Neverwinter Nights

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magic Boy
Még nincs fenn egyik kieg se!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Mayday
Es hogyan lehet egy jatekhoz becsatlakozni egyebkent? Megadjak a jatekban, hogy milyen szintu karakterrel mehet, meg ilyesmi? Vagy hogy mukodik? Es egy folyo jatekba is lehet pl menni meg? Vagy csak ujba?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

[Jakuza]
Fent van a ket kiegeszito ?
Ha igen akkor multiplay - csatlakozas internetes jatekhoz - es direct connect (kozvetlen csatlakozas).

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

[Jakuza]
A kulcs elkelt. Nyertese Mayday. <#nezze>

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Magic Boy
Sehogy!
2 "csak" úgy lehet,ha az egyik segítõ a másik meg idézett!

Magic Boy
Ezt hova írjam be?

zoozoo
Nos, bocs a késésért. Tehát idézhetek egy állatot, de ki lehet választani melyik szinten melyiket akarom. Már megoldódott, mert csak a mágisimeretemet kellett fejleszteni. I. szintû idézhetõ állatom a Borz, II. szintû Vadkan. Most már ésszel fogok választani 😊
Már csak egy problémám van... Hogyan lehet egyszerre kettõ megidézett állatom? 😊

Magic Boy
Már ott kiírja amikor a töjátokosmódra kattintok(beírom a felhasználónevet és a jelszót és mikor a rendbenre kattintok kiírja,hogy banolva lettem)!

[Jakuza]
Mondom csak attol fugg hogy a szerveroldalon van e CD kulcs ellenorzes.
A Dalakoran pl nincsen.

[Jakuza]
Felrakhatod mar most is a kiegeket, nem lesz toluk semmi problema.
Igen ugy fogsz talalni modulokat.
Igaz nem emlexem meg ezen kivul milyen kjiegeszitoket kell feltenni pl a Dalakora vagy mas szerverekhez.
Dalakora: 195.38.96.110:5121

Mayday
Sztem a multizashoz azert fog kelleni a 3 game + a legfrissebb patch - mondom en ezt ugy, hogy nem multiztam meg igazan. Egyszer egy kedves baratommal kiprobaltuk a leiras alapjan - asszem ki kell tiltani a bioware master szervert a gepunkrol, hogy ne tudjon kulcsot ellenorizni, es akkor lehet multizni, de csak egymassal tudtunk. Szoval nem tudom, erdemes-e vele probalkozni.
Persze azota ez valtozhatott, ez meg regen volt 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

[Jakuza]
Probalj olyan helyre csatlakozni, amihez nem kell origi NWN kulcs.

[Jakuza]
Csak az original NWN kulcs felesleges, a ket kiegeszito original kulcsat egyenlore nem adom.
Azon kivul van nekem meg egy origi NWN es a ket kieg origi kulcsa. 😛

Magic Boy
Próbálkoztam,de azt írja ki,hogy banolva lettem!
Miért?
mit csináljak?

Magic Boy
Van olyan ahol az alapjátékkallehet játszani?
A 2 kieget(és a te általad javasolt kieget)fölrakom(ha végigjátszottam az alapot),de mást nem így találok szervert?

Mayday
Igen, mar felesleges?
Mert mondtad anno, hogy talan lesz.
Megvetted akkor a boltban a Deluxe editiont, vagymianeve?
Lehet meg palyazni a regi kulcsodra?

[Jakuza]
Amugy ha jol emlexem van egy sima NWN kulcsom eredeti, ami felesleges. 😛

[Jakuza]
Sima ugy, a lenyeg a szerveroldalon van, hogy be van e allitva a kulcs ellenorzes.
Ha igen sincs semmi elveszve, olvasd el ezt a forumot.
NWN-hu Multiplayer forum

De azt nem szabad elfelejteni, hogy a legtobb PW-hez kell mindket kiegeszito + hackpackok es CEP.

Magic Boy
Eredetivel hogyan?
Kaptam úgyhogy nemtudom,hogy warez vagy eredeti!
Ha warez akkor hogyan?

Magic Boy
Én is maximalista vagyok!
Én is megcsinálok minden melléküldetést(mé a boszorkánynak is odaadtam a tükröt mielõtt megöltem)!
Na akkor nekikezdek Luskan-nak remélem leszek legalább 14-es(vagy nemsokkal alatta)a végére)!

IMYke2.0.0.0
Ha eredeti verziód van, akkor tuti.
Warez verzióval már nem olyan könnyû - bár egyesek szerint az sem lehetetlen.

===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>
Munkahelyi gép: Hewlett-Packard HP Compaq dc 7100 CMT .:|:. Intel® 915 G chipset .:|:. Intel Pentium 4 540 (3200 MHz, FSB 800) .:|:. 512 DDR (400 MHz) RAM .:|:. 80 GB SATA .:|:. Intel® Graphics Media Accelerator 900 (integrált) .:|:. Intel Broadcom NetXtreme Gigabit Ethernet for HP (integrált) .:|:. 340W-os táp - Aktív PFC .:|:. Windows XP HUN SP2 .:|:. HP 1730 LCD (17", 25ms, 1280*1024/75Hz, analóg/DVI, Pivot-képes).

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Mayday
Igen, mert hosszuuuuu.
Na, en ott, Luskan vege fele paraztam be egy kicsit, ugy ertem, akkor kicsit elegem lett, meguntam, aztan kihagytam 1 hetet, es aztan atjutottam a ch3-ba, ott mar megint tetszik, felporogtem. Lehet, hogy csak nekem tunt soknak a Luskan es kuldetesei, de elegem volt mar a sok lairbol, meg mittomen.
Meg "maximalista" vagyok, egy mellekkuldetest sem hagynek ki 😊

Magic Boy
Ja-ja!
Szivesen játszanék veled egy közöst vagy 1 meccs-et,de nemtudom,hogy hogyan lehet(lehet egyáltalán?)a neten keresztül játszani!

Mayday
Vandor vagyok!
Szegrol-vegrol kollega 😊))

Magic Boy
Luskan városaban olyan sok xp-t lehet összeszedni?

Mayday
Nem emlexem.
15 biztos nem, mert az itt leptem meg a ch3-ban.
13-14 korul saccolom, esetleg 12.
Egyebkent azt mondtad, mar "csak" Luskan van hatra. Ott meg fogsz lepni 1-2 szintet szerintem, nem olyan rovid az sem.

Magic Boy
Akkor kb olyan szintü vagy,mint én!
Milyen kaszt-al játszol?

Mayday
Az 100%, hogy en nem kezdenem elolrol, foleg ilyen aprosag miatt.
Eleg keves idom van jatszani, 2-3 honapja jatszom mar az alapjatekot. Nagyon tetszik, szeretem, de nemigen fogom megegyszer elolrol kezdeni. Van meg ket kiegeszito, meg sok-sok modul, inkabb menj majd azoknak neki sztem.

Mayday
En passzolok, meg nem jatszottam vegig.
En a 3-as chapterben vagyok, annak a 2/3-a keszen van (velemenyem szerint), es 15. szintu vagyok. Szerintem en sem leszek 20. szintu a vegeig, mert most mar nagyon sok XP kell.
Annyi bizonyos, hogy ugyanazon leolt lenyert alacsonyabb szintukent joval tobb XP jar.

Magic Boy
A Chapter 2 végén hanyas szintü voltál?

Magic Boy
Szerintetek kezdjem újra az elejétöl(elszeretném vinni az alapjátékkal 20-as szintüig)vagy ez a 3 szintnyi xp nembefolyásolja,hogy elérjem az alapjáték végére a 20-as szintet?

Mayday
Eleinte, elso ket chapterban en is tomit vittem, hogy nyitogassa a zarakat. Vagyis a legelejen Linut, O a legszimpatikusabb nekem is, de aztan sok ladaert vissza kellett menni tomival. Aztan meg rajottem, hogy nem eletbevago, mostmar egyedul dolgozom, kb a ch2 feletol. Inkabb maganyos farkas vagyok, de nem all meg elottem senki sem. A legerosebb ellenfeleknel iszom egy-ket varazsitalt, es akkor mar megint nem kell segitseg. Van gyonyoru barnamedvem is, de nem nagyon szoktam hivni, hadd pihenjen csak. 😊
Ket szablyaval nyomom, tisztara, mint Drizzt, meg eleg sokat nyilazok, ez a harcmodor is egyre inkabb bejon.

Magic Boy
Tomi-val igen,Linu-val még nem,de a többiek nemkértek semmi ilyet!

Mayday
Buta kerdes, de oveluk is "leptettel" szintet?

Magic Boy
Nálam nem ijjász!
Nálam buzogánnyal és pajzsal nyomul!
A kis csapatom!

GanXstaZoleeWrk
a csajt én azért nem hordom mivel ijjász és 2 ijjász nem lenne túl jo kell egy combat ember is aki üt elöl 😊

GanXstaZolee#2709

Magic Boy
A többiek már rég elmondták a sztorijukat!
Linu nekem is a szivemhez nõtt(azok a kommentárok amiket a cselekedeteihez fûz<#vigyor0>)és mostmár semmi pénzért se adnám!

Magic Boy
Õ vele az a baj,hogy nagyon megdobja az összharcértéket és így az ellenfelekért kevesebb XP jár!Én most ezért Hordom linu-t(nameg a mágiái is jóljönnek<#ravasz1>)magammal segítõként!

EqUiNoX
Linu az egyik legjobb segítõ a játékban, én is mindig vele megyek. Oké hogy a lány élete kissé kaotikus ;] de jól csinálja amit kell. Nem lehet hogy a sztori azért nem folytatódik, mert kevés vagy szintben? Azt hiszem - de javítsatok ki ha nem - hogy a henchman történetek két dologtól függenek. Mennyit vagy együtt a társsal, és mekkora a karaktered szintje. Lehet hogy ezért nem mondja tovább az "élettörténetét". Vagy nem... ;]

[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]

GanXstaZoleeWrk
Ja kérdés, arcane archer ha mondjuk savas/villámos/stb nyilvesszõt használ akkor is megkapja +-okat szintenként a nyilvesszõkre?

GanXstaZolee#2709

GanXstaZoleeWrk
jaja én már 3. elején vagyok és még csak 12 de nem izgat mert simán irtok mindenkit dnd hardcore nehézségen. Kivéve toronyban death slaadot ott inkább elfutottam 😊

Érdekes viszont hogy elejétõl fogva Tomit vittem magammal de ilyen szinten már nem érdekes max csapdák miatt lenne jó inkább a kétkezes fegyveres barbár/harcos? -t vélaszottam ütõerõnek 😊 hát nem piskóta. Csak nincs sok armorja ezért néha pikkpakk leverik 😊

GanXstaZolee#2709

Magic Boy
Minden küldetést negcsináltam!Amúgy nem hasonlítgatom az emberem senkihez csak meglepett,hogy az õ karija 3 szintel magasabb ugyanott!
Nemlehet,hogy az a baj,hogy én a barbárt vittem magammal,van egy álatisegítõm és 1 idézett lényem õ meg csak a szerzetest viszi magával?
Azóta már 2 szintet is léptem mégse folytatják a sztorijukat!

Mayday
""csak" 12-es szintü vagyok(a haverom ugyanitt 15-ös)mit rontottam el?"
Mondjuk azt, hogy a szintedet sasolod jatek helyett, meg hasonlitgatod magad a haverodhoz. Elveszed a sajat jatekelmenyedet.
Egyebkent valszeg nem csinaltal meg nehany mellekkuldetest, elso vagy masodik reszben. Ahhoz meg, hogy folytassak a csatlosok a sztorit, meg kell egy szintet lepned, maskeppen nem fogjak!

Magic Boy
Egyik kérdésemre se(2 van<#ravasz1>)?

[Jakuza]
nem tudom a kerdesedre a valaszt, mert mar nem emlexem mi is volt ott a helyzet.

Magic Boy
Jakuza nekem is segíts légyszives!
Toras testvért megöltem(Linut vittem magammal segítõként és így nemvolt ellenfél,de Tomi és Linu nemakarja elmondani a sztorija végét,hogy kiderüljön,hogy mi kell neki pedig mindkét tárgy nálam van és 12-es szintü vagyok!Mit csináljak,hogy elmondják?
Aptopó szint!
A Chapter 2-böl már csak Luskan városa van hátra és "csak" 12-es szintü vagyok(a haverom ugyanitt 15-ös)mit rontottam el?

[Jakuza]
SPOILER

Ugy tudod az ajtokat kinyitni, hogy a felsziget negyedben megtalalt 3 szertartasi targyakat kell az ajtok melletti ladakba tenni.
Ill ladankent egy targyat, pl a temetonel a ladaba kell tenni a pajzsot.
A dokkoknal az ajtot az ezust vitorlakbol lehet elerni, bekell azon menni, aminek a kulcsat Dara'neit ad at es az ajto mogotti csatornaknal lesz.
A komor tonal meg beszelj egy acsingozo kisgyerekkel aki elarulja, hogy kileste az anyjat, hogy egy konyvespolc mogotti atjarot varazsszoval nyit ki.
Amogott van a ladas ajto, ebbe kell tenni ha jol emlexem az aldozati nyilvesszot, hogy kinyiljon az ajto.

DarkHorSe
csao

Kene egy kis segitseg mert elakadtam. Olvastam vegigjatszast is de nemvolt benne, szoval az ellenszerhez a 4 cucc mar megvan csak meg nem adtam le. A kuldi neve Tyr temploma never sirja es 3 helyen kellene sirokat talalnom dokk csatorna itt semmit nem talaltam, kuldus temeto itt van egy bezart ajto meg egy uzenet amibol semmit nem ertek, es a komor tonal a delnyugati reszem ahol csak egy rejtett ajtot talaltam de mogotte semmi kulonoset szoval ha valakiu tud segiteni az szuper lenne, u bazze mennyit irtam el se merem olvasni na csa

ezt a kaput vagy nemtomit se tudom kinyitni aaaa

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Magic Boy
Meg varázsköppeny ami felfog minden 5-ös szint alatti varázslatot!
Plussz általában azzal kezdi,hogy leszedi az összes emberemröl és rollam is a védõmágiákat!
Amúgy én írtam,mint ez gondolom már kiderült a fentiekböl!
Mivel én elsõsorban varázshasználo vagyok így a haverom és több más ember tanácsa szerint õt hagyjam utoljára(12-13 szint)a Chapter 2-böl!
Amúgy õ(Toras testvér)1 17-es szintü mágus!

GanXstaZoleeWrk
na vki irta hogy toras testvér nem megy neki én 8. szinten kiporoltam a seggét 😊 egyebkent stoneskin (kõbõr) van rajta ami 90hp-t felfog a sebzésekbõl.

GanXstaZolee#2709