8396
-
#7196 nem hinném -
Lacika 79 #7195 akkor sry, elnéztem a dolgot. De amit írtam, igaz :D -
cain #7194 a platinum verzióban nincsenek benne ezek? -
cain #7193 oks, csak gondoltam, talán látta valaki őket torrenten, vagy valahol... o:) -
#7192 Nem, a premium modulokat csak neten lehet megvenni. Nem a kiegekről beszél.
http://nwn.bioware.com/premium/ -
tlouise #7191 Már rájöttem... :) -
tlouise #7190 Hali!
lécci valaki üzenje meg hogy A NWN:alapmodul-ban milyen tárgyakat kell berakni a ládákba ,hogy kinyíljon az ajtó az Oleff-től kapott küldiben!
/amikor meg kell találni Hauleth Never sírját/
A választ előre is köszi!!!! -
Lacika 79 #7189 valami 5000-6000 pénz a kiegekkel együtt a játék, szal MEdiaMarkt, Metro, TEsco és társai üzletekben keresgélj. -
cain #7188 a premium modulokat honnan lehet költségkímélő módon megszerezni? :) -
Tutilevi #7187 a hotu 3. chapterjában ahol mindig újraszületnek démonkatonák mit kell csinálni?(a jégóriások erődjében)
felvettem a puzzle ringet,ami egy catapulthoz vezetett,de azt nem tuttam használni(valami olyasmit írt ki hogy a csata még nem ért véget) -
bigface #7186 Sziasztok! Kis adalék: Végigjátszottam az alpjátékot, valamint a 2 kiegészítőt + végignyomtuk őket LAN-ban páran. Elég alapos vagyok, ezért ált. minden küldit megcsináltam. Az alpjáték végére simán el lehet érni a max. 20. szintet, a SoU végére kb. 15-17. szintet, a HotU végére kb. 25-30 szintet. -
#7185 kettőt olvass vissza aztán tiplizz ide:) http://forum.rpgvault.hu/viewforum.php?f=24 -
333overmind333 #7184 Még 1 dolgot kérnék: nem tudna valaki mondani nekem egy karakter fajlesztési tippet a red dregon disciple-hez? Harcos beállítottságú szeretnék lenni, főleg az érdekelne hogy melyik feat-eket és skill-eket érdemes felvenni. A lényeg a brutál nagy sebzés, meghogy rajtam ne nagyon sebezzenek, nem kell 40es szintig mindent pontosan leírni csak egy olyan 20-25-ig. Nagyon megköszönném!!! -
Darth Cortez #7183 Nem szoktatok neten játszani? Én még sose játszottam,m pedgi jó lenne... Ha már asztali RPG-re nincs időm, ez legalább pótolja vmilyen szinten azt.. -
333overmind333 #7182 köszi köszi
csináltam a mellék küldiket, csak nem az összeset, szal ha összetalálkoztam vkivel az úton vagy a kocsmában akkor meghallgattam a nyűgjét aztán megcsináltam amire kért, elég sokat megcsináltam, de azért lvl16-ból ítélve ki is maradt egy jó pár. -
#7181 magyar Pw hammervale-re járok -
MacrosTheBlack #7180 SOU OC-ben lvl13 a vége, HotU OC-ban meg lvl33. -
#7179 A sou-ban 20. szint?? Furcsa lenne, hiszen ott is 1. szintről kezded és sokkal rövidebb, mint az alapjáték... -
steweee #7178 nem tudom, még nem játszottam végig. de korábban mintha úgy írták volna hogy a sou-ban 20 a hou-ban 40-es szintet már a vége előtt el lehet érni és úgy is lehet nyomulni a befejezésig. bár gondolom a mellékküldiket ezek az emberek megcsinálták. te miért nem ? hiszen csak úgy teljes egy játék ! -
333overmind333 #7177 de el is lehet érni azt a 40est? nem vagyok túl alapos szal nem szoktam minden mellék küldit megcsinálni. az alapban is csak 16os voltam amikor végigvittem -
steweee #7176 max 40 -
333overmind333 #7175 Valaki meg tudnÁ mondani nekem, hogy ha a HotU-ot végigviszem akkor kb durván hanyas szintű lesz a krim? -
#7174 Amúgy közületek ki szokta Pw-n nyomni. nekem megvan mind eredetibe és hátha össze tudnánk futni egy kis Rp-re. -
#7173 Én anno 23ezerért vettem meg. 5rongyot annak is megér, aki csak a dobozát akarja nézni, mert annyira jó:) -
tescosjoghurt #7172 Lolka: ha még nem csináltad meg, akkor csak annyit: maradj ott, elkezdenek beszélni, hallgasd ki őket, majd észrevesznek és rádküldik a gyíkokat, lenyomod őket, keresd meg Morag szobályát(ha jól tudom Morag szobálya van ott) szedd fel a cuccokat, és kész(teleportálhatsz haza). Azért nem írtam eddig, mert alaplapom kinyúlt, és a biztosítás miatt igen sokáig szarakodtak vele. Szóval bocsi. -
#7171 köszi szépen
-
vizmagus #7170 mabbak Wandoo.atw.hu -
#7169 há de az lassúcska naon azér kösz -
#7168 Pedig: DC++
-
#7167 hello
lehet hogy a következőkért sokan meg fognak vetni, de azért is megkérdezem ha megvetnek hát megvetnek szal:
a kiegészítőket hol lehet letölteni?
ja és lécci ne mondjátok azt hogy dc++ -
#7166 a magyarítás kész van már teljesen? mert ha igen lehet, hogy felrakom megint és beüzemelem Naraviel Do'Urden-t, a drow kósza nőmet :) -
Lolka #7165 Köszi Tescosjoghurt!
Szétkelett verni valami oltár féleségeket és összejött!
Viszont most ott akadtam el hogy a varázsló torony tetején vagyok ahol Aribeth meg egy másik muksó van és egy rakás gyíkharcos!
Szóval egy kapu választ el tőlük ami sehogy sem nyílik! Végigjártam megint mind a 8 szintet de nem találtam semmi kulcsot amivel kinyithatnám azt a kaput!
Mit szúrtam el? -
#7164 Csak 15 el mehetsz amikor kreálod és belépsz kézileg is szétrakhatod a kari statjait , mert a szörnyek 15 re vannak tervezve és nem lvl 1 re ha egy karival akarsz menni akor kreálj egy uj karit alap nwn be vidd végig aztán azzal a karival folytasd a kiegészitöket. ( amikor lekreálod a karit ott válazd hogy kézi én szeretném meghozni a döntéseim és akor nem ugrasz lvl 15 re egyböl hanem te lépheted meg a szinteket ugy ahogy az jolesik. De akor is 15 leszel a végén ) -
tescosjoghurt #7163 Lolka:meg kell állítani az csontvázidézést, amit valamelyik szobában lehet az idézőtárgyak szétverésével. Gondolom még mindig a Baram küldetésről van szó. -
#7162 Na oké, sikerült, vettem egy harcost, és vele már sima ügy volt..
Figyeljetek a kiegészítőkkel, mikor elkezdem, csak olyan karival lehet menni ami már 15 lvl? Nem lehet ott is az elejéről kezdeni? Vagy az csak az első részben lehet? -
Lolka #7161 Egy pár csontváz megjelent de azokat lenyomtam!
Aztán van egy nekromanta nő és melette egy csontváz és ha így megtámadom akkor weapon non effect (vagy mi) pedig valami villám sebzős fegyverem van! Így nemtudom lenyomni a nekró csajt, a melette álló csontit és egy szellemet sem! Csak ott álldigálnak a csaj meg varázsolgat magának! -
#7160 de nincs ra penzem h felbéreljek bárkit is -
Tutilevi #7159 használj power attakkot ha van
mivel gondolom nincs ezért a városközpontban menj be Trade of Blade vagy valami ilyen nevű zsoldostanyára és fogadd fel Daelant a barbárt
na ő leveri neked
amúgy Fred tökéletesen átláttad a problémám
mivel hetente 6szor 8órázom,ezért lehet hogy lesz rá lóvém
de amíg nincs fizetés addig valaki esetleg nem próbálná meg???????
(még egy hónapig nincs fizetés)
-
#7158 sziasztok, én egy két napja kezdtem el játszani, Elf varival vagyok, 5 lvl-es és NVN első fejeztében ahol az 5 fajta álltatot kell megtalálnom, elakadtam...
Van egy agyzabáló nevű szörny, ami ugye 4 őr testébe bújik, na őket megölöm, de a végén mikor az agyzabálót kéne leküzdenem, nem megy... Mit vessek be? Mit kéne csinálnom, plz.. help! -
#7157 Rossz a fegyvered.
Nincs enchantja vagy valami magikus sebzese.