8396
  • dracoon
    nem mesz vissza a topra?!
  • marlowe
    Nameg szerintem meg lesznek őrülve az emberel mikor megkapják :o)))
  • marlowe
    1. csak lehet nem megy...
    2. lehet lesz hozzá konverter
    3. próbának, begyakorolni még jó.
  • dracoon
    azt irtak lehet, nem fog menni a jatekban az, amit a beta szerkesztovel csinaltal... :P
  • marlowe
    Szó mi szó látszik hogy az Infogrameshez kerültek a Bioware-sek.....érdekes módon a marketingjük 0-ról 200%-ra ugrott....ezaz ezt kell csinálni eteteni a népet....de ha elb....szák a game-t megyek oda kér red dragonnal...
  • marlowe
    Jöhetne már...hol van már? Hol van már? Ide vele!
    Na majd teszem is ki az oldalra a mirrort :o)
    Mihelyst megvan :o)

Hú de jó, lehet elkezdeni építeni a Magyar online világunkat!!!! Juhééé :o)
  • marlowe
    Mostmár énis elolvasom :o)
  • marlowe
    http://www.neverwinternights.hu
    Kittettem! Nézzétek meg jól
  • marlowe
    Ha megveszed az első kiadást akkor az újításokat (értsd ezalatt a patcheket, és upgradeket) le tudod tölteni.

Viszont a plussz kiegészítőket is le tudod tölteni :o) Csak azt már nem hivatalosan, de valszeg menni fog a játékkal....
    A BG2 vel is így van nem?
  • Mucho
    Újabb kérdés: Ha én majd megveszem az I. kiadást, akkor majd az utánna kijövő változatokban lévő újításokat le tudom majd egy patch formájában tölteni a netről?? És úgy egyáltalán: mi (illetve mi nem) lesz benne az I. kiadásban???
  • MuERTe
    Mikor lehet letölteni és honnan?
  • I.C.ram
    kezdhetitek nekem gyartani a kalandmodulokat
  • marlowe
    Felkerült az oldalra Dracoon-ék Klánja is. Linkkel stb-vel. Lehet róluk olvasni :o)
  • marlowe
    de sajnos még stabil 2 hónap :o(
  • marlowe
    Hát nagy kitolás lenne az tuti :o))))
  • M.A.D.
    Na,már csak az kéne, hogy ez is kijöjjön a napokban.
  • marlowe
    Énis leszedem, pláne, hogy eleve hamarabb kijut a netre, mint boltba megvehető...pláne hozzánk...
    Aztán meg zsákbamacskára nem adok ki 13-18e HUF-ot... Még azislehet várok vele, menjen lefele az ára..
  • hun-ter
    akkor ezek után belegondolni is riasztó mi lesz ITT az NWN ISO megjelenése napján(azért senki ne mondja hogy nem fogja azt leszedni mielőtt megvenné én legalábbis ha meg is veszem majd (HA) akkor is le fogom szedni előbb!)
  • marlowe
    Úgylátom a Morrowint topic nagyon elvágta ezt a fórumot :o)
  • marlowe
    De szerintem ezek a kihagyások épp a megjelenés miatt vannak. ( szóval vagy ők unják, vagy az infogrames szólt rájuk: Márpedig Júniusban kiadjátok, akárhogyan áll)
  • marlowe
    Hát azért marad elég sok cucc benne ígyis... meg bele fogják ezeket tenni, hiszen hatalmas a nyomás...
    amúgy nem hiszem, hogy olyan könnyű meló lenne, nemhiába csúsznak vele lassan 2éve...(vagy több? :o) )
    Végül is egy nagyon egyedit alkotnak, szóval hajrá.... de ha megint elhalasztják.....
  • dracoon
    "az elso verzioban ezek nem lesznek benne..." --szerintem a masodikban es a harmadikban sem :P
  • dracoon
    ez marad ki, az marad ki, lassan nem is marad semmi a jatekban... :(((
  • marlowe
    Remélem úgy lesz, hogy megveszem a gamét... megkapom a cD-keyt aztán minden kiegészítőhöz jó lesz az :o) Így nem lesz gond, hogy a többi warez
  • marlowe
    Viszont lehet a pályákon fényforrásokat, megygyujtható fáklyákat elhelyezni..stb...
  • hun-ter
    "a fáklyákat nem lehet a földbe szúrni, ezt nem tudja kezelni a program"
    mikor fognak végre ilyen "apróságokat" is megcsinálni?
    meg én arra vágyom már hogy pl le lehessen ülni egy asztalhoz és eliszogatni csak úgy az állandó harcokból "kimenekülve" csodálni a játék világát(vagy teljes nyugiban kiülni egy rétre és bámulni az eget)
    nem tudom én nem játszottam még MMORPG-vel, ott lehet hogy lehet ilyeneket...akkor sorry csak nekem még nem volt ilyenben részem:(
  • hun-ter
    egyre inkább meg akarnám venni a progit de elrémiszt a várható ára meg a rengeteg lehetséges kieg amik megint csak pénzbe kerülnek hamár meglenne az eredeti...
    ha mindezekre lenne pénzem akkor már az Alpha-t is tudnám majd fizetni(de jó is volna!)
    hehe és az első kiadás nem is tekinthető ugye teljesnek...csak játszani lehessen vele:)
  • marlowe
    Aki nem tudná a címet: (jólvan jólvan reklámozni akarom :o))
    http://www.neverwinternights.hu
  • marlowe
    Na, frissült az oldal, Kwish-nek, és Radír-nak köszönhetően ( sajnos az interjút mindketten elküldték, lefordították, így összeillesztettem a kettőt)
  • hun-ter
    ja Pascalban:)
    THX
  • dracoon
    Ha programoztal mar barmilyen nyelvben akkor tuti elboldogulsz, annyira egyszeru. De anelkul is. Egyebkent a scripttanfolyam csak a C alapokat magyarazza el. A NAGYON alapokat :).
    Itt a cim:
    http://nwvault.ign.com/dm/scripting/course/
  • hun-ter
    na de én az angolra mondtam bocs nem olvastam még a tiédet akkor
  • hun-ter
    köszi, csak ahhoz komolyabb angol tudás is kellene:(
  • hun-ter
    franc én majd csak 2 év múlva tanulok C-t
    (azért addig önállóan bele kéne kezdenem nem tud valaki egy helpet? pl amit dracoon mondott az a script tanf. az mi?)
  • marlowe
    Szerintem a játékban lesz leírás.
    De (mondjuk még jobban nem mélyedtem bele) van egy vagon nwn specifikus fügvény, a többi c alap..
    ( ezek a fügvények meg definiálva vannak, lesznek, kiadják , stb.
    Vagy ajavslom a Bioware fórum script részét
  • dracoon
    Neztem scriptelest, de hat ez igy onmagaban tokre ertelmetlen. Jo, oke, C meg minden, dehat ilyen nwn-es kifejezesek mit jelentenek? Hivatkozik ez olyan fuggvenyekre, hogy csak nezek. Van akik azt irtak, "vegigvettem a script tanfolyamot 2x" az meg mi a franc? Hol van? Ezt a scriptelest honnan lehet majd megerteni? Lesz help vagy mi? C-ben tudok programozni, nem az a baj. De ezeket az egyedi eljarasokat honnan lehet megtudni mi micsoda?
  • dracoon
    haat disznosag... tolvajnak ugyan nem tolvajok, mert az e3 bemutatot meg ok csinaltak... de akkor is :)))
  • Mucho
    Hát komolyan mondom, megfogadtam, hogy nem szapulom tovább a Black Isle, de ezek aa tolvaj parasztok már megint felingereltek. Mit gondoltok, mi az IW2 intro movie-nak a zenéje? Az NWN E3-as bemutatójának a zenéje. Huh.... Tolvaj banda:) De most komolyan! Lehet, hogy ez kicsinység, de akkor is...
  • hun-ter
    igen mindig kell a határ(és persze tudni is kell hogy merre hány...)
  • hun-ter
    ha jól láttam a Morrowindben is lesz ilyen mech-es környezet...