8396
  • Ferro
    Ejnye bejnye! :D

Mindenesetre az általam leírtak akkor is működnek csak nem indul el utána a gém! :DDD
  • andriska
    Valakit megkérek segítsen,hogy miért nincs hang!
  • IMYke2.0.0.0
    Warez változata van - nem vette meg a Deluxe Edition-t... [5.990 Ft]
  • Ferro
    Felteszed az alapot és rá a kiegeket! Ezután elindítod az updatert és már meg is vagy!
  • Szabi84
    Vagyis a kiegészítő nincs meg!:-)
  • Szabi84
    Én épp ma tettem fel a Neverwintert a magyarítás miatt. Felraktam a gamét majd az 1.66-os patchet és az 1.66-os NoCD patch-t. Probléma nélkül megy. A kiegészítőhöz nemtudok hozzászolni az nem megy.
  • Noodlee
    Ha nem, akkor probáld meg használni a keresőt a lap alján
  • Noodlee

Ha valami ilyesmire gondoltál...
  • TommerHead
    Légyszi írja le valaki,hogy hogyan kell feltenni(és melyiket)a patcheket a fő játékhoz és a 2db kieghez.Meg van most a full honosítás is mindhez és arra lennék még kiváncs,hogy megy e bármelyik patchel a magyarítás.Előre is köszönöm!
  • ollie
    1 kör szerintem 6 forduló (1 perc = 1 kör, 10 mp = 1 forduló), de már volt erről szó mostanában, nemde?
  •  Evil
    Hát az anyira nemérdekel de azse rosz téma mert ameik serveren játszok ott van Paci a haladási sebesség felgyorsitására meg Hastes nyilpuskát is használok szoval elég gyoris vagyok a legnagyobb gondom hogy a spellek egyrésze forduloban van és azt szeretném tudni hogy menyi ideig maradnak fent és egyéb :)
  • Noodlee
    És még nem esett szó a haladási sebességről, a kasztok, fajok, skillek fügvényében sem :P
  •  Evil
    Hát ez nemtul kielégitö válasz
    Valaki más nemmondaná meg hogy egy fordulo hány kör? abol már minden további számitást eltudnák végezni
  • Lacika 79
  • Larvin
    Sziasztok!
    Valaki meg tudná mondani, hogy melyik file-ok (kiterjesztés mondjuk)tartalmazzák a karakterek hangjait? Én ugyanis nem custom voice setet akarok létrehozni, hanem csak kellenének a hangok belőle. (Sajna a játék már nincs meg szóval nem tudom a játékból rögzíteni.) de talán meg tudom szerezni a hangokat csak a bibi az, hogy nem tudom, hogyan keressem
  •  Evil
    es a fordulo az menyi is? az kimaradt :)
  • Lacika 79
  • Fenrir
    mivel ő sem tudta hogy 2 perc 1 óra és nem 1
  • Lacika 79
    Fenrir írta: "szóval tegyük fel hogy körönként 1-et ütök rád a kardommal, akkor 10x tudok rádütni 1 óra alatt?

lol, sztem ez nem lesz jó"

Erre írtam én, hogy számold újra pls. Erre jött a lebaszás Jakuzától, hogy marhaságokat beszélek
  • Fenrir
    nah akkor még1x és utoljára

1 kör = 6mp

10 kör = 60 mp = 1 perc

1 perc = fél óra

2 perc = 1 óra a játékban

ennél egyszerűbben nem tudom már leírni

és igen, ha 10 kör alatt 10-et üt akkor az fél óráig tart...
  • Lacika 79
    lol
    azzal beszéltem marhaságokat, hogy azt mondtam, számold újra? okééééé :P
    szal ha körönként üt 1-et, akkor 10 körben mennyit is üt? és ha 10 kör 1 perc, akkor 1 perc alatt mennyit is üt? és akkor az nem 1 óra ugye? akkor miért is 10-et üt 1 óra alatt? ha fél óra 1 perc, akkor 2 perc 1 óra, nem?
    de hagyjuk, biztos nektek van igaaztok, nem akarom ilyen hülyeséggel teleflémelni a topicot.
  • EqUiNoX
    Nehéz szülés volt ;]
  •  Evil
    Na akor végülis sikerült megtudnom hogy:
    6mp az egy kör 10 kör az 1 valos perc és az a perc fél orának felel meg a játékban.

thy mindenkinek.

(persze azthittem hogy ez csak egy hozzászolásos dolog lesz ahol leirja valaki de ugylátszik ittse volt teljesen egyértelmü)
  • [Jakuza]
    Te marhasagokat beszeltel.
    Mert meg megszorozni se tudtad a szamokat.
    Nalunk 6mpx10 az 60masodperc ami ugyebar 1 perc.
    Es 1 perc a jatekban fel ora.
  • Lacika 79
    erre céloztam én is, de egyből lehurrogtak. érzékeny lelkivilágomba csúnyán beletiportak :DDD
  • Fenrir
    és még ott van a szintje utáni támadásbónuszok, pl 3/2, 2/1, 5/2...
  • [Jakuza]
    Skill es hatas fuggo.
    Ertem most a tulajdonsagot az alatt, hogy ugye haste hatasa alatt, gyorsabb minden tevekenyseg.
  • Yeltzin
    mondjuk egy íjásznak simán belefér 6mp-be, a varázsló más tészta, de asszem nem is támad minden körben feltétlenül.... egy harc azért pörgős dolog, ahogy én látom, de tény, hogy nem az ADnD tölti ki az életemet :)
  • [Jakuza]
    Igy igaz.
    S mivel ez a PCs jatek ami talan a legjobban hasonlit a szerepjatszashoz, kompromiszumok nelkul nem lehetett atultetni a PCre a szabalyokat.
    Amugy is a szabalyoknak folyamatosan valtozniuk kell, hogy nelegyenek elavultak.
    Az ilyen dolgok felett elkell siklani.
    A jatek elvezete a lenyeg, nem pediglen az, hogy ilyenekbe belekosson az ember.
  • Fenrir
    de mivel az ad&d nem csupán a közelharcról szól ezért figyelembe kell venni pl hogy az íjásznak ki kell vennie egy új nyilat a tegezből, rátenni a húrra, kihúzni, célzoni majd lőni...ez nem fér bele 1-2-3 mp-be

vagy a varázslónak elő kell vennie az anyagi komponenseket és fel kell használnia őket verbális és szomatikus komponensekkel együtt
  • [Jakuza]
    Egy PW-ben szerinted amig te harcolsz a tobbiek szamara megall az ido ?
    Nem. Ugyanugy sotetedik, megy az ido.
  • Yeltzin
    de én azt mondom, hogy HARC alatt a játék ideje is real time (hiszen az tényleg nevetséges lenne, hogy egy harcban 5 percenként mozdulnak meg), míg sima jövésmenés közben érvényes a "2 valós perc = 1 játék óra" időszámítás

bunyónál 1 játék perc = 1 valós perc, ami alatt 6x lehet "mozdulni"

ez így logikus és kézenfekvő, mellesleg nem állt szándékomban kötekedni, sry
  • [Jakuza]
    Nem 10et 20at, mert kiderult kozben, hogy a jatekban 2 perc 1 ora.
    Tehat jol irta le ne kotekedj.
  • Yeltzin
    én ezt értem, de ha te nem, akkor hagyjuk... :)
  • Fenrir
    ROUNDS AND TURNS
    A round in game time is approximately six seconds in length.
    A turn is ten rounds, or 60 seconds.

GAME TIME AND REAL TIME
    Every two minutes of real time is equal to an hour of Neverwinter
    Nights game time.

olvasd már el ezt légyszi, én csak lefordítottam a #7238-ban
  • Yeltzin
    "akkor 10x tudok rádütni 1 óra alatt"

Te ezt írtad. Nem mindegy, hogy egy perc vagy egy óra alatt ütsz tizet :)

(nem vagyok benne biztos, de harc közben szvsz nem ugyanaz az időszámítás, mint séta közben, vagyis egy 10 perces bunyó alatt nem fog kihajnalodni)
  • Fenrir
    nem ezt írtam volna?
  • Yeltzin
    nem, 6mp egy kör, 1 perc 10 kör, és ez így teljesen okés
  • Fenrir
    szóval kb 6 mp egy kör, 10 kör fér 1 percbe és 1 perc fél órának felel meg...

de ez d&d 3-as szabály alapján van?
  • [Jakuza]
    Na megneztem a kezikonyvben.
    Ezekszetint rosszul emlekeztem.

ROUNDS AND TURNS
    A round in game time is approximately six seconds in length.
    A turn is ten rounds, or 60 seconds.

GAME TIME AND REAL TIME
    Every two minutes of real time is equal to an hour of Neverwinter
    Nights game time. That means that 48 minutes of real time is equal
    to a 24-hour Neverwinter Nights game day.