8396
-
#1987 Dobbenetes...
-
#1986 Istenem!!
Azt hiszem, errol mar csak ugy beszelhetunk, hogy "AZ RPG".
Erre megerte varni ket even keresztul. Annyira jo, hogy mindjart sirok...
Nem is birom tovabb, mentem csa :))
-
Viking #1985 Ha nem tevedek az a DC az a direct connect akar lenni... Tenyleg, ha megkerlek, bekapcsolnad icq-dat? -
#1984 DC? -
Viking #1983 Kicsit szarul fejeztem ki magam... Az a lenyeg, hogy ezt elolvasod, nagyjabol erteni fogod az egesz rendszert... Amugy nem olyan tul bonyolult, de alapismeretek nelkul nagyon az lehet... -
#1982 tul bonyolult? arra m,odtad hogy igen? -
#1981 nekem már megvan a 3. cd :D
DC-n sokmindenkinek megvan 1ébként jertek ti is -
#1980 Letöltőhelyet PÍÍÍZ! -
Viking #1978 Ha meguti BG2 szintjet akkor igen... (Nem kis idobe telt egyaltalan rajonni nekem BG2-ben, hogy hogy is kell egyaltalan varazsolni!) -
#1977 csak még egy kérdés
annak aki(mint én) még élettében nem szerepjátkozott, és a baldurs gatet csak hirbol ismeri annak érdemes elkezdeni játszni vele? vagy tul bonyolult lenne? -
Viking #1976 NEWERWINTER NIGHTS-OT AKAROK!!! ÁÁÁÁÁ!!!!!!! -
#1974 igen
igen
igen :))
-
#1973 kep 1
kep 2
Bocsi... :)) -
#1971 "A jelenlegi CD-key rendszer a következõképpen mûködik:
Ha az ember a multiplayer opciót választja, akkor a játék (kliens) becsatlakozik az nwmaster.bioware.com szerverre, és elküldi nekik ravaszul a CD-keyt, valamint az user logint. Így ez a központi szerver le tudja ellenõrizni a cd-key-t. Amennyiben valakinek valami oknál fogva nem megfelelõ a key-e ( bár a játék megvásárlásakor, ez igen ritkán fordul elõ ), azt itt ki is dobja a fenébe, tahát a multi nem elérhetõ. Aznonban, nem mindenki van a netre kötve, aki multiban akar játszani.( LAN) , az õ esetükben a játék észreveszi, hogy "nincs internet", azaz a fennti szerver nem elérhetõ, és továbblép a multiplayer menübe. Kiad egy hibaüzenetet, hogy nem minden opció fog mûködni, de a LAN az igen. Ehhez még hozzátartozik az is, hogy a LAN is tcp/ip protokolt használ, és nem érdekli honnan van a másik gép.(direct connect)" stb...
forrás: http://www.neverwinternights.hu
( thnx marlowe, picit megnyugodtam a hajnali "nincs lan" kijelentés után.. :]) -
#1970 na jatszottam neten vele!! krialy :)) a meseloi szerep is mokas :)) meselokenzt azt csinalsz amit akarzs :)) -
#1969 www.neverwinternights.hu -
#1968 ki raktak az oldalra hogy hogy lehet multiban jatszani -
#1967 remelem lesz benne sima multi ip szam szerint -
Devla #1966 Remelem van sok-sok mellekquest es titkos hely mint Baldur2ben :) -
#1965 he?:) -
#1964 Remélem morrowind MMORPG gamma -
#1963 remelem lineráris a történet
utálom ha vmit kihagyok véletlenül -
#1962 remelem nem linearis a tortenet -
#1961 single player resze viszont jo bar kicsit bonyolultabb mitn a DS vagy a diablo quest rendszere :)) -
#1960 illetve lehet hogy van de csak nagyon nagy trukkokkel lehet elerni :)) -
#1959 na tehat ha a fomenuben ramegyek a multiplayerre akkor ker egy accountot mint a diablo battlenetjen csinalok egyet es azzal akarok belepni akkor kiirja hogy invalid cdkey! es csak okra lehet menni utana kidob a fomenube! -
#1958 bazzeg ha nincs akkro nincs :))) -
#1957 botoknak nem izgalmas mesélni szerintem... -
#1954 de akkor singleben nem lehetsz mesélő. vagy igen? és akkor kinek mesélsz? -
#1953 szerintem csak különböző key kell... ha lehet egyáltalán :) -
Devla #1952 Mostmar csakazertis utananeztem. Hivatalos siteon azt irjak, hogy VAN LAN. Azert inkabb nekik hiszek :) Igazabol az erdekelne, hogy lehet-e LANon jatszani vele nem eredeti cd-keyel, mert onnantol mar konnyu belole IP alapon intereten jatszani, viszont olyat is olvastam iSONEWSon, hogy LANhoz is erdeti key kell. Na akkor most hol az igazsag? :) -
#1951 Megoldjuk :)))
Mondjuk az suxx ha nincs lan. -
TneX #1950 Mellesleg honnan a frászból lehetne szedni?? -
TneX #1949 Eddig csk I.C.ramnak van meg akit ismerek:)))
Amugy I.C saját szemével látta hogy nincs Lan akkor elhiszem neki:)))) -
Devla #1948 iSONEWSon azt irjak, van benne LAN. Most akkor mi az igazsag?
Nem igaz, hogy mar mindenkinek megvan csak nekem nincs... Olyan lassuak ezek a serverek. -
#1947 meg az isonewson is kerdeztek hogy ellehet e erni valahogyan a sima tcp/ip vagy akarmit :(( -
#1946 csak a szaros gamespy altal csinalt internetes jatek :((( -
#1945 :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( -
#1944 NINCS!! -
Devla #1943 LAN van benne? IPX vagy TCP/IP, mindegy.