8396
-
TneX #1459 Jujj bocsi,ezt baromira nem kellett volna:((((((((((((( -
TneX #1458
Hátha:))) -
#1457 Na jo feladom.
aranysarkany: http://inforum.myip.org/dracoon/files/golddragon.jpg
meg1x: http://inforum.myip.org/dracoon/files/gd_size.jpg -
#1456 nwn -
#1455 hogy kell ide linket beszurni? -
#1454 nwn [link] http://nwn.bioware.com [/link] -
#1453 de legalább addigra vége a nyomorék sulinak és nyáron minden nap az egész nap az enyém lesz és annyit nyomulok amennyit akarok NWN-nel vagy akár UT2-vel(demo) feltéve hogy játszható lesz itt is:) -
#1452 meg 20 nap :( -
Mucho #1451 Tényleg, már csak 20 nap:)))))))) -
Mucho #1450 Megvettem az új monitort, öröm nézni. Úgyhogy mostmár tényleg készen állok a kedves (remélhetőleg állandó) vendég fogadására.
Egyébként még pár gondolat a szerkesztőhöz. Valóban pofon egyszerű, utoljára ennyire könnyen kezelhető editort talán a StarCraft-ban láttam. Sokan mondják, hogy az OP Flashpoint is ilyen egyszerű, de én ezzel nem értek egyet. Ha vazelint izzadok sem vagyok képes egy küldetést összehozni, annyira bonyolult. Nya, mára ennyi... -
#1449 Ja, kb, de legalább afórumot mondjad meg -
#1448 :) csaknem -
#1447 hagyjuk... juLius vege... -
#1446 hé télleg az iwd2-vel mi van? -
#1445 ja :) -
#1444 ki irta ezt? a másikon? -
#1443 Aki az nwn forumra azt irja be hogy miert van ilyen gagyi kulso nezetben a jatek, annak csak azt tudom mondani, hogy menjel, kvekezzel, hujegyerek! :) -
#1442 Foglalkozunk ezzel, ne izgulj :o)
Ez a vihar előtti csend .o) -
#1441 ehehe propaganda megkezdve:)))
nemér ez még menni is fog nálam rendesen nem úgy mint a morrowind és pont ezzel nem foglalkozunk igazán??? -
#1440 én addig elleszek a DS-sel:) -
#1439 emberek már csak kb 20 nap és jácchatunk!
(ez így jó lesz?:)) -
#1438 én is crypt-et csináltam "füstölő" falomlással egy ember hullájával a páncéljával kardjával és a gyilkossal aki a mellette levő "gödörben"(kis szobában) van, egy skeleton warrior (ja igen a balor nagyon állat szerintem!) -
#1437 Várjuk a tényleges játékot...:o)))))))))) -
#1435 Eddig csak ökörködtem, lángoló, füstölő pajta, egyéb terepek, stb.
Összesen ami le van mentve az egy 8x8as kripta.
Dracoon fordított egy scriptelési segédletet, meg egyebeket. Azokat hamarosan kiteszem az oldalra. -
#1434 Nem jött ki még game....és akik lelkesek voltak szerintem elvesztették a lelkesedést...olyan havonta, ha benéznek...
El kellene kezdeni terjeszteni, hogy megjelenik lassan a game :o) -
#1433 amúgy meg tényleg miért vagyunk itt ilyen kevesen??? -
#1432 csak az egyetlen bajom hogy cd-key télleg fog kelleni szal bukta van nem baj majd találok emberkéket meg már van is pár akiket érdekelne:) na jó megyek szerkesztgetni... -
#1431 ááá halika mindenkinek megint van netem, és én is kipróbálhattam végre az editort: nekem marhára tetszett hogy ahogy beléptem egyből tudtam mindent de tényleg olyan egyértelmű és ezernyi dolog van amit megváltoztathatsz finomítgathatsz nekem ez nagyon tetszik végre nem az van hogy belépek és azt se tudom hogy kezdjek hozzá mint pl a DS editor(ja nem tud vki magyar nyelvű leírást ahhoz?:)) -
Mucho #1430 Nya, szusszanásképp gondoltam benézek ide. Marlowe, a toolset úgy ahogy van jó (már most béta állagban is) úgyhogy meglátásom szerint a kész játék maga lesz az összes szerepjátos álma. Ennyi. Lehetne ragozni, meg minden de minek? Ezt ki kell próbálni, s akkor utánna nem enged a szorításából. Ja, Marlowe, ha van valami jó kis pálya, amit Te készítettél, akkor szívesen venném ha elküldenéd mailben.
Reménykedem a júni 16-ban.... -
#1428 Tettem ki újabb modelleket a modelviewerbe...
Ja amúgy mostmár a hivatalos (infogrames) megjelenés is jún.16, de lehet a béta miatt fog csúszni az egész :o(( -
#1426 ja -
#1425 Gyerekek!!!!!!!!!!!
Nagyon lecsúsztatok.Ez a progi amég meg nem jelent, örökös 2-nak kéne lennie morrowind mögött -
#1420 Hipp hipp hurrá! :o) -
#1413 Válasz ment -
#1412 Hi Marlowe!
Mail címed él. Dobnék egy mail-t.
Morpheus -
#1411 Lényegesen.
De olvasgass utána a www.neverwinternights.hu címen.
Ott van a megjelenésről is szó.
-
#1407 Aha jópofa lett.
Fordítás: Ha Kwish nem tud fordítani, akkor gond van, mert egyenlőre hírek, egyebek jönnének. :(
Mindenestre Kwish-sel érdemesebb ezeket összeegyeztetni, ő a "tartalomszolgáltató" :o)
-
#1406 Honlap: két hete van fennt számláló: 1608
(de ez minden egyes lapnál újraszámol )
-
#1405 Tényleg semmi remény akkor a segítségedre? :o(( -
#1404 http://www.neverwinternights.hu -n ott van a link a fooldalon