Neverwinter Nights
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kell hozzá Crack?
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Nagyon igényesen elkészített holmi, és megállná a helyét a másik két kieg mellett hivatalosként is, ha csak játéktechnikai szempontokat nézünk.
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Egyébként egész jó eddig amennyire meg tudtam figyelni.
A custom fajokat hogyan lehet elõhozni? Megpróbáltam a "sub race" módszerrel, de nem igazán akart összejönni...
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Ott megtalaljatok a linket is.
Es igen compatibilis a CEP-el.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
A külsõben medvéket kell gyilkolni majd egy ajtón belépve eljutunk a belsõbe ahol repülö lények(azthiszem impek)-et kell gyilkolni!
Itt lehet megtalálni egy hõs holtestét és a hõsök könyvét is!
Na itt van 1 kút ami egy titkos vízalatti átjáró!
Mit kell csinálni,hogy átjussak(nekem azt írja ki,hogy kevés a levegõm)?
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Most kezdtem el jatszani a gammaval eleg nag zurzavar meg nekem 😊
Kene vmi faq/help, esetleg magyar fan oldal?
A temetõben pl a pajzsot!
Én egyik ajtón se jutottam be a sárkamrát megtaláltam de ott nem tudtam bejutni😛, ezért hagytama fenébe😄. Most vizsgaidõszak s majd csak utána nyomom.😊
By MhyCroft
GanXstaZolee#2709
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Olaf,a kurtizáncsaj(nemugrik be a neve),a komrtói lázadok vezérének és a druida-nak megcsináltad a küldetését?
Kivel vagy?
Felraktad a kiegeket?
Igaz végig volt velem csatlós lehet az szivja el a sok xp-t 😊
GanXstaZolee#2709
szerintem megéri felrakni és kipróbálni!
Hátha ez segít,hogy ne und meg olyan hamar a Single-t!
Kb 8-asnak(vagy nemsokkal alatta)kéne lenned!
GanXstaZolee#2709
Amúgy érdekes hogy az ember egy abszolút lineáris gémnél arra vágyik hogy nagyobb szabadságot kapjon, erre mikor megkapja a nagyobb szabadságot meg képtelen végigvinni mert unalmas. pl.: Morrowind (ezzel mindíg az volt a bajom hogy túl nagy a szabadság oda megyek ahova akarok, azt csinálok amit akarok, a küldik nem mindíg vannak pontosan lefektetve hogy hova kell menni, érdekes megjegyezni hogy a mellékszálakat mind végigvittem, de a fõ storyvonalon már az elsõ küldit sem tudtam megcsinlálni, nevezetesen hogy találjak meg valami kockát 😊. , de érdekes hogy pl a gothic 2 õt többször is végigvittem és még most sem unalmsa, bár tény hogy az elég lineáris. De ottvan pl. az X és az X2. Az x-et imádtam de megölte hogy semmi story csak a baszottnagy szabadság van 😄. Az x2 már jobb mert van ami hajtson. A neverwinter egy érdekes keverék, hiszen lináris mert a fõstoryt mindenképp meg kell csinálni, visazont hogy mit milyen sorrendben na az már nincs meghatározva. Szal érdekes keverék ez a gém, ezért van az hogy se vele-se nélküle 😊. Ha felrakom és elkezdek játszani vele akkor megunom, de ha leszedem akkor hajt hogy végig kéne vinni, és megint elkezdem sé kezdõdik az egész elölrõl. LOL mi?
Bocsi az OFFért.
War. War never changes.
Singleben elég uncsi 😞 . Már többször próbáltam végigvinni de mindíg meguntam a 2. epizódnál 😄
2 tudom,hogy hol van + 1-et mátr visszavittem!
De a 2 helyre(Dokk vízvezetékek(nincs kulcsom már a nagy rácsoskapuhoz se)és nagytemetõ)nemengednek be! 😞
Mit csináljak!
szeretném megcsinálni Olef küldetését,de kifogytam az ötletekböl!
Egyenlõre nem is akarom feltenni a kiegeket,mert úgytudom akkor csak 16-osig mehetek az alajátékkal(vagy ha továbbjátszom megkapom az addig összaszedett XP-ket késõbb és ugrok pár szintet?)míg,ha nem rakom fel akkor 20-asig!
Azt a kerdesedet nem ertem, hogy "Csak kasztok vannak benne vagy modulok is?".
A kasztok es azokhoz tartozo skillek, varazslatok, feateket tartalmazza. Valamint a prezstizs osztalyokat az epic feateket es epic varazslatokat.
Gyakorlatilag egy kiegeszitonek is felfoghato.
Csak kasztok vannak benne vagy modulok is?