogy nics valakinek szintén egy ponos+teljes lsitája a featekről? :) (főleg az érdekelne hogy mejik kasztnál miylen spec feat van hősi szinteken, mint pl wizardnal a hősi spellek wizardnal a) -
antijedi #5883 The latest update for all English versions is now available! 1.62 includes multiplayer support for custom talk tables, spell fixes, exploit fixes, and the new Sea Hag creature. Update 1.62 is available for Mac, Linux, and Windows, as well as the Stand-Alone Server.
valaki probálta már? -
#5882 Hi!
Sajnos a finess-hez kell hogy a Base Attack Bonus (BAB) értéke legalább +1 legyen. A monk, eltérően a harcos kasztoktól (pl. barbár) 1. szintjén 0 BAB-szal kezd. Valóban nagy marhaságnak tartom ezt a szabályt, köthették volna inkább min. +2 dex. módosítóhoz, ahogy láttam "kockázásnál" a DM-ek többsége (bár csúnya dolog a szabályokat áthágni:)) engedi a feat felvételét 0 BAB-ra is vagy lehetőséget ad az 1. szintü feat slot áttolására 2. szintre amikor már mindegyik kaszt rendelkezik a min. +1 BAB-szal. -
#5881 Nekem tökéletesen müxik, bár igaz, hogy csak pár percig csekkoltam.
Driverek és patchek amivel próbáltam:
Cat 4.2
DX 9.0b
NWN 1.61
-
#5880 Lehet! kösz! Bezzeg barbárral már az elején fel lehet venni, csak tudnám hogy neki minek? -
#5879 Kösz a segítséget!
Egyébként 9200-es 128 megás RADEON Kareszom van.
Látom neked 9700PRO. Az már valami! -
steweee #5878 lehet hogy csak bizonyos szinten, mondjuk lvl 3-5 ön tudod majd felvenni, nekem mindenesetre volt ilyen skillem.valószínűleg ez lehet nálad is