Neverwinter Nights

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magic Boy
Közben megtaláltam és már töltöm is!
Kell hozzá Crack?

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Magic Boy
Honnan lehet leszedni?

Eye-scream
CEP-avagy Community Expansion Pack egy válogatás a rajongók által készített legjobb lényekbõl, scriptekbõl, arcokból porteékból, tárgyakból, stb...
Nagyon igényesen elkészített holmi, és megállná a helyét a másik két kieg mellett hivatalosként is, ha csak játéktechnikai szempontokat nézünk.

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Eye-scream
Hát nekem belekötött-2 filet nem akar felülírni a CEP-es modulokban.
Egyébként egész jó eddig amennyire meg tudtam figyelni.

A custom fajokat hogyan lehet elõhozni? Megpróbáltam a "sub race" módszerrel, de nem igazán akart összejönni...

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Magic Boy
Mi az a CEP?

[Jakuza]
6745os hozzaszolas: Player Resource Consortium
Ott megtalaljatok a linket is.
Es igen compatibilis a CEP-el.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Mayday
Igyal meg egy kitartas italat, es probalgasd! Nekem az ital megivasa utan osszejott rogton!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Magic Boy
Chapter ketõben az alapvárostol délre van egy barlang ami két részre oszlik!
A külsõben medvéket kell gyilkolni majd egy ajtón belépve eljutunk a belsõbe ahol repülö lények(azthiszem impek)-et kell gyilkolni!
Itt lehet megtalálni egy hõs holtestét és a hõsök könyvét is!
Na itt van 1 kút ami egy titkos vízalatti átjáró!
Mit kell csinálni,hogy átjussak(nekem azt írja ki,hogy kevés a levegõm)?

Eye-scream
Ez kompatibilis a CEP-kel?

Magic Boy
Én még az alapjátékkal játszom(9-es szintü vagyok)és arra nemlehet felrakni!

ollie
PRC? Minek a rövidítése?

[Jakuza]
PRC

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

[Jakuza]
Na mi van senkinek nem jon be a RPC kieg ?

hiba
<#vigyor2> thx
ez eszembe se jutott 😊

Magic Boy

hiba
udv!
Most kezdtem el jatszani a gammaval eleg nag zurzavar meg nekem 😊
Kene vmi faq/help, esetleg magyar fan oldal?

Magic Boy
Ha felraktad a kiegeket akkor elképzelhetõ,hogy csak 6-os vagy!

GanXstaZoleeWrk
na mostmár mind1 vissza ugyse lehet menni 😊

GanXstaZolee#2709

Magic Boy
A Páncélkesztyü bajnokságot megnyerted?

Magic Boy
A disztárgyakat kell makolászni az ajtó melletti ládába!
A temetõben pl a pajzsot!

Üdv!

Én egyik ajtón se jutottam be a sárkamrát megtaláltam de ott nem tudtam bejutni😛, ezért hagytama fenébe😄. Most vizsgaidõszak s majd csak utána nyomom.😊

By MhyCroft

Magic Boy
A haverom is ott nyomja és mégis 8-as szintü az nehézséget jelent csak,de az XP-t nem befolyásolja!

GanXstaZoleeWrk
na ezekbõl a druidának nem csináltam meg csak. Mondjuk én DandD hardcoreban nyomatom 😊 lehet ezért kevesebb az xp 😊 még a kurvának is megcsináltam a questjét a kupiban aztán levágtam a lotyokat mert nem akartak semmit se... 😄D

GanXstaZolee#2709

Magic Boy
Tudtommal mindenkinek ad(haverom mágussal,paplovaggal és barbárral is megcsinálta már!

Mayday
A druida mindenkinek ad allatkiszabaditas kuldit, vagy csak koszaknak es druidaknak? (en eddig meg csak ezt a ket kasztot probaltam ki😊 )

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Magic Boy
Szerintem nemcsináltál meg mindent!
Olaf,a kurtizáncsaj(nemugrik be a neve),a komrtói lázadok vezérének és a druida-nak megcsináltad a küldetését?
Kivel vagy?
Felraktad a kiegeket?

GanXstaZoleeWrk
na ezaz és végigtoltam mind a 4 részét a városnak leirtottam mindent egy csomo mellék küldit is letoltam én sem értettem mért csak 6. 😊 de megoldottam 😊
Igaz végig volt velem csatlós lehet az szivja el a sok xp-t 😊

GanXstaZolee#2709

Magic Boy
Oké majd várom a beszámolót holnap!

Zsolo007
hmm, felrakom, megnézem

Magic Boy
Jakuza szerint olyan,mint egy (nemhivatalos)kiegészítõ!
szerintem megéri felrakni és kipróbálni!
Hátha ez segít,hogy ne und meg olyan hamar a Single-t!

Zsolo007
Ó máj gád! Mennyi osztály......mindez valami kiegészítés vagy mi?

Magic Boy
A 6745-as-nál említett PRC 2.2C neked fennvan?

Zsolo007
Najó nem marhaság......azt nem tudom hogy az eredetinél csak 16ig megy e

Zsolo007
Marhaság......rakd fel a kieget, mert új cuccok, tulajdonságok, presztizskasztok vannak benne....megéri felrakni....

Magic Boy
Valaki válaszolna a 6752-esre?

Magic Boy
A 6-os szint keves!
Kb 8-asnak(vagy nemsokkal alatta)kéne lenned!

Zsolo007
Hát én multiban szeretném tolni, nem akarok mégegyszer nekimenni singliben. Multiban csak más......remélem lesz jelentkezõ 😊

Zsolo007
6.-os szintû????Az elsõ végén???? Nem kevés az?

GanXstaZoleeWrk
én most végeztem az elsõ fejezettel, magyarul olvasgatva nagyon leköt, nemhiszem hogy megunnám a 2. végén a story jól ki van találva. Viszont kissé durva volt az elsõ végén Desther 10. szintjével amikor én 6. szintu voltam 😊 vicc viszont hogy belevertem 100+hp-t és még mindig státuszra azt irta hogy könnyen sérült 😄 igaz megdaja magát de akkor is 😊

GanXstaZolee#2709

Zsolo007
Hát én nem a végén, inkább olyan 70-80%nál unom meg mindíg a 2. epizódot, már annyiszor újrakezdtem, de sosem sikerült túljutni rajta. Egyrészt azért mert már uncsi volt a sok rohangálás, nem találtam ugyanis a bejutás módját abba a városba északon amit 2 õr õriz, és már minden mást megcsináltam. Nagyjából itt untam meg eddig mindíg, mikor-hogy. Lehet multiban jobb lenne, mint szingleben félig elaludva kattingatni 😄. Semmi izgalom nincs a gémben singleben fõleg ha már 10x-re próbálod végigvinni. Elsõre, meg másodszorra még jó volt.......

Amúgy érdekes hogy az ember egy abszolút lineáris gémnél arra vágyik hogy nagyobb szabadságot kapjon, erre mikor megkapja a nagyobb szabadságot meg képtelen végigvinni mert unalmas. pl.: Morrowind (ezzel mindíg az volt a bajom hogy túl nagy a szabadság oda megyek ahova akarok, azt csinálok amit akarok, a küldik nem mindíg vannak pontosan lefektetve hogy hova kell menni, érdekes megjegyezni hogy a mellékszálakat mind végigvittem, de a fõ storyvonalon már az elsõ küldit sem tudtam megcsinlálni, nevezetesen hogy találjak meg valami kockát 😊. , de érdekes hogy pl a gothic 2 õt többször is végigvittem és még most sem unalmsa, bár tény hogy az elég lineáris. De ottvan pl. az X és az X2. Az x-et imádtam de megölte hogy semmi story csak a baszottnagy szabadság van 😄. Az x2 már jobb mert van ami hajtson. A neverwinter egy érdekes keverék, hiszen lináris mert a fõstoryt mindenképp meg kell csinálni, visazont hogy mit milyen sorrendben na az már nincs meghatározva. Szal érdekes keverék ez a gém, ezért van az hogy se vele-se nélküle 😊. Ha felrakom és elkezdek játszani vele akkor megunom, de ha leszedem akkor hajt hogy végig kéne vinni, és megint elkezdem sé kezdõdik az egész elölrõl. LOL mi?

Bocsi az OFFért.

Én is mindig a 2. epizód végénél untam meg.

War. War never changes.

Zsolo007
Valakinek lenne kedve multizni velem? mind a két kieg+1.64 patch

Singleben elég uncsi 😞 . Már többször próbáltam végigvinni de mindíg meguntam a 2. epizódnál 😄

Magic Boy
Tehát akkor Druida-val nem is tudom megcsinálni teljesen azt a küldetést?

AZ NWN.HU-N OTT A leírás.fejbõl én sem emléxem, de az elsõ fejezet nagyon könnyû.a sírfeltárást haulet never után kutatva a kegytárgyakat kell beletenni az ajtó elõtti ládába, a ládában lévõ tekercs utal rá mit kell bele tenni.amúgy néhány ajtón kívül minden nyitható náhény kivételével amit csak wizardok meg egyéb varázstudók kaphatnak meg

Magic Boy
A Chapter 1-ben a sírkeresõs küldetés!
2 tudom,hogy hol van + 1-et mátr visszavittem!
De a 2 helyre(Dokk vízvezetékek(nincs kulcsom már a nagy rácsoskapuhoz se)és nagytemetõ)nemengednek be! 😞
Mit csináljak!
szeretném megcsinálni Olef küldetését,de kifogytam az ötletekböl!

Magic Boy
Leszedtem,de azt írja,hogy kell hozzá a Shadows of Undrentide nekem meg egyenlõre csak az alapjáték van fönn!
Egyenlõre nem is akarom feltenni a kiegeket,mert úgytudom akkor csak 16-osig mehetek az alajátékkal(vagy ha továbbjátszom megkapom az addig összaszedett XP-ket késõbb és ugrok pár szintet?)míg,ha nem rakom fel akkor 20-asig!

[Jakuza]
Feltelepited a PRC 2.2C-t es az installalasnal hozzaadod az alapjatekhoz es azokhoz a modulokhoz, amiben a PRC-t hasznalni akarod.
Azt a kerdesedet nem ertem, hogy "Csak kasztok vannak benne vagy modulok is?".
A kasztok es azokhoz tartozo skillek, varazslatok, feateket tartalmazza. Valamint a prezstizs osztalyokat az epic feateket es epic varazslatokat.
Gyakorlatilag egy kiegeszitonek is felfoghato.

Magic Boy
Ujjáték kezdésnél is van jelentõsége?

Magic Boy
Ez csak akkor megy,ha felrakom a kiegészítõt?
Csak kasztok vannak benne vagy modulok is?

Magic Boy
A legfelsõt kell leszedni?
Ha azt leszedem az tartalmazza atöbbit is?