8396
  • TneX
    Jujj bocsi,ezt baromira nem kellett volna:(((((((((((((
  • TneX

Hátha:)))
  • dracoon
    Na jo feladom.

aranysarkany: http://inforum.myip.org/dracoon/files/golddragon.jpg
    meg1x: http://inforum.myip.org/dracoon/files/gd_size.jpg
  • dracoon
    nwn
  • dracoon
    hogy kell ide linket beszurni?
  • dracoon
    nwn [link] http://nwn.bioware.com [/link]
  • hun-ter
    de legalább addigra vége a nyomorék sulinak és nyáron minden nap az egész nap az enyém lesz és annyit nyomulok amennyit akarok NWN-nel vagy akár UT2-vel(demo) feltéve hogy játszható lesz itt is:)
  • dracoon
    meg 20 nap :(
  • Mucho
    Tényleg, már csak 20 nap:))))))))
  • Mucho
    Megvettem az új monitort, öröm nézni. Úgyhogy mostmár tényleg készen állok a kedves (remélhetőleg állandó) vendég fogadására.
    Egyébként még pár gondolat a szerkesztőhöz. Valóban pofon egyszerű, utoljára ennyire könnyen kezelhető editort talán a StarCraft-ban láttam. Sokan mondják, hogy az OP Flashpoint is ilyen egyszerű, de én ezzel nem értek egyet. Ha vazelint izzadok sem vagyok képes egy küldetést összehozni, annyira bonyolult. Nya, mára ennyi...
  • marlowe
    Ja, kb, de legalább afórumot mondjad meg
  • hun-ter
    :) csaknem
  • dracoon
    hagyjuk... juLius vege...
  • hun-ter
    hé télleg az iwd2-vel mi van?
  • dracoon
    ja :)
  • hun-ter
    ki irta ezt? a másikon?
  • dracoon
    Aki az nwn forumra azt irja be hogy miert van ilyen gagyi kulso nezetben a jatek, annak csak azt tudom mondani, hogy menjel, kvekezzel, hujegyerek! :)
  • marlowe
    Foglalkozunk ezzel, ne izgulj :o)
    Ez a vihar előtti csend .o)
  • hun-ter
    ehehe propaganda megkezdve:)))
    nemér ez még menni is fog nálam rendesen nem úgy mint a morrowind és pont ezzel nem foglalkozunk igazán???
  • hun-ter
    én addig elleszek a DS-sel:)
  • hun-ter
    emberek már csak kb 20 nap és jácchatunk!
    (ez így jó lesz?:))
  • hun-ter
    én is crypt-et csináltam "füstölő" falomlással egy ember hullájával a páncéljával kardjával és a gyilkossal aki a mellette levő "gödörben"(kis szobában) van, egy skeleton warrior (ja igen a balor nagyon állat szerintem!)
  • Morpheus
    Várjuk a tényleges játékot...:o))))))))))
  • marlowe
    Eddig csak ökörködtem, lángoló, füstölő pajta, egyéb terepek, stb.
    Összesen ami le van mentve az egy 8x8as kripta.
    Dracoon fordított egy scriptelési segédletet, meg egyebeket. Azokat hamarosan kiteszem az oldalra.
  • marlowe
    Nem jött ki még game....és akik lelkesek voltak szerintem elvesztették a lelkesedést...olyan havonta, ha benéznek...
    El kellene kezdeni terjeszteni, hogy megjelenik lassan a game :o)
  • hun-ter
    amúgy meg tényleg miért vagyunk itt ilyen kevesen???
  • hun-ter
    csak az egyetlen bajom hogy cd-key télleg fog kelleni szal bukta van nem baj majd találok emberkéket meg már van is pár akiket érdekelne:) na jó megyek szerkesztgetni...
  • hun-ter
    ááá halika mindenkinek megint van netem, és én is kipróbálhattam végre az editort: nekem marhára tetszett hogy ahogy beléptem egyből tudtam mindent de tényleg olyan egyértelmű és ezernyi dolog van amit megváltoztathatsz finomítgathatsz nekem ez nagyon tetszik végre nem az van hogy belépek és azt se tudom hogy kezdjek hozzá mint pl a DS editor(ja nem tud vki magyar nyelvű leírást ahhoz?:))
  • Mucho
    Nya, szusszanásképp gondoltam benézek ide. Marlowe, a toolset úgy ahogy van jó (már most béta állagban is) úgyhogy meglátásom szerint a kész játék maga lesz az összes szerepjátos álma. Ennyi. Lehetne ragozni, meg minden de minek? Ezt ki kell próbálni, s akkor utánna nem enged a szorításából. Ja, Marlowe, ha van valami jó kis pálya, amit Te készítettél, akkor szívesen venném ha elküldenéd mailben.
    Reménykedem a júni 16-ban....
  • marlowe
    Tettem ki újabb modelleket a modelviewerbe...
    Ja amúgy mostmár a hivatalos (infogrames) megjelenés is jún.16, de lehet a béta miatt fog csúszni az egész :o((
  • dracoon
    ja
  • yellowcab
    Gyerekek!!!!!!!!!!!
    Nagyon lecsúsztatok.Ez a progi amég meg nem jelent, örökös 2-nak kéne lennie morrowind mögött
  • marlowe
    Hipp hipp hurrá! :o)
  • marlowe
    Válasz ment
  • Morpheus
    Hi Marlowe!

Mail címed él. Dobnék egy mail-t.

Morpheus
  • marlowe
    Lényegesen.

De olvasgass utána a www.neverwinternights.hu címen.

Ott van a megjelenésről is szó.
  • marlowe
    Aha jópofa lett.
    Fordítás: Ha Kwish nem tud fordítani, akkor gond van, mert egyenlőre hírek, egyebek jönnének. :(
    Mindenestre Kwish-sel érdemesebb ezeket összeegyeztetni, ő a "tartalomszolgáltató" :o)
  • marlowe
    Honlap: két hete van fennt számláló: 1608
    (de ez minden egyes lapnál újraszámol )
  • marlowe
    Tényleg semmi remény akkor a segítségedre? :o((
  • dracoon
    http://www.neverwinternights.hu -n ott van a link a fooldalon