8396
  • NZiM
    Hali!

Ott tartok hogy Helmben az áruló csókászt kellene egy kicsit lehűtenem, de nem megy. Varázslóm van, übertáp, de nem tudom letenni, még csak meg sem sérül. Van valami trükkje?
  • erx13
    én ugy öltem meg őket hogy vettem minden varázsitalt amit csak lehet jo sokat és azt benyomtam magamnak előttük és igy le tudtam győzin őket :D
  • tescosjoghurt
    Nekem is volna egy kérdésem. A teremtő romoknál vagyok, méghozzá a legalsó szinten. Ott két golem van, amit az istennek nem tudok kinyírni, és csak elolvastam már a végigjátszást, hogy mit is tegyek. És ott írta, hogy el kell menni az alkotó helyetteséhez, aki elmondja a jelszót, amivel átjuthatnék rajtuk. De én még csak be se tudok menni hozzá! Nem tudjátok mi lehet a gond? Előre is köszi!
  • tescosjoghurt
    Én úgy csináltam meg, és úgy emlékszem először kétszer kellett a pirosat, aztán kétszer a kéket, majd ismét a pirosat, de a többire már nem emlékszem:) Remélem összejön.
  • Mortel
    Azt hiszem, ezt már csináltam. Nekem is ez tünt logikusnak..
    de próbálom még1szer.
    köszike.
  • tescosjoghurt
    mortel: ha összeszetted a láncokat, és aktiváltad, amit kell, a kutra kattintassz, és ott mutatja a színeket, sorrendben, hogy hogyan kell láncokat meghúzni. Ugyanolyan sorrendben húzogasd őket végig, és akkor kinyílik az ajtó.
  • BaLeeX
    Ha Dealen-re a Vörös tigrisre gondolsz az ideális társ. Minden ajtót meg ládát szétver amit lehet és rohan előre, osztja a halált. Elárulok annyit, hogy én most már az utolsó teremben vagyok a játékban és ő van velem. :)

Kipróbáltam még jópár csatlóst de még a Bárd csaj jött be valamennyire mert jók voltak az énekei de támadni nem mindig akart és itt volt a gondom az összessel hogy a varázslók, papok meg gyógyítók elvarázsolgattak ugyan de ha balhé van hamar feküdtek.
    Ezzel a Dealen-el meg az a baj hogy szinte az összes mágiát beszívja így a vége felé nehéz vele.

Ha már itt tartunk: az utolsó teremben a gyíkembernek ki kellene nyírni a 6 védelmezőét utána lenne sebezhető elvileg de nem tudom őket sem megsebezni, mi lehet a gond? Mi a jó taktika? Szenvedek már vele egy ideje.
  • Ersiman
    Úgy emlékszem van, de akkor is megéri segítőket használni. Ha varázsló vagy akkor lehet valami familiárisod is nem? Vagy idézhetsz lényeket, ha már elérted a megfelelő szintet.
  • NZiM
    Aha. Köszi Ersiman. Most kipróbáltam hogy felvettem egy fél ork gyilkost:D Arat mint a disznó. Ilyenkor a party miatt van XP osztás?
  • Ersiman
    Vegyél fel valami izomember csatlóst, te pedig a háttérben dolgozz!
  • Mortel
    A Hordes the underdarkban elakadtam egy helyen. Megkerestem a leírást a
    http://www.freespace.hu/nwnhu/index.php?mindex=fo&menu=vegigjatszashotu&language=hun#hegymelye2kozpont
    megcsináltam amit ír és még sem tudok tovább menni. A Hegymélye Második Szint (Központ) A Réjtvényajtónál. Hiába szerzem meg az összes láncot a kutat sehogy nem bírom működésre bírni.

Másodjára kezdtem el , mert azt hittem kihagytam valamit az elején , de nem.

Ha vki tudna segíteni, megköszönném.
  • NZiM
    Hali. Én is elkezdtem az alapmodult, de még sok minden homályos nekem. Én varázslóval tolom, de állandóan megölnek. Szinte a börtönbe alig tudok bejutni. Van valami tipp hogy lehet a varázslóval valami hatásos dolgot művelni?
  • tescosjoghurt
    Már régen játszottam az alap modullal, de úgy emlékszem Klauthot úgy nyírtam ki, hogy sokszor ittam tisztánlátás italt (sárkányoknál kellett nekem) és folyamatosan teleportáltam. Ennél jobb megoldás szerintem nincs. Kicsit időigényes, de a végeredményért....
    Remélem segítettem valamit! jó játékot!
  • gyuree
    Sziasztok! Olyan gondom van,hogy az alapjáték 3.fejezet végén Klauthot nem tudom megőlni. A végigjátszás alapján követtem a cselekményt és nagyon sok mellék küldetést is megcsináltam de a karim ígyis csak 11/3 szintű kalandor/harcos.Tud valaki valamilyen tanácsot a gyík ellen? Már az összes csatlóssal kipróbáltam de azok is gyengék.
  • bzsoltika
    Sziasztok!
    Az lenne a problémám, hogy játék közben kihoz egy hibaüzenetet, a játék
    NWMAIN névvel 'A PROGRAM SZABÁLYTALAN MŰVELETET HAJTOTT VÉGRE ÉS EZÉRT LEÁLL.
    Ezután kilép az asztalra és akkor is kihoz egy hibaüzenetet RUNdll / Runlld (már nem emlékszem) névvel.És ezután mindig újra kell indítanom a gépet.Nem tudjátok, hogy mi a teendő???Előre is köszönöm szépen a segítséget.
  • steweee
    jól emléxem hogy volt hozzá vmi ilyesmi hogy pirates of the burning sea kieg? érdekes hgoy az még nemihvatalosan nem jelent meg, ellenben a kingmakerrel. vagy lehet róla tudni vmit_?
  • tescosjoghurt
    Köszi! Csak reménykedtem, hogy telepítgetés nélkül megúszom a dolgot, de akor ez maradt:) Köszi még egyszer!!! Szép napot!
  • Chipii
    De, csöppet:) Modultól függően változik, talán 10 mega körül lehet a normális az alapjátékban. Próbáld felrakni újra nulláról, alap+sou+hotu, majd utána 1.66-os patch-et.
  • tescosjoghurt
    Köszönöm, de sajna nem segített. Azt meg tudná valaki mondani, hogy a mentésfájloknak hány megásnak kellene lennie? Mert egy mentés nálam 211 megás, és az nem túl sok?
  • Chipii
    Próbáld kikapcsolni a video menüben a shiny watert, talán segit.
  • tescosjoghurt
    Tudna valki segíteni?! Van egy kis problémám. Most a Hotu-val nyomulok (végre van magyarosítás), ám most ökörködik a játék. Nem tudok menteni. Akárhányszor próbálom, mindig elmegy úgy a háromnegyedéig a csík, majd kilép a játékból, mert "hibát észlelt". Jelzem a betöltés is hosszabb folyamat lett, 2 percet várnom kell, mire betölt. Tudna valaki segíteni? Előre is köszi! A gépen minden más faszául mükszik, szóval nem tudom mi van.
  •  Evil
    Valaki pls küldje el nekem ezt: http://www.damned-clerics.org/nwn/headfix-full.rar
    Rpgvaulton volt a link csak az oldal megszünt és nekem meg kellenének ezek a fejek ha valakinek megvan és elbirja küldeni: [email protected] -ra nagyon megköszöném elöre is thx (gondolom csak megvan valakinek itt) :)
  • ThunderBite
    Valaki letudná írni, hogyan lehetne LANon játszani originál CDKEYek nélkül?
  • ollie
    Ja, utánanéztem én is. Viszont van még egy prémium modul, az a Pirates of the Sword Coast.
  • Besz
    Én úgy tudom, hogy a Kingmaker mellett a ShadowGuard és a Witch Wake modulokat is tartalmazza az ISO fájl. Ez magyarázza a nagy méretet.
  • IMYke2.0.0.0
    Nagyjából 70-80 MB-ot vonj le a méretéből - ez az ISO szabvány sajátossága...

• ollie
    A Kingmaker mitől ilyen nagy? Csak egy rövid modul, nem?
  • IMYke2.0.0.0
    Neverwinter Nights - Classic - 3CD:
    1. CD: 294 MB
    2. CD: 490 MB
    3. CD: 578 MB

Neverwinter Nights: Hordes of the Underdark: 661 MB (isoban)
    Neverwinter Nights: Shadows of Undrentide: 559 MB (isoban)
    Neverwinter Nights: Kingmaker: 273 MB (isoban)

Összesen: ~ 2855 MB

Most már megnyugodtál?

• Lacika 79
    most arra vagy kíváncsi, hány CD a játék? mert számomra nem egyértelmű a kérdés :)
  • DirtyPio
    Sziasztok, egy kerdesem van: mekkora instalalatlanul(pl. cd-n0 a jatek?
  • kiskorúbézoltán #7286
    THX !
  • Fenrir
    a hotu peccset
  • kiskorúbézoltán #7284
    Szevasztok !

Új vagyok még a témában és lenne egy kérdésem , ha felteszem az alapot meg a két kieget (Deluxe Edition) melyik patchet szedjem le , Vagy kell mind a három ? A Bioware-nél találtam mind a háromhoz külön patch-et ...
  • GanXstaZoleeWrk
    van full magyarítás ugyhogy esek neki HOTUnak végre :)
  • andriska
    Újraraktam az egészet:alap+SOU+HOTU és 1.66HOTU patch és van hang..
    Viszont nem crackeltem.
  • Lazlo
    Jó estét :)

nekem megvan Eredetibe a Never meg 2 kiegészítője. de már nem jáccom vele mert uncsi esetleg ha valakit érdekelne eladnám nagyon olcsón vagy becserélném Track mania sunrisra vagy nemtom mire :) ha érdekel valakit irjon mailt! [email protected] na jó éjt all
  • andriska
    Egy config.ini-t talátam,amit töröltem is,de továbbra sincs hamg :(
  • Ferro
    ... töröld a configokat!
  • andriska
    Amikor indítom a játékot még van.
    De nem engedi beállítani a hangcsatornát sem..
  • Ferro
    Máshol van?