8396
  • Magic Boy
    Rakj be képet!
  • Darth Cortez
    Sziasztok!
    Egy kalandor csajszit indítottam, és a Koldusok fészkénél az Átkozottak Vadaskertjében elakadtam. Van egy zombiherceg meg egy múmia, és nem sebzi őket a fegyverem. Na most mit csináljak?
    Már bánom, h kalandorral nekimentem a játéknak, varázslóval tök könnyen legyaktam mindenkit, ez meg nem sikerál..
  • Thanatos
    de, cdgalaxis.hu
    nm :)
  • Nandusz
    Szevasztok
    NEVERWINTER.NIGHTS.HORDES.OF.THE.UNDERDARK-DEViANCE változatát nem tudom feltelepíteni, mert nincs a birtokomban a 7x5 jegyű CD-key.
    Nem tudna ebben valaki segíteni?
    Kösze
  • PiszkosFred
    Vszinusitheto - atolvasva a kommentet (!) - hogy az alapjatek meg lett mentve, mivel csak win lett ujrarakva, teljeskoru formatrol nincs szo. A "azt hiszik telepítéskor,hogy nincs felrakva az alap" is erre utal. A problema neki az, hogy habar az alapjatek megvan - a korabbi windows idejen felinstallalt teljes verzio - de az uj win ezt sajnos reg bejegyzesek hianyaban nem tartja szamon. Es ezert nem tudja telepiteni a kiegeket.
  • IMYke2.0.0.0
    A regisztrációs bejegyzés nem elég.
    A Játék ugyanis használja is az alapjáték elemeit - tehát, a telepített játék szükséges!

• PiszkosFred
    Ja értem. Meg van az alapjáték, de ez ég a korábbi rendszeren lett telepítve, és emiatt nem engedi a kiegeket telepíteni, mondván hiába van ott a teljes alapjáték, a rendszer mást mond. Ehhez kellene neked a regadatbázis idevonatkozó bejegyzése(i). Nekem nincs fenn a game jelen pillanatban (WoW fél éve már egyeduralkodó;]), ebben nem tudok segíteni. De ha esetleg így nyáron van rá egy kis pénzmagod, 1990-ftért kapható a játék a multikban, annyit igazán megér. (jópáran ennek többszöröséért vettük meg anno..)
  • Tutilevi
    na ugye az az alpaproblémám hogy volt egy totális windows újrarakásom,és nem tudom újra megszerezni az alapgamet
    így viszont nem tudom felrakni a kiegeket sem hiszen azt hiszik telepítéskor,hogy nincs felrakva az alap
    gondoltam a kiegek telepítő cdje a windowsom regisztrációs adatbázisát nézi át
    így gondolnám beregisztrálni a gamet,hogy a regisztrációs adatbázisba exportálnám be más *.reg(j)eit
    én nem voltam értehtő vagy hülye az ötlet?
  • tescosjoghurt
    lolka: meg kell támadnod a csontvázakat (jobb egérklikk és a kard(támadás)) és utánna mindet kinyírod. Ekkor megölheted azt a szutyok idézőt is, aki eddig sebezhetetlen volt, és ha minden igaz akkor már meg is találhatod a kulcsot, vagy kinyílik az ajtó. De ha hülyeséget írtam,akkor bocsi:)
  •  Evil
    Hi , van egy elég nagy porblémám és ebbe segitségeteket kérném.. megvan a full nwn és hát amikor multi vagy singlében irogatok akor egyidöután valamiért semitse tudok csinálni oan mintha kifagyna de normálisan fut meg minden és ha windowst nyomok és viszalépek akor megint megy rendesen nemtudom hogy ez ellen mit lehet csinálni valaki másnak is van e ien amugy testvérem accountjában rendesen müködik meg minden probáltam uj felhasználonevet is csinálni de ottis roszvolt ezért gondolom hogy esetleg valami beállitás hiba van vagy iesmi... Amugy win xp m van és kicsit idegesit hogy beszélgetés közbe windowst kell nyomkodnom és néha 5 percen át nincs semi baja néha meg minden mondatnál... Nwn t is raktam ujra de azse segitett.. Nemtud valaki erre valami megoldást esetleg volt e már valakinél? elöre is thx
  • EqUiNoX
    Haliho! Nem nagyon jársz mifelénk mostanság ;] Ezt a reg dolgot én sem értem, mire gondoltál?
  • EqUiNoX
    Haliho! Nem nagyon jársz mifelénk mostanság ;] Ezt a reg dolgot én sem értem, mire gondoltál?
  • Lolka
    Luskanban harcol két fickó, az egyik valami lovag szerű a másik meg a csatornákban lakik! utóbbit meg kellene ölnöm de nem jutok el hozzá! Lemegyek a csatornákba és valami nekromanták vakernak ott! Néhányat kinyírok de néhány meg sem támad és én sem tudom őt! Van itt egy ajtó ahova nem tudok bejutni mert kulcs kellene! Hol találom a kulcsokat?
  • tescosjoghurt
    Amúgy milyen regről beszélsz?
  • tescosjoghurt
    Egyhangú döntéssel nyertem. Beszéltem Lodarral(a kocsmában van, és mindig piára hívnád meg), az egyik tanuval, aki elárult egy titkot (persze előtte a karizmát fel kellett tornásznom), és ezzel sima ügy volt a tárgyalás. Nagyon egyzserű, de mire rájöttem:)
  • Magic Boy
    Egyszerü nyerni!
    1.Mindenkivel beszélni kell(nemszabad vesztegetni)és meg kell gyógyítani a sérült harcost(ha tudod)!
    2.A tárgyaláson nemszabad a piárol beszélned csak akkor,ha a vádló hozza fel és be kell fejezni amilyen hamr lehet/felajáljas(persze csak akkor,ha te álsz nyerésre!)!
  • Tutilevi
    én mindig vesztettem
    aztán hagytam annyiban
    de valaki nem tudná kiimprotálni a regjeit????
    plíz...
  • Magic Boy
    Hány fákjád és hány kardod/üreskezed volt?
  • tescosjoghurt
    Jajj de fasza! Sikerűlt megoldanom és kaptam több mint 1200 XPT:D
  • tescosjoghurt
    Szevasztok! Nekem csak egy kis problémám lenne. Nemrég kezdtem újra a neverwinter az alapmodultól, azért, hogy most kifacsarjak minden létező XP-t a játékból. De egy mellékküldetést nem tudok megoldani: méghozzá azt, amit a harmadik fejezetben tyr papja, Neurik ad nekem - legyek védőügyvéd egy tárgyalásban. De soha nem tudom megnyerni! És ez baszottul idegesít:)
    Nagyon örülnék, ha valaki segtene! Előre is köszönöm!
  • Tutilevi
    ja amúgy helló Fred régen láttalak
  • Tutilevi
    miután jártál a kertben,megkaptad azt az időkristályt,vissza kell menni a romba
    a rom területén van 3 gólem őrizte szoba, oda most nem tucc bemenni
    van viszont(a térkép jelöli is neked) 2 sun dial
    odamész az egyik sun dialhoz,aktiválod az időkristály varázslatát,aztán rákattintasz a sundialra
    ennyi
  • Tutilevi
    lenne egy olyan gondom hogy:
    régebben megkaptam a neverwintert,feltettem,aztán újratettem a windowst is
    az original cd-t nem tom megint megszerezni,és ahhoz hogy feltudjam rakni a kiegeket,be kéne regelni
    valaki nem tudná kiimportálni a regeket és elküldeni emailben?
    vagy az is jó lenne ha valahonnan le tudnám szedni(csak nem találtam)
    előre is kösz
  • EqUiNoX
    Mert az egyik egy sima peccs az aktualis verziorol az ujra, a masik egy kritikal update, az barmelyik verziorol peccsel a legujabbra. Mindig a kritikalt erdemes leszedni, ha csak nem modemes vagy, amikor is a kritikal merete miatt megfontolando a letoltese.
  • DeeTox
    Üdv!Tudnátok segíteni nekem a 3.fejezetben vagyok, annál a résznél amikor vissza kell menni az időben a napóránál vagy mifenénél.NOs hiába megyek rá az időkrisztályra és hiába aktiválom nem akar visszavinni a múltba. Olyasmit ír, hogy nem vagyok a sundial-on, vagy vmi ilyesmi.Most hova kell állni, hogy tudjam használni?Már mindenhol próbáltam és semmi.
  • Lenssver
    Hát kösz szépen nem értem pedig a gamestar ujság melékletéről szedtem le.
    Csak van ezen a fórumon egy két normális ember.
  • ollie
    ftp://ftp.infogrames.net/neverwinter_autoupdater/NWNEnglish1.66HotUUpdate.exe

tessék exe
  • Ersiman
    Hát nem tudom, most jött ki az 1.66 patch és .exe fájl. De ha elindítod a játékot és ráklikkelsz a Update gombra megcsinál mindent amit kell.
  • Lenssver
    Hát elégi bunkó vagy te kisapám.Semilyen exe nincs a neverwinter javitása
    nwn_pc_english_from1286756_to1296758.rtp egy ilyen fájl.
  • Eye-scream
    Talán azért nem válaszolt senki, mivel másnak nem volt ilyen, és nem tartották szükségesnek külön-külön beírogatni, hogy "nem tudom".
    A patchet nem kell sehova másolni, elindítod az exe filet és magától felteszi. Ha biztonsági másolatot használsz akkor szükséged lesz a megfelelő crackre innen.
    Ez nem hiszem hogy olyan észvesztően bonyolult, és ha utánanézel a neten akkor cirka 10 perc alatt rájöhettél volna, és nem mutatkoztál volna be itt mindenkinek mint rekordméretű bunkó.
  • Lenssver
    Erre egyből válaszolsz mi
  • Mayday
    Ellentetben Veled...
  • Lenssver
    fasza gyerek vagy imike
  • IMYke2.0.0.0
    Fakultatív az olvasása - megleszünk nélküled is!
  • Lenssver
    Ilyen szar fórumot se látam.
  • Lenssver
    Szevasztok olyan gondom van hogy a 2 fejezetben vagyok és szintet léptem de
    a legvégén amikor összegzés van nem fogadja el nem csinál semit.Próbáltam
    javitást felrakni de nem tudom hova kell másolni a javitást.Vagy ha nem eredeti nem lehett javitani??
  • KH
    megjelent a the biggest premium modul evar!
  • IMYke2.0.0.0
    Azt mindig érdemes Basic-en hagyni.

• Braveheart
    Csak egy ötlet: vedd le a hardveres hanggyorsítást az option menüben.
  • Izmael
    Igen! Egy FX 5700.