Neverwinter Nights

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Besz
Hello!
Egy furcsa kérdést teszek fel, remélem azért tud valaki válaszolni. Ha interneten keresztül 2-en játszunk, akkor adott idõ (óra) alatt mennyi az adatforgalom (MB-ban)? Gondolom függ a modul méretétõl is. Azért lenne fontos nekem, mert nincs korlátlan internetem, csak a barátomnak, és szeretnénk kipróbálni együtt. Még sosem játszottam interneten keresztül. Nem akarom elhasználni csak erre a keretem, épp ezért jó lenne, ha keveset fogyasztana. Az se lenne rossz, ha valahogy lehetne minimalizálni. Elõre is köszi.

"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz

köszi, ezért kérdeztem.ne vedd kötekedésnek, de csak kama? van még más keleti fegyver is.azokkal nem?

Eye-scream
Lehet a kezében kama is akkoris mûködnek...

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

ollie
puszta kéz kell a pusztakezes skillekhez 😄

ha monkot szeretnék fejleszteni, annak a pusztakezes skilljei csak akkor mûködnek ha nincs semmi a kezében,vagy lehet vmilyen fegyver?

ollie
Köszi megkaptam! 😊

ollie
Ha erre küldöd: zoltan(PONT)gyokeres(KUKAC)cchbc(PONT)com

Azért írtam ki a pontot meg a kukacot, hogy valami bot be ne gyûjtse az email címemet marketing célokra.

Ja és köszi!

Sipocz
2 MB befér?

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

ollie
ah, el tudod nekem küldeni emailben?

Sipocz
Hi!
Tudtok-é olyan hackpackról amely a HotU által becsent craft skillekhez már az alap OC-ben és/vagy a SoU-ban alapanyagot biztosít? (pl. scroll papir, fém, bõr, fa......)
No meg reklám: átírták a "hencman/companion/familiar és csata AI" hacket SoU és HotU +1.61 patch kompatibilisre, legalább HCR-ral kombinálva valami eszméletlen jó és fõleg durva az NPC-k õrületes feljavulása miatt!!

ollie
Ja és lawful good maradt!

ollie
ja, megnéztem tegnap és Aribeth dupla kasztú, méghozzá paladin(19)/blackguard(6)

Ezt honnét veszed?

War. War never changes.

fallen paladin = blackguard
Mi van a freespace-szel?

War. War never changes.

Hmuda
Hát azzal nem sokat érek. :-8

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

ollie
csak HotU-sat

Hmuda
Szóval senki nem tud törést a 1.61-hez? :-(((

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Van egy kamera hack amivel szinte fps módban lehet játszani, de nem láttam még az új változatát ami az 1.61-el mûködne.

De nem olyan nagy élmény, mivel alapvetõen felülnézetes a game, tehát nincsenek benne plafon, ég, stb. textúrák, csak fekete foltok.

ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof

ollie
nem tudom, de szerintem a bioware-nél kapsz infot róla (hivatalos fórum, esetleg van külön erre szekció)

nem, vagy 3 kamera mód, ezek közül ami legmélyebbre helyezi a diving cammód,de ez sem annyira mint sok screenshoton.én meg szeretném úgy játszani mintha én mennék a dungeonba, és nem felülrõl nézném.ollie, légyszi írd már le mit kell ütni a konzolba, mert ahhoz nem értek, te meg biztosan tudod!

Sipocz
Nálam pg up/pg down, szélsõségben a kari mögül néz ki a kamera.

ollie
szerintem konzolból

mrnorbi
Hi!
Ha jol tudom, akkor default page up/page down-nal lehet valtoztatni a kamera allast. Erre gondoltal?
Udv!

korábban kérdeztem hogy a nagyon ültetett képeket hogyan lehet csinálni.camera hack, állítóla a HoU-ban már alapban benne van.akkor most a következõ kérdésem az, hogy hol.mert nem találok ilyen beállításti lehetõséget sehol.a simát meg nem akarom rátelepíteni, mert félek hogy elrontja a játékot.

ollie
Érdekes ez az Aribeth téma, már nem tudom mit gondoljak róla 😊)

Sipocz
Hi!
Vmilyen forrásból én úgy tudom, hogy Aribeth 20 paladin / 19 pap😊, úgyhogy kell is hozzá az elfek hosszú élete amig eddig eljut az egyén. A Ch2-ben el is beszélgeti élete regényét, namost a viharos gyerek és ifjukor (ami elfeknél 60-100 év😊) amikor ugye már kiütköztek a vadulás elsõ jelei rajta, után õ beállt Tyr rendjébe és egyházába és ha azóta elsõdlegesen templomi szolgálatot végez akkor bizony jó sok gyógyítást meg kereskedést kellett lenyomnia amig emígy felfejlõdött😊))!

Hmuda
Király, már kiadás után játszottam vele egy csomót, csak gondoltam nosztalgiázok kicsit és elszórakozgatok a kalandmesteres cuccokkal.

ollie
Na, hogy teccik a gém?

Hát azt a tüzijátékot amit levág Aribeth a chapter 4-ben nemtom hogy hoz össze egy paladin😊)

ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof

Hmuda
A gwc nemhogy néha, de soha nem mûxik. De majd szétnézek.

PiszkosFred
A vicc az, hogy a netes forumok es oldalak 95%ban fallen paladinkent emlegetik. Hat szep dolog, masfel ev utan kiderul lassan hogy megsem paladin a neni, hanem egy pap ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

PiszkosFred
Magyar server nemigazan, Dalakora (immar ket szerveren ugyebar kozos vaulttal) asszem a 163as peccset hasznalja, kiegekkel...

PiszkosFred
Csak egy kattintasnyira a hivatalos kotor oldaltol es megtudod ;] Krekket viszont nemtom honnan szedj, nwnhun csak kieghez van. Talan gcw, neha meg muxik...

Hmuda
Milyen verzió a legújabb az alaphoz, merre találom és merre van crack? :-)))

ollie
eh, nem csodálom...

Hmuda
köszi.

Ollie: igaz, de végülis itt tökmindegy.

ollie
nem lehetne az ilyet privátba?

Hmuda
Vki tud egy kulcsot az alap játékhoz?

ollie
A magyarítás még eléggé gyerekcipõben jár, hiszen 1 tonna szöveg van benne, ezért nem látsz sok mindent magyarul.

ollie
nem tudom

Adam5
ennek a netje olyasmi mint a Bg-nek vagy másabb?

ollie
Van persze, látogass el a bioware oldalára.

ollie
Háj Sipõcz! Végre visszatértél közénk. 😊

Sajnos a kérdéseidre nem tudok válaszolni, mert még sohan nem használtam prestige class-t, de nem fogsz csalódni a HotU-ban. Én már a 3. chaptert nyomom.

Sipocz
Béke Nektek!
Végül is megszereztem a HotU kieget😊!, valami dúrva de tetszik. El is döntöttem, hogy feladva a korábbi pure class mániámat megvizsgálom a prestige class népet találnék-e közte nekem alkalmasat. Ide szólna viszont 3 kérdés:
1. A prestige class un. sajátkaszt, azaz nem érvényes rá az xp. levonás? pl. elf 1 arcane archer/1 wizard/6 fighter esetén a fighter nem elf sajátkaszt, de 5 szintre van a sajátkasztnak tekintett wizardtól és a felvett prestige-tõl is
2. Ha a prestige class sajátkaszt és a kari nem ember v. félelf akkor a korábbi, fajra jellemzõ sajátkaszt attól még sajátkaszt marad? pl. dwarf 1 dwarven defender/3 fighter/6 cleric esetén a dwarven defender és a fighter is dwarf sajátkasztként értelmezett?
3. A prestige class-t választó varázshasználók varázslati szintje megreked? pl. 12 druda/3 swifter a druida spelleket 12 vagy 15 szintü casterként nyomja?
Elõre is köszi a felvilágosítást!

Adam5
Az alap gamebõl van azert szerver a neten?

ollie
ezexerint

ollie
De van belõle Gold verzió (ez még talán nem jött be hozzánk) és abban az alap + az elsõ kieg (Shadows of Undrentide) van.

Adam5
"mintha MediaMarktban is láttam volna, de akár cdgalaxis-ban is"
jé akkor ezekszerint nem csak én járok erre a 2helyre
😊)

Adam5
oo az
576 árulja