Neverwinter Nights
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
War. War never changes.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
ezt már letöltöttem, de nem mûködik, nem értem hogy miért.a korábbi peccseket kicsomagolt, .exe formátumból simán csak installálni kellett, ezt nem lehet kibontani .rar furmátumából, azt írja a kitömörítés végén hogy: lemezolvasási hiba. az nwn.hu-n az van, hogy offline is lehet peccselni, tegyük a .rar fájlt kitömörítetlenül az nwn direktoriba és megtalálja magának.na, letiltottam a hálókártyát hogy ne az internetrõl akarja updatelni, de nem mûxik a dolog.tehát a fálj már megvan, csak nem tudok vele mit kezdeni.azt hittem hogy a "critical update" vmi másik fálj
a forras hogy legkozelebb hol keresd.
nwnhun is fennvan, micsoda veletlen eheh
http://www.neverwinternights.hu/index.php?menu=letoltes&thread=patchek
es megelozve a kovetkezo kerdesedet, itt a krekkelt exe is, ha esetleg valami csoda folytan masolt lenne az a jatek:
http://www.neverwinternights.hu/index.php?menu=letoltes&thread=egyeb
Csak egy picit kellene korbenezni figyelmesebben, de csak egy picit....
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
24mb
ez szerinted mi? ;]
[email protected]
[email protected]
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
War. War never changes.
Lehet, hogy lamer a kérdés, de azért felteszem:
Hogyan lehet a varázsbotokat feltölteni (feltölttetni)?
Those who wish to follow me I welcome with my hands
War. War never changes.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led