Neverwinter Nights
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Valaki az én cd key-mel játszik, és nem tok bemenni 😞(
http://www.neverwinternights.hu/index.php?id=184
www.gamebanshee.com/neverwinternights/hotuwalkthrough.php
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Egyebkent passzolok
Strenght and honor Maximus. http://vnet.hu/vagil (MX Maximus\'s site)

Strenght and honor Maximus. http://vnet.hu/vagil (MX Maximus\'s site)
Honnan lehet letölteni ezt a dalakora sagas-t? Vagy a kliens oldalnak nem kell?
War. War never changes.
War. War never changes.
Egy tipp! Mivel amig nem lesz kesz az uj server, sajna bizony surun van crash, celszeru surun aludni. Meg akkor is, ha nincs ra olyan nagy szukseg. Ekkor ugyanis menti a karaktert a server, es egy esetleges crash/restart utan onnan folytatod. Persze csak ha nem sulyosabb a hiba, de nem szokott sulyosabb lenni ;]
War. War never changes.
War. War never changes.
1.:Az elsõ városban a kocsmáros megkér hogy írtsd ki a kártevõket a pincéjében.
2.:A N Manay közeli farmon a farmer megkér, hogy védelmezd meg a teheneit a hobgoblinoktól
3.:Az ork város börtönéban egy fogoly raboskodik, kiszabadításához meg kell szerezni a kulcsot a falu fõnökétõl.
4.:A Davinols farm melletti erõdben lakó nemeshölgy szerelmes a nagy varázsló, Melfinus tanítványába. Elõször levélváltásban kell segétkezni, majd késõbb a szerelmesek egymásratalálásában is.
5.:Néhány szörnyre vérdíj van kitûzve. Ha megszerezted a fejüket extra jutalmat kapsz bármely õrség kapitányától.
6.:A crossroads of fate-en lakik egy õrült próféta. Kér tõled egy tárgyat-cserébe szerény jutalmazásban részesülsz.
7.:Ha megszerzed a Jade sziget sárkányának tojásait, a kovács north manayban hasznos pajzsot tud készíteni belõle sárkányok ellen.
8.:A north manay-i varga elvesztette kedvenc mágikus csizmáit. Ha visszaszerzed õket neki megajándékoz egy másik csizmával-nagyon hasznos darab.
9.:Uldrin elveszítette a gyémántját, azt mondják, hogy lehet hogy legurult a csatornába.
10.: Futárszolgálat
11.:Kincskeresés
Egyenlõre ennyi, lehet kihagytam párat 😛
...de mar nem sokaig ;]
War. War never changes.
War. War never changes.
War. War never changes.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
War. War never changes.
War. War never changes.
War. War never changes.
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
lámaláma vagyok.
A sistem tray-ben van egy ati ikn, ott fel kell húzni egy picit a vidkártya teljesítményét, és lám már nincs véle semmi baj
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
War. War never changes.