8396
-
#6236 Hat lev20on nem is igen kapna egy goblinert 10-20 xpt ;] -
tajfun #6235 lvl20-on nem goblinokat kell gyakni. :) -
#6234 legújabb patch fent van? ha más nem segít, próbálkozz reinstallal -
#6233 tudom. :) azt használom. -
Gerald #6232 hali
én még csak most játszok vele, viszont felraktam a SOU-t is menet közben és azóta ilyen 10-20 XP-ket kapok egy lény leirtásáért, főgecikért meg 0-t...vmi nem stimmel, ha vkinek van 5lete h mi a bánat miatt csinálja ezt, az világosítson fel pls! -
tajfun #6231 EOB-bol az 1. 2 reszt vegignyomtam, a 3.at meguntam menet kozbe, nagyon meglaccott hogy nem a Westwood csinalta, olyan is lett. Viszont az eredeti POR nagyon jo volt, ott lattam eloszor 8 meg 9. szintu spelleket. :) -
#6230 ott a rar verzió is -
Drizzthsz #6229 Nekem bejött, csak "elvesztettem" régebben... -
#6228 ez is nagyon jó, ismerem. az egyetlen gáz vele, hogy az .exe verzió NET frameworkkel m1, ami nekem hazavágja a dózerem rendesen (nemtom mér). -
#6227 Annal mar csak ez jobb dolog :P
Player Resource Consortium
Na itt van nehany uj Class - Feat - Skill es Spell :P -
#6226 Különben SOU + HOtU amúgy is jó dolog, ha meg van, nemcsak multi miatt. Csomó új monszta és dolog van benne (pl. köpönyegek varázslóknak). -
#6225 lol! ezért nem szeretm a dc-t. max mp3-t töltök onnan -
#6224 a film? waste of brandwith imo ... -
Drizzthsz #6223 Mert jön mellette a sw:ep2... -
Drizzthsz #6222 passzív vagyok, de megy így is, jön a sou... (Már csak 29 óra...) :)) -
#6221 az lesz a nehezebb dió, mivel régebbi. -
#6220 az szívás ... próbáld megszerezni. dc egy jó hely lehet kezdésnek, főleg ha nincs tűzfalad és aktív is tudsz lenni. esetleg néhány sms-es oldalon még fent van. -
Drizzthsz #6219 A hou-t megtaláltam dc-n, de a sout még nem lelem... -
Drizzthsz #6218 Cep, a.62 megvan, sou, hou nincsen...
Fákk! -
#6217 SOU és HOtU is kell, persze. -
#6216 meg a CEP is. letöltés itt.
Ja, és 1.62-es a paccs verziója, keress krekkeltet neten. -
Drizzthsz #6215 A magyar meg valami kiegészítést hiányol...
Annak kéne a SoU meg a Hou? -
#6214 várj csak! úgy érted hivatalos szerverekre akartál jáccani menni? mer' az nem fog menni törött játékkal. csak a magyar szerverre (ill egyéb törött szerverre bár én másik ilyet nem ismerek) tudsz felcsatlakozni. -
#6213 amúgy meg nemtom. próbálkozz :) -
#6212 nekem 2. módszer m1 és nagyon is jól műxik -
Drizzthsz #6211 Az 1. pontot windowsos tűzfallal meg lehet csinálni? Mert a második módszernél szinte minden szerver beszólt, hogy nincsen cd-keyem... -
#6210 1. Neten vaó játék alapjai
2. Magyar szerver és a rajta futó modul
3. Hazai oldal minden infoval (linkek is ide mutatnak) -
Drizzthsz #6209 HAHÓ! INTERNETEN hogy kell játszani? A főszerver nem akar beengedni.. -
#6208 Ja tényleg, a Gamer's Hell-en van egy Eye of the Beholder mod az NWN-hez! (www.gamershell.com) -
#6207 ÉS mit szólsz az Eye of the Beholder sorozathoz? Ami azt illeti készült egy Dungeon Master ramake, és annak az engine-jéhez (java-s) megcsinálták az EOtB első 2 részét is. -
tajfun #6206 Na meg a Bards Tale se volt rossz. Emlexem volt 1 jatekkeszito progi, amivel lehetett (volna) BT jatekokat csinalni, ha ertett (volna) hozza valaki. O"s NWN Aurora Toolset. :) -
#6205 Ja ja, én még a C64-es Pool of Radiance és Champions of Krynn sorozaton nőtten fel. ;) -
tajfun #6204 Jo az evocation is, de sztem a death megjobb. 3-4 fireball helyett 1 finger vagy vail sokkal gazdasagosabb es gyorsabb. :) -
tajfun #6203 Az autoquicken gyakorlatilag allando hastet ad az altala erintett spellek hasznalata eseten. Vagyis autoquicken 3-mal minden spellt gyorsitva mondasz el. DE: ha van rajtad hastes cucc (pl. alap boots of speed), maris nincs hatasa, mert ugye nem adodik ossze. Max akkor lehet jo, ha allandoan elhagyod a cuccaidat. :) -
tajfun #6202 Az jo is. Foleg ha jaccottal a C64es eredetivel. -
tajfun #6201 Allitolag a still spellt lehet paralizaltan is hasznalni. En meg nem probaltam, sose paraztak le. -
#6200 "a still és a silentnek van vmi előnye?azonkívül ,hogy hangtalan meg ilyesmi?"
Igen ilyesmi.
A Still (mozdulat nelkuli) elsutheto vertben es pajzsal is annelkul, hogy a vert rontas modosito akadalyozna benne, tehat akor full plateban es toronypajzsal is varazsolhatsz 100% biztonsaggal.
A silent meg mint a neve is mutatja hang nelkul castolhato, tehat hiaba raktak rad mondjuk egy silent varazsiget, te attol meg nyugodtan tudsz varazsolni. -
#6199 Én még nem sokat játszottam custom modulokkal, most kezdtem a pool of radiance nevűvel. Az egész jónak tűnik. -
steweee #6198 gondolod hogy egy nap alatt sikerül végigjátszani? legalább kell neki 3, még ha csak nem is alszol!egyébként vagy 1-2 hét normális játékmenettel -
Ersiman #6197 Kösz meg fogom nézni, ettől függetlenül érdekelne a véleményetek. Ki melyiket próbálta ki, hogy tetszett?