8396
-
#1506 nane nem lesz sima tcp/ip? mondjuk bnethez is vannak szerverek ehhez is biztos lesz addig meg singleben hát úgy meg viszont nemtom meddig fog lekötni:((( -
#1505 Single meg lan az ok, de nemtom, hogy neten lehet e majd jatszani, attol fugg, lesz e tort szerver hozza. Mert ha ketten akartok jatszani, az is a bioware szerveren keresztulo fog menni, mint a counter strike ban. -
#1504 de azért cd kulcs nélkül is ki lehet próbálni singleben...vagy LANon vagy akár neten ha nem vagy túl igényes és megelégszel azzal ha valamelyik ismerősöd hostol egyet:) mi leszünk az alsó réteg akik nem tudjuk megvenni mert ha akarnánk se lenne rá pénzünk. az rendben van hogy nyáron elmehetnék dolgozni érte, de egyelőre kipróbálom és ha tényleg!!!megbolondít akkor isten bizony elhúzok megkeresni az árát! -
#1503 Hát nemtom ki képviseli itthon az infogramest, de szerintem biztosan lehet majd kapni az nwn-t. Ha mégsem lehetne, ráadásul csak cd kulcsal működne, még mindig kiugorhatunk Ausztriába néhány példányért, ott forgalmaz az infogrames. :) -
#1502 azért tök jó hogy már 1500-nál járunk a gamma meg még sehol:) -
#1501 töltsd le előbb isoban aztán vedd meg ha tényleg teccik sztem! -
Mucho #1500 Én egy picit mindig le vagyok maradva az itteni témáktól, úgyhogy ezt most kéretik nekem elnézni. A modemes dologhoz csak annyit, hogy ISDN-em van, és mégis 10-12 kbit/sec -kel töltögetek lefele (reklám következik) Getrigth-tal.
Ma alapítottam egy perselyt az NWN számára, és ünnepélyesen belehelyeztem egy ezer magyar valutát. Ha minden nap megteszem ezt, a megjelenés napjára meg lesz az összeg...Csak egy valamitől félek...Nálunk mikor fog mgjelenni, mert pl.: a Wizardry 8 a mai napig nem vehető meg legálisan. Itthon ki az Infogrames játékok forgalmazója? -
#1499 heh:) off? mé hát ha nincs új hír legalább irogassunk vmit:) na jó nem
akkor egy ide illő kérdés: ki milyen karit preferál? -
#1498 Látom offtopicolunk rendesen :o))
Nembaj, már csak 19 nap....bár az a hivatalos megjelenés....szerintem 17 nap múlva már fennt lesz a neten. :))) -
Gabo #1497 Engem a Honvédségtől való leszerelés után akartak megverni. Szerintük túl jó tisztes voltam. Mire kiértünk a laktanyából elfelejtették. -
#1496 jaja már csak 19 napocska
én meg asszem nem megyek már iskolába ebben az évben itt befelyeztem: majdnem megvertek egy hülye osztálytársam miatt és még mindenki hallgatott róla hogy kint várnak...meg meg is fenyegettek, hogy majd lelőnek:)) na jó persze de akkor is najóvan akkor asszem itthon maradok és várom az NWN-t és az UT2003-at) bocs az offért de idegesít ez most...érzékeny vagyok nagyon már ki is sírtam magam:)) -
#1495 Sajnos még nem... de hamarosan... -
#1493 otthon csináltad a képeket?:)))jó is volna... -
#1492 Képek a DM Kliensről:
kép1 kép2 kép3 kép4 kép5 kép6 kép7 kép8 kép9 kép10 + rövid leírás(rtf) -
#1491 Gameplay movie, annyira nem nagy szám, csak fanatikusoknak! :) -
#1490 Új nwn PR movie az nwvaulton! 640x480 nosound 41 sec 14 MB. Letöltés itt.
-
#1489 Nemtom, nekem 56k acorp kulso modemem volt, de 4-6kbyteal jott le minden. -
#1487 az mondjuk más kérdés hogy én má szedem is lefele. megnéztem de muszály hogy a birtokomban legyen:) -
#1486 ezt Te most komolyan gondoltad? rakd má fel az oldalra legalább egy darabig. a minőségétől eltekintve marha jó!
a varázslatok eszméletlen szépek, már amennyit így látni lehetett... -
#1485 ITTvan -
#1484 mi az egyáltalán? mondj egy filenevet vagy letöltési helyet -
#1483 Khm... ez elég nagy rakás.. ez a videó.
A játékhoz se sok köze van .)) -
#1482 Vannak valami e3-as videók, bár ahoyg nézem nem éppen a játékról vannak. Na mindegy, mindjárt lejön, aztán megnézem, érdemes-e kitenni az oldalra -
#1481 matáv és? nem telefonos
kábelnet! -
#1480 Haat en nemtom neked milyen modemed/telefonvonalad van, nekem 10 mega fel ora alatt jott le modemmel. Errol ennyit. -
#1477 haat pedig nincs jobb -
#1476 jaj ezt ismerem. nagyon régi:) de tök jó -
#1475 axelero cable rulez! főleg hogy akkor kötöték mikor még olcsóbb meg lassabb volt és a mostani sebességre nekem ugyanannyit kell fizetnem mint az eredeti ár volt:) -
#1474 ember: axelero-t kérj nekem 3 hét alatt benn volt
dracoon: köszike! -
#1473 ne vicceljel mar, meg modemmel is siman toltogettem 50-100 mega-kat anno :)) -
#1471 Dungeons and Dragons 3rd Edition karakter generalo a Wizardstol innen letoltheto(10 MB). -
#1469 nem jó vicc egyik netes haver modemes és nincs lehetősége másra:(( -
Gabo #1468 Lesznek, csak nem matávval... -
#1466 nem is baj legalább nem kellett elmenni a linkre(hehe milyen lusta is vagyok én!) -
#1465 Julius 1-tol ugysem lesznek modemesek -
#1464 Hehe, ha valaki megnézi a topicot, nem fogja érteni, mi volt ez a nagy felháborodás -
#1463 Megcsinaltam. Koszonom, koszonom :)))) -
#1462 Fijúk, ott egy vagon html gyakorlós topic....
Miért kell ezt elrontani.....
A képet meg tessék linknek tenni! Mert meglincselnek a modemesek. -
#1461 hat most rendesen elintezted szegeny modemeseket... :))) -
TneX #1460 Moderátor,kéretik törölni:)))