Neverwinter Nights

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Próbáld újrarakni nulláról, más ötletem nincs. Nekem teljesen jól megy az alap kampány.
mabbak
Legfrissebb patch fent van. Nem netem próbálok játszani, hanem az alap never egyes/bevezetõ modulja ez. Szal ez nem a lag miatt van. Én azért is lepõdtam meg, mert ugyanezen a konfigon, ugyanezzel a beállítással toltam végig vagy 1 éve és akkor tökéletes volt minden.
Több mint furcsa, amit irsz. Próbáltad legfrisebb patch-et is rárakni? Meg ami nem mindegy, neten próbáltad ezt? Ott lehet esetleg ilyen lag-effektust tapasztalni, ha nagyon rossz a kapcsolat a szerverrel.
mabbak
Újrakezdtem a játékot, megint felpakoltam minden kieget stb. Szépen kreáltam egy új karit, kezdeném el a játékot és hát az a gond vele, hogy piszkosul gyors. (Régen jól ment.) A karakterek, ugye mozognak egyhelybe is bizonyos mértékben kezük, testhelyzetük változik, ez nálam most úgy néz ki, mintha egyhelybe táncolna vagy futna. Nem tudom értelmesen elmagyarázni, de kábé lehet érteni remélem. Ha mozogni akarok, akkor klikkelek a terep egy részére és már ott van, szal annyira gyors az animáció, hogy észre se lehet venni azt, hogy odafut. Vkinek vmi ötlet?
ollie
Érdemes. Úgy rémlik, hogy a kiegészítõk extra kasztjait/varászlatait/éshasonlókat tudod az alapjátékban is használni. Na meg az sem mindegy, hogy 1x vagy 3x kell patchelned a játékot. 😊

shaba23
2 kérdés

ha elejérõl kezdve akarom játszani a játékot, de megvannak a kiegészítõk is, akkor érdemes azokat is telepíteni mielõtt elkezdem a játékot, vagy ráér, ha az alapot végigtoltam? Azaz a kiegészítõk adnak valami pluszt az alaphoz?
persil
Különbözõ tárgyakat kell megtalálni nem magukat a lényeket. (de pl az intellect devourer-rel, vagy a nympha-val találkozni is kell.)

Mellékküldetések pedig nagyon fontosak (in my opinion) mivel a játék 2 napos végigjátszásával teljesen értelmét vesztené az egész. Ráadásul hiányozni fog az a jópár plusz szint, illetve cucc, amit be lehet gyûjteni.

Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!

WazheadBoci
Hol tartasz hjogy nem találod õket ?

WazheadBoci__ Royal Hunting Club - \"Big Game for the Best\" Az élijen azért élijen mert a födön nem él iyen XD http://atomcsapas-inc.atw.hu/

Nem szükségesek a fõküldetés teljesítéséhez, de lehet, hogy hasznos tárgyakról maradsz le, illetve ennyivel rövidebb lesz a játék - és miért hagynál ki részeket?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem is fogod megtalálni õket, mivel nem léteznek (illetve lehet, hogy léteznek, de nem lehet megtalálni õket😊 Egyedül egy láthatatlan hangszert találhat Grobnar.
Bokafix2
Én magyarosítással játszom mégis elakadtam. Sehogy se tudok a waterdhavian lények nyomára bukkanni. Amúgy a mellékküldetések teljesítése mennyire fontos?

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

WazheadBoci
Oksa 😄😄
Mi is haverral most kattanunk rá megint XD

WazheadBoci__ Royal Hunting Club - \"Big Game for the Best\" Az élijen azért élijen mert a födön nem él iyen XD http://atomcsapas-inc.atw.hu/

persil
Szívesen, ha megint elakadnál írj, én is most nyomom újra hosszú idõ után😄

Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!

WazheadBoci
Ah köszi szépen. Azt hittem nem kell neki menni xD
De meggyógyult így mindjárt más a dolog 😄😄

persil
Annál a négy oltárnál van egy õzike (az erdõ szelleme) aki jelenleg ellenségesen viselkedik. Le kell zúzni, és ha eléggé elvered, akkor feladja, lehet vele beszélni. Akkor tudod neki odaadni az ellenmérget(vagy a mérget ha azt is megtaláltad, és gonosz vagy).

Remélem meg lesz, elég egyszerû😊

WazheadBoci
Hello !
Megint elõszedtem ezt a gémet de már alig emlékszem rá.
Egy kicsit elakadtam remélem tudtok segíteni.
Ott tartok ahol az erdõ szellemét kell meggyógyítani. Megvan az ellenméreg amit a kõrakás alól kellett kitúrni. De nem tudom hogyan tovább. Hova kell vinii . A ligetbe ?? mert ott sehol sem tudom használi. Illetve ott van az a 4 oltár de abban csak italok vannak. <#help><#help>

hello van olyan szerver ahol a sztorit lehet tolni?

persil
Én mostanában kezdtem el újra, évek után😊
Érdekes, hogy most is ugyanúgy le tud kötni mint anno😊
Nem hiába no, minden idõk egyik legjobb rpg-je. (Meg a bg sorozat...)

Persze.
hallo valaki még neverezik még?

Kojiro
Van itt valaki olyan, aki gyakran jár fel netre játszani nwn-nel és értelmes játékkal tölti el az idejét?
Nemrég szedtem elõ megint ezt a gamet és nagyon kevés értelmes servert találtam, de azért van 1-2 nagyon jó. Van egy két nagyon jól balanszolt hack&slash server, viszont nagyon ritka az olyan, ahol az alap chapter 1-4-et játszanák és végig is mennek és nem lvl 40-en kezdik el.
Szal értelmesen játszani tudó és akaró emberek keressetek meg ingame, ha van rá igényetek, hogy neten végigvigyétek másokkal együtt a gémet, vagy csak szeretnétek egy-egy új (eddig még nem próbált) karit lvl 40ig kipimpelni az üsd-vágd serverek valamelyikén.
CEP-eket meg efféléket nem játszunk! E mellet nem RPGzünk.

Az accountom Koj1ro <#wave>

Kojiro ergo sum.

Ha érdekel valakit, Hammervale újra elérhetõ.
server2.cronusnet.eu:5121
cep1, cep2, 1,68as peccs, és a hozzá tartozó cep javítás szükséges a belépéshez.
Diablósok kíméljék meg magukat a banntól.
Respect.
Halueth Never sírjait keresem! Már másodszor tolom a gémet, de még mindig nem találtam semmit. Azokat a kulcsokat sem találom, amelyek az extra ajtókat nyitja. Nektek sikerült? Csak én vagyok ilyen lúzer? <#nemtudom>
Segítség!
Hamarosan megjelenik!
www.sevenm.hu <#wave>
Én karácson környékén láttam az 576-ban fullos NWN-t!
ollie
ebay.co.uk

Kojiro
Sziasztok!

Nem tudjátok hol lehetne megvenni a NWN Deluxe változatát? Nekem már régóta megvan, egyik havernak kéne, hogy ketten tudjuk nyomni neten, de már a világot körbejártuk érte és mindenhol elfogyott.

Olyan is érdekelne, ha valakinek megvan az alapjáték + mind2 kieg és nem játszik neten, ez esetben megvennénk a cd kulcsokat, amik frankók.

<#rinya>

Kojiro ergo sum.

Köszi!
Hali! nem találom a power wordoket. Illetve egyet adott a részeg csaj, egy másikat elvettem Klauthtól, az idõutazásos résznél is szereztem egyet, hány van még, és hol? Köszi

War. War never changes.

ollie
Itt minden le van írva, ha minden igaz. Persze angolul, de gondolom ez nem gond. http://www.opengamingfoundation.org/srd.html

Hm, kezd bonyolódni. ,)
És hol tudnék ennek utánaolvasni?
ollie
Nem tudom pontosan hogy mûködik a D&D3E-ben ez a multikaszt dolog. Teljesen összekavarták az AD&D2E-hez képest.
Itt van valami bûntetés, ha a 2 kasztod szintjeinek különbsége több 1-nél, de asszem csak nem embereknél. Utána kéne olvasni.

Köszi!
Kipróbáltam a pap szintlépést, de ahogy megtettem, az állat társam hopp, eltûnt. ,) Pl. õ mikor lesz újra elérhetõ? Ha mondjuk 2. szintû papként újra vándor szintet lépek? Akkor vándor/pap 7/3 leszek, és lépkedhetek tovább vándorként, miközben néhány pap varit tudok használni?
Szerintem 1 classal is simán végig lehet élvezetesen játszani. Én már nyomtam Sorcerer és Druiddal, mindkettõ tetszett. Hanchmanekkel pedig azt is megnézheted hogy kb. mit tud egy másik class.

A multiclassal megmaradnak az adott szinten elért skilljeid, tehát nincs ezzel gond. Próbáld ki, és töltsd vissza, ha nem tetszik. 😊

AMD64X2 3800+ @ 2.4GHz, 2G RAM, 8800GTS 320M

Hát ja, nekem sem vette meg senki karácsonyra. 😊
De jobb is így, most fillérekért meglett az NWN1, és még egy évig elleszek vele, meg a kiegészítõivel, modjaival.

Viszont van egy kérdésem.
Szóval nem vagyok nagy szerepjátékos, így egy csomó adat, módosító kicsit még homályos nekem, melyik mennyire fontos, ilyesmi.
Elindítottam egy karit, egy ember vándort, amilyen pontokat kapott, azzal rögtön (szokás újradobálni pl?).
Már 6. szintû vagyok, és elgondolkodtam, hogy mit jelent a multikaszt. Annyira megéri, vagy karakter pontjaitól függ? Pl. néztem a bárdot, de ahhoz kevés a karizmám. Az ügyességem magas, hirtelen nem is tudom, a pap vagy a varázsló használja azt, de mi van, ha a 6. szint után 1. szintû pap leszek? 6. szintig kell fejlõdnöm, hogy újra legyenek vándor képességeim? Vagy ha két szintet lépek papként, utána újra léphetek vándorként? Érdemes egyébként multikasztolni, vagy az már a profiknál éri csak meg, akik jól tudnak balanszírozni, a játékot végig lehet játszani élvezetesen egykasztúan is?
Köszi elõre is!
ollie
A 2-vel még nem, mert nincs meg sajna

Hátha még aktuális. 😊
Szóval az Igazság csarnokában, ott, ahova a portálkõ teleportál, van egy medence, onnan ki lehet szedni az elveszett küldetéstárgyakat. Nekem még nem veszett el semmim, így nem tudom, mennyire hatékony.

Egyébkén játszik még valaki ezzel a játékkal, vagy már rég mindenki a 2-vel nyomul?
hello lenne egy gondom hogy neverwinter városában a félsziget negyedben beszéltem azzal csajjal aki azt a küldit adta hogy hatoljak be a börtönbe. a börtönben az agy zabálót meg öltem de másik hogy visszamentem jeletést adni neki azt mondja hogy szerezzek bizonyitékot vissza a börtönbe és a maradvány sehol nem tudom most mit évõ legyek

gyári game-hez adnak 😛
A Newerwinter Nights 2- höz hol találok cd kulcsot? segítsen valaki.
Sziasztok valaki tudna segíteni feltelepítettem újra az Nw egyet kieget meg mindent és az 1.66 patch-et is. Mikor indítanám a játékot újraindul a gépem!
Valaki tudná mi a baj?

Gépem?
Core2 1.8
2g ram
7950 vga

berczy
Köszi, csak ennyit akartam tudni.

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

ollie
Általában így van. Olyan sok párbeszéd van a játékban, hogy nem lehetett mindet a valóságban végigmondatni szinkronszinészekkel.

Fejes021
Ja, azt nem is olvastam<#rolleyes>Amúgy nekem is úgy van, persze ez még mindig nem zárja ki a hibát. próbálkozz patchel és hangkártya driver frissítéssel.

http://www.panoramio.com/user/518310

berczy
Oké, de azért ez nem olyan bonyolult kérdés. Tényleg, Te nem tudod rá a választ? Mármint, hogy a hang csak az elsõ pár mondat erejéig van a párbeszédekkor a játékban, vagy csak valami nálam lévõ hiba?

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

Fejes021
Biztos azért mert már megjelent a második része a játéknak, nem?

http://www.panoramio.com/user/518310

berczy
Senki nem látogatja már ezt a topicot???

berczy
No #7499-re senki?

berczy
Sziasztok!

Kérdésem az lenne, hogy a játékban a beszélgetésekkor mindig csak az elsõ mondatnek van hangja a többinek már nincsen. Csak azért kérdezem, hogy ilyen a játék, vagy nálam van valami gebasz?

teddymac
Mivel soha nem játszottam az elsõ résszel single playert csak multit ezért m a elkezdem végigjátszani. Remélem lesz, majd aki segít, ha elakadtam: D
<#email>
remélem a drudia ne lesz rossz választás 😊

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75